Agáta Hanychová - partneři, rodina, vzdělání, kariéra a děti

Za rebelku už se dávno nepovažuje, přestože ji tak média stále nazývají. Influencerka, moderátorka, kdysi modelka, stálá tvář českého showbyznysu a dcera slavných rodičů je dnes především matkou. Kdo je Agáta Hanychová, jak to má s láskou a partnery a čemu se zrovna věnuje?

MISSRODINAVZDĚLÁNÍ A KARIÉRAPARTNEŘIJAKUB PRACHAŘ –  JAROMÍR SOUKUPDĚTI

Agáta Hanychová na 13. ročníku Miss Czech republic Foto: Profimedia

Agáta Hanychová si uzamkla účet na instagramu, mateřství chce sdílet jen se sledujícími

Agáta Hanychová porodila v dubnu holčičku Rozárku, kterou má se svým posledním partnerem Jaroslavem Soukupem. I nadále však funguje, jak je zvyklá, a sdílí se svými fanynkami radosti i strasti. Agáta ale přece jen nechce nechat nahlížet do soukromí jen tak někoho, a tak se rozhodla uzamknout si účet na Instagramu, aby příspěvky viděli jen její sledující.

Agáta Hanychová porodila – dceři dali krásné jméno Rozárka

Agáta měla původně termín až koncem dubna, konkrétně 28., přesně v den, kdy se narodila ona sama. Rozárka ale chtěla narozeniny zřejmě v budoucnu slavit ještě před maminkou, a tak se rozhodla přijít na svět dřív. Agáta se tak stala trojnásobnou maminkou. „A je to!“ napsala na sociální sítě po porodu. Pod příspěvkem se okamžitě strhla vlna gratulací, ke kterým přispěly například Dominika Mesarošová nebo partnerka Karlose Vémoly Lela.

Nadšená byla samozřejmě také Veronika Žilková, která vyjádřila své dceři velký obdiv. Agáta totiž ještě den předtím energicky uhýbala před velikonočními pomlázkami. Porod očividně proběhl hladce a Agáta se teď spolu s Jaromírem Soukupem může těšit z nového člena rodiny.

Agáta Hanychová: měsíc do porodu – poslední party na Clash of the Stars?

Agátu sice čekal co nevidět porod dalšího potomka, na kterého se těšili spolu s moderátorem a televizním magnátem Jaromírem Soukupem, ale protože jde o Agátu, rozhodně nečekala doma na gauči, až přiletí čáp. Užívala si chvilky před mateřskou plnými doušky, a tak společně s partnerem vyrazili na turnaj v pošťuchované celebrit a influencerů Clash of the Stars.

Tuhle akci ocenil i Jaromír, který má sám zkušenosti v ringu, a prohlásil, že by se účasti v podobném turnaji nebránil, muselo by jít ale o box nebo kickbox, nikoli MMA. Pár si prý na akci vyrazil hlavně kvůli malému Kryšpínovi, který prý miluje svět youtuberů a influencerů.

Agáta na Českém plese – dva měsíce před porodem protančila noc

V Obecním domě se konal tradiční Český ples, na němž se po parketu vlnila spousta celebrit a mezi nimi i ti, které byste tam možná nečekali. Agátě zbývají zhruba dva měsíce do porodu, a přesto je plná energie. Největší výzvou však byly pro Agátu šaty – nakonec sáhla po modelu Sandry Markové a udělala dobře, nejenže se do nich vešla, ale moc jí to v nich slušelo a nic tedy nestálo v cestě tomu, aby s partnerem Jaromírem Soukupem společně protančili noc.

Agáta Hanychová – datum narození, výška a další základní informace

Už si ani nevzpomeneme, kdy přesně a jak se Agáta vřítila do světa českého showbyznysu, vnímáme ji jako jeho pevnou součást už nějaký ten pátek a skrze stránky bulvárních časopisů jsme s ní zažili nejeden životní kotrmelec. Kdo je vlastně Agáta Hanychová a co všechno už má za sebou?

Agátu Hanychovou známe především jako influencerku, kdysi modelku, ale také moderátorku a příležitostnou herečku. Za léta její kariéry jsme ji mohli vidět v mnoha televizních pořadech, filmech či seriálech.

