HBO Max mění název a zdražuje! Víme, jak službu získat zdarma

Jaké změny nastanou od 21. května 2024 pro uživatele služby HBO Max? O kolik si připlatí a jaký nový obsah platforma nabídne? Odpovědi a veškeré podrobnosti najdete v článku…

Max - streamovací služba: Novinky v programu, filmy a seriály, cena Foto: Profimedia

HBO Max – novinky: Nový název, dražší předplatné, více obsahu

Streamovací platforma HBO Max zavede od úterý 21. května několik změn. O novém zkráceném názvu „Max“ už jste pravděpodobně slyšeli. Další novinkou je dražší předplatné. A nejde o žádné nepatrné zdražení – pokud si uživatelé budou chtít zachovat kvality, na které jsou zvyklí, připlatí si o celou stovku měsíčně.

Uživatelé zároveň na Maxu naleznou více obsahu s novými kategoriemi. Nové budou také některé funkce a vylepšením si prošlo i vyhledávání. Změní se rovněž celkový vizuál platformy.

S blížící se změnou cen by měli zbystřit i ti, kteří o předplacení služby teprve uvažují. Do úterý totiž mají poslední šanci získat službu za levnější předplatné (ročně za 1 950 korun).

Nové ceny na Maxu – tarify, předplatné, počet zařízení

Uživatelé služby HBO Max dosud platili 199 korun měsíčně, za což mohli streamovat až na třech zařízeních současně v kvalitě obrazu Full HD nebo 4K. Od úterý 21. května budou na výběr dvě možnosti předplatného:

  • Tarif Max Standard za 219 Kč/měsíčně (2 190 ročně)
  • Tarif Max Premium za 299 Kč/měsíčně (2 990 ročně)

Na tarif Max Standard přejdou automaticky všichni dosavadní uživatelé. Kvalita obrazu bude v tomto tarifu pouze Full HD a souběžné streamování bude umožněno nejvýše na dvou zařízeních. Počet profilů v jednom účtu zůstává stejný – maximálně pět.

Pokud si budete chtít svůj standard u sledování filmů a seriálů udržet, bude potřeba přejít na dražší tarif – Max Premium. Ten umožní sledování v kvalitě až 4K a maximálně na čtyřech zařízeních současně.

Další novinkou je sportovní balíček Sport, který lze přikoupit k oběma tarifům za 70 korun měsíčně. Zpřístupní živé přenosy z různých sportovních akcí, například tenisové grandslamy, cyklistické závody Grand Tours či přímé přenosy kanálů Eurosport 1 a 2.

Více obsahu na Maxu – filmy, seriály, sport

Dosavadní nabídku titulů v knihovně HBO Max obohatí nové kategorie. Přibyly žánry true crime, vaření, bydlení a nové tituly pro děti. V obou tarifech bude navíc možné sledovat kompletní přímé přenosy z letních olympijských her v Paříži 2024.

Uživatelé se mohou těšit také na filmové a seriálové novinky. Hned v úterý 21. května přibude do videotéky film Duna: Část druhá, epické sci-fi s Timothée Chalametem, Zendayou v hlavních rolích.

Mezi dalšími novinkami, které budou letos na Maxu ke zhlédnutí, jsou třeba Godzilla x Kong: Nové impérium či pokračování filmu Joker. Ze seriálů jsou to například druhé série Rodu draka a Tokyo Vice či série The Penguin, ve které se vrátíme do temného batmanovského světa.

(HBO) Max zdarma

Samostatně službu Max získat zdarma nelze, ovšem někteří televizní operátoři ji nabízí jako bezplatnou součást svých tarifů. Pokud již využíváte internetovou televizi od O2 nebo T-Mobile, stačí přejít na tarif, který službu HBO Max obsahuje.

V případě O2 TV najdete službu Max v balíčku Zlatá, který stojí 899 korun měsíčně. Kromě přístupu do streamovací služby Max zahrnuje i všechny tři televizní kanály HBO a obě stanice Cinemaxu.

Operátor T-Mobile poskytuje službu HBO Max v balíčku XL, který vám zpřístupní i streamovací služby Voyo a Canal+. Tento tarif můžete získat na první tři měsíce pouze za 299 korun. Více o tomto i dalších tarifech Magenta TV si přečtěte v tomto článku.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Srovnání internetových televizí vám pomůže vybrat si tu nejlepší!

Srovnání nejlepších internetových televizí online

Která internetová televize je nejlepší? Kolik zaplatíte měsíčně za TV přes internet? Co je to IPTV? Odpovědi na tyto a další otázky najdete...

CANAL+

CANAL+, nová streamovací služba, kolik stojí a kde sledovat online?

Filmoví a sportovní fanoušci, zpozorněte! Chystaná streamovací služba CANAL+ by měla již brzy fungovat bez jakékoliv vazby na Skylink....

Sledujte pořady na VOYO

Voyo: Přihlášení, registrace, cena předplatného a seznam seriálů

Voyo je platforma, která nabízí nejen zahraniční filmy a seriály, ale také vlastní exkluzivní produkci. Jak se na Voyo registrovat a jak...