Turecký seriál Feriha - herci, počet dílů, epizody online zdarma

Turecká telenovela Feriha sleduje mladou dívku, která touží po lepším životě. O čem všem vypráví oblíbený turecký seriál, kolik má dílů a kde ho můžeme sledovat online?

Feriha a Emir Foto: Facebook/Feriha.AFK

Hodnocení seriálu Feriha: 9,1/10

  • každý den dva díly ve 20:15 na Nova Lady
  • sledujte s předstihem na Voyo

Feriha (Vyměněné životy) - O čem je Feriha? Děj

Seriál Feriha (v turečtině Adını Feriha Koydum) je turecká romantická dramatická telenovela z roku 2011.

Děj se točí kolem mladé dívky Ferihy Yılmaz, která se přestěhovala z chudé čtvrti do bohaté, aby si splnila sen a dosáhla dobrého vzdělání. Feriha se pod falešným jménem přihlásí na prestižní soukromou univerzitu, kde potká bohatého a vzdělaného chlapce Emira Sarrafoğlu (hraje ji Çağatay Ulusoy). Feriha se snaží zamlčet svůj původ a získat Emirovu lásku, ale musí čelit mnoha překážkám a skrývat mnohá tajemství, která mohou ohrozit její plán. Klikněte zde a sledujte zdarma seriál Feriha.

Feriha (Vyměněné životy) online na Voyo

Seriál je k dispozici na platformě Voyo, která vám kromě již odvysílaných dílů nabídne i pár epizod dopředu, které můžete sledovat ještě předtím, než proběhne jejich oficiální premiéra na Nova Lady.

Voyo - 2 000 filmů a seriálů bez reklam

Pokud toužíte po tom být v ději napřed, stačí se jen zaregistrovat, vyzkoušet si Voyo sedm dní zdarma a pak za měsíční poplatek (159 Kč) sledovat více jak 2000 filmů, seriálů a pořadů (najdete tu například oblíbenou reality show Survivor nebo seriál Sex O´Clock, ale i spoustu zahraničních filmů a pořadů).

Feriha na Nova Lady a Nova Plus - celé díly zdarma

Seriál Feriha v současné době vysílá stanice Nova Lady. Každý den divákům nabídne celkem dva díly za sebou, obvykle v hlavním vysílacím čase od 20:15. Pokud však některou z epizod nestihnete, můžete ji sledovat na Nova Plus, kde je po omezenou dobu ke zhlédnutí zdarma.

V Turecké, originální verzi trvají díly kolem hodiny a půl, Nova se rozhodla epizody rozdělit na dva, zhruba pětačtyřicetiminutové díly.

Feriha (Vyměněné životy) - celé epizody na YouTube v původní délce

Díly seriálu lze najít ke zhlédnutí také na YouTube, kde má pořad dokonce vlastní kanál (Vyměněné životy - Adını Feriha Koydum). Epizody tu jsou však k dispozici jen ve slovenském dabingu. Jednotlivé díly jsou tu navíc v původní délce (zhruba hodina půl), jak tomu je v originální verzi a jak seriál vysílali i v Turecku.

Feriha - obsazení, herci, postavy

Krásnou Ferihu hraje turecká kráska Hazal Kaya. Jestliže vám tahle herečka padla do oka, můžete ji sledovat také v seriálu z roku 2022 Půlnoc v hotelu Pera Palace, který je velmi dobře hodnocený na Česko Slovenské filmové databázi (74 %) a je ke zhlédnutí na Netflixu.

V hlavní mužské roli se představil Çağatay Ulusoy, kterého budeme moci sledovat také na platformě Netflix, kam začátkem května přibude turecké drama s názvem Terzi.

FERIHA - POSTAVY A HERCI
Postava Herec/herečka
Feriha (hlavní ženská postava, která touží po lepším životě a zaplete se nechtěně do vlastních lží) Hazal Kaya
Emir (hlavní mužská postava, bohatý a vzdělaný, zamiluje se do Ferihy) Çağatay Ulusoy
Zehra (Emirova nevlastní sestra, která Ferihu nenávidí a intrikuje proti ní) Ceyda Ateş Toplusoy
Sanem (Ferihina nejlepší kamarádka a podpora) Deniz Uğur
Koray (nejlepší přítel Emira) Yusuf Akgün
Hande (hlavní Ferihina rivalka) Feyza Civelek
Zehre (Emirova matka) Vahide Perçin
Halil (pracuje ve vydavatelství, v němž pracuje i Feriha, přátelí se spolu) Metin Çekmez

Feriha - počet dílů

Seriál Feriha se stal velmi populárním nejen v Turecku, ale i v dalších zemích po celém světě. I díky tomu se dočkal celkem tří sérií a v součtu osmdesáti dílů.

