Ulice seriál na TV Nova: herci, postavy, novinky a epizody online zdarma

Seriál Ulice nás na obrazovkách TV Nova provází už nějaký ten pátek. Co všechno se změnilo, jací herci jsou v seriálu nejdéle a co je v Ulici nového?

POSTAVYHERCIONLINE ZDARMA

Aneta Krejčíková alias Gábina Pumrová Foto:Profimedia

Hodnocení seriálu Ulice: 8,6/10

  • každý den od 18:25 na TV Nova
  • ke zhlédnutí na VOYO

Ulice: nekonečný seriál na TV Nova

Nekonečný seriál Ulice se vysílá už od roku 2005 a vedle Ordinace v růžové zahradě se řadí mezi nejdéle vysílané seriály na TV Nova. Kostru příběhu tvoří životy několika rodin žijících v jedné ulici, jejichž členové se v průběhu více než patnácti let vysílání vyvíjejí, odjíždějí a zase se vracejí nebo po nějaké době dočista zmizí. Klikněte zde a sledujte Ulici na Voyo.

Děj se odehrává ve fiktivní pražské čtvrti Křečovice, v ulici, kde je třeba kadeřnictví, módní a masérský salón, obchod s barvami, hospoda a bistro. Co se za dobu vysílání změnilo a jaké postavy nás po dobu existence seriálu provázely?

Děj v seriálu probíhá v reálném čase, takže spolu s postavami prožíváme všechny svátky, světové události nebo dokonce volby.

Voyo - Nová Ulice

Ulice nové díly – poslední odvysílaný díl

V současné době můžeme v seriálu sledovat několik hlavních linek. V některých rodinách konečně zavládl klid, jinde se schyluje k bouři. Co řeší naši oblíbení hrdinové?

  • Gábina Pumrová – Gábina má za sebou těžké období bojů s pubertálním a zamilovaným synem. Zdá se ale, že spolu začínají pořádně komunikovat a situace se konečně uklidní. Gábina si ale dlouho neoddychne, za rohem už číhá další problém.
  • Lumír a Kateřina – jejich vztah se konečně ustálil a vypadalo to, že jejich štěstí nic nestojí v cestě, jenže pak se do Čech vrátila Kateřinina dcera Martina – temperamentní mladá kuchařka, která jim vletěla do života jako dělová koule. Martina občas jedná příliš zhurta a v žaludku bude ležet i Vendule, které se znelíbila hned napoprvé.
  • Magda a Prokop – Magda a Prokop se konečně sestěhovali, po čemž Magda dlouho toužila a tomu naopak vehementně odolával. I když by se mohlo zdát, že se jejich vztah uklidní, netrvá dlouho a vyskytne se další problém, když Irena nabídne Magdě místo ředitelky.
  • Blanka, Evžen, Kristýna, Adam – Evžen s Blankou prožívají klidné období, o zábavu se jim ale postarají děti. Jakmile vyřešili Adamovo užívaní povzbuzovacích léků a jeho nový vztah s Blančinou sestřičkou, potýkají se s Kristýninými záchvaty paniky.
  • Bára, František a Skyler – Bára, Skyler, Skyler, Bára... František se dlouho potýkal s nerozhodností, jestli zůstat s Bárou, nebo to dát znovu dohromady se Skyler. Nakonec se rozhodl pro matku svého dítěte a Bára zůstala na ocet. Co s ní bude dál?
  • Kryštof a Karla – pár se snaží kočírovat své vášně a nehádat se před dětmi, v jejich vztahu je to ale nahoru dolů, a jakmile se zdá, že se bouřlivé vody uklidnily, Karla udělá něco zdánlivě nevinného, co Kryštofa vyprovokuje. V jejich rodině už se dokonce skloňuje slovo rozvod. Ustojí manželskou krizi?

Seriál Ulice a její rodiny

V seriálu jsou rodiny, jejichž osudy můžeme sledovat od začátku vysílání doteď. Mezi stálice patří například rodina Nyklových nebo Liškových. Jedním z mála, kdo se v seriálu objevuje od začátku až dodnes je také pan Pešek, milý, byť občas mrzutý vášnivý rybář a domácí činžovního domu, kde většina postav Ulice žije. Ačkoli své správcovské žezlo předal vnučce Adrianě, která na dům dohlíží až z Austrálie, jeho postava v seriálu přetrvává.

