Nejlepší díl Výměny manželek online – Špindíra Lucie (Voyo)

Na Lucii Navrátilovou, přezdívanou „Špindíra Lucie“ nebo „paní Vrahová“, diváci reality show Výměna manželek jen tak nezapomenou. Pozornosti však neunikla ani po odvysílání vypjatého dílu, kdy nepřestávala šokovat…

Špindíra Lucie Výměna manželek 14. série 6.1 2021 celý díl Foto: Archiv TV Nova

Špindíra Lucie ve Výměně manželek (online na Voyo)

Vyhrocených epizod byste v celém seriálu našli celou řádku, vždyť také konflikt je hlavním pilířem této známé a oblíbené reality show. Ovšem málokterý díl dokázal diváky šokovat, pobouřit a znechutit natolik, že se jeho účastníci setkávají s ostrou kritikou ještě roky po odvysílání.

Jedním z takových extrémů je epizoda z roku 2021 (12. řada 19. díl na Voyo), kde „zazářila“ čtyřnásobná matka Lucie Navrátilová z Kladna alias Špindíra Lucie. Ta diváky šokovala nechutně špinavou domácností prolezlou plísní a zavrženíhodným stylem života, na který bohužel doplácí i její čtyři děti. Těm zcela chyběly jakékoli hygienické návyky.

sipka Pusť si díl se Špindírou Lucií na Voyo zdarma

Na konci pořadu v části „mezi osmi očima“ pak Lucie brutálně seřvala manželku z druhé rodiny Alenu i svého tehdejšího manžela Standu, kterého navíc zcela neprávem obviňovala. Tím si vysloužila ještě větší nesympatie ze strany diváků, kteří si tento výstup dodnes dobře pamatují.

Příběh ale pokračoval i po odvysílání dílu, kdy vycházely najevo další skutečnosti. Šok a pohrdání ze strany diváků se tak nadále stupňoval…

Voyo - 2 000 filmů a seriálů bez reklam

Špindíra Lucie z Výměny manželek a odebrané děti

Po odvysílání epizody vyšlo najevo, že Lucie ve skutečnosti není čtyřnásobná matka, jak si diváci během sledování mysleli, nýbrž osminásobná! Nikoho asi příliš nepřekvapilo, že ony čtyři děti, které měla v předchozím vztahu, jí sociálka odebrala a umístila do pěstounské péče.

Její bývalý přítel a otec prvních čtyř dětí údajně dokonce jednoho z potomků mlátil. Když Lucie přivezla raněné dítě do nemocnice, potvrdilo se týrání, načež sociálka všechny čtyři děti odebrala.

Svou předloňskou účastí v pořadu Výměna manželek na sebe strhla pozornost nejen veřejnosti, ale i úřadů. Fakt, že se nedlouho po odvysílání dílu vdala za člověka, který seděl ve vězení za vraždu, její situaci jistě nepomohl...

sipka Sleduj Výměnu manželek na Voyo zdarma

Čtyři děti, se kterými v pořadu vystupovala, jí byly později rovněž odebrány a nyní přebývají v dětském domově.

Špindíra Lucie a nový manžel Michal / usvědčený vrah

Pouhé tři týdny po odvysílání vypjaté epizody přišlo další překvapení – Lucie vyměnila manžela Standu za odsouzeného vraha, Michala Navrátila. Ten si odpykal dvanáctiletý trest za vraždu, kterou spáchal v roce 2008 v Rakovníku. Díky tomu si také vysloužila přezdívku „paní Vrahová“.

Pár si založil společný účet na síti TikTok, kde si Lucie s Michalem ve statusech a videích vyjadřovali velkou lásku. Oba dva samozřejmě dostávali velkou sodu, komentáře oplývaly nadávkami, pomluvami a nejapnými vtípky. Řada komentářů se opírala do Michala, který byl označován jako vrah, který by se raději neměl nikde ukazovat a k ničemu vyjadřovat.

sipka Zkoukni epizodu se Špindírou Lucií (19. díl 12. řady) na Voyo

Michal reagoval různými výhružkami a například také popsal, jaké to je někoho zavraždit. Dokonce své kritiky ujistil, že svého činu nelituje a uvedl, že vraždil proto, aby ochránil svou matku. Podle rakovnického deníku však k vraždě došlo kvůli strkanici v baru a následnému slovnímu útoku.

(Mohl by vás také zajímat díl s alkoholičkou Gábinou.)

Špindíra Lucie ve vězení (2023)

Koncem dubna nastoupila Lucie do padesáti-denního výkonu trestu v ženské věznici v pražské Ruzyni za poměrně bizarní a tak trochu děsivý prohřešek. Známému skrze SMS zprávu vyhrožovala smrtí, dokonce padly slova o řezání hlav.

Do vězení ale vůbec jít nemusela. Zprvu jí byla pouze udělena pokuta, a to ve výši pět tisíc korun… „Dostala jsem podmínku a peněžitý trest za nebezpečné vyhrožování. Ten peněžitý trest jsem nezaplatila, a tak mi to proměnili na padesát dnů ve vězení,“ uvedla pro web Extra.cz.

Po svém propuštění prý hodlá „sekat latinu“ a získat své děti zpět. Doma by na ni měl čekat manžel Michal, kterého během živého vysílání na TikToku obvinila z údajného osahávání její desetileté dcery, což manžel popírá. Tak uvidíme, jak se dál bude vyvíjet jejich „šťastné manželství“ a jaký osud čeká jejich děti…

Seznam dílů pořadu Výměna manželek (TV Nova)

Přehled všech epizod seriálu Výměna manželek si můžete prohlédnout tady. Najdete zde všechny dosavadní řady a díly očíslované stejně jako na platformě Voyo.

Voyo - 2 000 filmů a seriálů bez reklam

Zdroje: extra.cz, blesk.cz

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Výměna manželek se vysílá na TV Nova od roku 2005!

Výměna manželek na Nově - celé díly online zdarma, poslední díl

Výměna manželek láká k obrazovkám statisíce lidí. O čem pořad je, jak se přihlásit, jaký je honorář a kde sledovat celé díly online se...

Ordinace v růžové zahradě 2

Ordinace v růžové zahradě 2: Kde sledovat epizody zdarma?

Ordinace v růžové zahradě se stala během již více jak patnácti let diváckou stálicí. Kolik má populární Růžovka epizod? Jak se změnilo...

Opravdové zločiny: První český true crime podcast o zločinech

Opravdové zločiny: První český true crime podcast o zločinech

Opravdové zločiny jsou jedním z nejoblíbenějších českých podcastů, který vás seznámí se zákulisím zásadních českých i světových...