Agáta Hanychová – základní informace:

  • Datum narození: 28. dubna 1985
  • Výška: 177 cm
  • Rodiče: Veronika Žilková a Jiří Hanych
  • Sourozenci: 6 sourozenců z matčiny strany, 2 sourozenci z otcovy strany

Agáta Hanychová v miss

Její kariéru odstartovala v roce 2005 soutěž krásy, ve které se stala druhou vicemiss České republiky. S modelingem měla už tou dobou nějaké ty zkušenosti, protože se mu věnovala již od svých čtrnácti let. Na modelingu se jí líbilo, že tak sbírala zkušenosti a samozřejmě i nezanedbatelné výdělky, odjakživa ji ale také bavilo fotit a její ambice byly daleko za hranicemi modelingu a soutěže Miss.

Agáta Hanychová, Veronika Žilková a Jiří Hanych – slavná matka i otec

Hned od začátku byla Agáta známá jako dcera herečky Veroniky Žilkové. Mnohem méně se mluvilo o jejím otci Jiřím Hanychovi, ten se ale ve skutečnosti také celý život ochomýtá kolem kamer. Na rozdíl od Veroniky se pohybuje spíš za nimi než před nimi. Jako přední český reklamní režisér, který má vystudovanou FAMU, získal nejedno ocenění.

Svou matku Veroniku Žilkovou prý Agáta z profesního hlediska obdivuje nejen jako herečku, ale také autorku. Jako člověku a matce je jí vděčná za to, že ji i sourozence naučila, jak moc je důležitá láska k rodině.

Agáta Hanychová, Kordula Stropnická, Vincent Navrátil a další sourozenci

Agáta pochází z velké rodiny a má několik sourozenců. Mezi ty známé patří například Vincent Navrátil, který se pomamil a stal se hercem. Mohli jsme ho vidět v mnoha českých seriálech jako třeba Cesty domů a Vyprávěj nebo v pořadech Máme rádi Česko či Na lovu.

V poslední době vídáme na veřejnosti i Agátinu mladší sestru Kordulu Stropnickou, kterou má Veronika s bývalým manželem, hercem a politikem Martinem Stropnickým. Kordula nejenže vyrostla do krásy, ale je také velmi nadaná jezdkyně a v koňském sedle jí to svědčí.

Další Agátini sourozenci:

  • Cyril Navrátil
  • Melichar Stropnický
  • Jan Herclík
  • Markéta Herclíková
  • Jakub Hanych
  • Marie Hanychová

Agáta Hanychová – babička Olga

Letošní Vánoce byly pro Agátu a její příbuzné těžké. O druhém svátku vánočním rodina přišla o milovanou babičku Olgu, která odešla ve věku úctyhodných 98 let. Agáta Hanychová smutnou zprávu oznámila na svém Instagramu. Odchod maminky herečky Veroniky Žilkové byl pro rodinu nečekaný, protože se zdála být v nejlepší formě, dokonce se nedávno účastnila Agátina pořadu Holčičky, kde byla samý úsměv, vtipkovala a barvitě vyprávěla o Agátině dětství.

Agáta Hanychová s Veronikou Žilkovou a babičkou Olgou Foto: Profimedia

Agáta Hanychová: vzdělání a kariéra

Agáta vystudovala Střední odbornou školu umění a managementu, kde se učila fotografii, produkci, režii a kameramanství. Po maturitě pokračovala na Slezskou univerzitu v Opavě, kde studovala obor Tvůrčí fotografie a získala titul bakaláře umění.

V jednom z rozhovorů Agáta uvedla, že dělá od všeho trochu: zčásti je fotografka, zčásti influencerka. Plnohodnotně ji ale živí především Instagram, ačkoli se také čím dál více vrací k milovanému fotografování a pracuje pro různé módní časopisy.

