Voyo: Přihlášení, registrace, cena předplatného a seznam seriálů

Televize Nova jde s dobou, a tak v době, kdy světu začaly vládnout platformy jako Netflix nebo HBO, vytvořila vlastní, kde nabízí nejen pořady a seriály ze své dílny, ale i spoustu zahraničních filmů. Jak se na Voyo registrovat a jak si ho vyzkoušet zdarma?

Sledujte pořady na VOYO Foto: Archiv VOYO

REGISTRACEPŘEDPLATNÉFILMYSERIÁLYPOŘADY

 

Hodnocení platformy Voyo: 9,7/10

  • zahraniční produkce
  • vlastní produkce
  • TV živě a díly oblíbených seriálů dopředu

Voyo TV Nova - česká platforma, která šlape na paty HBO a Netflixu

V současné době máme na výběr z mnoha platforem, které nám nabízí nepřeberné množství pořadů, seriálů a filmů. Celosvětově nejpopulárnější zřejmě zůstává Netflix, ale ostatní jako Disney+ nebo HBO Max jsou hned v závěsu a na českém trhu mu šlape na paty Voyo, které nabízí všechnu svou původní produkci, jež láká diváky televize Nova.

sipka KLIKNĚTE ZDE A SLEDUJTE POŘADY NA VOYO 7 DNÍ ZDARMA

Voyo původně sloužilo jako archiv TV Nova, později se však přetvořilo v placenou službu, která po vzoru ostatních světových platforem vytváří i vlastní originální obsah, dostupný čistě jen na Voyo.

Základní informace:

  • založení roku 2011
  • nabízí více jak 2000 filmů a seriálů
  • od roku 2021 vlastní produkce a přesun jednoho z nejoblíbenějších nováckých seriálů Ordinace v růžové zahradě na Voyo

Voyo zdarma na sedm dní - Sledujte seriály a filmy na Voyo zdarma

Na Voyo nabízí kvalitní program plný filmů a seriálů z celého světa, ale také oblíbených českých pořadů, a proto si mohou dovolit zájemcům dopřát celých sedm dní bezplatné verze, během nichž si potenciální předplatitel může vyzkoušet, jak Voyo funguje, a zjistit, jaké pořady a filmy se tu dají najít.

Výběr budete mít v podstatě stejný, jako kdybyste si Voyo předplatili, s výjimkou živého vysílání, sportovních přenosů na VoyoSpecial, titulů Voyo | Originál a Voyo Film. Také není možné sledovat obsah Voyo offline.

Voyo - 2 000 filmů a seriálů bez reklam

Voyo registrace, přihlášení a aktivace účtu - Jak se přihlásit na Voyo?

Registrace na Voyo je jednoduchá, stačí jít na stránky voyo.nova.cz, kde hned narazíte na nabídku k bezplatné sedmidenní verzi, stačí, když vyplníte email, prostřednictvím kterého pak svůj účet aktivujete.

CO VŠECHNO VOYO NABÍZÍ

v rámci předplatného ve zkušební verzi
cena měsíčně 159 Kč sedm dní zdarma
Více než 2000 filmů ✔️ ✔️
Vše česky a bez reklam ✔️ ✔️
Oblíbené pořady o sedm dní dříve než v TV ✔️ ✔️
Exkluzivní obsah: Případ Roubal, Guru, Iveta... ✔️
Živé vysílání (včetně Nova Sport 1 a 2) ✔️
Nejslavnější sportovní ligy světa (NHL, NBA, KSW...) ✔️

Voyo cena předplatného a jak zrušit?

Měsíční předplatné Voyo stojí 159 Kč a můžete ho uhradit skrze platební bránu GoPay nebo platební metodou v rámci Apple ID.

Nemějte strach, že vás to k něčemu zavazuje, předplatné jde kdykoli zrušit, stačí se jen přihlásit do svého uživatelského účtu na webových stránkách voyo.nova.cz, kliknout na ikonku uživatele v pravém horním rohu a zvolit záložku „moje předplatné“ a pak kliknout na „zrušit předplatné“. Ideální je rušit ho alespoň hodinu před uplynutím aktuálně čerpaného předplatného.

