Utajený šéf aneb mise v přestrojení: celé díly online na Voyo

Chtějí vědět, jak to v jejich firmě chodí, a tak se v přestrojení vydávají mezi své zaměstnance. Co všechno se dá vidět v pořadu Utajený šéf?

Utajený šéf Foto: Facebook.com/tvnovaofficial

Hodnocení pořadu Utajený šéf: 9,5/10

  • zábavný pořad plný humoru, ale i dojetí
  • vhled do předních českých společností

Utajený šéf na TV Nova

Myšlenka pořadu je jednoduchá, manažeři, šéfové a ředitelé odloží své tužky, opustí své vyhřáté kancelářské židle a vydají se dalo by se říct do terénu, aby zjistili, jak to vlastně v jejich firmě chodí, jak si vedou ve svých funkcích jejich zaměstnanci a co je potřeba změnit stran firemní politiky a systému práce. A jak je možné, že je zaměstnanci nepoznají? Jejich nadřízení se mezi ně vydávají v důmyslném přestrojení.

sipka SLEDUJTE VŠECHNY DÍLY NA VOYO

Tento pořad je českou obdobou původního britského formátu Undercover Boss, který je v současné době oblíbený po celém světě. Britské formáty se obecně těší velké, často celosvětové, popularitě, právě odtud pochází i vědomostní soutěž Na lovu.

V jakých zemích se Utajený šéf vysílá:

  • Austrálie
  • Rakousko
  • Bulharsko
  • Brazílie
  • Kanada
  • Chile
  • Kolumbie
  • Francie
  • Německo
  • Maďarsko
  • Izrael
  • Itálie
  • Japonsko
  • Norsko
  • Polsko
  • Rusko
  • Španělsko
  • Velká Británie
  • USA

Utajený šéf 2022 – CrossCafe, Umbrella (FlixBus) nebo Saxana Group

Minulý rok se začala vysílat již 4. řada pořadu. Tu odstartoval díl se sítí kaváren CrossCafe a ambiciózním provozním Petrem Tichavským, o kterém hned na začátku pořadu zaznělo, že „je trochu pes“. Navzdory tomu – nebo možná právě proto – se pod jeho vedením firma hodně rozrostla. Tentokrát se ve společnosti pohyboval v roli brigádníka, aby zjistil, jak to v jeho kavárnách funguje. A ano, našel nějaké mušky, ale hlavně poznal své zaměstnance, s nimiž byl vesměs spokojený.

Firmy 4. řady
1. díl – CrossCafe (síť kaváren)
2. díl – VAG (slévárny)
3. díl – Masoprodej (výrobce a prodejce masa)
4. díl – Czech Inn Hotels (síť hotelů a gastronomických zařízení)
5. díl – Pekárna Srnín (pekárna)
6. díl – Saxana Group (úklidová firma)
7. díl – Umbrella (dopravce)

Utajený šéf: 3. řada – Lorenc Logistic, Zásilkovna a Metrostav

Třetí řada pořadu se natáčela před a v průběhu koronavirové pandemie, proto se podmínky natáčení poněkud lišily, a to hlavně z hlediska bezpečnostního. Pandemie každopádně ještě prohloubila propast mezi zaměstnanci a jejich šéfy, a tak bylo o to zajímavější sledovat, jak dokážou manažeři mezi své podřízené zapadnout.

V jednom z dílů mezi své zaměstnance pronikl majitel a zakladatel jedné z největších českých dopravních společností Lorenc Logistic. Na konci pořadu nejen pěl chválu, ale také trochu kritizoval. Všechny své zaměstnance ale vesměs ocenil a také je dle toho odměnil.

➤SLEDUJTE POŘAD Utajený šéf NA VOYO

V třetí řadě účinkovala také přepravní společnost, a jedna z nejúspěšnějších českých společností vůbec, Zásilkovna. Za řadovou zaměstnankyni se převlékla zakladatelka Simona Kijonková a na konci dílu došlo i na slzy dojetí i šoku, když se ukázalo, že milá Libuška byla ve skutečnosti šéfová.

