Ondřej Novotný životopis: Oktagon, Survivor, manželka a děti

Ondřeje Novotného můžeme momentálně sledovat v reality show Survivor Česko a Slovensko, jinak ho má ale většina spojeného hlavně s bojovými sporty a organizací Oktagon. Kdo je Ondřej Novotný a co dělá, když zrovna nemoderuje?

OKTAGONSURVIVORMANŽELKA A DĚTI

Ondřej Novotný jako moderátor Oktagonu Foto: OKTAGON MMA

Ondřej Novotný: životopis, věk, výška, vzdělání, instagram a další základní info

Ondřeje Novotného známe především v roli promotéra a moderátora organizace MMA turnajů Oktagon. U této profese nezakotvil jen tak pro nic za nic, ke sportu má odjakživa blízko a založit podobnou organizaci bylo jeho velkým snem.

V roce 2021 se stal moderátorem české a slovenské verze soutěže Survivor. Jeho úlohou je vést soutěžící skrze různé náročné výzvy a rozhodování a sledovat, jak se postupně eliminují, dokud nezbyde pouze jeden vítěz.

  • Datum narození: 14. června 1977 (45 let)
  • Výška: 196 cm
  • Místo narození: Ostrava
  • Vzdělání: Televizní žurnalistika na Univerzitě Karlově v Praze
  • instagram: ondrejnovotny

Ondřej Novotný Oktagon – promotér, spolumajitel, moderátor

Ondřej Novotný je známý především jako spoluzakladatel (druhý spoluzakladatel je Pavol Neruda) největší Česko-Slovenské organizace bojových sportů Oktagon.

➤Klikněte ZDE a sledujte Ondřeje během moderování turnajů Oktagonu

Ondřej Novotný a Pavol Neruda Foto: OKTAGON MMA

Tato organizace dosahuje takových úspěchů a drží se na scéně stabilně už tak dlouho, že tuto skutečnost znají i ti, kdo nejsou fanoušky bojových sportů. „Pro mě to celý začalo v roce 1999 a Oktagon pro mě začal ve chvíli, kdy mně zavolal Palo Neruda a řekl, že by chtěl udělat nějakou reality show,“ řekl v podcastu Prostor X.

Ondřej Novotný: podcast MMA LETEM SVĚTEM

K Oktagonu patří i další, doplňující projekty, jako je například podcast MMA Letem světem, v němž Ondřej Novotný pravidelně fanoušky zpravuje o novinkách a zve si do podcastu hosty spjaté právě s tímto sportem – obvykle samotné bojovníky –, s nimiž probírá aktuální dění kolem MMA.

Ondřej Novotný moderátor Survivor Česko a Slovensko a Robinsonův ostrov

Milovníci reality show znají Ondřeje – spíše než v sametovém sáčku uprostřed klece – ve volné košili v exotickém prostředí, jak usměrňuje dva znepřátelené kmeny. Soutěž Survivor (můžete sledovat na Voyo) si bez jeho přítomnosti neumíme představit, protože jsme ho vídali jak v první řadě soutěže, tak ve druhé, která právě probíhá.

SLEDUJTE Survivor Česko a Slovensko NA VOYO

Předchůdcem této svérázné a napínavé show byl Robinsonův ostrov, který se vysílal v letech 2017–2018, a jenž vycházel ze švédského originálu Expedition Robinson, čímž se lišil od americké verze Survivora, jak ho známe dnes. Obě varianty soutěže jsou ale v základu stejné.

Ondřej Novotný: Survivor Česko a Slovensko 2022 a 2023

Ondřej na ostrově v druhé řadě strávil celkem 89 dní. „Pro mě je důležitý dobrodružství a dělat to, co mě dělá šťastným,“ odpověděl v podcastu Prostor X na otázku, zda to považuje za dobře strávený čas. Zdůraznil, že je za tuhle šanci rád, a pokud by ho oslovili k moderování třetí série, šel by do toho bez váhání znovu, a to i navzdory tomu, že jde o náročné a vypjaté natáčení.

