Kdo je Ornella Koktová a čím se živí?

Ornella Koktová (rozená Štiková) se proslavila především díky snímkům odhalených částí těla uveřejněných v bulváru a intimnímu vztahu s podnikatelem Josefem Koktou. Přečtěte si, čím se Ornella živí a kde jí brzy uvidíte.

PodnikáníRodinaÚčast v reality show

Ornella Koktová se synem Svenem Foto: Profimedia

Ornella Koktová – Kdo to je a jak se proslavila?

Ornella Koktová (rozená Štiková) je influencerka, podnikatelka a bývalá modelka, která se proslavila především díky vztahu se svým současným manželem – podnikatelem Josefem Koktou a účastí v rodinné reality show s názvem Štiky. Narodila se 17. února 1993 v Praze.

Ornella Koktová: podnikání – Co dělá?

Ornella studovala Českou zemědělskou univerzitu a konzervatoř (obor: balet a step). V minulosti se věnovala modelingu a vystupovala v televizním vysílání – v dětském pořadu Kouzelná školka. Od roku 2017 podniká. Tehdy založila jezdeckou značku Pink Horse.

V roce 2021 spustila e-shop Boobie Tapes, na kterém si může každá žena vytvořit dekolt podle svých představ pomocí speciálních pásků na ňadra, chráničů bradavek nebo oboustranných pásků fixujících oblečení. Ty mají za úkol vytvořit push-up efekt a umožnit nošení šatů s holými zády nebo dekolty bez podprsenky.

Ornella Koktová: děti a manžel

Manželem Ornelly je podnikatel Josef Kokta, který zbohatl na hudebním průmyslu a reklamním holdingu. Později však zkrachoval kvůli neuvážlivému investování do akciového trhu a světové krizi. Jeho bývalou manželkou byla mj. moderátorka Gábina Partyšová, které podnikatele Ornella přebrala.

Ornella a Josef Kokta se vzali v roce 2015. Mají spolu tři děti – nejstaršího syna Quentina, prostředního Svena a nejmladší dceru Lilianne.

Ornella Koktová: sestra a matka

Mladší sestra Ornelly se jmenuje Charlotte Štiková, která společně s Ornellou a matkou Monikou Binias účinkovala v rodinné reality show Štiky. Pokud jste žádný z dílů neviděli, v krátkosti shrneme, že se celý pořad točí okolo soukromí rodiny Štikových a Koktových. Na ČSFD si reality show vysloužila nechvalné hodnocení. Ornella na svou matku také nedávno práskla, že měla milostný poměr s influencerem Alešem Bejrem.

Výměna manželek – Ornella Koktová a práce v hospodě

V létě minulého roku se Ornella objevila společně se svým manželem Josefem v oblíbené, kontroverzní reality show Výměna manželek, kde si musela poradit s namáhavou prací ve venkovské hospodě.

Ornella – Survivor 2024: účast kvůli penězům

Ornella se objeví také v reality show Survivor, která startuje už v úterý 27. února. Stejně jako ostatní soutěžící bude bojovat o přežití a zdolávat fyzicky náročné úkoly a to vše v horku, dešti, bez jídla a bez telefonu. Jak dlouho podle vás v soutěži vydrží?

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jaromír Soukup a Agáta Hanychová

Jaromír Soukup životopis: podnikání, majetek, partnerky

Známe ho především jako mediálního magnáta, bez jehož tváře už si nedokážeme TV Barrandov představit. Kdo je Jaromír Soukup, jaké má...

Agáta Hanychová s Jaromírem Soukupem

Agáta Hanychová - partneři, rodina, vzdělání, kariéra a děti

Agáta Hanychová je nejen dcera slavných rodičů, ale také influencerka, moderátorka a především matka. Čemu se v současné době věnuje?

Richard Chlad - životopis: Majetek, rodina, svatba, věk

Richard Chlad – životopis: Majetek, rodina, svatba, věk

Honosné vily, naleštěná super auta, přítomnost krásných žen. Pro většinu představa ráje na zemi, pro miliardáře Richarda Chlada každodenní...