Rodiny, jejichž osudy sledujeme (nebo jsme sledovali) v Ulici
Rodina Jsou ještě v Ulici?
Farských V seriálu už vídáme jen Jitku Farskou, která pracuje v salónu Gábiny Pumrové, o dalších členech rodiny slýcháme jen od ní.
Hejlovi Sem tam se v seriálu mihne Jaroslav Hejl, ale spíše sporadicky.
Nyklovi ✔️
Jordánovi Vídáme jen entomologa Tomáše Jordána, obvykle ve společnosti učitelky Magdy, s jejíž matkou měl Tomáš vztah.
Liškovi Aničku vídáme pořád, Bedřicha v poslední době o něco méně, zato stále sledujeme kotrmelce jejich syna Franty, který se momentálně ocitá v milostném trojúhelníku, z kterého neví jak ven. Emu vídáme jen příležitostně.
Rodina Nekonečných
Peškovi Adriana Pešková je sice v Austrálii, zato však stále vídáme jejího otce. I když se nejmenují Peškovi, do rodiny Vlastimila Peška patří také jeho sestra Marie Vránová, její dcera Blanka a její děti.
Boháčovi
Rodina Králových
Rodina Seidlových Z rodiny Seidlových v seriálu zbyla jen Amálie, která je pratnerkou Vlastimila Peška.
Maléřovi Z rodiny Maléřových už vídáme v podstatě jen Veroniku, která pracuje v salónu Gábiny Pumrové, momentálně její postava nedostává moc prostoru.
Klímovi ✔️
Volákovi ✔️

Ulice a Nyklovi: Vilma, Lumír, Vendula Pelcová a Lexík

S upovídanou a paličatou Vilmou Nyklovou jsme pochovali pár manželů a s jejím synem Lumírem Nyklem, jehož charakter v průběhu seriálu prošel obrovskou změnou, jsme oplakali ženu Světlanu. Dodnes však baví diváky sledovat, jak se Lumír šikovně vypořádává se svou všetečnou a šťouravou matkou. Do jejich rodiny také přibyli noví členové jako třeba již dospělá dcera Vendula, která se odkudsi vyloupla, aby Lumírovi obrátila život vzhůru nohama. Dětem v rodině Nyklů kraluje Lumírův syn Lexík a zatím posledním potomkem v rodině je Vendulino novorozeně.

Ulice a Liškovi: Anička, Bedřich, František a Ema

Jedna z rodin, jejichž členové nás provází už dlouhá léta, je rodina Liškových. Prožili jsme s nimi mnoho kotrmelců, ale také klidných příjemných chvil a všichni pořád doufáme, že se k sobě Anička s Bedřichem jednou vrátí. Navzdory tomu, že většinu času platili za stabilní pár, nejednou přišlo škobrtnutí jednoho či druhého (většinou Bedřicha), které vedlo k rozpadu jejich vztahu. Nikdy to ale nezměnilo nic na lásce, kterou chovají ke svým dětem Frantovi a Emě.

Ljuba Krbová alias Anička Lišková Foto: Profimedia

Ulice a Marečkovi: Karla, Kryštof, Věrka, Vojta

Mezi stálé obyvatele Ulice patří také rodina Marečkových. Kryštofa a Karlu jsme původně poznali každého zvlášť – ona byla ostřílená policistka a on původně tvořil dlouho stabilní pár s jednou z dcer Farských. Chvíli poté, co se dali dohromady, adoptovali syna Vojtu a později přibyl ještě další syn Karlík. Jejich rodinu pravidelně navštěvují Kryštofovi rodiče, s nimiž jsme toho v seriálu už zažili také hodně: od otevřené nesnášenlivosti, kterou chovala Kryštofova maminka k jeho někdejší partnerce Monice, až po bezdomovectví jeho otce.

