Horoskop na březen 2024. Co vás čeká? Tipy pro všechna znamení

Podle pranostik nás čeká chladný měsíc, to ale nemusí nutně platit pro to, co se vám v březnu bude dít v životě. Přečtěte si, co si pro vás hvězdy nachystaly a co vás čeká a nemine v nejvýznamnější měsíc z celého roku.

horoskop na březen 2023 Foto: Pixabay

Rok 2024 je rokem životadárného Slunce, které podpoří naše sebevědomí a probudí naši identitu. Pomalu jdeme vstříc měsíci, který má být dle astrologie v letošním roce plný změn a překvapení. Je to také ten pravý čas na nové začátky, ať už v oblasti práce nebo vztahů.

Horoskop na březen 2024 – Co čeká v březnu jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Pro některé bude březen ve znamení udržování starého a pro jiné objevování nového. V každém případě půjde pro mnohé z nás o období nových výzev, kterých bychom se neměli bát. Měli bychom však být obezřetní, pokud jde o finance a pojmout březen jako zkoušku střídmosti a snažit se ušetřit na horší časy. Březen je však také měsíc nových lásek, pomalu začíná jaro a to je ten pravý čas na navazování nových známostí. Přečtěte si, co konkrétně se týká právě vás.

Horoskop březen 2024 ♒ VODNÁŘ

Vodnáře čekají v březnu kariérní úspěchy, nemusí jít nutně hned o povýšení, ale rozhodně půjde minimálně o další krůček kupředu. I v pracovním zápřahu byste ale neměli zapomínat na své zdraví a občas věnovat čas péči o sebe jak po fyzické stránce, tak po psychické.

Snažte se svůj život co nejvíce vybalancovat, pak vám půjde všechno pěkně od ruky a to včetně vztahů. Pokud jde o lásku, nezadaní vodnáři si budou muset na toho pravého partnera ještě chvilku počkat, mezitím ale můžou pracovat na sobě, aby se pak mohli svému protějšku věnovat na sto procent.

TIP: Dbejte na pravidelnou a zdravou stravu. Můžete zkusit změnu jídelníčku, například oblíbené paleo.

Horoskop březen 2024 ♓ RYBY

Milé Rybky, vy jste v březnu jako utržení ze řetězu. Do vašeho znamení vpluje Venuše, která vás bude nenápadně ponoukat k novým známostem. Zadané Ryby v sobě právě řeší dlouhodobou nespokojenost, a tak se nový objev určitě hodí, jde jen o to dobře zvážit pro a proti.

Jste plní energie, což vám svědčí i po pracovní stránce, ačkoli někdy na vás šéf i kolegové mohou pohlížet poněkud skepticky, protože se jim vaše nápady zdají příliš odvážné. Nenechte se však odradit, vaše odhodlání se vám určitě dřív či později vyplatí. Tento měsíc jste velmi optimisticky naladěni, měli byste zůstat i přesto obezřetní, někdo by mohl vašeho dobrého naladění chtít nepěkně využít a zlákat vás například k nevýhodné investici, takže pozor.

TIP: Přečtěte si něco o chytrých investicích, abyste se v budoucnu vyhnuli těm špatným.

Horoskop březen 2024 ♈ BERAN

Pro Berany bude březen složitým měsícem. Cítíte se nejistí, což ve vás vyvolává podrážděnost a strach. Vaše pochybnosti se točí i kolem soukromého života, i kolem pracovních povinností. Nezadaní Berani citově investují do nevhodného objektu lásky a ti zadaní budou dávat své drahé polovičce na odiv celkovou nespokojenost – ale pozor, milí berani, mohlo by se to otočit proti vám.

Pokud jde o práci, budete mít chuť prosadit si u nadřízených svou, do toho by vám ale mohl koncem května hodit vidle Mars, který bude nepříznivě působit na vaše pracovní vztahy. Měli byste si také dávat pozor na nevýhodné obchody a tento měsíc se spíše zaměřit na šetření.

TIP: Než v práci uzavřete obchod, zkuste lépe poznat svého obchodního partnera. Nebojte se do něj investovat a pozvat ho třeba na oběd, v budoucnu se vám to vyplatí.

Horoskop březen 2024 ♉ BÝK

Pro býky bude březen plný překvapení. Ti nezadaní s nadějí a optimistickými vyhlídkami čekají, kdo se jim objeví v životě, ale mají se na co těšit i ti zadaní. Do vašeho znamení začátkem měsíce vstupuje Venuše a přinese s sebou někoho z vaší minulosti, kdo s vámi bude chtít navázat tam, kde jste přestali. Bude to pro vás naprosto nečekané, a tak vás to trochu vykolejí, neztrácejte však rozum a vzpomeňte si, proč jste s dotyčným nebyli tak dlouho v kontaktu.

