Fotbalová talk show TIKI-TAKA: celé díly, natáčení a hosté

Zábavná fotbalová talk show Tiki Taka je pravidelný pořad věnující se nejnovějšímu dění na českých a zahraničních trávnících i mimo ně. Moderátor Petr Svěcený se svými hosty rozebírá a glosuje zajímavé kauzy, situace i výkony. To vše v uvolněné atmosféře, za přítomnosti publika a špetky sarkasmu. Podrobnosti se dočtete v tomto článku.

HISTORIE A ZAJÍMAVOSTIHOSTÉ
PŘÍMÝ PŘENOS

Moderátor pořadu Tiki Taka Petr Svěcený Foto: Dominik Bakes / CNC / Profimedia

TIKI-TAKA O2 TV natáčení, historie, význam názvu

Show Tiki-Taka představuje pondělní nálož humoru, emocí a novinek z fotbalového prostředí. První díl vznikl 24. ledna 2017 a od té doby se stal nedílnou součástí fotbalové kultury u nás.

V Tiki-Taka se probírají vážná témata ohledně pravidel a sporných situací, svůj prostor zde ale mají i bizarní video záběry či pikantní zajímavosti. Nouze nebývá o vášnivé debaty a názorové neshody. Zkrátka diskuze, jak má být. Oficiálním partnerem Tiki-Taka je v současnosti sázková kancelář Betano.

O2 TV Sport Tiki Taka - informace, zajímavosti

Natáčení probíhá každé pondělí od 20:00 pod taktovkou známého sportovního moderátora Petra Svěceného. Od roku 2020 se pořad natáčí v prostorách Aspira Business Centre v Praze. Jedním z hlavních tvůrců pořadu je režisér Vojtěch Nouzák a distribuce je kompletně v režii sportovní stanice O2 TV Sport.

Nejčastěji se v pořadu rozebírá aktuální dění z nejvyšší české fotbalové soutěže, avšak žádná rezonující novinka, nebo zajímavost napříč celým fotbalovým světem, nezůstane bez odezvy.

Jedná se o jedinou fotbalovou show svého druhu u nás, samotný koncept je úspěšně převzatý ze zahraničí (Německo, Anglie). Název je odvozený od taktického systému hry, kterým se zejména v uplynulých letech prezentovala fotbalová Barcelona.

Nedílnou součástí natáčení, kromě známých osobností nejen z fotbalového prostředí, je malíř Milan Kounovský. Ten má v rámci každého dílu za úkol vtipně namalovat přítomné hosty, včetně úsměvného výroku.

📌 Žánr: Zábavná talk show
📌 Vznik: 2017
📌 Moderátor: Petr Svěcený
📌 Vysílací čas: Pondělí, 20:00
📌 Délka dílu: 90 min.
📌 Počet hostů: 200+
📌 Distribuce: O2 TV

O2 Tiki Taka Petr Svěcený, Vladimír Šmicer, Petr Švancara, Martin Fenin, Radek Příhoda a další

Přestože se pestrá sestava 5 hostů každý díl mění, dvě známé tváře jsou součástí pořadu zdaleka nejčastěji. Vladimír Šmicer a Petr Švancara se již stali tradičními diskutéry, kteří se tu a tam mimo jiné peprné výroky, dostanou i do názorového sporu.

Vzhledem k minulosti obou někdejších skvělých fotbalistů nepřekvapí, že „Švanci“ sympatizuje s milovanou Zbrojovkou Brno, zatímco červeno-bílé srdce „Šmícy tluče“ pro Slavii Praha. Zároveň je v tomto pořadu často zdobí nadhled i smysl pro humor.

Stálé tváře Tiki-Taka:

  • Petr Svěcený - moderátor
  • Vladimír Šmicer - expert
  • Petr Švancara - expert
  • Milan Kounovský - kreslíř

Populární bavič a bývalý ligový kanonýr Petr Švancara momentálně zápolí sám se sebou na pustém ostrově jako soutěžící v drsné reality show Survivor. Kromě zmíněné dvojice jsou do Tiki-Taka často zváni zejména šéf komise fotbalových rozhodčích Radek Příhoda, trenér a funkcionář Ivan Hašek, fotbalový internacionál Ladislav Vízek, či herec a režisér Jakub Kohák.

