Pohlreichův souboj restaurací: největší bitva české gastronomie

Zdeněk Pohlreich se po dlouhé době vrací na naše obrazovky, tentokrát ho ale budeme vídat na Nově. Na co se můžeme v jeho Souboji restaurací těšit?

Zdeněk Pohlreich Foto: Ota Bartovský / MAFRA / Profimedia

Hodnocení pořadu Pohlreichův souboj restaurací: 9,6/10

  • každou středu od 20:20 na Nově
  • o týden dříve na Voyo

Pohlreichův souboj restaurací na Nově – bitva české gastronomie

„Naše země je konečně plná fantastických restaurací, a tak jsem se rozhodl pro vás najít tu nejlepší,“ prohlašuje Zdeněk Pohlreich v ukázce na novou kuchařskou show Pohlreichův souboj restaurací. Tentokrát tedy nepůjde o napravování gastronomických hříšníků, ale o porovnávání již hotových a zavedených restaurací, které se chtějí prostřednictvím pořadu posunout dál.

➤Sledujte celé epizody online s předstihem na Voyo

Od Ano, šéfe k těm nejlepším z nejlepších

Zdeněk Pohlreich se na našich obrazovkách objevoval v mnoha pořadech jako třeba Superšéf nebo První večeře, nejvíce ho máme ale spojeného s Ano, šéfe, reality show, která bavila svou rozmanitostí: nejednou musel Zdeněk Pohlreich zachraňovat podniky před krachem, a když se mu podařilo personál správně nasměrovat, vznikaly v pořadu i dojemné chvilky. Občas ale nejslavnější český kuchař nepěkně narazil, protože radit některým restauratérům bylo jako házet hrách o zeď.

Souboj restaurací: Zdeněk Pohlreich à la Gordon Ramsey

„Doba katastrofální úrovně pohostinství je pryč,“ říká ve znělce Souboje restaurací Pohlreich. Za mnoho řad Ano, šéfe se mu totiž podařilo úplně změnit obraz české gastronomie, a tak do nového pořadu, kde mezi sebou budou soupeřit jednotlivé podniky, bylo konečně z čeho vybírat.

Koncept „souboje restaurací“ vychází z pořadu Ramsay’s Best Restaurant.

Pohlreichův souboj restaurací pravidla – 12 jedinečných restaurací

Tentokrát nepůjde o to naučit kuchaře poctivě vařit, tihle kuchaři to umí velmi dobře – Zdeněk Pohlreich má za úkol z těchto dvanácti perfektních restaurací vybrat tu vůbec nejlepší. V každém díle uvidíte dvě restaurace, které se utkají ve výzvách a pokaždé jedna z nich postoupí do dalšího kola.

Voyo - 2 000 filmů a seriálů bez reklam

Pokud se bojíte, že se sofistikovaností restaurací, vaření a jídla přijdete o Pohlreichův pověstný peprný slovník, můžete své obavy v klidu hodit za hlavu – už z ukázky vyplývá, že Zdeněk je stále takový, na jakého jsme zvyklí: „... tak to prosim vás nepo***te,“ zazní hned v prvním díle.

CO NÁS V POŘADU ČEKÁ
Tradiční česká kuchyně

Zájezdní hostinec

U Jiskrů

Na Pašince
Italská kuchyně
Dejvická 34 Di Nuovo
Moderní česká kuchyně
Long Story Short Sůl a řepa
Americká kuchyně
Obora Dock House
Asijská kuchyně
Dian Nhà hai hanh
Zážitková kuchyně
Salabka Mace

Pohlreichův souboj restaurací 1. díl: Tradiční jídla U Jiskrů vs. Na Pašince

V prvním díle poměří síly strakonický hostinec U Jiskrů a kutnohorský hostinec Na Pašince, které se specializují na tradiční českou kuchyni.

