Clash of the Stars 4: zápas dvě na dvě, netradiční trio a další bizáry

V březnu se dočkáme dalšího klání Clash of the Stars, a tentokrát je kolem celého programu pořádné haló, protože zatímco u předchozích turnajů zájem ochladil covid, letos se fanoušci nemůžou dočkat. Organizátoři odtajnili, jaké zápasy nás čekají – a zase to bude jeden bizár vedle druhého.

Clash of the Stars Foto: Facebook/Clashofthestars

Clash of the Stars (episode IV) – Král Berouna, trio TikTokerů a zápas čtyř krásek

Organizátoři nám na tiskové konferenci v Duplexu představili zápasníky, které budeme moci sledovat už 11. března 2023 v hale O2 Universum. Už tiskovka přinesla velkou podívanou v podobě nekonečné potyčky mezi Alešem „René“ Olejníkem a „Králem Berouna“. Pánové si vjeli do vlasů v podstatě okamžitě a zdálo se, že na sebe skočí ještě před oficiální akcí. Ochranka je ale vytrvale a s úsměvem držela od sebe.

Ve „čtvrté epizodě“ se fanoušci znovu potkají s už protřelými bojovníky organizace jako například Tadeáš Veselý, Jarda Kotlár nebo psycho Michal, ale šanci dostanou i noví, bojovými sporty mnohdy zcela nepolíbení účastníci. Značně neobvyklý je zápas čtyř žen – v souboji dvě na dvě – influencerky Kristal Shine a modelky Denisy Ryndové s Inked Dory a Karinou Pedro, známými z platformy OnlyFans.

To není jediný zápas, který porušuje tradici dvou zápasníků v kleci, na akci uvidíme také trio TikTokerů Matouše Kalubu, Max Greena a Kluka s kamením. Jak si kluci poradí s neobvyklým počtem soupeřů, se teprve dozvíme, ale už na tiskovce probírali možnosti taktizování a případných aliancí.

Vsaďte si na svého favorita CotS s bonusem za registraci ZDE

Promotéři a zápasníci se nevyhnuli ani tématu prezidentských voleb a Matouš Kaluba, který dorazil v uhlazeném obleku, prohlásil, že volil Babiše a že se za to ani v nejmenším nestydí. „Protože já ho znám osobně, dostal jsem od něj koblihy, dostal jsem u něj čtyři kafe, nažral jsem se, napil jsem se. To bylo občerstvení, to jsem nikde nedostal...“ odůvodnil svou volbu.

Clash of the Stars 4 – David a Goliáš a matadoři organizace

Zápas à la David a Goliáš v turnaji předvedou holky Aneta Adamusová, kulturistka, která je sice váhově výš než její soupeřka, za to má ale nulové zkušenosti z bojových sportů. Její soupeřka Michaela „Miss Problem“ Dostálová je zkušená zápasnice BJJ.

Jsou i tací, kteří účast na turnaji berou skutečně vážně a chtějí divákům předvést pořádný sportovní výkon. Všechno do toho chtějí dát například Erik Víšek a David Karbaš, který už nějaké ty zkušenosti s boxem má.

Uvidíme také Nathana Dzabu, účastníka několika reality shows jako Love Island nebo Survivor, ale také jsme ho mohli vidět v kleci proti Adamu Raiterovi v rámci akce Oktagonu, který ho tehdy porazil. Nathan tedy nějakou tu zápasnickou minulost má. V březnu ho v rámci CotS uvidíme bojovat s influencerem Freescootem.

Znovu se představí i provařené tváře organizace jako Tadeáš Veselý, jenž nastoupí proti Fayneovi, který je na něj pěkně nabroušený, protože Tadeáš do jejich internetových potyček zatáhl i jeho syna. Ostřílený „Gangstaboy“ to tedy nebude mít jednoduché.

Nevyřízené účty a osobní antipatie si budou v zápasu řešit také Halien a Martin „ZIAMW“ Hronec. Když se promotéři ptali, co mezi sebou kluci mají, Halien naznačil, že předmětem jejich sporu je jakási žena, to ale Ziamw okamžitě popřel. Nedalo se ale přehlédnout, že má s Halienem velký problém.

Jedním z nejzajímavějších zápasů bude určitě boj mezi hromotluky turnaje Jaroslavem Kotlárem a Abé Charvátem, kteří váží něco kolem sto dvaceti kilo. Také se můžeme těšit na účast Filipa Grznára, jenž nastoupí proti Martinu „Pagy“ Sedlákovi, který se na tiskovce vztekal, že doufal v hlavní zápas.

Velmi vážně zápas berou také aktéři hlavního duelu – vítěz druhé série reality show Love Island Kryštof Novák a instagramový král a milovník Crossfitu Tomáš Chlup. Ten se prý dokonce chystá na měsíc na Bali, kde hodlá trénovat. „Myslím, že bizár fightů tu máte až až,“ pronesl Novák na otázku, s čím do CotS jde. „Já jsem tu spíše proto, abych do organizace přinesl trochu vážnější fighty,“ dodal.

CLASH OF THE STARS 4 - KARTA
Tomáš Chlup ❌ Kryštof Novák
Filip Grznár ❌ Martin „Pagy“ Sedlák
Jaroslav „Kotlár Security“ Kotlár ❌ Tomáš „Abe“ Charvát
Kristal Shine, Denisa Ryndová ❌ Karina Pedro, Inked Dory
Freescoot ❌ Nathan Dzaba
Fayne ❌ Tadeáš Veselý
Matouš Kaluba ❌ MaxGreen ❌  Kluk s kamením
Michaela „Miss Problem“ Dostálová ❌ Aneta Adamusová
Halien ❌ Martin „ZIAMW“ Hronec
David Karbaš  ❌ Erik Višek
Václav „Král Berouna“ Flachsa  ❌ Aleš „René“ Olejník
Psycho Michal ❌ Lukáš „Bukys“ Bukovaz

V pořadí čtvrté Clash of the Stars slibuje hodně zábavy a i něco navíc, rozhodně nás čeká večer plný nepředvídatelných zvratů nejen v zápasech, ale i chování bojovníků. V některých případech se dočkáme čisté zábavy, v jiných možná i zajímavých sportovních výkonů. Nudit se v každém případě nebudeme.

Připomeňte si souboj Tadeáše Veselého a Luktumy:

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Survivor Česko a Slovensko 2024

Nová řada Survivor 2024 online na Voyo i v TV Nova zdarma

Přečtěte si nejnovější informace o celosvětově proslulé reality show Survivor, která nyní běží na obrazovkách Voyo a TV Nova. Co se dělo...

Moderátor pořadu Tiki Taka Petr Svěcený

Fotbalová talk show TIKI-TAKA: celé díly, natáčení a hosté

Zábavná fotbalová talk show Tiki Taka ⚽️ se pravidelně věnuje nejnovějšímu dění na českých a zahraničních trávnících i mimo ně. Podrobnosti...

Matthew Perry

Matthew Perry: Přátelé, lásky a ten ohromný průšvih - kniha a zpověď na Voyo

Známe ho jako poťouchlého a sarkastického Chandlera, nikdo ale dlouho netušil, co jeho představitel Matthew Perry prožívá. Jak přišel ke...