Show Jana Krause: Kde ji můžete sledovat a kolik stojí lístky?

Již téměř 13 let patří k pilířům nejsledovanějších pořadů TV Prima Show Jana Krause, která navazuje na stejně úspěšný pořad Uvolněte se, prosím, jenž vysílala Česká televize. V našem článku se dozvíte veškeré důležité informace o tomto klenotu televizní zábavy.

EPIZODYVSTUPENKYHOSTÉUVOLNĚTE SE, PROSÍM MODERÁTOR

Show Jana Krause Foto: Profimedia

Show Jana Krause na TV Prima: kdy se vysílá?

Premiérové díly oblíbené talk show se zajímavými hosty a břitkým humorem pohotového Jana Krause můžete sledovat vždy ve středu od 21:35 na TV Prima. Hned vzápětí následuje od 22:40 výběr toho nejlepšího ze Show Jana Krause. Pokud byste náhodou středeční vysílání nestihli, můžete si dopřát jeho reprízu ve čtvrtek dopoledne na Prima Plus.

Show Jana Krause, online epizody na Youtube, archiv

Pokud patříte mezi diváky, kteří místo televize dávají přednost sledování pořadů na internetu, pak si musíte na Show Jana Krause chvíli počkat. Premiérové díly, které TV Prima vysílá ve středu, se na Youtube objevují až v pondělí následující týden. Prima chce pochopitelně dosáhnout co největší možné sledovanosti, a proto pořad neposkytuje k internetovému sledování bezprostředně. Nutno říct, že Show Jana Krause se nadále drží mezi nejsledovanějšími pořady Primy. Pomyslnou první příčku pak drží seriál ZOO.

Oproti televiznímu vysílání však můžete na Youtube vidět bonusový obsah s názvem Co jste neviděli v Show Jana Krause, který poskytuje delší verzi rozhovorů s jednotlivými hosty.

Show Jana Krause: natáčení, vstupenky přes Ticketportal a GoOut

Chcete-li být přímo v centru dění, konkrétně u samotného natáčení v Divadle Archa, není nic jednoduššího než si koupit lístek přes sítě Ticketportal či GoOut. Natáčení Show Jana Krause probíhají od září do června, a to v úterý od 19:30. Každý z uvedených portálů nabízí vstupenky pro jiný segment v hledišti.

Veškeré lístky na sezení pořídíte za 650 korun. Vstupenky na stání na balkoně pak za 250 korun. Vzhledem k tomu, že natáčení pořadu bývají vyprodaná dlouho dopředu, doporučujeme rezervaci lístků s dostatečným předstihem.

Show Jana Krause, hosté: politici, celebrity, umělci i podivíni

Historicky prvními hosty v Show Jana Krause byli v epizodě vysílané 3. září 2010 bývalý ministr dopravy za Věci Veřejné Vít Bárta, zpěvačka skupiny Toxique Klára Vytisková a fakír Petr Fiedor. Od té domy se na legendárním červeném gauči vystřídaly desítky známých i méně známých lidí ze všech společenských oborů.

V kontextu dnešní doby patří k nejzajímavějším dílům rozhovor s Andrejem Babišem z roku 2011, ve kterém se dušuje, že do politiky nikdy nevstoupí, protože by nebyl dobrý politik. S Janem Krausem také probírá své vztahy se StB. Na toto video často odkazují odpůrci předsedy opozičního hnutí ANO, kteří tak upozorňují na jeho nedůvěryhodnost.

Show Jana Krause, poslední díl: kdo bude příště?

V dosud poslední odvysílané epizodě byli hosty Jana Krause herečka Mahulena Bočanová, muzikálový herec a zpěvák Roman Tomeš a organizátoři večerů pro nezadané Martina a Jakub Žwakovi. Ve středu 26. dubna se pak diváci mohou těšit na cukrářského mistra Josefa Maršálka, herečku a dabérku Vlastu Peterkovou a kondičního trenéra Maroše Molnára.

No a ve čtvrtek se od 20 hodin můžete na konkureční TV Nova mrknout na seriál Zlatá labuť.

Show Jana Krause, Uvolněte se, prosím na ČT

Jak už bylo řečeno, Show Jana Krause vychází z pořadu Uvolněte se, prosím, který vysílala Česká televize od 19. listopadu 2004 do 25. června 2010. Místem natáčení bylo divadlo Ponec. Patrně nejpamátnějším hostem v historii pořadu byla v roce 2009 tehdejší místopředsedkyně Strany zelených Kateřina Jacques (dnes Kateřina Bursíková Jacques), která nedokázala vysvětlit, co je biomasa.