Pokud jde práci a o peníze, bude se vám tento měsíc dařit, ale koncem měsíce budete muset hasit výdaj, se kterým jste nepočítali, a proto je lepší se v průběhu března vyhnout rozmařilosti, abyste měli odkud brát.

TIP: Zkuste se zaměřit na to, na čem se dá ušetřit. Střádání peněz na účtu vám přinese klid a lepší náladu.

Horoskop březen 2024 ♊ BLÍŽENCI

Blížencům klepe na dveře láska. Tak dlouho jste čekali na toho pravého partnera, až se vám v životě objevili rovnou dva. Jenže jak se teď rozhodnout? Stačí, když necháte promluvit své srdce, protože ať už si namlouváte cokoli, k jednomu z nich cítíte víc než k druhému.

Jak se vám začne konečně dařit v osobních vztazích, vesmír si to začne trochu vybírat v jiných oblastech života. Jste velmi nespokojení v práci. Samotné zaměstnání vám nevadí, ale máte problém s přístupem nadřízených a cítíte, že už je to neudržitelné a je třeba věc řešit. Začnete se tedy poohlížet jinde. Nebude to jednoduché a budou chvilky, kdy se i zapotíte, ale nakonec všechno dobře dopadne.

TIP: Jste odjakživa akční, a tak byste mohli zkusit začít podnikat. Uvažujte, jakou cestou se v pracovním životě vydat.

Horoskop březen 2024 ♋ RAK

Už dlouho cítíte, že byste chtěli něco víc a začínáte svou nespokojenost dávat najevo všude, kudy chodíte. S partnerem jste uvízli na mrtvém bodě a vy tušíte, že už vás žádné velké změny nečekají. Jste spolu ale už dlouho, a tak v polovině měsíce začnete na vztahu hledat to dobré a vše se na čas uklidní. Nezadaní Raci jsou neustále v obležení nápadníků, ale Mars v kvadratuře s Merkurem vás vedou k podrážděnosti, a to vám na chvíli vezme vítr z plachet.

Dejte si pozor, aby se vaše nálada nepodepsala na vašem zaměstnání. Své rozpoložení si berete všude s sebou, jenže váš šéf by pro to nemusel mít pochopení. Zkuste se na pracovišti nad vaše problémy povznést.

TIP: Sem tam pomyslíte na rozchod, přečtěte si něco o tom, jak se případně vyrovnat s odloučením od partnera.

Horoskop březen 2024 ♌ LEV

Kolem Lvů, kteří žijí v dlouhodobých vztazích, se začne ochomýtat někdo nový, což jim zvedne sebevědomí a povzbudí je to. Kromě toho se však teď soustředí hlavně na nové pracovní výzvy, do nichž se navzdory varování blízkých hrnou po hlavě.

Nezdaní Lvi mají teď období hojení po posledním nevydařeném vztahu a jsou teď úplně nejspokojenější bez partnera. Obecně si dopřávají trochu víc klidu a po předchozím roce, který byl hlavně ve znamení práce, si dovolují více odpočívat. To s sebou však může nést následky v podobě nedostatečných financí. Lvi by se o to více měli zaměřit na kočírování své utrácivosti a pořádně se zamyslet, než za něco vydají peníze, mohli by buď nevýhodně investovat nebo koupit něco nepotřebného.

TIP: Dokážete si teď udělat čas sami na sebe, využijte toho a vyzkoušejte novou aktivitu. Nepříjemných pocitů po rozchodu vás spolehlivě zbaví bojové sporty.

Lev Foto: Pixabay

Horoskop březen 2024 ♍ PANNA

Panny, které si užívají nového vztahu, jsou momentálně jako na obláčku, což se přenáší do celého jejich života. V práci jsou v jednom kole a nestíhají zakázky, tím se ale momentálně nenechají stresovat a užívají si nové lásky, co to jde. Měli by ale dávat pozor, aby jim povinnosti nepřerostly přes hlavu a sem tam jim věnovat zvýšenou pozornost.

Panny v dlouhodobém vztahu naopak řeší vnitřní pochybnosti. S jejich vztahem to je nahoru a dolů a kvůli dlouhodobé nespokojenosti někdy reagují přehnaně, což vnáší do partnerství nové problémy. Je to trochu začarovaný kruh a je na Pannách, aby si ujasnily, co od života vlastně chtějí. Pokud jde o práci, Panny řešící svůj nepříliš spokojený vztah, ji teď upozaďují, což si mohou v současné době dovolit.

TIP: Získejte od všeho odstup a dopřejte si masáž či wellness, uvolnění vám otevře mysl a možná vás dovede k jistým rozhodnutím.

Horoskop březen 2024 ♎ VÁHY

Milé Váhy, předchozí rok byl pro vás překvapivě a ve srovnání s ostatními znameními poměrně klidný, ale teď cítíte, že je čas na změny. Zadané Váhy chtějí v partnerství udělat další krok a ty nezadané nedočkavě vyhlíží budoucí protějšek. Některé Váhy už nějaký objev dokonce mají, ale Venuše je tento měsíc pro vaše znamení v nevýhodném postavení, a tak si neochotně přiznáte, že jde o slepou uličku.