„Posledních 20 dní na place bylo peklo,“ pronesl v rozhovoru, vzápětí však dodal, že to není nic proti nikomu: „... ale na kterým place by nebylo, když natáčíš devadesát dní v kuse,“ dodal.

Voyo - Survivor

Ondřej Novotný a sport – házená, thaibox, MMA i fotbal

Ondřej má kladný vztah ke sportu v podstatě odjakživa, nešlo ale vždycky jen o bojové sporty. V mládí hrál například házenou, v níž se mu dařilo a se kterou musel skončit ze zdravotních důvodů. Protože ho odjakživa fascinují bojové sporty, trénoval například thaibox, ale vyzkoušel si i boj na zemi.

Dříve pracoval jako sportovní komentátor a mohli jsme ho vídat na stanicích Nova Sport či O2 TV, kde kromě turnajů bojových sportů komentoval i například fotbalové zápasy a soutěže, jako je třeba Liga mistrů.

První zkušenost s komentování sportovní události Ondřej zažil díky stanici Eurosport, která mu umožnila moderovat Australian Open.

O tom, že má právě k fotbalu blízko, svědčí jeho podcast Kudy běží zajíc, kde s hosty, kteří se fotbalu věnují profesionálně, řeší aktuální dění ve fotbale, kromě jiného i Fortuna ligu.

Ondřej Novotný a UFC na Nova Sport

Právě na Nova Sport jsme ho slýchali jako komentátora vůbec nejproslulejší organizace bojových sportů UFC. To pro něho jako pro komentátora a moderátora bylo jedinečnou zkušeností, kterou zužitkoval při moderování turnajů v rámci své organizace Oktagon.

Ondřej Novotný a rodina – manželka Renata Langmannová (Miss ČR 2006) a dcera Meda

Prý nešlo úplně o lásku na první pohled, když spolu prvně promluvili, dohadovali se o místo v baru na karlovarském festivalu – zhruba dva roky poté kolem sebe nesměle tančili, než se konečně dali dohromady.

Renata Langmannová, vítězka České Miss 2006, řekla moderátorovi své ano po sedmi letech vztahu, což z manželů dělá jeden z nejstabilnějších párů českého showbyznysu.

Když Ondřej natáčel Robinsonův ostrov na Filipínách, prý o něho měla v době, kdy se slučovaly kmeny, strach: „Asi po měsíci mi poslal fotku z natáčení a k ní napsal: ‚Dneska jsme sloučili kmeny, ale prosím tě, hlavně to nikomu neříkej!‘ Tam mi došlo, že už žije úplně mimo realitu,“ svěřila se tehdy modelka v rozhovoru pro Blesk.cz.

Renata s Ondřejem společně mají dceru, které dali krásné jméno Meda. Malá se narodila v září 2020. Pár to, že jsou v očekávání, oznámil až v šestém měsíci těhotenství – utajit novinku se jim dařilo i díky covidové pandemii, která všechny držela u domácích krbů.

Ondřej Novotný děti – dospělá dcera Trinity a fámy o rozvodu

Ondřej Novotný má kromě malé Medy ještě jednu dceru, která je dnes již dospělá. Dívku s netradičním jménem Trinity několikrát její táta spolu s Renatou vyvedli do společnosti a bylo vidět, že k sobě mají blízko.

„Máme skvělý vztah. Trinule je úžasná holka a výborně vychovaná,“ přiznala Renata v rozhovoru pro Super.cz. S nevlastní dcerou se poznala, když bylo Trinity sedm let a žila spolu s matkou a jejím partnerem ve Francii. Trinity za nimi však pravidelně jezdila o prázdninách.

Když Ondřej svou již dospělou a krásnou dceru vyvedl na jednu ze svých akcí, bulvární média o ní spekulovala jako o milence, která zapříčiní rozvod s manželkou Renatou – hrdý otec Ondřej se tomu dle svých slov jen smál.

