Kde sledovat tenis živě zdarma online? Informace a návod

Přímé přenosy tenisových zápasů, to je obrovská porce adrenalinu a napětí. „Bílý sport“ se napříč celou planetou těší masivní popularitě a sledovanosti. Veškeré informace, jak můžete sledovat tenis živě na obrazovkách vašich zařízení, přinášíme v tomto článku.

Tenisové zápasy přitahují velkou pozornost po celém světě Foto: Pixabay

Tenis živě dnes: Návod, jak sledovat tenis živě na internetu zdarma

Během tenisové sezóny se hraje velké množství turnajů a je dobré vědět, kde jednotlivé podniky naladíte živě. Osvědčeným způsobem, jak sledovat tenisové turnaje zdarma na internetu je nabídka livestreamů u sázkových kanceláří. Po jednoduché registraci, kterou zvládnete kompletně online a z pohodlí domova, získáte přístup k nejrůznějším sportovním přenosům, včetně právě oblíbeného tenisu.

Pro sledování tenisu živě online na internetu rozhodně doporučujeme sledovat aktuální nabídku tenisových streamů na Tipsport TV / Fortuna TV, jelikož právě zde můžete kromě přímého přenosu využít i perfektního přehledu všech sázkových live kurzů a včas zareagovat na to, co se právě odehrává na kurtu.

Kde sledovat tenis livestream: přenosy živě a zdarma za registraci - Tipsport TV, Fortuna TV

U tenisových livestreamů sázkových kanceláří se zároveň můžete spolehnout na kvalitní obraz a vybraný zápas si lze přehrát jak na PC, tabletu i mobilním telefonu přes celou šíři obrazovky. Jedná se například o tyto turnaje:

  • French Open
  • Wimbledon
  • Australian Open
  • US Open
  • ATP Finals
  • WTA + ATP turnaje

Po uplynutí 7 dnů od založení herního konta je v budoucnu podmínkou mít kladný zůstatek na svém kontě a vsazený tiket v posledních 7 dnech (Fortuna), nebo si alespoň jednou za 14 dní vsadit tiket za minimální vklad 30 Kč (Tipsport). Vzhledem k obdrženému vstupnímu bonusu nepředstavuje tato podmínka žádnou komplikaci, naopak vědomí toho, že najdete streamy konkrétního tenisového turnaje na jednom místě, vám ušetří spoustu času.

sipka TIP: Jak si založit herní účet u Tipsportu krok za krokem

Alternativní online livestreamy na pochybných webech mají navíc často velmi špatnou kvalitu obrazu, což zbytečně kazí celkový zážitek ze sportovního utkání. A vy si přece chcete zápas užít se vším všudy!

Tenis živě v televizi (Tenis v TV živě): ČT sport tenis živě, Eurosport, Nova Sport, O2 TV, Sport 2 a další

Tenis live naladíte i v rámci vysílání televizních stanic. Na veřejnoprávní ČT Sport zdarma můžete sledovat například zápasy českých reprezentantek v populárním Billie Jean King Cup (dříve Fed Cup) či mužský Laver Cup a další. Nejprestižnější tenisové turnaje – grandslamy, najdete v nabídce Eurosport, což už je však placený kanál. Kompletní přehled sportovních tenisových programů a turnajů najdete zde.

Výhody tenisových livestreamů u Sázkových kanceláří. Co tenis živě bez registrace?

Pokud stále váháte, zda se registrovat u některé ze sázkových kanceláří, máme pro vás dobrou zprávu. Celý proces je velmi jednoduchý a samozřejmě legální. Není třeba se obávat jakéhokoliv zneužití vašich údajů a to stejné platí i u ověření vaší identity pomocí banky.

Výhody:

  • Velmi dobrá kvalita obrazu a zvuku, bez reklam
  • Možnost přehrání na mobilním telefonu i tabletu a PC
  • Zvětšení obrazu přes celou obrazovku
  • Jednoduché spuštění přes mobilní aplikaci
  • K dispozici jsou tenisové live zápasy různých výkonnostních úrovní (ATP, WTA)
  • Přehled o všech live kurzech během utkání na jednom místě

Tenis Kvitová živě zdarma a další české tenistky

České fanoušky enormně zajímá, kde mohou sledovat české tenistky přímo v akci během jednotlivých turnajů. I kvůli tomu je tu tento článek, díky kterému budete mít o tenisových live streamech nejlepší možný přehled.


1️⃣ Jak sledovat na ČT sport živě tenis?

Tenis na veřejnoprávní stanici ČT Sport jde sledovat přímo v rámci televizního vysilání, nebo online na internetu. Jaké turnaje běží na jakých stanicích se dozvíte uvnitř článku.

2️⃣ Jak sledovat živě tenis online i v TV?

Tenisové přenosy live lze sledovat jak online na internetu, tak živě v televizi. Pro větší přehlednost si přečtěte tento článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



Komentáře

Z jakého důvodu se nevysílá Wimbledon i na Eurosport 1? Ne každý má i Eurosport 2. Doposud byl na obou programech... za vše platit a vysílání horší a horší...

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Šampion David Kozma

MMA živě: Kde sledovat Oktagon live stream zdarma i PPV - návod

MMA zápasy největší tuzemské organizace Oktagon✔️ patří mezi naprostý TOP tohoto sportu. V článku se dozvíte, kde se na to podívat v přímém...

Jiří Procházka je český bojovník, který bude v UFC bojovat o titul

Jak sledovat zápasy UFC živě? Online livestream i v TV

Ultimate Fighting Championship✨ je nejlepší světovou organizací smíšeného bojového umění✔️. Podívejte se, kde sledovat Ligu mistrů MMA živě...