Svoje názory zde několikrát prezentoval i kontroverzní Martin Fenin a mnoho dalších osobností z nejrůznějších sfér sportu i showbyznysu. Seznam hostů najdete například zde.

Zajímavostí je, že Petr Svěcený odmoderoval 159 dílů v řadě, než mu na přelomu listopadu a prosince 2021 vystavil stopku koronavirus. Krátkou indispozici vyřešil záskok zkušeného Libora Boučka.

Tiki Taka online zdarma (poslední díl), YouTube

Aktuální celý díl Tiki Taka běží vždy každé pondělí v přímém přenosu od 20:00 na stanici O2 TV Sport, která je součástí placených balíčků. Zde je možné shlédnout veškeré pořady i 7 dní zpětně. Některé starší díly najdete také na mall.tv, případně YouTube.

Právě na YouTube jsou k vidění i sestříhaná videa týkající se konkrétního tématu, který byl probírán v rámci daného dílu. Záběry z natáčení pořadu Tiki-Taka jsou dohledatelné také na sociálních sítích.

V následujícím videu se podívejte na ukázku z dílu, kdy český olympionik Lukáš Krpálek demonstroval na Petru Švancarovi techniku MMA škrcení. Jak to dopadlo?


1️⃣ Kdy a kde se vysílá talk show Tiki Taka přímý přenos živě?

Fotbalový pořad plný humoru, nadsázky i zajímavých informací s názvem Tiki-Taka pravidelně běží každé pondělí v 20:00 na kanále O2 TV Sport. Kdy byl vysílán první díl, a kteří hosté se zde pravidelně objevují? Nejen to se dozvíte uvnitř tohoto článku.

2️⃣ Kdo je host Tiki Taka dnes?

Složení pětice hostů se každý díl obměňuje, avšak minimálně jeden z dvojice Petr Švancara a Vladimír Šmicer je vždy povolán do akce. Hosté jsou zváni z mnoha různých odvětví, často i mimo fotbalové prostředí.

3️⃣ Jak sledovat Tiki Taka online zdarma?

Živé vysílání O2 TV Sport lze sledovat také na internetu online například pomocí aplikace. Za tuto televizi si ovšem musíte zaplatit. Podrobnosti se dočtete v článku.


Hodnocení pořadu Tiki-Taka: 9,9/10

  • Atraktivita hostů a témat: V každém díle moderátor Petr Svěcený otevírá mnoho různých, někdy i choulostivých, mimo fotbalových témat
  • Vysílací čas a délka dílu: Každé pondělí, 20:00, 90 min.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



Komentáře

Dobrý den, také prosím o info, kde koupit - objednat vstupenku na natáčení TIKI TAKA? Předem děkuji za odpověď!

Dobrý den, kde je možné zakoupit lístky na natáčení? Dekuji

Dobrý den,
chtěla bych zakoupit vstupenku na vysílání pořadu TIKY TAKA, pro přítele jako dárek. Je to možné, popř. prosím o odkaz.
Děkuji velmi,
Ivka

Dobrý den, prosím o kontakt pro lístky na natáčení .Děkuji

Dobrý den,
jak se dostanu na natáčení.
Děkuji. Marie

Dobrý den,
jak se dostat na natáčení.Děkuji.Marie

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ordinace v růžové zahradě 2

Ordinace v růžové zahradě 2: Kde sledovat epizody zdarma?

Ordinace v růžové zahradě se stala během již více jak patnácti let diváckou stálicí. Kolik má populární Růžovka epizod? Jak se změnilo...

Srovnání internetových televizí vám pomůže vybrat si tu nejlepší!

Srovnání nejlepších internetových televizí online

Která internetová televize je nejlepší? Kolik zaplatíte měsíčně za TV přes internet? Co je to IPTV? Odpovědi na tyto a další otázky najdete...

Nejlepší český hokejista David Pastrňák je oporou týmu Boston Bruins

Jak sledovat NHL živě zdarma? Online livestream i v TV

Kanadsko-americká NHL je nejlepší hokejovou soutěží planety.✨ V Česku se těší velké oblibě a jen u nás ji pravidelně sledují statisíce...