Eva Burešová životopis: od Talentu až po ZOO

Eva Burešová dnes hraje hlavní role v nejsledovanějších seriálech, kariéru ale začínala účastí v talentové soutěži, kde vyrazila dech Lucii Bílé, ale i Jaro Slávikovi. Jak vypadala Evina cesta ke slávě?

Eva Burešová Foto: Profimedia

Eva Salvatore Burešová: věk, výška, rodiče a další základní informace

Evu Burešovou známe ze seriálů Slunečná nebo ZOO, Eva ale prorazila primárně jako muzikálová zpěvačka. Rodačka z moravskoslezského Hlučína má hlas jako zvon, herecký talent a od doby, kdy potkala šéfkuchaře a porotce soutěže MasterChef Česko Přemka Forejta, i štěstí v lásce. Přečtěte si, co všechno předcházelo Evě Burešové, jakou ji známe dnes.

  • datum narození: 22. července 1993 (30 let)
  • místo narození: Hlučín, Opava
  • výška: 161 cm
  • studium: operní zpěv, konzervatoř Jaroslava Ježka v Praze (nedokončené), později mezinárodní soukromá konzervatoř, kde studovala obory Muzikál, Jazz a World Music.
  • rodiče: Georgína Marika Burešová, František Bureš
  • děti: Nathaniel Adam Salvatore Krásný, Tristan William Forejt
  • instagram: evabureshsalvatore
Eva začala po narození prvního syna používat jméno „Salvatore“. Nechala totiž syna pokřtít v Itálii a toto jméno mu dala prý jeho italská kmotra. Eva ho přijala za své, aby měli s Nathanem alespoň jedno společné jméno.

Eva Burešová v Česko Slovensko má talent

Do povědomí veřejnosti se dostala díky účasti v talentové soutěži Česko Slovensko má talent v roce 2011. Eva tam tehdy ve svých necelých osmnácti letech samozřejmě zpívala a porotě ve složení Lucie Bílá, Jaro Slávik a Martin Dejdar vyrazila dech svým podáním písně Listen od Beyoncé a probojovala se až do finále. Moderátorům z jejího zpěvu doslova vstávaly chlupy na těle a od té doby Evina hvězda stoupala strmě vzhůru.

Většina lidí Evu začala registrovat až díky talentové soutěži, ve skutečnosti šla Eva do pořadu jako zkušená zpěvačka, tou dobou už za sebou měla mimo jiné angažmá v muzikálu Baron Prášil.

Eva Burešová muzikály – Hamlet, Sibyla a Cyrano

Eva Burešová přišla do talentové soutěže ČSMT jako hotová zpěvačka, která za sebou měla zkušenost s operou Kolotoč nebo v muzikálu Baron Prášil. S muzikály a divadlem pokračovala i po účasti v pořadu a viděli jsme ji na příklad v roli Ofélie v muzikálu Hamlet: The Rock Opera, v hlavní roli muzikálu Lucie, větší než malé množství lásky nebo v muzikálu Cyrano, kde hrála po boku Davida Gránského.

Muzikály a hry, ve kterých Eva účinkovala:

  • Kolotoč
  • Baron Prášil
  • Jesus Christ Superstar
  • Vražda za oponou
  • Hamlet: The Rock Opera
  • Lucie, větší než malé množství lásky
  • Cyrano
  • Sibyla - královna ze Sáby
  • Boeing – Boeing aneb Tři letušky v Paříži
  • Drácula
  • Čas růží
  • Sopranistky
  • Zimní pohádka
  • Hledám ženu, nástup ihned

Eva Burešová v Tvoje tvář má známý hlas

Evu jsme mohli sledovat také v populární show Tvoje tvář má známý hlas, a to jak v roli účinkující, tak v roli porotkyně. Poprvé jsme ji v show mohli sledovat v páté řadě, kde se dokázala proměnit v mnoho známých osobností jako LP, Beyoncé, Michaela Jacksona nebo Bena Cristovaa a zářila nejen ve zpěvu, ale jako Iggy Azalea dokázala předvést, že dokáže i slušně rapovat.

Eva působila v pořadu Tvoje tvář má známý hlas od sedmé řady i jako porotkyně a právě tou dobou se poznala se svým nynějším partnerem Přemkem Forejtem (porotcem z oblíbené kuchařské show MasterChef Česko), který byl v pořadu speciálním hostem.

Eva Burešová v Eurovision Song Contest 2018

Ve stejném roce, kdy jsme mohli Evu sledovat v „Tváři“, se Eva také účastnila se svou písní Fly národního kola soutěže Eurovision Song Contest, ale nakonec skončila třetí a Českou republiku reprezentoval Mikolas Josef se svou písní Lie to Me.

Eva Burešová herečka – z Gymplu přes Slunečnou až do ZOO

Pouhý rok po účasti v Česko Slovensko má talent dostala Eva svou první televizní roli. Zahrála si v seriálu televize Nova Gympl s (r)učením omezeným (všechny tři série můžete sledovat na Voyo), kde hrála Renatu Koberovou, dceru nepříliš oblíbené učitelky „Kobry“.

Voyo - 2 000 filmů a seriálů bez reklam

Eva prý není typ člověka, který by plánoval, a když dostala nabídku na hlavní roli v seriálu Slunečná, neváhala ani vteřinu, a aby se mohla pořádně na roli připravit, opustila i tehdy vysílaný a populární Modrý kód.