Ondřej Novotný letadlo – nejoblíbenější dopravní prostředek

Ondřej Novotný je skutečně dobrodruh, o tom svědčí i jeho koníček – pilotování letadla. Minulý rok jím dokonce dorazil na karlovarský filmový festival a s novým nejoblíbenějším dopravním prostředkem, které mu zcela nahradilo auto, vyrazili s manželkou Renatou Langmannovou na dovolenou do Chorvatska a prý si to moc užili. „Je to největší urychlovač času, zároveň nejste v zácpě a máte nadhled nad tou naší krásnou zemí,“ pochvaloval si v rozhovoru pro Extra.cz.

Ondřej Novotný majetek – když ne letadlo, tak jedině trojkolka

Jak už bylo řečeno, Ondřej je dobrodruh, a právě proto mu místo naleštěného auta „v garáži parkuje“ letadlo. Auto údajně vlastní jen jeho žena Renata, on sám si prý na přejíždění krátkých vzdáleností pořídil trojkolku.

S rodinou žije v pražském Central Parku v bytě o rozloze přes sto metrů čtverečních. Ten si prý „vymazlovali“ celý rok a na projektu pracovali celkem tři architekti.

Ondřej Novotný a Čeněk Stýblo – IKISEQ a hledání potenciálu

Ondřej se podílí také na projektu IKISEQ, na němž spolupracuje s dalším známým jménem, youtuberem a půlkou z dvojice ViralBrothers Čeňkem Stýblem. A jak to funguje? „Snadno. Objevujeme zajímavé a nadějné osobnosti, podporujeme je na jejich cestě za sny a společně na tom můžeme všichni vydělávat. Nákupem podílů se každý fanoušek stává přímým investorem a podílí se tak na příjmech konkrétních talentů,“ dočtete se na oficiálních stránkách projektu.

Ondřej Novotný a spolupráce se značkami

Valnou část jeho výdělků také tvoří příjmy plynoucí ze spolupráce s různými známými značkami. Dalo by se předpokládat, že o spojení s jeho jménem budou stát výhradně firmy zaměřující se na sport, ale opak je pravdou – Ondřej Novotný si zvládl vybudovat takovou pověst, že s ním navazují spolupráci společnosti všeho druhu – kromě jiných třeba Dáme jídlo (Foodora), Phillips One Blade nebo Metaxa.

Podívejte se, co na sebe Ondřej prozradil v podcastu STANDASHOW:

*️⃣Kdo je Ondřej Novotný?

Ondřej Novotný je spolumajitel, promotér a komentátor největší Česko-Slovenské organizace bojových sportů Oktagon. Kromě toho moderuje reality show Survivor Česko a Slovensko.

*️⃣Kolik má Ondřej Novotný dětí?

Ondřej Novotný má dvě děti: S manželkou, modelkou Renatou Langmannovou, mají dceru Medu, které jsou necelé tři roky, a z jednoho z předchozích vztahů má již dospělou dceru Trinity, se kterou mají (i s Renatou) vřelý vztah. Více se dozvíte v článku.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Leoš Mareš

Leoš Mareš životopis: koncerty, moderování na Evropě 2, instagram a kariéra

Leoš Mareš patří bez pochyby k našim nejlepším a nejžádanějším moderátorům, který se proslavil i jako zpěvák. Kromě toho objíždí republiku...

Jaromír Soukup a Agáta Hanychová

Jaromír Soukup životopis: podnikání, majetek, partnerky

Známe ho především jako mediálního magnáta, bez jehož tváře už si nedokážeme TV Barrandov představit. Kdo je Jaromír Soukup, jaké má...

Moderátor Libor Bouček

Libor Bouček životopis: Oblíbený moderátor, skvělý dabér a hrdý otec

Libor Bouček je jeden z nejvyhledávanějších moderátorů Česka. Kromě toho je ale také příležitostným hercem a oblíbeným dabérem. Kde všude...