Tvoje tvář má známý hlas - 9. řada: účastníci, porota a vítězové

Usedáte každý nedělní večer k televizi, abyste sledovali zábavnou televizní show Tvoje tvář má známý hlas? Není divu, tato soutěž se pyšní obrovskou popularitou a sledovaností. V Česku se vysílá už od roku 2016 a právě běží již 9. řada. Čtěte dál a objevte všechny detaily o této nové sérii. Představíme vám všechny účinkující i porotce.

Celé díly online - Účinkující 9. série
Průběžné výsledky - Vítězové z předchozích řad

Tvoje tvář má známý hlas 2022 nové díly 9. řady online Foto: Facebook / Tvoje tvář má známý hlas

Hodnocení Tvoje tvář má známý hlas: 8/10

  • Sledovanost: pořád vyniká svojí oblíbeností u diváků
  • Práce maskérů: perfektní proměny včetně všech důležitých detailů
  • Jednoduchost: prvoplánový humor bez jakéhokoliv intelektuální přesahu

Tvoje tvář má známý hlas - nová 9. řada 2022

Už 9. řada pořadu Tvoje tvář má známý hlas (zkráceně Tvář) se na TV Nova vysílá každou neděli od 20:40. První díl diváci sledovali 27. února 2022, při kterém je uvítala sympatická moderátorská dvojice Aleš Háma a Ondřej Sokol, jehož můžete na Nově vídat i ve vědomostních soutěžích Na lovuSuperlov.

➤Sledujte pořad Tvoje tvář má známý hlas online na Voyo

Tvoje tvář má známý hlas - celé díly online a bonusy zdarma

Utekla vám Tvář v televizi? Nevadí, můžete se na ni podívat zpětně a zdarma. Stačí jít na Nova Plus (novaplus.nova.cz), kde kromě celých odvysílaných dílů můžete shlédnout i četné bonusy. Služba je zdarma a je potřeba počítat s tím, že se nevyhnete reklamám.

Celé díly Tvoje tvář má známý hlas online na Voyo

Patříte mezi velké fanoušky Tváře a vždy netrpělivě očekáváte nové díly? Placená služba Voyo.cz nabízí nejnovější díly Tvoje tvář má známý hlas s týdenním předstihem. Samozřejmě tu najdete i všechny odvysílané díly, ke kterým se tak můžete kdykoliv vrátit.

Účinkující Tvoje tvář má známý hlas - moderátoři a mentoři

Jak už bylo zmíněno, 9. řadu moderuje dvojice Ondřej SoukupAleš Háma. Oba muži nejsou ve tváří žádnými nováčky. Ondřej Soukup, který si v nedávné době střihl i jednu z hlavních rolí v seriálu Devadesátky, moderování tváře vynechal pouze jednou, a to v sedmé řadě. Jeho moderátorské místo tehdy obsadil Vladimír Polívka. V osmé řadě se k Sokolovi přidal Aleš Háma, který po jeho boku zůstává i v deváté řadě. Háma si v sedmé řadě zkusil i roli porotce, nicméně funkce moderátora mu sedí o mnoho víc.

Mentoři v soutěži tvoří neodmyslitelnou součást, neboť soutěžícím pomáhají s přípravou. V minulých sériích v roli mentorů objevily osobnosti jako Yemi A.D., Iva Pazderková, která se nedávno účastnila soutěže Survivor, nebo Martin Dejdar. V nejnovější sérii jsou v roli mentorů:

  • Linka Finková (kategorie zpěv, též 1. - 8. řada)
  • Miňo Kereš (kategorie choreografie, též 7. a 8. řada)
  • Zizoe (kategorie choreografie, též 7. a 8. řada)
  • Adéla Gondíková (kategorie herectví, též jako soutěžící ve 3. řadě)
  • Dalibor Gondík (kategorie herectví, též jako soutěžící ve 4. řadě)

Kdo je v porotě 9. řady Tvoje tvář má známý hlas

Střídání porotců, moderátorů, mentorů a soutěžících není ve Tváři nic neobvyklého. Z předchozí 8. řady v porotě zůstal téměř stálý Jakub Kohák a sympatická herečka Eva Burešová (kterou známe například ze seriálu ZOO). K nim se přidali Daniel Dangl (slovenský herec, režisér, scénárista, bavič a moderátor) a Petra Nesvačilová (česká herečka a režisérka).

Voyo - 2 000 filmů a seriálů bez reklam

Pítr z Love Islandu v Tvoje tvář má známý hlas

Petr Havránek z reality show Love Island se objevuje i v nejnovější řadě Tvoje tvář má známý hlas. Ptáte se, co tam asi tak může dělat? Přijal roli moderátora backstage a nejčastěji ho potkáte tedy v zákulisí a bonusových sestřizích.

