Výměna manželek na Nově - celé díly online zdarma, poslední díl

Kontroverzní reality show Výměna manželek láká ke každému dílu obrovské množství diváků. Zajímá-li vás, o čem tento pořad je, jak se přihlásit a kolik je honorář, nebo kde sledovat celé díly zdarma online, pak čtěte dál. Dozvíte se odpovědi na tyto a mnoho dalších otázek ohledně reality show Výměna manželek na TV Nova.

Vysílací čas - Celé díly online - Pravidla a honorář
Přihláška - Žádný sex - Výměna manželek USA - Nové díly

Výměna manželek se vysílá na TV Nova od roku 2005! Foto: Facebook/Výměna manželek

Hodnocení pořadu Výměna manželek: 9/10

  • Jde o nenáročnou zábavu; někdy vás rozesměje a jindy zase vyděsí, nebo naštve
  • Nabízí pohled do českých domácností
  • Vzbuzuje dojem, že u vás doma je vše v pořádku

Výměna manželek 2024 – nové díly

3. ledna 2024 začala zbrusu nová, již šestnáctá série oblíbeného pořadu Výměna manželek. Nové díly sondy do českých domácností můžete sledovat na TV Nova v hlavním vysílacím čase od 20:20. Všechny díly nové řady jsou také k dispozici na streamovací službě Voyo, kde byly uvedeny v exkluzivní předpremiéře.

A čím nová řada odstartuje? Ukázky slibují pěknou porci zábavy. Klikněte zde a sledujte Výměnu manželek na Voyo.

Výměna manželek – nové díly (přehled)

PořadíDatum premiéry v TVManželka #1Manželka #2Epizody na Voyo
1. 3. ledna 2024 Simona Mirka Sleduj ZDE
2. 10. ledna 2024 Kateřina Darina Sleduj ZDE
3. 17. ledna 2024 Věra Nikola Sleduj ZDE
4. 24. ledna 2024 Lenka Dominika Sleduj ZDE
5. 31. ledna 2024 Lucie Dominika Sleduj ZDE
6. 7. února 2024 Pavlína Petra Sleduj ZDE
7. 14. února 2024 Petra Andrea Sleduj ZDE
8. 21. února 2024 Žaneta Dorka Sleduj ZDE
9. 28. února 2024 Lucie Jana Sleduj ZDE
10. 6. března 2024 Simona Eva Sleduj ZDE
11. 13. března 2024 Martina Martina Sleduj ZDE

Voyo - 2 000 filmů a seriálů bez reklam

Výměna manželek – nejlepší díly poslední řady

Níže si můžete připomenout to nejlepší z dosud poslední, 15. řady oblíbené reality-show Výměna manželek.

Výměna manželek – 15. série 9. díl (10. 5. 2023)

V této atraktivní epizodě jsme viděli zápasníka MMA z Oktagonu Gábora Borárose, jenž byl v nedávné době zapleten do aféry se zmanipulovanými sázkami. Známý bijec je se svou snoubenkou Monikou Jákliovou už deset let.

Nyní se však tato dvojice vymění s manžely Renatou a Pavlem z Libereckého kraje. V momentě, kdy Renata dorazí do Gáborova domu, nestačí se divit, do jakého luxusu vstoupila. Dokáže si zvyknout na nová pravidla nekompromisního zápasníka?

Monika si se svojí novou rodinou rozumí, špatně se však smiřuje se zvířecí domácností. V novém díle také divákům prozradí, že ne vždy byl její vztah s Borárosem zalitý sluncem.

Pro Gábora Borárose se nejedná o první zkušenost z reality show. Diváci ho totiž mohli vidět v dalším populárním pořadu TV Nova – Survivor. Na ostrově však dlouho nepobyl, jelikož musel odstoupit kvůli zranění kolena.

Výměna manželek – 15. série 7. díl (22. 2. 2023)

V sedmém díle poslední řady jsme sledovali výměnu osmatřicetileté Zuzky a šestadvacetileté Petry, která si musela poradit se čtyřmi dětmi a velmi svérázným manželem. Naproti tomu Zuzka si vyzkoušela život na venkově. Jak si s tím obě poradily?

V domácnosti Zuzky řeší partnerovu žárlivost a složitý vztah s dětmi a u Petry zase často probíhají hádky o výchově syna.

V Karlových Varech u Petry a Romana to v průběhu Výměny začalo vřít a došlo i na pár nadávek.

