Bojovník MMA a průšvihář Gábor Boráros ve Výměně manželek

Bojovníka Oktagonu Gábora Borárose uvidíme v dalším díle Výměny manželek. Proč se s partnerkou přihlásili a jaký je zápasník MMA v soukromí?

Gábor Boráros Foto: OKTAGON MMA

Gábor Boráros ve Výměně manželek

V další epizodě oblíbené reality show Výměna manželek neuvidíme nikoho jiného než bijce Oktagonu a aktéra nedávné aféry se zmanipulovanými sázkami Gábora Borárose. Co je s partnerkou vedlo k účasti a jaký je jejich vztah?

Gábor je se svou snoubenkou Monikou Jákliovou už deset let, a tak hned na úvod pořadu zazní otázka, jaký je recept na dlouhodobý a spokojený vztah. Pár se shodl na tom, že v úspěchu jejich vztahu hraje velkou roli Moničina trpělivost a přizpůsobivost. Naopak Gábor je prý dost netrpělivý, a když něco chce, chce to hned.

Pár se vyměnil s manžely Renatou a Pavlem z Libereckého kraje. Ti jsou spolu už dvacet osm let a mají pět dětí a k tomu nespočet zvířátek.

„Ona musí být hodná a poslouchat, protože já jsem doma,“ pronese hned na úvod Gábor při loučení se snoubenkou, když ho žádá, aby byl na náhradní manželku hodný.

Když Renata dorazí do Gáborova velkého domu, nestačí se divit. „Na mě až moc luxusní,“ pronese nakonec. „Podle mě je milá a dobrosrdečná... špatná zpráva je, že kouří a vůbec nesportuje,“ postěžuje si Gábor na svou vyměněnou manželku, když se konečně seznámí. „Musí dodržovat taková pravidla, co vymyslím já,“ zakončí nesmlouvavě.

„Určitě byli překvapení, jak vypadám, že jsem úplně jiná než oni... určitě bych chtěla, aby viděli (...), že se umím starat o rodinu,“ prohlásí na druhé straně Monika poté, co se seznámí s dočasnou rodinou. Se členy rodiny si rozumí, špatně se však smiřuje se zvířecí částí domácnosti.

Monika ve Výměně prozradí leccos o vztahu s Gáborem i o jejich životě, například přizná, že ne vždycky bylo všechno zalité sluncem a život, jaký vedou, je stál hodně dřiny. Podotkla také, že s Gáborem to není jednoduché a uznala, že některé aspekty života Renatiny rodiny se jí líbí.

Gábor Boráros a reality show Survivor

Pro Gábora to není první zkušenost s reality show. Mohli jsme ho vidět už v dalším populárním pořadu televize Nova Survivor, kde se ale moc neohřál, protože musel kvůli zraněnému kolenu odstoupit.

Voyo - Survivor

Jak si poradí dobrosrdečná Renata se svérázným Gáborem a jak se Monika popasuje s domácností plnou dětí a zvířat můžete sledovat ve středu 10. května od 20:20 na Nově nebo už teď na Voyo.

Gábor si nedovede život bez sportu představit, podívejte se, jak odhodlaně trénuje:

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Výměna manželek se vysílá na TV Nova od roku 2005!

Výměna manželek na Nově - celé díly online zdarma, poslední díl

Výměna manželek láká k obrazovkám statisíce lidí. O čem pořad je, jak se přihlásit, jaký je honorář a kde sledovat celé díly online se...

Seriál Sluha národa vedl ke zvolení ukrajinského prezidenta

Seriál Sluha národa - kde sledovat online zdarma, české titulky

O čem je seriál Sluha národa? Jakou roli si v něm zahrál Volodymyr Zelenskyj? Kde se na seriál podívat online? Odpovědi najdete v tomto...

Moderátor pořadu Na lovu Ondřej Sokol

Na lovu - přihláška, hvězdný speciál, lovci, otázky a díly zdarma

Lov začíná, slýcháme z obrazovek skoro každý podvečer. Televize Nova minulý rok odstartovala novou, neotřelou vědomostní soutěž s názvem Na...