Pokud jde o práci, jste plní síly a není nic, co by vám stálo v cestě. Ve všem se už dokonale vyznáte a to je pro vás skvělá pozice pro vyjednávání. Mnohé už jste si u nadřízených vydobyli, ale teď vás začíná znovu přepadat pokušení zkusit štěstí a ještě trochu si polepšit. Na to bude vhodný čas v prvních dnech druhé poloviny března, od 25. už byste ale od svých záměrů měli upustit a počkat na vhodnější chvíli.

TIP: Je pro vás dalším krokem ve vztahu miminko? Štěstí přeje připraveným, zkuste si přečíst nějaké tipy, jak snadno otěhotnět.

Horoskop březen 2024 ♏ ŠTÍR

Štíři se snaží uvelebit ve změnách, do kterých se v poslední době vrhají po hlavě. Ničeho nelitují a na všem hledají to dobré, přesto nějakým těm nepříjemným vedlejším účinkům neuniknou. I tak jsou Štíři otevření novým výzvám, což se jim vyplatí v druhé polovině března, kdy na jejich dveře zaklepe nová nabídka, která jim může v zaměstnání vydobýt povýšení nebo finanční vzpruhu. Štíři by se obecně měli v březnu zaměřit na šetření a v druhé polovině měsíce dávat obzvlášť pozor, za co utrácejí.

Pokud jde o vztahy, u zadaných Štírů zůstane vše při starém, protože teď více řeší svůj pracovní život. Ti nezdaní absolvují pár rande, ale ani jedno je nijak neuchvátí.

TIP: Jděte naproti všem novým výzvám. Jestliže vám zaměstnavatel nabídne například online kurz angličtiny, jen směle do toho, v budoucnu vám tahle snaha přinese ovoce.

Štír Foto: Pixabay

Horoskop březen 2024 ♐ STŘELEC

Nezdaní Střelci se mohou těšit na novou známost, a to hlavně v druhé polovině března, kdy vašim vztahům napomůže Venuše. Pokud jde o práci, už dlouho uvažujete o jejích výhodách a nevýhodách a váš postoj se neustále mění. Snažíte se však na všem vidět to dobré a jste si vědomi, že vaše zaměstnání s sebou nese spoustu nesporných pozitiv.

Březen, a obecně jaro, pro vás bude ve znamení velkých výdajů, které vám budou dělat hlavu, ale vaše svědomitost a zodpovědnost vás dovede ke zdárnému konci a v létě už si budete zase moci tvořit finanční polštář, který ke svému klidu tolik potřebujete.

TIP: Střelce spolehlivě odreaguje sport. Vneste si do života čerstvý vítr, který vás vzpruží, začněte s aktivitou, která je pro vás nová, zkuste třeba tenis nebo tanec.

Horoskop březen 2024 ♑ KOZOROH

Kozorozi v měsíci březnu pocítí nejistotu ve svých vztazích. Nenacházíte se v dobrém rozpoložení a nepříliš pozitivní optikou nahlížíte i na svého partnera. To naštěstí ale překonáte, aniž byste svou drahou polovičku definitivně odradili, a v druhé polovině měsíce začnete vnímat ty stránky vašeho partnera, které zaslouží obdivu.

Měli byste si dávat pozor na přílišnou rozhazovačnost, která by vám mohla zadělat na nepěknou finanční tíži, jež by mohla zasáhnout i do vašich vztahů. Snažte se udržet na uzdě a neutrácet za požitky, které nejsou nutné, v březnu se vám tahle střídmost určitě vyplatí, a co si nebudete moci dopřát teď, na to dojde v budoucích měsících.

TIP: Neutrácejte a zůstaňte se svou podrážděností doma. Udělejte si hezký večer s domácí večeří a akčním filmem na Netflixu.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Výměna manželek se vysílá na TV Nova od roku 2005!

Výměna manželek na Nově - celé díly online zdarma, poslední díl

Výměna manželek láká k obrazovkám statisíce lidí. O čem pořad je, jak se přihlásit, jaký je honorář a kde sledovat celé díly online se...

Seriál Sluha národa vedl ke zvolení ukrajinského prezidenta

Seriál Sluha národa - kde sledovat online zdarma, české titulky

O čem je seriál Sluha národa? Jakou roli si v něm zahrál Volodymyr Zelenskyj? Kde se na seriál podívat online? Odpovědi najdete v tomto...

Moderátor pořadu Na lovu Ondřej Sokol

Na lovu - přihláška, hvězdný speciál, lovci, otázky a díly zdarma

Lov začíná, slýcháme z obrazovek skoro každý podvečer. Televize Nova minulý rok odstartovala novou, neotřelou vědomostní soutěž s názvem Na...