„U nás jedna velká katastrofa,“ okomentovala Petra soužití s Romanem, když se páry potkaly mezi osmi očima, poté co Petra Výměnu předčasně kvůli Romanovu chování ukončila.

Výměna manželek – 15. série 6. díl (15. 2. 2023)

V dalším dílu Výměny jsme sledovali výměnu manželek Petry a Lucie. Petra si musela kromě členů rodiny poradit také se smečkou psů a kočkou. Lucie se na druhé straně snažila zvednout pohodlnou rodinku z gauče a přimět je k nějaké akci.

Situace se vyhrotila v Mariánských lázních, když začal temperamentní Tomáš křičet na náhradní manželku, která se pak rozhodla do konce Výměny pobývat v hotelu. Tohoto výbuchu se koneckonců od začátku bála i Tomášova žena Lucie.

Podle toho také vypadalo „mezi osmi očima“, odkud Tomáš po slovní roztržce s Petrou odešel a došlo i na peprné nadávky.

Výměna manželek – 15. série 5. díl (8. 2. 2023)

Ajťačka Karolína přihlásila rodinu do Výměny, aby si její děti „uvědomily, že nejsem jejich služka“. Partneři se nejvíce dohadují kvůli výchově a obecně v jejich domácnosti vládne ponorka. K tomu všemu se potýkají s finanční krizí, protože manžel je bez práce.

V druhé rodině vládne výbušný Tomáš, jehož temperament byl koneckonců důvodem, že je manželka přihlásila do Výměny. „Dokážu být zlý, hnusný, ale dokážu si uvědomit, že ta ženská za to nemůže,“ obhajuje se Tomáš hned na začátku pořadu.

Když se manželky vymění, na jedné straně se střetnou dvě silné energie – ta Tomášova a ta Karolíny –, a jakmile začne velet Karolína, Tomáš zjistí, že práce v domácnosti není tak jednoduchá, jak si myslel. Na konflikt dojde i na konci Výměny při srovnávání účtů, která skončí odchodem Karolíny z bytu. Všechno ale dobře dopadne, protože se účastníci mezi osmi očima shodnou, že by neměnili.

Výměna manželek – 15. série 4. díl (1. 2. 2023)

Na jedné straně jsou dvě mladé ženy v registrovaném partnerství, které k účasti ve Výměně vedl nestandardní důvod: Vendy si chtěla vyzkoušet, jaké to je odjíždět od rodiny. Vendula je trochu puntičkář a Niky naopak pohodářka, a to někdy vyvolává konflikt. Společně vychovávají syna.

Na straně druhé je mladá Zuzka, její partner Petr a dvě děti. V jejich rodině se konflikty točí hlavně kolem úklidu a výchovy a temperamentní Petr často zvyšuje hlas.

„Možná to bude lepší než s chlapem,“ komentuje Zuzka, když se dozví, že bude sdílet domácnost se ženou. Vendy má na druhé straně problém s nedostatečnou čistotou. Zpočátku Výměna na obou stranách probíhá celkem poklidně, Zuzce se ale tolik stýská, že Výměnu předčasně ukončí.

Výměna manželek – 15. série 1. díl (11. 1. 2023)

První díl nové řady byl ve znamení žárlivosti. Český pár Petra a Tomáš se svěřili na kamery už v začátku epizody, že s žárlivostí dlouhodobě bojují a že je oboustranná. Manželka Petra z Kladna se vyměnila s Marianou, která přijela ze slovenské vesnice Poniky, a Petra svou podezíravostí v průběhu Výměny pěkně znervózňovala i svého dočasného manžela. Petra nakonec tlak a strach z nevěry neustála a rozhodla se Výměnu ukončit předčasně.

sipka Klikni SEM a pusť si libovolný díl Výměny manželek na Voyo zdarma

TV Nova Výměna manželek – celé epizody na Voyo, NovaPlus a někdy i YouTube

Historie pořadu Výměna manželek na TV Nova sahá až do roku 2005. Jednotlivé díly sledují statisíce lidí. Další statisíce či dokonce miliony zhlédnutí pak mají povedené epizody, které se dostanou i na YouTube.

Statistiku sledovanosti na Voyo či NovaPlus, kde se dá Výměna manželek sledovat online, bohužel k dispozici nemáme. Jisté ale je, že je reality show Výměna manželek velmi úspěšný pořad, který neomrzel diváky ani po 17 letech. Takovým úspěchem se na TV Nova může pochlubit snad jen nekonečný seriál Ulice nebo Ordinace v růžové zahradě.