Tvoje tvář má známý hlas 2022 - soutěžící 9. řada

Soutěžící Profese
Denis Šafařík herec
Denisa Nesvačilová herečka
Iva Kubelková moderátorka
Martin Carev YouTuber
Monika Absolonová zpěvačka
Nikita Machytková zpěvačka
Saša Rašilov herec
Václav Kopta herec

Tvoje tvář má známý hlas - vítězové jednotlivých kol 2022

Každý týden si každý ze soutěžící zkusí napodobit známou osobnost, jejíž jméno si vylosuje v předchozím díle. Po všech vystoupeních následuje bodování, při kterém se rozdají body od 1 do 8. Speciální body mezi sebou udělují i samotní soutěžící. Kdo má na konci večera. nejvíce bodů, získá 25 000 Kč, které předá vybrané charitativní organizaci. Čtyři soutěžící, kteří mají na konci 9. kola nejvíce bodů, postupují do finále, ve kterém porota rozhodně o vítězi, který libovolné charitě předá krásných 150 000 Kč.

Kolo Výherce Vystupující jako
1. Václav Kopta AC/DC
2. Iva Kubelková Lucie Bílá
3. Nikita Machytková James Artur
4. Iva Kubelková Steven Tyler
5. Saša Rašilov Ozzy Osbourne
6. Monika Absolonová Christina Aquilera
7. Denisa Nesvačilová Nikina Machytková
8. Nikita Machytková Rihanna
9. Václav Kopta Elthon John
finále Václav Kopta Panjabi MC

Tvoje tvář má známý hlas - Šampioni na TV Nova

Aktuální deváté řadě Tváře předcházela 8. řada, která byla nesla podtitul Šampioni. V porotě se každý týden objevoval speciální host (například Patricie Pagáčová nebo Leoš Mareš) a tým soutěžících tvořily vítězové z předchozích řad. Celou řadu Šampioni vyhrál David Gránský společně s Hanou Holišovou. Na vítěze ostatních předchozích řad se můžete mrknout v následující tabulce.

Vítězové show Tvoje tvář má známý hlas 2019, 2020, 2021 a další

Řada (rok) Vítěz / vítězka
1. řada (2016) Hana Holišová
2. řada (2016) Jan Cina
3. řada (2017) Tatiana Dyková
4. řada (2017) Berenika Kohoutová
5. řada (2018) Michaela Badinková
6. řada (2019) Marem Lambora
7. řada (2020) Jitka Čvančarová
8. řada Šampioni (2021) David Gránský
9. řada (2022) Václav Kopta

Tvoje tvář má známý hlas na YouTube

Ačkoliv na YouTube kanálu pořadu Tvoje tvář má známý hlas nenajdete celé díly, můžete si zde pustit velké množství ukázek. Na YouTubovém kanálu TV Nova se můžete podívat i na krátké video, ve kterém účastníci Tváře reagují na válku na Ukrajině. Díly Tváře jsou samozřejmě předtočené a tuto zprávu a výzvu divákům k pomoci Ukrajincům, hvězdy tváře dotočili zpětně. Z projevů je vidět, že jim situace není lhostejná, sami pomáhají a k pomoci vyzývají i své fanoušky.

Původní formát a princip soutěže Tvoje tvář má známý hlas

Naše oblíbená Tvář vychází z interaktivní franšízy Your Face Souds Familiar. Ta pochází ze Španělska, kde se poprvé objevila na televizních obrazovkách v roce 2011 pod názvem Tu cara me suena. Pořad se vysílal na stanici Antena 3 a spočíval v tom, že se celebrity pokoušely co nejlépe napodobit slavné hudebníky. Nejde však jen o hlas, ale také o pohyby, gesta a vzhled.

Voyo - 2 000 filmů a seriálů bez reklam

Tradiční je také tzv. kolo tváří (face finder wheel), které každý díl určí, koho budou celebrity ztvárňovat v následujícím díle. Vystoupení hodnotí porota, bodové ohodnocení za jednotlivá kola se sčítá a ti nejlepší se nakonec utkají ve finále, kde soutěží o titul šampiona. Stejně jako u nás, tak i ve všech jiných zemích putuje finanční výhra na dobročinné účely. Show je oblíbená po celém světě od Albánie přes Mexiko či Mongolsko až po USA.

Tvoje tvář má známý hlas recenze na ČSFD

Ačkoliv sledovanost pořadu je obrovská a Tvář si našla evidentně hodně fanoušků, hodnocení na ČSFD je nic moc, konkrétní číslo je pouhých 42 %. Tvář je zábavný odpočinkový pořad pro širší publikum, do kterého však nezapadne každý, proto recenze na ČSFD často označují Tvář za odpad. A jak to máte vy? Napište nám do komentáře, zda patříte mezi věrné fanoušky, nebo naopak je pořad mimo váš šálek čaje.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Netflix program 2022 - nejlepší seriály a filmy

Nejlepší filmy a seriály na Netflixu – novinky a program

Co chystá Netflix na rok 2024? ⭐ Co nejlepšího jsme mohli sledovat v roce předchozím? Objevte nejen nové filmy, ale také pokračování...

Srovnání internetových televizí vám pomůže vybrat si tu nejlepší!

Srovnání nejlepších internetových televizí online

Která internetová televize je nejlepší? Kolik zaplatíte měsíčně za TV přes internet? Co je to IPTV? Odpovědi na tyto a další otázky najdete...