Agáta Hanychová: partneři

„Potřebuju, aby mě muž inspiroval a abych k němu mohla vzhlížet,“ prohlásila nedávno Agáta v jednom z rozhovorů. Od začátku své kariéry plní stránky bulvárních časopisů a nejvíce se mluví o jejích vztazích. Hodně se psalo o tom, že Agátiny vztahy mají takzvaný jepičí život. Kdykoli se Agáta zakoukala, zaplnila tím své sociální sítě a jako by to tak pokaždé zakřikla. Jak sama nejednou prohlásila, nikdy si moc nepotrpěla na „hodné hochy“ a podle toho to obvykle dopadlo, přece jen bylo ale pár vztahů, z nichž si odnesla i něco dobrého.

Agáta a její slavní milenci

Mezi její první slavné románky patřil mimo jiné finalista první řady pěvecké soutěže Česko hledá SuperStar Sámer Issa, český závodník Jan Charouz nebo mistr České republiky v motokrosu a pravidelný účastník Rally Dakar Jan Brabec. V roce 2010 poznala fotbalistu Mirka Dopitu, vztah sice také nevydržel moc dlouho, ale ještě před rozchodem stihl pár přivést na svět syna Kryšpína.

Agáta Hanychová a Jakub Prachař – svatba a těhotenství

Mnohem déle Agáta vydržela se svým druhým osudovým mužem Jakubem Prachařem, se kterým byli dlouho předtím kamarádi. Znali se už od dětství, kdy se jako děti slavných rodičů potkávali při různých příležitostech. Prý to byl Jakub, kdo se do Agáty po nějaké době zamiloval, jenže Agáta byla věčně zadaná a navíc ho brala jako kamaráda. Nakonec se ale zadařilo a pár se dal dohromady. Netrvalo dlouho a tajně se vzali a čtyři roky na to Agáta otěhotněla.

Agáta Hanychová děti – syn Kryšpín a dcera Mia Prachařová

V roce 2017 se Agátě a Jakubovi narodila holčička, které dali krásné jméno Mia. Jejich manželství údajně chvíli před početím procházelo krizí, ale jakmile se dozvěděli o miminku, jejich vztah se prý utužil. Tou dobou se zdálo, že se z Agáty stala spokojená žena a matka, která se konečně usadila. Dokonce začala bedlivě střežit soukromí své rodiny. Jenže to nemělo trvat věčně.

Agáta Hanychová s Jakubem Prachařem Foto: Profimedia

Agáta Hanychová – rozvod

Ve srovnání s ostatními Agátinými vztahy byl ten s Jakubem Prachařem – kterého vídáme pravidelně na obrazovce TV Prima v pořadu Česko Slovensko má talent – nejdelší a nejstabilnější. Když otěhotněla a přivedla na svět dceru Miu, zdálo se, že spolu vydrží navěky. Bulvární články psaly o první velké trhlině v jejich vztahu ve chvíli, kdy Agáta údajně tvrdila manželovi, že je s kamarádkou, zatímco trávila čas po boku hokejisty NHL Jiřího Tlustého. Manželství se jim však tehdy podařilo slepit, a dokonce se pustili do stavby domu. Skutečný rozchod přišel až v roce 2020, kdy Jakub Prachař nevydržel dál ignorovat rány, které jejich vztah utrpěl.

Podívejte se na rozhovor, kde Agáta mluví otevřeně o rozvodu:

Agáta Hanychová a její muži po rozvodu

Po rozvodu s Jakubem Prachařem – jako by cítila potřebu něco dohánět nebo se možná jen nechtěla hned vázat a jednoduše si chtěla užívat svobodu – Agáta skočila rovnýma nohama do randění, a tak jeden románek střídal druhý a pokaždé s úplně jiným typem muže, než byl ten předchozí.

Agátiny vztahy po rozvodu
2019–2020 Makléř Zdeněk Turek
únor – květen 2020 Kameraman a fotograf Marek Niessner
srpen – listopad 2020 Producent Tomáš Sobola
prosinec 2020 – březen 2021 Truhlář Adam Raitner
březen – červenec 2021 Podnikatel Jan Loskot
několik měsíců v roce 2021 Podnikatel Jiří Heller
podzim 2021 – květen 2022 Lékař Andrej Nikov

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup: rozchod

Po všech nevydařených eskapádách se Agáta rozhodla zase zakotvit. Její vztah s Jaromírem Soukupem byl pro všechny obrovským překvapením, ale jak je Agátě vlastní, skočili společně do vztahu po hlavě. Nešlo o lásku na první pohled. Když Agáta přijala pozvání do Soukupova pořadu, už se nějakou dobu znali, ale teprve tam, během natáčení, prý přeskočila jiskra. Další šok přišel, když Agáta po pár měsících oznámila, že s Jaromírem čeká dítě.