Společnosti 3. řady
1. díl – Zásilkovna (přepravní společnost)
2. díl – Pro-doma (stavebniny)
3. díl – Metrostav Infrastructure (stavební firma)
4. díl – LIKO-S (výrobní a stavební firma)
5. díl – Sklizeno (síť prodejen potravin)
6. díl – Lorenc Logistic (kamionová autodoprava)
7. díl – Severomoravské vodovody a kanalizace

Podívejte se na rozhovor v DVTV se Simonou Kijonkovou nejen o Zásilkovně:

Utajený šéf: 2. řada – OMEXOM, M&M Reality nebo CK Neckermann

Druhá řada se natáčela těsně předtím, než přišel koronavirus, a tak v době vysílání už některé ze společností neexistovaly, protože nepřežily zásah pandemie a bezpečnostních opatření.

V prvním díle jsme sledovali, jak zaměstnanci dodržují bezpečnostní předpisy v elektromontážní firmě OMEXOM, které jsou přísné samy o sobě i bez covidu. To chtěl zjistit i majitel firmy, generální ředitel Zdeněk Židek, a tak se vydal vstříc riskantnímu průzkumu.

Firma OMEXON v číslech
1993 založení firmy
6 počet zaměstnanců, se kterými firma začínala
16 počet poboček v době vysílání
500 počet zaměstnanců v době vysílání

Jednou z firem, která v době vysílání už nefungovala, byla cestovní kancelář CK Neckermann. V době natáčení byla manažerka Jana Vorlová odhodlaná udržet firmu nad vodou, a tak se vydala mezi své zaměstnance, aby zjistila, co je třeba zlepšit. I přes některé výhrady a pár postřehů, které zaznamenala, viděla ve svých zaměstnancích potenciál. Bohužel i tak společnost v lednu 2020 ukončila svou činnost z důvodu krachu mateřské firmy Thomas Cook Ltd.

Společnosti 2. řady
1. díl – OMEXOM (elektromontážní firma)
2. díl – M&M Reality (realitní kancelář)
3. díl – CK Neckermann (cestovní kancelář)
4. díl – EKO servis Zábřeh (komunální služby)
5. díl – Isolit-Bravo (český dodavatel výrobků)
6. díl – NH Hotels (nadnárodní hotelová společnost)

Utajený šéf: 1. řada – TOI TOI, PetCenter nebo The Pub

Jeden z nejzajímavějších dílů byl nepochybně ten zahrnující společnost s notoricky známými mobilními záchodky zančky Toi Toi. „Lepší dělat s hovnama než s lidma,“ zaznělo od jednoho ze zaměstnanců firmy se smíchem.

„Je to čistší, než si lidi představují,“ prohlásil obchodní a marketingový ředitel Petr Benáčan, jehož se majitel firmy rozhodl vyslat na výzvědy, aby na různých pozicích zjišťoval, jak to všechno šlape.

Toi Toi v číslech
1993 v tomto roce vstoupila německá firma Toi Toi na český trh
přes 10 000 tolika kusy Toi Toiek firma disponovala v době natáčení
280 milionů kč obrat firmy v době natáčení
50 000 tun tolik odpadu zhruba zaměstnanci Toi Toi ročně vyvezou

První řada odstartovala dílem se sítí hotelů Pytloun, v němž jedna ze zaměstnankyň svého šéfa při loučení poznala. Nakonec ale šéf zjistil, co potřeboval, a uvědomil si, že je třeba změnit přístup k zaměstnancům.

Mezi své zaměstnance se také vydal Dalimil Čech, generální ředitel řetězce zverimexů PetCenter. Tomu nedělala starosti ani tak ekonomická situace firmy, která si v tomto ohledu vede dobře, mnohem více se bál práce s určitými druhy zvířat, jako jsou třeba pavouci nebo hadi. Zatímco se s těmito potvůrkami seznamoval, občas zapomínal na pravý důvod, proč tu či onu prodejnu navštívil.

Společnosti 1. řady
1. díl – Pytloun (síť hotelů)
2. díl – NWT (technologická a inovační firma)
3. díl – Toi Toi (firma s mobilními záchodky)
4. díl – The Pub (řetězec restaurací)
5. díl – Securitas (bezpečnostní agentura)
6. díl – PetCenter (řetězec zverimexů)

Utajený šéf – USA online

Obzvláště oblíbený je pořad v Americe, kde dokonce získal několikrát cenu Emmy a kde ho sledovalo neuvěřitelných 38,5 milionů lidí. Vysílá se na televizi CBS a dočkal se osmi řad. Celé díly nejen americké verze této show lze zhlédnout na Youtube, kde najdete také díly třeba z Kanady.