Voyo kupón: jak na to, když nechcete platit předplatné online

Jestliže nejste fanouškem placení kartou na internetu, i na vás Voyo myslelo. Můžete si pořídit kupón, který lze koupit online na oficiálních stránkách Voyo, ale také na pobočkách Tipsport, Chance nebo ve většině supermarketů Billa či Penny anebo v trafikách Geco. Výhodou osobního nákupu je, že můžete platit hotově. Nemusíte se však bát, že byste běhali pro kupón každý měsíc, dá se pořídit také na tři, šest nebo dokonce dvanáct měsíců. Pokud se vám přece jen nechce hledat pobočka, ale platit kartou se také zdráháte, předplatné Voyo se dá pořídit také pomocí SMS.

Voyo CZ i SK

V České republice si Voyo spojujeme s televizí Nova, díky čemuž na Voyo můžete exkluzivně zhlédnout i série, které vznikly výhradně pro Voyo nebo v rámci televize Nova. Na Slovensku podobně Voyo funguje v součinnosti se slovenskou sestrou televize Nova televizí Markíza a Voyo v roce 2015 zahrnulo do svého programu také její pořady. Všechno kolem registrace je na Slovensku úplně stejné a měsíční předplatné stojí 5,99 EUR.

Voyo program: filmy, seriály i pořady TV Nova

Voyo pravidelně svůj program obměňuje tak, aby se divák nenudil a dostával pořád nový obsah. Najdete tu ale všechny série všech oblíbených pořadů a seriálů TV Nova a více jak dva tisíce českých i zahraničních filmů. Jsou seriály, které lze zhlédnout výhradně právě na Voyo jako například oblíbená Ordinace v růžové zahradě, která se kdysi vysílala v televizi a v roce 2021 byla přesunuta na Voyo.

TOP 10 týdne na VOYO - Brad a Angelina nebo Vyšehrad Fylm

Na Voyo najdete také spoustu zajímavých zahraničních kousků, jako je například zrovna v tuto chvíli dokument o jednom z nejslavnějších párů světa Bradu Pittovi a Angelině Jolie, který se drží na první příčce žebříčku TOP 10 Voyo pro tento týden. Třetí místo tohoto žebříčku momentálně obsazuje český film Vyšehrad Fylm v hlavní roli s Jakubem Štáfkem.

TOP 10 na Voyo (k datu 23. 1. 2023)

  1. Brad a Angelina – Vzestup a pád hollywoodského manželství
  2. Mistrovská úroveň
  3. Vyšehrad Fylm
  4. Detektiv Durantová – Smrt v jezeře
  5. Po čem muži touží 2
  6. Tajemství staré bambitky 2
  7. Armáda jednoho
  8. Švadlena
  9. Svědectví – Pravda, která měla zůstat skryta
  10. Lansky – Příběh mafie

Voyo TV živě: sledujte program TV Nova prostřednictvím Voyo

Velkým a hojně využívaným benefitem Voyo je služba TV živě, skrze niž můžete sledovat jakýkoli program TV Nova v reálném čase. Toto je ideální hlavně pro ty z vás, kdo si neplatíte balíček televizních programů a zároveň vám občas chybí pustit si televizi – třeba jen jako kulisu.

Voyo seriály: Ordinace, Ulice nebo Malý Sheldon

Seriál Ordinace v růžové zahradě je už dnes vysílán výhradně na platformě Voyo, a to od roku 2021. Vedle toho lze ale na Voyo najít spoustu seriálů z produkce TV Nova, které pravidelně běží v televizi, jako je třeba oblíbený nekonečný seriál Ulice. Výhodou u těchto seriálů je nejen to, že můžete epizody sledovat, kdy se vám zamane, ale také můžete zhlédnout několik dílů před vysíláním v televizi, přesněji řečeno můžete být napřed o celý týden. Najdete tu ale také zahraniční tituly, třeba sitcomy vysílané na TV Nova Fun, jako je například Malý Sheldon nebo Znovu 20.

Voyo pořady: Love Island, Survivor, Výměna manželek nebo Princ Harry

Samozřejmě lze na Voyo sledovat také pořady vysílané na televizi Nova. Podobně jako u seriálů můžete zhlédnout několik dílů předem anebo se naopak probírat již odvysílanými díly a sériemi. Mezi takové pořady patří například Výměna manželek, u níž teď odstartovala nová řada, nebo třeba všechny série oblíbené kuchařské show MasterChef Česko.

Kromě českých pořadů máme ale také možnost zhlédnout i zahraniční formáty jako například Strážci hranic – pořad, v němž se na letištích různých států celníci vypořádávají s pašeráky, nebo Princ Harry: Vlastními slovy, zpověď britského prince a věčného rebela.