11. dubna 2023 se páru narodila dcera Rozárka – oběma v pořadí třetí dítě, které měli s jinými partnery. Překvapivý začátek vztahu dvojice pokračoval ve stejném duchu. Pár začal mít rychle problémy, což se ukázalo především na konci srpna 2023, kdy se Soukup předčasně vrátil z dovolené ve Španělsku, a to bez Agáty a dětí. To už se v médiích začalo šuškat o krizi, což později přiznala i samotná Hanychová. 3. 9. 2023 se pak pár definitivně rozešel.

A co bylo hlavním důvodem? Údajně za rozchodem dvojice stojí především finanční situace Soukupa (společnost Médea je od konce srpna 2023 v exekuci) a v důsledku toho i jeho špatný psychický stav. Výbuchy vzteku prý byly na denním pořádku, proto není divu, že se Hanychová rozhodla vztah ukončit.

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup na premiéře filmu Petra Jákla Jan Žižka:

Agáta Hanychová s Jaromírem Soukupem Foto: Profimedia

Agáta Hanychová: filmy, seriály a Rytmusova Zlatokopka

Agáta si nejednou vyzkoušela také roli herečky. Objevila se ve filmech i seriálech, ale také ve videoklipech slavných umělců. Viděli jsme ji například v českém filmu Zdeňka Trošky Babovřesky 2 nebo Crash Road a na televizních obrazovkách v seriálech Obchoďák nebo Ošklivka Katka. V roce 2010 si také zahrála ve videoklipu Patrika Rytmuse Vrbovského k slavné písni Zlatokopky. Jako herečka si nepřipadá, v jednom z rozhovorů uvedla, že to zkrátka není její parketa, bývá ale hostem různých pořadů. Kromě soutěží krásy jsme ji mohli vidět třeba v druhé sérii pořadu Like House.

Agáta Hanychová Instagram

Agáta je na Instagramu více než činná. Koneckonců sama přiznává, že právě výdělky z něj tvoří většinu jejího příjmu. Zároveň však v jednom z rozhovorů uvádí, že kdyby bylo třeba, poradí si i bez sociálních sítí. Dokud to ale jde, zásobuje pravidelně svůj instagramový účet novinkami ze svého života a bezprostředně tak sdílí s fanoušky všechny důležité momenty, jako je vztah s Jaromírem, těhotenství, ale také zážitky s rodinou a dětmi.

#️⃣Kolik má Agáta Hanychová dětí?

Agáta Hanychová má tři děti. Prvního syna Kryšpína má s hráčem amerického fotbalu Mirkem Dopitou, dceru Miu s hercem Jakubem Prachařem a dceru Rozárku s televizním magnátem Jaromírem Soukupem.

#️⃣Kdo je otec Agáty Hanychové?

Otcem Agáty Hanychové je přední český reklamní režisér Jiří Hanych, který za své reklamní spoty posbíral mnohá ocenění.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Radovan Vávra

Radovan Vávra: životopis, investice, akcie a rozhovory

Kdysi bankéř, dnes investor a podnikatel. Radovan Vávra, muž s širokým rozhledem, který se nebojí říct věci nahlas. Kdo je Radovan Vávra a...

Jaroslav Vajgl

Těhotnej kuchař: český TikToker - životopis, recepty a videa

Stal se fenoménem české internetové scény. Kdo je Jaroslav Vajgl alias Těhotnej kuchař a jak celý nápad s krátkými videorecepty vznikl?

Leon Tsoukernik

Leon Tsoukernik: Pokerový král z Rozvadova - životopis

Leon Tsoukernik postavil uprostřed ničeho King's Casino, největší kasino v Evropě. Jak toho původně obchodník se starožitnostmi dosáhl?