Hostinec na Pašince provozují sympatičtí manželé Kopečtí, kteří restauraci vybudovali od základu. Zdeněk Pohlreich a hosté restaurace Na Pašince ochutnali například grilovaná kachní jatýrka, candáta s čočkovým salátem nebo smažené bramborové knedlíky. „Tohle je český až do prdele,“ směje se hned v úvodu Pohlreich, je očividné, že mu opravdu chutná. Poté hostinec Na Pašince (stejně jako jejich soupeře) čekají tři výzvy.

Kuchařské týmy čekají 3 speciální zkoušky:

  • zatěžkávací test - obsloužit plnou hospodu lidí do dvou hodin
  • tajný host
  • společné vaření v Pohlreichově restauraci Next Door

Zdeněk Pohlreich se nebojí dát dobře myšlenou a konstruktivní radu ani těmto téměř dokonalým podnikům, a tak už v prvním díle zazní i pár výtek. S těmi v Ano, šéfe se to ale nedá srovnávat, protože jde skutečně o drobnosti a Pohlreich po celou dobu pořadu zdůrazňuje, že tyto restaurace jsou skutečně výjimečné.

„Za zvuků hezký český písničky, servírujeme ty hezký český jídla,“ pronese hned v úvodu majitel hostince U Jiskrů, kde se podávaly býčí žlázy, kyselo, dršťky s jelítkovými kroketami nebo vepřový bůček s červeným zelím.

I U Jiskrů se museli vypořádat se třemi výzvami. Jak si s nimi obě restaurace poradí a jak celé kuchařské klání nakonec dopadne, můžete sledovat na Nově nebo na platformě Voyo.

Pohlreichův souboj restaurací – tv program, počet dílů na TV Nova

Pohlreichovu novou kuchařskou soutěž budete moci sledovat každou středu v hlavním vysílacím čase ve 20:20 na televizi Nova. Jestliže vás čeká ve středu večer jiný program, můžete si pořad pustit i druhý den přibližně od 9:45, kdy televize Nova pokaždé epizodu reprízuje.

Čeká nás celkem 9 dílů. V prvních šesti se mezi sebou utkají dvojice restaurací a v dalších třech budeme moci sledovat finále soutěže.

➤Klikněte sem a sledujte celé epizody online

Pohlreichův souboj restaurací na Voyo

Protože jde o projekt televize Nova, je možné pořad zhlédnout také na Voyo, a to o celý týden dříve. Abyste mohli Souboj restaurací a další pořady sledovat, je třeba se zaregistrovat. Poté je možné využít sedmidenní bezplatnou verzi, během níž si můžete platformu vyzkoušet a nahlédnout do jejího portfolia.

Kromě českých „nováckých“ pořadů tu ale najdete také seriály z produkce Voyo Originál, spoustu zahraničních filmů, seriálů a dokumentů a nově také tituly z produkce České televize.

Co například na Voyo najdete:

Pohlreichův souboj restaurací na Nova Plus – epizody online zdarma

Odvysílané díly budete moci po omezený čas zpětně zhlédnout i stránkách televize Nova, kde kromě toho už teď najdete spoustu bonusů, které pořad doplňují. V současné chvíli tam objevíte například krátkou zpověď manželů Kopeckých, kde prozradí informace, které se do pořadu nevešly, nebo přiznání Zdeňka Pohlreicha, kdo je jeho kuchařským vzorem.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tvoje tvář má známý hlas 2022 nové díly 9. řady online

Tvoje tvář má známý hlas - 9. řada: účastníci, porota a vítězové

Máte rádi zábavní pořad Tvoje tvář má známý hlas 2022? ▶️ V článku se dozvíte, kdo soutěží v 9. řadě, jaké jsou výsledky i kde nové díly...

Survivor Česko a Slovensko 2024

Nová řada Survivor 2024 online na Voyo i v TV Nova zdarma

Přečtěte si nejnovější informace o celosvětově proslulé reality show Survivor, která nyní běží na obrazovkách Voyo a TV Nova. Co se dělo...

Výměna manželek se vysílá na TV Nova od roku 2005!

Výměna manželek na Nově - celé díly online zdarma, poslední díl

Výměna manželek láká k obrazovkám statisíce lidí. O čem pořad je, jak se přihlásit, jaký je honorář a kde sledovat celé díly online se...