Voyo - Survivor

Oblíbené pořady, které najdete na Voyo:

Voyo: Cesta na Hrad a další zpravodajské pořady

Na své si přijdou i milovníci zpravodajství, politiky, publicistických pořadů nebo v současné době aktuálních předvolebních debat, jaké lze sledovat například v rámci pořadu Cesta na Hrad, zaměřeného na volbu nového prezidenta a v těchto dnech především na druhé kolo prezidentských voleb.

Pod záložkou „Zpravodajské a publicistické pořady“ najdete také zavedené společenské pořady TV Nova jako Střepiny nebo Víkend, ale také Příběhy českých zločinů.

Voyo Original - minisérie Guru, Iveta, Případ Roubal

V roce 2021 začalo Voyo tvořit vlastní produkci pod značkou Voyo Original, seriály dostupné výhradně na platformě Voyo. Mezi ně patří třeba divácky velmi úspěšná Iveta, seriál o jedné z našich předních zpěvaček Ivetě Bartošové a jejím tragickém osudu, nebo Guru v hlavní roli s Vojtěchem Kotkem, který ztvárnil Jaroslava Dobeše známého jako Guru Jára, jehož metoda takzvaného „odháčkování“ kdysi plnila novinové články. Dalším nechvalně známým protagonistou, jehož příběh se Voyo rozhodlo lidem přiblížit (prostřednictvím minisérie Případ Roubal), je Ivan Roubal, jeden z nejbrutálnějších vrahů české historie v podání Hynka Čermáka.

Co nás čeká na Voyo Original?

V budoucnu se dočkáme dalších sérií natočených pod značkou Voyo Original a je opravdu hodně na co se těšit:

  • Extraktoři – seriál o týmu české zpravodajské služby, jež pomáhá českým občanům, kteří se za hranicemi ocitli v zoufalé situaci
  • Matematika zločinu – Tomáš Toman bojuje o znovuotevření svého případu vraždy, za kterou byl dle svého tvrzení odsouzený neprávem
  • Hojer – minisérie mapující zločiny nejděsivějších vrahů normalizačního Československa a k tomu neobvyklé „přátelství“ policisty Jiřího Markoviče a Ladislava Hojera.
  • Sex O´Clock – příběh dospívajícího Adama, který řeší nejen milovaný tanec, ale také věci, které kluky jeho věku trápí
  • Iveta (2. a 3. série)

*️⃣Co je Voyo?

Voyo je platforma, kde najdete přes 2000 zahraničních i českých filmů, seriálů a pořadů. Najdete tu většinu produkce TV Nova a TV Markíza a můžete tu zhlédnout pořady vytvořené pod značkou Voyo Original jako Iveta nebo Guru. Stačí se zaregistrovat na stránkách Voyo, naplno si užít sedmidenní zkušební verze a poté si zaplatit předplatné.

*️⃣Kde koupit Voyo kupón?

Voyo kupón umožňuje platbu předplatného bez platební karty, k aktivaci pak stačí jen zadat kód. Dostupný je ve variantách na 1, 3, 6 nebo 12 měsíců. Kupón zakoupíte buď na voyo.nova.cz/darek, nebo na pobočkách Tipsport a Chance, ve většině prodejen Billa a Penny či Geco.

*️⃣Kdy bude Survivor na Voyo?

První díl druhé série pořadu Survivor budete moci zhlédnout 25. ledna 2023.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



Komentáře

četla jsem, že na VOYO budete dávat FORMULE 1 živě?

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

The Last of Us

Seriál The Last of Us: hra, jejíž příběh můžete sledovat na HBO

Nemusíte být nadšeným hráčem, aby vám něco řekl název The Last of Us. Tahle hra je takový fenomén, že ji znají skutečně všichni. A teď její...

Streamovací platforma Disney+ je dostupná v České republice

Disney+ v ČR - registrace, cena a seznam filmů

Streamovací platforma Disney+ dorazila do Česka✔️. Podívejte se na důvody, proč si Disney+ ❤️ oblíbilo 140 milionů aktivních uživatelů po...

Survivor Česko a Slovensko 2024

Nová řada Survivor 2024 online na Voyo i v TV Nova zdarma

Přečtěte si nejnovější informace o celosvětově proslulé reality show Survivor, která nyní běží na obrazovkách Voyo a TV Nova. Co se dělo...