Klímovi: Nejnovější rodina v Ulici

Nejnovější rodinou Ulice jsou Klímovi. Nejdřív jsme poznali Báru Klímovou jako kamarádku Jany Rytířové. Když se zbytek rodiny Klímových přestěhoval do ulice, sledovali jsme, jak se bankéř Vítek vyrovnává s šikanou na pracovišti, zatímco jeho žena váhala, zda se vydat na cestu podnikatelky. Nakonec se coby masérka usídlila v salónu Gábiny Pumrové. Kromě Báry mají Klímovi ještě dceru Anežku, vášnivou ekoložku, a syna Michala, se kterým momentálně pořádně cloumá puberta.

Postavy seriálu Ulice

Jsou postavy, které jsou v rámci světa Ulice tak trochu osamocené. Například Gábina Pumrová, módní návrhářka vlastnící salón v ulici, jejíž postava v seriálu začínala jako studentka gymnázia, která po mnoha životních peripetiích odjela žít do Berlína a před nedávnem se vrátila. Její strasti i radosti v současné době představují jednu z hlavních dějových linek Ulice, a tak jsme toho s ní prožili v poslední době opravdu hodně: rakovinu, stěhování z Berlína, budování vztahu s policistou Jirkou a v neposlední řadě problémy se synem Šimonem.

Postavy, které se do Ulice po čase vrátily:

  • Gábina Pumrová
  • Ingrid Šmídová-Ševčenko
  • Skyler van Ruyten

Další postavou, která je v seriálu tak nějak sama za sebe je Skyler van Ruyten, kterou jsme sledovali už v 10. až 12. sérii, kdy všechny události v jejím životě vyvrcholily těhotenstvím a následně odjezdem do Holandska. Teď se vrátila do seriálu i do života Franty Lišky a neváhá mu obrátit život vzhůru nohama.

➤Sledujte osudy svých oblíbených postav na VOYO

Nové postavy Ulice – obsazení 2022

Jak už bylo řečeno, jako poslední do vlaku s názvem Ulice nastoupila rodina Klímových. Není to ale dlouho, co jsme přivítali v Ulici rodinu Volákových: Blanku, Luďka, Adama a Kristýnu. Jejich osudy sledujeme pouze poslední čtyři série, ale zažili jsme toho s nimi už hodně.

Děj obohatila také postava hospodské Kateřiny, která se pošťuchovala s Nyklovými tak dlouho, až z toho vznikla válka na život a na smrt s Vilmou Nyklovou a stejně tak vášnivá láska s Lumírem.

Mezi novější postavy patří také učitelka Magda Procházková a její současný partner Prokop Junek.

Přibyla také svérázná postava Vandy Veselé, kterou bychom mohli nepřímo přiřadit k rodině Pešků a potažmo Voláků.

Ulice a postavy, které zmizely stejně rychle, jako přišly: Sára, Jakub, Dorka

Jsou také postavy, jejichž osudy se staly na krátko jednou z hlavních dějových linek, ale velmi brzy ze seriálu zmizely. Naposledy jsme takhle mohly sledovat mladou a naivní chráněnkyni Aničky Liškové Sáru Turkovou, která se posouvala od jednoho průšvihu k druhému a nakonec zakotvila v náruči stejně „instantní“ postavy Daniela Turka. Podobně bleskově se v seriálu mihla Diana Rytířová, matka Jany Rytířové, nebo přítelkyně Bruna a rivalka Jany Rytířové Dorka. V poslední době seriál pořádně opepřila postava Jakuba, který málem rozvedl Marečkovy.

Ulice: postavy, které zemřely

V každém seriálu obvykle dřív či později dojde na nějaké úmrtí, protože to zkrátka k životu patří – u těch nekonečných to platí dvojnásob. Úplně poprvé jsme se v Ulici loučili už v první řadě a od té doby nás definitivně opustilo pár postav:

  • Stanislav Nykl (manžel Vilmy Nyklové)
  • Václav Král (majitel Království hraček)
  • Hrihorij Lisečko (bratr Světlany Nyklové)
  • Světlana Lisečko-Nyklová (žena Lumíra Nykla)
  • Klára Pešková (matka Adriany Peškové)
  • Zdena Procházková (matka Magdy Procházkové)

Ulice ale také zažila několik svateb, připomeňte si je v následujícím videu:

Ulice: herci – Aneta Krejčíková, Anežka Rusevová a další

V seriálu hraje celá řada známých, uznávaných herců jako například představitel Vlastimila Peška Rudolf Hrušínský, dále pak Ilona Svobodová, Jaroslava Obermaierová či Ljuba Krbová. Také se tu ale objevuje spousta začínajících, nadějných talentů. Svou hereckou kariéru v Ulici nastartovali například Jakub Štáfek, Sara Sandeva nebo Matyáš Valenta.