Voyo - 2 000 filmů a seriálů bez reklam

Výměna manželek – nejlepší díly

Jak již bylo řečeno některé díly se těší větší oblíbenosti než jiné. Obecně jde obvykle o epizody, kde se řeší závažná témata nebo kde jsou účastníci, kteří jaksi vyčnívají z davu a způsobí mezi diváky pozdvižení.

Byli jsme svědky nestabilních, nefunkčních rodin, nevěr, žárlivosti, ale také účastníků, kteří bojovali s problémy s hazardem nebo alkoholem. Jedním z dílů, který mnohé z diváků zvedl ze židlí, byl s párem Ivou a Marianem, mezi nimž byl propastný věkový rozdíl. V pořadu ale zazněly také legendární hlášky jako „Mačkáš mi hada, debile...“

sipka Sleduj nejlepší díly Výměny manželek na Voyo zdarma

Výměna manželek 2020 – Lucie

Bouřlivé reakce vyvolala také účastnice dvanácté série Lucie, která se postarala o pořádný rozruch, když se během natáčení ukázalo, že není schopna se postarat o domácnost ani o své děti. Lucie se ale nedala a na kritiku ze strany druhé manželky reagovala divokým křikem.

Další vlny kritiky ze strany diváků se Lucie dočkala i po natáčení, kdy do médií prosákla informace, že si našla nového partnera – kriminálníka Michala, který byl v roce 2008 odsouzený k 12 letům vězení za vraždu.

Voyo - 2 000 filmů a seriálů bez reklam

YouTube Výměna manželek – všechny díly a bouřlivé diskuze

Ačkoliv TV Nova jednotlivé díly na YouTube nenahrává, ty nejzáživnější epizody tam většinou najdete. V takovém případě jde o velmi vyostřené situace, které vzbudí velký rozruch mezi diváky.

Výhodou kanálu YouTube je bouřlivá diskuze, která se vždy strhne pod videem. Výměna manželek je velmi bizarní show, o tom není pochyb. Dáte-li se ovšem do čtení komentářů k těmto vydařeným epizodám na YouTube, máte postaráno a další dávku zábavy a emocí.

Kdy se dnes vysílá Výměna manželek na TV Nova

Aktuálně běží už 16. řada této show. Na TV Nova se nové díly vysílají každou středu ve 20:20, tedy v hlavním vysílacím čase. Pokud by vám nějaká epizoda utekla, můžete se na ni podívat i online.

sipka Klikni ZDE a sleduj Výměnu manželek online

Výměna manželek na Voyo a NovaPlus – poslední díl a celé díly online zdarma

Jak již bylo řečeno, tato úspěšná show se dá sledovat také online. Po odvysílání jsou jednotlivé díly po určitou dobu zcela zdarma na NovaPlus. Jste-li nedočkaví, můžete se podívat na Voyo nejen na odvysílané epizody, ale také na ty nadcházející. Tato služba je ovšem zdarma jen ve zkušební sedmidenní době, poté si budete muset zaplatit předplatné 159 Kč měsíčně. Voyo však za tento malý poplatek nabízí celou řadu dalších pořadů, seriálů, ale také filmů jak české, tak zahraniční produkce.

Výměna manželek – celé epizody online zdarma, bonusová videa a archiv pořadů TV Nova

Sledování pořadu online má jistě své výhody. Tou hlavní je, že si Výměnu manželek pustíte kdykoliv. Nemusíte tedy čekat na středu večer, ale jste pánem svého času. Voyo a archiv pořadů TV Nova na NovaPlus mají také své výhody a nevýhody, které najdete v následující tabulce.

Voyo NovaPlus
Výhody Nabízí až dva díly dopředu (před odvysíláním v TV) Bonusová videa navíc
Žádné reklamy Zcela zdarma
Nevýhody Zdarma jen ve zkušební době Pouze odvysílané epizody
Bez bonusového obsahu Reklama během sledování

Voyo - 2 000 filmů a seriálů bez reklam

Výměna manželek – pravidla, podmínky, honorář

V čem spočívá princip Výměny manželek? Dvě rodiny si na 10 dní vymění ženy v domácnosti. Všichni tak dostanou příležitost si vyzkoušet, jak by to vypadalo, kdyby doma byla jiná maminka, manželka či přítelkyně. Těchto 10 dní se dělí na dvě fáze:

  • prvních 5 dní se řídí nová žena v domácnosti pravidly, které pro ni sepsala původní manželka
  • druhých 5 dní se pak domácnost podřídí nové manželce a jejím pravidlům

Na konci se obě ženy se svými muži sejdou u jednoho stolu, kde si vymění názory, zkušenosti a dojmy. Tato poslední část Výměny manželek je pak to největší drama, na které většina diváků s napětím čeká.