Slunečná byla u diváků oblíbená a mnozí její úspěch připisují Evě. Je možné, že právě proto později ztvárnila jednu z hlavních postav dalšího primáckého seriálu ZOO, vysílaného v hlavním vysílacím čase.

Burešová Eva zpěvačka – Fly, Malý princ, Noční nebe

Eva Burešová původně studovala operní zpěv a už jako náctiletou jsme ji mohli vídat v muzikálech. Jsou diváci, co ji díky oblíbeným seriálům vnímají spíše jako herečku, ale Eva má i vlastní hudební kousky jako třeba Malý princ, společnou píseň s Přemkem Forejtem Žena z oceli nebo třeba Úsměv Mony Lisy.

Pokud jste fanoušky Evina zpěvu nebo jste naopak její hudbou nepolíbeni, ale rádi byste to změnili, neměli byste si nechat ujít Evino turné s jednoduchým názvem Eva Tour.

Eva tour 2023
10. 4. Ostrava Barrák Music Club
11. 4. Olomouc S-Club
12. 4. Brno Sono Music Centrum
25. 4.
Jablonec nad Nisou Eurocentrum
26. 4. Pardubice Kulturní dům Hronovická
27. 4. Plzeň Měšťanská beseda
2. 5. Ústí nad Labem Dům kultury
3. 5. Hradec Králové Adalbertinum
4. 5. Jindřichův Hradec Kulturní dům JITKA
11. 5. Praha Lucerna Music Bar

Eva Burešová – láska, muži a první syn Nathaniel

Nějakou dobu po porodu prvního syna Nathana, kdy jeho otec, hudebník Michael Krásný, zmizel bůhví kam, se zdálo, že Eva nemá zrovna štěstí na partnery. Zklamání na ní bylo znát, tou dobou ale její kariéra nabírala na obrátkách, a tak vedle péče o syna měla Eva o zábavu postaráno, i co se práce týkalo, a to časem perfektně odvedlo myšlenky od toho, co nevyšlo. Jak už to tak bývá, Eva potkala novou lásku, když to nejmíň čekala.

  • 2016–2017: Michael Krásný
  • 2019–2020: Matyáš Adamec
  • od 2020 doteď: Přemek Forejt

Eva Burešová a Přemek Forejt – nečekaná láska

„Zpočátku mě zaujal čistě pracovně,“ pronesla Eva v rozhovoru pro Face to Face o prvním setkání s Přemkem. Bylo to v rámci pořadu Tvoje tvář má známý hlas, kde tou dobou Eva působila jako porotkyně a Přemek byl speciálním hostem. Eva poprvé viděla Přemka hned na pódiu, kde zpíval jeden z hitů Justina Timberlakea, a okamžitě Evu zaujal. Tehdy prý vůbec netušila, kdo to je, a překvapilo ji, když se dozvěděla, že speciální host pěveckého pořadu je šéfkuchař a porotce oblíbené show MasterChef Česko.

Lidé spekulovali o tom, že už tehdy to mezi nimi jiskřilo, protože Eva Přemkovi poslala ve vysílání srdíčko, Eva ale v rozhovoru vysvětlila, že tím chtěla jen nervózního Přemka podpořit, tenkrát prý ještě neměla nejmenší tušení, jak se to mezi nimi vyvine.

Eva Burešová děti – těhotenství a porod druhého syna Tristana

„Kdybych takhle měla rodit pokaždý, tak budu těhotná klidně každej rok,“ pronesla Eva v rozhovoru pro TV Prima po porodu druhého syna Tristana. Eva prozradila, že měla velmi harmonický porod a že je ohromně pyšná na to, co její tělo zvládlo a jakou má rodinu. Eva si také pochvalovala, že její první syn Nathan se o mladšího brášku hezky stará a predikovala, že až Tristan trochu povyroste, budou z kluků „parťáci“.

Eva Burešová – rozhovory na Youtube, Show Jana Krause, instagram

Obzvlášť v dobách, kdy se provalil vztah mezi Přemkem a Evou, se strhla mediální lavina, která kromě klasických bulvárních drbů zahrnovala i spoustu rozhovorů a talkshows, kde se Evy kromě jejích pracovních úspěchů, hojně vyptávali právě na Přemka. Pokud se chcete o Evě dozvědět více, můžete si pustit rozhovory například v rámci Show Jana Krause, kde byla Eva zpovídaná dokonce víckrát, nebo také v 7 pádů HD.

Spousta rozhovorů s Evou je k dispozici na Youtube. O Evě se toho hodně dozvíte také na jejím instagramu evabureshsalvatore.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Agáta Hanychová s Jaromírem Soukupem

Agáta Hanychová - partneři, rodina, vzdělání, kariéra a děti

Agáta Hanychová je nejen dcera slavných rodičů, ale také influencerka, moderátorka a především matka. Čemu se v současné době věnuje?

Jaromír Soukup a Agáta Hanychová

Jaromír Soukup životopis: podnikání, majetek, partnerky

Známe ho především jako mediálního magnáta, bez jehož tváře už si nedokážeme TV Barrandov představit. Kdo je Jaromír Soukup, jaké má...

Jaroslav Vajgl

Těhotnej kuchař: český TikToker - životopis, recepty a videa

Stal se fenoménem české internetové scény. Kdo je Jaroslav Vajgl alias Těhotnej kuchař a jak celý nápad s krátkými videorecepty vznikl?