Možná už jste na některé známé tváře, které se v Ulici objevily, zapomněli, v seriálu se však svého času objevoval i Jakub Prachař nebo jeho bývalá partnerka Agáta Hanychová, ale i jeho současná přítelkyně Sara Sandeva.

Všichni herci ze seriálu Ulice

Za dobu vysílání seriálem prošla pěkná řádka herců. Obzvlášť na ty z prvních sérií už asi většina z nás zapomněla. Vzpomínáte například na Radka Brzobohatého alias Václava Krále nebo Terezu Brodskou v roli Báry Jordánové? A pamatujete si ještě na Království hraček, v němž začínala třeba také Anička Lišková, která později pracovala v pekárně a potažmo ve Vendulině bistru?

Herci z Ulice
Postava Herec
Gábina Pumrová: majitelka salónu v ulici, přítelkyně policisty Jirky Aneta Krejčíková
Magda Procházková: učitelka, přítelkyně Prokopa Junka Veronika Čermák Macková
Prokop Junek: učitel (krátce ředitel), přítel Magdy Procházkové Ondřej Studénka
Tomáš Jordán: jedna ze stávajících postav, entomolog, ekolog Petr Vacek
Kryštof Mareček: "Mára", manžel Karly Marečkové Kryštof Rímský
Karla Marečková: dříve policistka, dnes manželka Kryštofa Marečka a matka Vojty a Karlíka Markéta Stehlíková
Anička Lišková: v seriálu od začátku, dříve partnerka Bedřicha Lišky Ljuba Krbová
František Hrubý: syn Aničky Liškové a Bedřicha Lišky, v současnosti chodí s Bárou Klímovou Matyáš Valenta
Skyler van Ruyter: kdysi přítelkyně Franty Hrubého (mají spolu syna), vrátila se poté, co dlouho žila v Holandsku dříve Sara Sandeva, teď Michelle Hansen
Vlastimil Pešek: jedna z nejstálejších postav seriálu, původně majitel a správce domu, kde postavy bydlí Rudolf Hrušínský
Blanka Voláková: zubařka, přítelkyně Evžena, dcera Marie Linda Rybová
Evžen Šmíd: otec Adriany Peškové, přítel Blanky Volákové Martin Finger
Adam Volák: syn Blanky a Luďka, studuje medicínu Vojtěch Machuta
Kristýna Voláková: dcera Blanky a Luďka, hledá sama sebe Sára Korbelová
Luděk Volák: bývalý manžel Blanky Volákové, v současnosti partner Vandy Veselé Vasil Fridrich
Vanda Veselá: dcera Jolany, přijela z Kanady, v současnosti partnerka Luďka Voláka Kristýna Hrušínská
Marie Vránová: sestra Vlastimila Peška, matka Blanky Volákové Jitka Smutná
Kateřina Dubovská: hospodská, přítelkyně Lumíra Nykla Martina Randová
Lumír Nykl: jedna ze stálých postav Ulice, syn Vilmy Nyklové, politik, otec Venduly Pelcové Václav Svoboda
Vendula Pelcová: dcera Lumíra Nykla, majitelka bistra Anežka Rusevová
Vilma Nyklová: jedna z nejstálejších postav, matka Lumíra Nykla Jaroslava Obermaierová
Miloš Knobloch: manžel Evy Knoblochové, v současnosti podnikatel Jiří Štrébl
Eva Knoblochová: manželka Miloše Knoblocha, kamarádka Aničky Liškové, matka Emy Vanda Hybnerová
Vítek Klíma: otec Báry, Anežky a Michala Klímových, dříve bankéř v současnosti podniká s Milošem Knoblochem Filip Čapka
Iva Klímová: žena Vítka, matka Báry, Anežky a Michala, masérka Hana Baroňová
Anežka Klímová: odjela do zahraničí na prestižní školu, ještě donedávna byla ale jednou z nejdůležitějších postav Karolína Lipowská
Michal Klíma: nejmladší z dětí Klímových, momentálně zamilovaný do sestřiny kamarádky Žofky Karel Klement