Utajený šéf poslední díl – Umbrella Mobility

Proztaím poslední, sedmý díl čtvrté řady se točil kolem firmy Umbrella mobility, společnosti zabývající se autobusovou dopravou. Díl byl mimo jiné speciální tím, že do jámy lvové nešel sám majitel Pavel Steiner, který kdysi vozil dokonce samotného Karla Gotta, ale jeho pravá ruka Tomáš Halla. K tomuto kroku šéfa vedly obavy, že by ho mohli zaměstnanci poznat. Tomáše maskéři změnili k nepoznání a tentokrát svou roli sehrála i pořádná dávka peroxidu.

Utajený šéf – recenze

Pořad Utajený šéf je oblíbený po celém světě a již odvysílaná čtvrtá řada svědčí o tom, že stejně tak rádi máme show i v České republice. Na pořadu nás baví nejen vhled do českých úspěšných firem, ale také fakt, že se šéfové zvednou od stolu a na chvilku se projdou v botách svých zaměstnanců. Kromě dojemných scén na konci každého dílu, kdy se maskovaný manažer odtajní a zmatené zaměstnance odmění, jsme často svědky komických situací, kdy šéfové na vlastní kůži zjistí, že práce jejich zaměstnanců není žádný med.

Voyo - 2 000 filmů a seriálů bez reklam

Utajený šéf – epizody online na Nova Plus

V době, kdy se pořad vysílá, můžete v rámci Nova Plus sledovat na oficiálních stránkách televize Nova pár dílů zpětně a zdarma. Díly jsou zveřejněné po jejich odvysílání a lze je najít pod záložkou „pořady“. Poté stačí kliknout na „celé díly“. Stejným způsobem můžete sledovat také bonusy, které nabízejí třeba scény, které se do vysílání už nevešly, rozhovory s účinkujícími, nebo ukázky nadcházejících dílů.

Utajený šéf – celé díly na VOYO

Jestliže jste některé díly Utajeného šéfa prošvihli a chcete si to vynahradit, můžete využít streamovací služby Voyo, kde najdete všechny epizody, které byly od počátku natáčení odvysílané. Nemáte s Voyo zkušenosti a nevíte, jak na to? Je to jednoduché, stačí se zaregistrovat na stránkách voyo.nova.cz a vyzkoušet si službu po celých sedm dní zdarma. Voyo kromě originálních pořadů TV Nova nabízí celou škálu zahraničních seriálů a filmů.

Pobavte se u proměny šéfa Petra:

Utajený šéf: 1. díl – Pytloun

Lukáš Pytloun si vyzkoušel různé pozice ve svých hotelech, protože navzdory úspěšnosti jeho podniků se musel často potýkat s odchodem zaměstnanců. Zkusil si práci pokojské, recepční, ale také pomocné síly v kuchyni.

Lukášovi se za dobu své mise podařilo pár pěkných přešlapů. Nejdříve ho v jednom z hotelů poznala pokojská, v dalším ho pak vypekl mystery shopper, neboli kontrolní zákazník, kvůli němuž Lukáš okusil hořkost vlastní medicínky, kterou jeho zaměstnanci pravidelně zakouší. Když dorazil do svého úplně prvního hotelu, nechtěně hned ve dveřích prozradil své jméno.

Po cenné zkušenosti Lukáš přišel na dvě věci: že by nedokázal být pokojskou a že by měl změnit přístup ke svým zaměstnancům.

Voyo - 2 000 filmů a seriálů bez reklam

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

MasterChef Česko porota

MasterChef Česko: Soutěžící a kdo vypadl

23. 8. odstartovala na Voyo 7. řada soutěže MasterChef Česko: 2023. Přečtěte si, jaké výzvy na soutěžící v dalším díle čekali a kdo vypadl.

Prostreno

Prostřeno - přihláška, soutěžící a celé díly online zdarma

Letos televize Prima vysílá již 26. řadu populární amatérské kuchařské soutěže Prostřeno!. Kde pořad sledovat a jak vyhrát 10 tisíc?

Moderátor pořadu Na lovu Ondřej Sokol

Na lovu - přihláška, hvězdný speciál, lovci, otázky a díly zdarma

Lov začíná, slýcháme z obrazovek skoro každý podvečer. Televize Nova minulý rok odstartovala novou, neotřelou vědomostní soutěž s názvem Na...