Kvůli sporům moderátora Jana Krause s Českou televizí ohlásil na konci května 2010 Kraus konec pořadu. V definitivně posledním díle z 25. června 2010 byl hostem tehdejší předseda vlády Jan Fischer. V září se pak Kraus přesunul na Primu se současnou Show Jana Krause.

Show Jana Krause: moderátor, jenž si nebere servítky

Moderátor pořadu Jan Kraus se narodil 15. srpna 1953 v Praze. Jeho otec Ota Kraus přežil holocaust. Krausovou první manželkou byla herečka Jana Krausová, se kterou se v 90. letech rozvedl. Následně začal žít s herečkou Ivanou Chýlkovou, se kterou se po čase oženil.

Jan Kraus má čtyři děti, Marka Blažka (1976), zpěváka Davida Krause (1980), herce Adama Krause (1982) a Jáchyma Krause (1998).

Mezi jeho sourozence patří spisovatel a herec Ivan Kraus (1939), který žije střídavě v Praze a v Paříži, Eliška Krauzová-Chavez (1946), jež působí na univerzitě v Bogotě, Michael Kraus (1949), který je profesorem politologie na univerzitě v Middlebury ve Vermontu a již nežijící Kateřina Krausová (1956-1990), jež pracovala v knihovně Princetonské univerzity.

Kromě moderování se Jan Kraus věnuje také herectví, publicistice, dramaturgiirežii. Ve filmech se začal objevovat již od dětství. Diváci si ho jistě pamatují ze snímků Lišáci, Myšáci a Šibeničák, Spalovač mrtvol či Dívka na koštěti. Nejen tyto filmy si můžete vychutnat na sledovací platformě Voyo.

Kraus také pravidelně glosuje aktuální dění v pořadu Kraus a blondýna na Frekvenci 1. Patří rovněž ke spoluzřizovatelům Nadačního fondu proti korupci.

Nejznámější filmy s Janem Krusem
Film Režisér Rok vzniku
Spalovač mrtvol Juraj Herz 1968
Lišáci, Myšáci a Šibeničák Věra Plívová-Šimková 1970
Dívka na koštěti Václav Vorlíček 1971
Jak se budí princezny Václav Vorlíček 1977
Proč? Karel Smyczek 1987
Copak je to za vojáka... Petr Tuček 1987
Černí baroni Zdeněk Syrový 1992
Musím tě svést Andrea Sedláčková 2002
Gympl Tomáš Vorel st. 2007
Vejška Tomáš Vorel st. 2014

Voyo - 2 000 filmů a seriálů bez reklam

Show Jana Krause, diváci: legendární pan Odvárka

Samostatnou kapitolou je v rámci Show Jana Krause učást v hledišti pana Odvárky, který s věrností sobě vlastní nevynechal takřka žádné natáčení pořadu s výjimkou natáčení v zahraničí. Však také Jan Kraus vždy začíná otázkou: "Je tady pan Odvárka?"

Za svoji věrnost si pan Odvárka vysloužil od Jana Krause dva dárky. Prvním z nich je volná vstupenka na všechna natáčení do první řady. Druhým dárkem pak byla částka 1,5 milionu korun, kterou Kraus Odvárkovi předal slisovanou v ruličce.

1️⃣ Od kdy se vysílá Show Jana Krause?

První díl byl odvysílán 3. září 2010. Hosty byli politik Vít Bárta, zpěvačka Klára Vytisková a fakír Petr Fiedor.

2️⃣ Kde probíhá natáčení?

Natáčení pořadu probíhá od září do června v úterý v 19:30 v Divadle Archa

3️⃣ Kdy je možné pořad vidět v televizi?

Premiérové díly vysílá TV Prima ve středu od 21:35. Reprízu pak ve čtvrtek dopoledne Prima Plus.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Survivor Česko a Slovensko 2024

Nová řada Survivor 2024 online na Voyo i v TV Nova zdarma

Čeká nás další řada celosvětově proslulé reality show Survivor! Kdy bude online a kdo bude soutěžit? Přečtěte si nejnovější informace!

Dobré ráno, Brno!

Dobré ráno, Brno! Komediální fenomén nově na Voyo

Jan Prušinovský představil novou komediální sérii z prostředí natáčení ranního pořadu. Kde se dá seriál Dobré ráno, Brno! sledovat online?

Výměna manželek se vysílá na TV Nova od roku 2005!

Výměna manželek na Nově - celé díly online zdarma, poslední díl

Výměna manželek láká k obrazovkám statisíce lidí. O čem pořad je, jak se přihlásit, jaký je honorář a kde sledovat celé díly online se...