Herci, kteří se seriálem drží od začátku do konce:

  • Rudolf Hrušínský (Vlastimil Pešek)
  • Daniel-Fleischer Brown (Henri)
  • Václav Svoboda (Lumír Nykl)
  • Ilona Svobodová (Jitka Farská)
  • Jaroslava Obermaierová (Vilma Nyklová)
  • Petr Vacek (Tomáš Jordán)
  • Ljuba Krbová (Anička Lišková)
  • Martin Hoffman (Jaroslav Hejl)
  • Matyáš Valenta (František Hrubý)

Ulice 2022 – Karla a Jakub, Magda a Prokop, Blanka a Evžen, Luděk a Vanda

V minulém roce jsme zažívali v Ulici nové lásky, šťastné návraty, ale také nevěry. Nejdramatičtější byla nejspíš aférka mezi Karlou a spisovatelem Jakubem. Začalo to nevinně psaním scénáře, jejich vztah se ale zvrtnul v něco víc a Karla se v současné chvíli musí popasovat s následky své nevěry.

Divákům ale určitě udělal radost návrat Evžena Šmída nejen z Austrálie do Čech, ale také k Blance Volákové, která do něj po celou dobu odloučení byla beznadějně zamilovaná.

Luděk Volák už tak nadšený nebyl, na druhou stranu mu ale už druhý rozchod s Blankou umožnil sblížit se s Vandou Veselou, trochu naivní a svéráznou dcerou Jolany, která přijela do Čech z Kanady a původně se ucházela o Evžena.

Také jsme všichni fandili Magdě a Prokopovi. Ano, Mirek byl fajn, ale pravá láska je holt pravá láska.

Co bude v Ulici? Poslední díl Ulice a novinky

V posledních několika dílech se řeší v Ulici milostný trojúhelník mezi Frantou, Skyler a Bárou. Prokop Junek se smiřuje s tím, že přišel o funkci ředitele, a snaží se i přesto ve škole prosadit několik změn. Šimon, syn Gábiny Pumrové, nemyslí na nic jiného než herní turnaj.

A co nás čeká v budoucnu? Kristýna se chystá rodičům oznámit, že končí se školou, asi si lze představit, jak budou Blanka s Luďkem reagovat, přemluví ale Kristýnu, aby to ještě nevzdávala? To se teprve uvidí. Stejně tak to, jak to dopadne mezi Frantou a Skyler.

V Ulici se také objeví nová postava – dcera hospodské Kateřiny a podle toho, co naznačují články a ukázky, způsobí její přítomnost slušný chaos.

V nadcházejících dílech se kolem Magdy budou motat nějací noví nápadníci. Půjde o Mirka, nebo někoho úplně jiného?

Zajímavých kotrmelců bychom se měli dočkat i v rodině Gábiny Pumrové a Blanky Volákové. Je tedy skutečně na co se těšit.

Ulice: ČSFD a Facebook

Ulice se po celá ta léta těší velké popularitě, přesto na ČSFD nedosahuje zrovna valného hodnocení. Momentálně má 21 % a většinou jí lidé dávají jednu až dvě hvězdy. Hodnotící obvykle chválí herecké obsazení, kritizují však příliš pomalý až líný spád děje, připomínající českou horší verzi seriálu Tak jde čas.

Seriál Ulice najdete i na Facebooku, kde se dozvíte o seriálu spoustu novinek a aktualit. Stránku sleduje 371 659 lidí. Občas tu diváci dostávají šanci vyjádřit se k určitým situacím v seriálu. Nedávno například mohli tipovat, co chce Mirek oznámit Magdě a Prokopovi.