Honorář je určitě tou největší motivací pro rodiny, které se show účastní. Z úst “vyměněných manželek” sice uslyšíte různé argumenty. Například:

  • Jen ať si to tam beze mě týden vyzkouší, on si mě pak bude víc vážit.
  • Chtěla jsem zjistit, jestli je to jinde stejné jako doma.

Nebo dokonce:

  • Jestli si ani teď neuvědomí, co ve mně má, pak půjdeme od sebe!

Nakonec je to ale lákavých 100 000 Kč, které většinu z nich motivuje k vyplnění přihlášky. Mohlo by se zdát, že 10 tisíc korun za každý den strávený v jiné rodině, je skvělý způsob, jak přijít k penězům.

Vzhledem k tomu, jaké rodiny si produkce televize Nova do svého pořadu vybírá, není to tak snadné, jak se zdá. Máte-li navíc naprosto normální rodinu, která má plnou ledničku, hodné děti, zaměstnaného manžela, který není jednou nohou v léčebně kvůli hazardu či alkoholu, pak můžete na pozvání do Výměny manželek čekat roky.

Jak se přihlásit do Výměny manželek

Chcete-li si pro “snadných” 100 000 Kč dojít touto cestou, pak navštivte stránky tv.nova.cz/casting, kde můžete vyplnit přihlášku. Účast vám to ale přímo nezajistí. Musí si vás produkce vybrat.

Výměna manželek – zakázaný sex, žádné porno

Velmi striktní v tomto pořadu je zákaz sexu. Porušení této podmínky vede k tomu, že si zúčastněná rodina z honoráře 100 000 Kč neodnese domů ani korunu. Za 14. řad vysílání Výměny manželek se už stalo, že došlo k porušení pravidel v tomto směru. Tato reality show ovšem žádný sex a nahotu neslibuje. Opatrně tedy při vyhledávání, protože stejný název nese i řada videí pro dospělé na erotických portálech. Rozhodně se ale nejedná o stejnou show.

Americká Výměna manželek – Výměna manželek USA

Na konkurenční Prima SHOW se nyní můžete podívat i na originál tohoto pořadu. Americká Výměna manželek je také velmi zábavná, navíc vás nechá nahlédnout do soukromí amerických rodin. To samo o sobě slibuje slušnou podívanou. Všichni máme určité představy o rodinách za velkou louží, tato reality show vás ale jistě dokáže překvapit. Výměna manželek USA předčí kdejaký seriál na Netflixu!

Podívejte se, s čím se Petra na kameru svěřila:

#️⃣Kdy se vysílá Výměna manželek?

Výměnu manželek můžete sledovat na TV Nova každou středu od 20:20.

#️⃣Kdo namlouvá Výměnu manželek?

Výměnou manželek provází hlas herce a dabéra Gustava Bubníka.

#️⃣Kolik peněz získají účastníci Výměny manželek?

V současné době dostávají účastníci Výměny manželek 100 000 Kč.

#️⃣Kdy se opakuje Výměna manželek?

Na TV Nova momentálně kromě aktuální patnácté řadě probíhá repríza řady desáté. Odvysílané díly patnácté řady pravidelně opakuje také Nova International ve čtvrtek od 9:40.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Kandidát na prezidenta České republiky - Karel Janeček

Životopis miliardáře Karla Janečka - ženy, rodina a majetek

Karel Janeček kandiduje na prezidenta České republiky. Více informací o úspěšném českém matematikovi se dočtete v tomto článku.

Netflix program 2022 - nejlepší seriály a filmy

Nejlepší filmy a seriály na Netflixu – novinky a program

Co chystá Netflix na rok 2024? ⭐ Co nejlepšího jsme mohli sledovat v roce předchozím? Objevte nejen nové filmy, ale také pokračování...

Srovnání internetových televizí vám pomůže vybrat si tu nejlepší!

Srovnání nejlepších internetových televizí online

Která internetová televize je nejlepší? Kolik zaplatíte měsíčně za TV přes internet? Co je to IPTV? Odpovědi na tyto a další otázky najdete...