Superlov o milion – jeden hráč proti týmu lovců na Nově a Voyo

Velmi oblíbená soutěž Na lovu trochu přitvrdí. V Superlovu bude soutěžící na lovce úplně sám, na druhou stranu ty úspěšné čeká velmi lákavá odměna. V čem všem se hardcore verze liší a kde Superlov sledovat?

Superlov - super verze soutěže Na lovu Foto: Michal TUREK / MAFRA / Profimedia

Hodnocení vědomostní soutěže Superlov: 9,5/10

  • od 4. března na TV Nova
  • od 25. února na VOYO

Superlov aneb jedna kořist a pět lovců

Do Superlovu se nejspíš hlásí jen samí odvážlivci, protože tentokrát soutěžící nebudou mít oporu v dalších členech týmu. Budou se muset zcela spolehnout sami na sebe a na vlastní zásobu vědomostí. Navíc se účastník utká s dvěma až pěti lovci. Na konci trnité cesty však může soutěžící získat až jeden milion korun a to už je zajímavá motivace.

Voyo - 2 000 filmů a seriálů bez reklam

Soutěž Superlov – nová verze, nová pravidla

Jak už bylo řečeno, oproti původní verzi Na lovu bude soutěžící stát sám proti dvěma až pěti lovcům a lišit se bude i průběh hry:

1. kolo – soutěžící odpovídá na otázky se třemi možnostmi (a, b, c) a za každou správnou odpověď získá peníze.

2. kolo – soutěžící předstupuje před pět lovců a s sebou si nese nahrané peníze z předchozího kola. Soutěžící má na druhé kolo jistou minutu času, ale dostane od lovců na výběr: nabídnou mu částku, časový limit, v němž budou odpovídat na otázky oni, a počet lovců, s nimiž se utká (čím vyšší částka, tím větší počet lovců a delší čas na jejich odpovědi).

Poznámka: Soutěžící pokaždé hraje proti alespoň dvěma lovcům.

Finále: Ve finále dostávají soutěžící a lovci na střídačku otázky. Jestliže soutěžící či lovec odpoví správně, pokaždé se zastavují stopky a pokládá se otázka protihráči. Pokud někdo z nich odpoví na otázku špatně, čas jede dál – ten, komu dříve vyprší čas, prohrává. Tímto způsobem může soutěžící vyhrát až jeden milion korun.

Super lov aneb i nemožné se může stát skutečností

Moderátor Ondřej Sokol se v rozhovoru pro TV Nova vyjádřil, že jakkoli se může zdát nemožné, aby jeden soutěžící porazil dva a více lovců, v britské, originální verzi se tomu tak prý skutečně děje. Ano, je pravda, že někdy je nadlidský úkol porazit jednoho lovce i v týmu, ale pravidla Superlovu jsou prý tomuto novému uspořádání uzpůsobena, a ačkoli to bude velmi těžké, lovce se určitě porazit dá.

Superlov Nova – Lovci v týmu a nové strategie

Doktor Vševěd v rozhovoru pro TV Nova prozradil, že pro ně bude novinkou práce v týmu: „Potřebujeme se secvičit, protože přece jenom potřebujeme fungovat jako tým, abychom věděli, kdo má ve správnou chvíli zmáčknout otázku, podle toho, kdo je nejlepší v kterém oboru – nebudu kecat Dáše do rostlinek, ty stejně neznám, a naopak já si asi seberu historii...“ Na otázku, zda si v týmu už pověděli něco o strategii se smíchem dodal: „Něco už jo, ale to je výrobní tajemství.“

Superlov casting – jak se přihlásit do Superlovu?

Věříte si, že dokážete lovce porazit? Myslíte si, že dokážete zvítězit a vyhrát jeden milion korun? Není nic jednoduššího než se do soutěže přihlásit. Stačí jen navštívit stránky televize Nova (tv.nova.cz), kliknout na záložku pořady, najít si mezi nimi Superlov a pak kliknout na záložku casting – stránky vás přesměrují na dotazník začínající uvítáním. V záložce profil vyplňujete základní údaje a v další záložce odpovídáte na pár otázek, kliknete na dokončit a pak už jen čekáte na odpověď.

Přihláška v bodech:

  • navštivte stránky tv.nova.cz
  • klikněte na záložku pořady
  • najděte pořad Superlov
  • klikněte na záložku casting
  • pečlivě vyplňte dotazník a klikněte na dokončit

TV Nova Superlov – sledujte na Voyo

Fanoušci původní verze Na lovu se nemusí bát, že by o svůj oblíbený pořad přišli, ten se bude nadále vysílat každý všední podvečer, jak jsme zvyklí. Superlov oproti tomu budeme moci na Nově sledovat v sobotu v hlavním vysílacím čase od 20:20 (první díl nás čeká 4. března).

Jste nedočkaví a chcete novou soutěž vidět co nejdříve? Jestliže jste předplatitelé platformy Voyo, budete mít tu možnost už o týden dříve. Pokud s Voyo zatím nemáte zkušenost, stačí se zaregistrovat a vyzkoušet si službu po sedm dní zdarma. Klikněte zde a sledujte pořady na Voyo sedm dní zdarma

Na Voyo najdete spoustu dalších pořadů – jak originálních z produkce televize Nova jako například reality show Survivor, oblíbená sonda do českých domácností Výměna manželek nebo nejaktuálnější komediální seriál Jedna rodina. Ke zhlédnutí tu je i nespočet zahraničních filmů, pořadů, ale i dokumentárních cyklů, jako třeba: Matthew Perry: Zpověď, Princ Harry: Vlastními slovy, Brad a Angelina nebo Dokument Svědectví

První díl Superlovu můžete na Voyo vidět už 25. února a být tak o celý týden napřed.

Pusťte si pro představu ukázku z originální britské verze pořadu:

#️⃣Kdy a kde sledovat Superlov?

Superlov se bude vysílat na TV Nova každou sobotu večer od 20:20, ale každý díl můžete zhlédnout o týden dříve na platformě Voyo.

#️⃣Jak se přihlásit do soutěže Superlov?

Stačí jen navštívit stránky televize Nova, pod záložkou pořady najít Superlov, kliknout na casting a vyplnit přihlášku.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



Komentáře

Pěkná Blbost

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

StarDance 2023

StarDance 2024: nová XIII série, soutěžící, hlasování, kdo vypadl

Na obrazovky ČT 1 znovu zamíří známá taneční show StarDance, která patří mezi nejoblíbenější české pořady. Podívejte se, kdo bude letos...

Seriál Jedna rodina plný humoru

Jedna rodina – tři rodiny v jedné aneb seriál ze života

Začátkem ledna televize Nova představila seriálovou novinku Jedna rodina. O čem přesně vypráví, jaké má obsazení a kolika dílů se dočkáme?

Aneta Krejčíková alias Gábina Pumrová

Ulice seriál na TV Nova: herci, postavy, novinky a epizody online zdarma

Seriál Ulice nás na obrazovkách TV Nova provází už nějaký ten pátek. Co všechno se změnilo, jací herci jsou v seriálu nejdéle a co je v...