Ulice – epizody online zdarma a díly dopředu

Ulici můžete sledovat každý všední den na TV Nova. Nestíháte? Nevadí. Zaregistrujte se na streamovací službě Voyo, která nabízí veškeré pořady z dílny TV Nova, ale také zahraniční filmy a seriály. Pokud nemáte s podobnou službou zkušenosti, využijte sedmidenní zkušební verze, díky níž si můžete bezplatně vyzkoušet, zda je Voyo pro vás. Možná vás naláká také fakt, že služba Voyo umožňuje zhlédnout několik dílů Ulice (a dalších seriálů) dopředu.

Voyo - 2 000 filmů a seriálů bez reklam

Ulice na Nova Plus

Pro sledování Ulice můžete využít novácký videoarchiv Nova Plus, kde najdete všechny známé televizní pořady, seriály, ale také filmy. V rámci novaplus lze na oficiálních stránkách Novy sledovat pořady bezprostředně po jejich premiéře na televizních obrazovkách. V případě seriálu Ulice jde pokaždé o poslední dva odvysílané díly. Stačí si seriál najít na webových stránkách (tn.nova.cz) pod záložkou „pořady“ a poté kliknout na „celé díly“.

Stejným způsobem můžete sledovat bonusy, kde jsou ke zhlédnutí třeba scény, které se do seriálu nevešly, nebo nepovedené klapky z natáčení. Dále nova plus nabízí ukázky a vy tak můžete zjistit, co vás čeká v příštích dílech. Pravidelně tu přibývá také spousta článků o postavách a hercích.

Kde si přehrát poslední díl Ulice? tn.cz nebo VOYO?

Chcete si dodatečně pustit více dílů Ulice? Nestíháte vysílání v televizi a nechcete si nechat ujít jediný díl? Pak byste měli využít streamovací služby Voyo, v rámci níž můžete sledovat nejen díly, které už byly odvysílané, ale také několik dílů, které na svou premiéru v televizi teprve čekají, a být tak v ději napřed. Jestliže s platformou Voyo nemáte zkušenost a nejste si jistí, jak na to, využijte sedmidenní bezplatnou verzi a přesvědčte se o jejích kvalitách zdarma – stačí navštívit stránky voyo.nova.cz.

Pobavte se u nepovedených záběrů z natáčení Ulice:

#️⃣ Kdy se odvysílal první díl Ulice?

Úplně první díl Ulice jsme zhlédli 5. září 2005.

#️⃣Kde sledovat Ulici online?

Pokud chcete Ulici sledovat online, vytvořte si účet na streamovací platformě VOYO, kde kromě Ulice najdete i další seriály a pořady z dílny TV Nova nebo zahraniční filmy a seriály. VOYO mimo jiné umožňuje sledovat několik dílů Ulice dopředu. Pokud si nejste registrací jistí, využijte sedmidenní bezplatné verze a službu si zdarma vyzkoušejte.

#️⃣Která postava je v Ulici nejdéle?

Jsou postavy, které nás seriálem provází od začátku do konce, jsou to:

  • Vlastimil Pešek (Rudolf Hrušínský)
  • Henri (Daniel-Fleischer Brown)
  • Lumír Nykl (Václav Svoboda)
  • Jitka Farská (Ilona Svobodová)
  • Vilma Nyklová (Jaroslava Obermaierová)
  • Tomáš Jordán (Petr Vacek)
  • Anička Lišková (Ljuba Krbová)
  • Jaroslav Hejl (Martin Hoffman)
  • František Hrubý (Matyáš Valenta)

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ordinace v růžové zahradě 2

Ordinace v růžové zahradě 2: Kde sledovat epizody zdarma?

Ordinace v růžové zahradě se stala během již více jak patnácti let diváckou stálicí. Kolik má populární Růžovka epizod? Jak se změnilo...

Moderátor pořadu Na lovu Ondřej Sokol

Na lovu - přihláška, hvězdný speciál, lovci, otázky a díly zdarma

Lov začíná, slýcháme z obrazovek skoro každý podvečer. Televize Nova minulý rok odstartovala novou, neotřelou vědomostní soutěž s názvem Na...

Výměna manželek se vysílá na TV Nova od roku 2005!

Výměna manželek na Nově - celé díly online zdarma, poslední díl

Výměna manželek láká k obrazovkám statisíce lidí. O čem pořad je, jak se přihlásit, jaký je honorář a kde sledovat celé díly online se...