  • 1. řada - 24 epizod
  • 2. řada - 43 epizod
  • 3. řada - 13 epizod

Přestože má seriál celé tři řady, ta třetí se v Česku nikdy neodvysílala (předchozí dvě byly vysílané na TV Barrandov), protože nejde v pravém slova smyslu o pokračování předchozích dvou sérií. Ve skutečnosti jde spíše o jakýsi spin-off, zaměřující se na postavu Emira. V téhle řadě se navíc objevuje spousta nových postav.

Feriha a její tragický konec - Proč zemřela Feriha?

V seriálu Feriha dojde k tragickému konci, když se rozhodne ukončit svůj život tím, že skočí ze střechy budovy. V posledních epizodách seriálu se totiž dostala do velmi obtížné situace, kdy musela čelit mnoha problémům, které jí způsobily její minulost a lži. Tento smutný konec byl pro fanoušky seriálu velmi překvapivý a mnozí ho nepřijali dobře, ale současně se stal jedním z nejvíce diskutovaných momentů v historii tureckého televizního dramatu.

Feriha - recenze a hodnocení na ČSFD

Na Česko Slovenské databázi seriál nedosahuje moc vysokého hodnocení, nutno však podotknout, že jsou i diváci, co seriálu dali čtyři i pět hvězd. Navzdory recenzím diváků, kteří považují Ferihu za obyčejnou přeslazenou telenovelu, narazíte i na recenze, které ji označují za „nejlepší turecký seriál, který jsem kdy viděla“ nebo zkrátka přiznávají, že kouzlu seriálu přes všechny počáteční předsudky jednoduše podlehli. Fanoušci také chválí námět a zápletku a jediné, co scénáři vytýkají, je tragický konec.

Dožeňte, co jste prošvihli, a sledujte seriál Feriha na Voyo:

#️⃣Jak a kde sledovat seriál Feriha?

Seriál Feriha lze sledovat na platformě Voyo. Po omezenou dobu po odvysílání na Nova Lady (každý den od 20:15) jsou k dispozici díly zdarma na Nova Plus. Některé díly jsou ke zhlédnutí zdarma i na YouTube.

#️⃣Proč Feriha zemře?

Feriha se rozhodla ukončit svůj život tím, že skočila ze střechy budovy. Nedokázala už dál snášet problémy, které s sebou přinášely její minulost a lži.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



Komentáře

kde najdu 3 sérii

prosim kde najdu celou epizodu 3 serie

Neni fer nejsou všechny dily neni moznost dokoukat cely serial

Je zastrelena, ale v Čechách to usekli, ani ve Slovenské verzi ta je celá na YouTube to není moc poznat, je potřeba vidět originál v Tureccine s Anglickymi titulky. Sla do jiného projektu, proto musela zemřít, ale podle me to šlo udělat jinak, velká škoda, že to tak zmastili.

V jakém díle zemře Feriha-v televizi šlo jen do dílu 174

tak to se fakt nepovedlo, jen lži, co píšete o seriálu, tohle psal někdo, kdo neviděl žádný díl, nejvíc mě rozesmálo, že Zehra/Feriina matka, je podle vás nevlastní sestra Emira:-))) nebo Sanem, prý její kamarádka:-))) nebo, že se Feriha přátelí s Halilem:-))) je vidět, že se nedá věřit tomu, co se píše na netu:-)))

No to snad ne,to Feriha fakt zemře,no to je konec pěkně blbý,děj je fakt super ale ten konec 😭😭😭

Feriha skočí ze střechy? V ukázce je že umírá v náručí Emira tak to nechápu ale už je posledních pár dílů tak se to dozvíme.

Taky tu p mon nerozumím ale slyšela jsem že j i zastřelí handr

Kdy zemře feriha

propadla jsem seriálu, je to pecka....

JE ZVLÁŠNÍ,ŽE FERIHA ZEMŘE SKOKEM Z OKNA,KDYŽ NA SVATBĚ JE ZASTŘELENA.TAK TOMU NEROZUMÍM :-)

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Velvyslancova dcera

Velvyslancova dcera: dávka romantiky se spoustou zvratů na Voyo

Turecký seriál Velvyslancova dcera už má za sebou druhou sezónu a těší se stále větší oblibě. A nejde jen o příběh plný romantiky, ale také...

Seriál Volha

Seriál Volha na ČT: Normalizační období v Československé televizi

Již v neděli 2. dubna se diváci mohou těšit na první epizodu pětidílného seriálu Volha, který představí fiktivní formou události v tehdejší...

The Office (Kancl)

12 nejlepších sitcomů: od klasiky až po kontroverzní fenomén

Na zlepšení nálady není nic účinnějšího než skvělý sitcom. Co všechno stojí za zhlédnutí kromě klasik, jako jsou Přátelé?