Sex O'Clock: Voyo přináší vtipnou, aktuální a provokativní sérii

Už 10. března odstartuje na Voyo nový komediální rodinný seriál Sex O'Clock. Má být vtipný, provokativní, chvílemi dokonce až drzý. Jak vznikl, kdo v něm hraje a o čem vlastně bude?

Herci ze Sex O'Clock Foto: Profimedia

Sex O'Clock – nový seriál na Voyo

„Pubertou peklo teprve začíná,“ hlásá slogan nového komediálního seriálu z produkce Voyo Originál. Desetidílná série vyprávějící příběh jedné zlínské rodiny je vtipná, provokativní a diváci by se v ní měli do jednoho najít.

Adamova rodina řeší podobné trable jako jakákoli jiná – každý ze členů má hlavu plnou vlastních problémů, obzvlášť pak ti, co se právě nachází uprostřed puberty. Dospívající hlavní hrdina Adam má hned dva: Trápí ho, kdy už se konečně zbaví panictví a jak dopadne jeho taneční kariéra.

Každý si určitě vzpomíná, že v tomto období života má jeden pocit, že neexistují důležitější trable a témata než ta, která právě sám řeší. Copak rodiče, ti mají přece ve všem jasno – Adam ale zjistí, že je to jen zdání a že i dospělí se mohou potýkat s choulostivými a palčivými otázkami, o nichž se jim těžce mluví.

Sex O'Clock – seriál, který tu ještě nebyl. Jak vznikl námět?

Producentka a spoluautorka Karolína Zalabáková v rozhovorech o seriálu zdůrazňovala, že cílem nebylo prvoplánově šokovat, ale spíše diskutovat intimní témata.

Voyo - 2 000 filmů a seriálů bez reklam

Podobně námět komentovala i kreativní producentka platformy Voyo Marta Fenclová: „... Nebudeme nikoho poučovat ani vzdělávat, spíše se pobavíme, dojmeme a přitom se, zcela bezbolestně, zamyslíme nad věcmi, které se stávají i v ‚lepších rodinách‘. V rodinách, které mají za to, že to nejhorší potkalo právě je,“ vysvětlila pro TV Nova a doplnila, že jedním z cílů je také prozkoumat, jak moc je česká veřejnost choulostivým tématům jako sex a intimita otevřená.

Seriál se natáčel čtyřicet osm dní a z většiny ve Zlíně. Zlínský kraj dokonce společně s Jihomoravským filmovým nadačním fondem prostřednictvím Programu na podporu audiovizuální tvorby seriálu pomohl i finančně.

Sex O'Clock postavy a obsazení – nové talenty i zavedení herci

Seriál má spoustu hereckých debutantů, jako jsou třeba představitel hlavní role Maxmilián Kocek nebo jeho seriálová láska, kterou hraje Karolin Omastová. Na place se potkali s naopak zkušenými herci, jako je Jan Révai (můžete znát například z filmu BANGER.), Petra Bučková (známá z například ze série Jitřní záře), Jana Švandová (mohli jsme ji vídat třeba v seriálu ZOO) nebo mladá Sára Korbelová, kterou známe jako Kristýnu z nekonečného seriálu Ulice.

SEX O'CLOCK - postavy a herci
Postava Herec
Adam Maxmilián Kocek
Sestra Ema Sára Korbelová
Adamův otec Jan Révai
Mamka Judita Petra Bučková
Babička Gréta Jana Švandová

Jednu z vedlejších rolí si zahrál Josef Carda, který byl prý o seriálu přesvědčený už při čtení scénáře a v rozhovoru pro TV Nova přiznal, že se dlouho nad žádným scénářem tak nepobavil.

A co přivedlo Janu Švandovou k roli babičky? „Právě takový ten protiúkol, protože já jsem většinou vždycky obsazovaná do těch atraktivních, sexy žen a vlastně ze začátku mi moc nevěřili,“ prohlásila herečka Jana Švandová v rozhovoru pro Blesk.cz. Lidé si ji neuměli představit v roli typické babičky, ale herečka je přesvědčená, že se jí a štábu změna povedla dokonale.

Sex O'Clock na Voyo

Voyo se rozhodlo trochu více zacílit na mladší skupinu diváků a jeden z projektů, který je má na platformu nalákat, je právě (vedle dalšího seriálu pro mladé Mužketýři) Sex O'Clock. Ředitel vývoje obsahu Michal Reitler (který se podílel na počinu Podezření a společně s kolegy za něj získal Českého lva) nazval Voyo v rozhovoru pro Novu „prostorem pro překročení tabu“, kde chtějí tvůrci platformy vytvářet obsah, který bude diskutovat o palčivých tématech, jako jsou právě sex a puberta.

Na Voyo můžete tento unikátní projekt sledovat už od 11. března, stačí se jen zaregistrovat a využít sedmidenní bezplatné verze. Na Voyo najdete spoustu dalších zajímavých pořadů od podobných komediálních seriálů jako Jedna rodina, přes dokumenty a rozhovory se slavnými, po vědomostní soutěže jako Na lovu nebo nově Superlov. Na Voyo je ale také nepřeberné množství filmů, seriálů a pořadů zahraniční produkce.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost