Nejlepší díl Výměny manželek online – Iva a Marian na Voyo

Kdyby manželé Iva s Marianem věděli, co je během natáčení i po odvysílání dílu Výměny manželek čeká, určitě by si to rychle rozmysleli. Kontroverzní pár s propastným věkovým rozdílem se stal terčem ostré kritiky i výhružek. Vlna nevraživosti časem utichla, dokud si však v minulém roce manželé nezaložili účet na TikToku. A znovu na sebe strhli pozornost…

Nejlepší díl Výměny manželek online – Iva a Marian na Voyo Foto: Archiv TV Nova

Iva a Marian Melišovy ve Výměně manželek (9. řada 5.díl na Voyo)

Známá o dlouhodobě oblíbená reality-show Výměna manželek dokázala své diváky nejednou zvednout ze židle. Pořadem prošly mnohé existence, nad kterými zůstával rozum stát a rozhořčení diváci své vášně často ventilovali na sociálních sítích.

sipka Klikni SEM a zkoukni díl s Ivou a Marianem online zdarma

Sice jde stále o zábavní pořad, kde je divákovi předložena zredukovaná sestříhaná realita, jejíž cílem bývá šokovat a pobouřit, v případě některých soutěžících je však kritika zcela zasloužená. A takovým typickým párem, který vyvolal velké pozdvižení a vysloužil si velkou porci kritiky, byli Iva a Marian Melišovy ze Semil…

Věková propast manželského páru pobouřila diváky (Výměna manželek)

Pátý díl deváté řady vysílané roku 2017 se zařadil do seznamu těch nejextrémnějších a nezapomenutelných epizod pořadu Výměna manželek. Důvodem byl enormní věkový rozdíl manželů Ivy a Mariana, které od sebe dělilo takřka třicet let!

Ivě bylo v době natáčení pořadu pouhých 17 let a jejímu manželovi Marianovi pětačtyřicet. A to diváci jen těžko skousli. Navíc už měli i jednoletou dceru. Se svým manželem, který by klidně mohl být její otec, otěhotněla Iva v patnácti letech. To bohatě stačilo k tomu, aby se z manželů stal nejdiskutovanější pár v historii soutěže.

sipka Sleduj Výměnu manželek na Voyo zdarma

Na konci dílu, který nastal již po šesti dnech, protože Iva nechtěla nadále v pořadu účinkovat, byl Marian manželem z druhého páru označen jako pedofil. S takovým tvrzením nesouhlasil a považoval to za zcestné. S touto nálepkou se však Marian setkával i nadále ze strany diváků.

Manželka Soňa osočila Ivu z nedostatku péče a lásky ke svému dítěti. „Oba jste divní,“ prohlásila nakonec.

Voyo - 2 000 filmů a seriálů bez reklam

Iva a Marian po skončení Výměny manželek

Po odvysílání epizody čelil kontroverzní pár ze Semil těžké kritice a nenávisti ze strany veřejnosti. Pobouření lidé jim posílali výhružné dopisy a terčem byl především Marian, kterému bylo opakovaně nadáváno do pedofilů, a to jak na sociálních sítích, tak i na ulici.

Někdo dokonce poslal úřadům udání s tím, že se Iva o dítě nestará. Na dveře tak zaklepala úřednice ze sociálky, aby zkontrolovala stav domácnosti, která byla naštěstí čistá a uklizená, a tak Iva o malou Dominiku nepřišla.

Nápor nenávisti ustal s dosažením Ivy plnoletosti. Pár se stáhl do ústraní a Iva podruhé otěhotněla. V minulém roce ovšem Marian na popud své ženy založil účet na TikToku, kde se vyrojily nové nejapné komentáře.

Pár na síti vypráví o svém životě po Výměně manželek a co se změnilo. Rodina se přestěhovala, oba rodiče prý mnohem více uklízí a každá dcera má nyní vlastní pokojík. Marian si pochvaloval, co vše je nyní lepší a Iva publikuje videa se svými dcerami, ovšem raději vypnula komentáře. Lidé nezapomínají a i po letech si rádi rýpnou.

Voyo - 2 000 filmů a seriálů bez reklam

Iva a Marian – letošní stream na TikToku (2023)

Marianovi zřejmě dřívější nadávky diváků Výměny manželek leží stále na srdci, ke vztahu s Ivou a jejich minulosti se totiž vyjádřil v letošním streamu. „Chtěl jsem vám říct ještě o tom pedofilovi, protože to mě mrzí nejvíc, že si to lidi myslí. Zřejmě to pochopili z té Výměny manželek špatně,“ mínil Marian a pokračoval vysvětlením, kdy a jak se s Ivou poznali.

„Když jí bylo 14, jen jsme si psali na Facebooku. Jezdil jsem za ní do pasťáku, vozil jí věci a psychicky jí pomáhal. Vyspali jsme se spolu, když jí bylo 15 a půl. Měla všechno vyvinuté normálně, takže jsem neviděl důvod, proč bych měl být pedofil,“ líčil v živém vysílání.

Později během streamu došlo i k hádce, jejímž předmětem byla péče o děti. Začalo to otázkou jednoho z posluchačů, který se Mariana zeptal, proč jsou s Ivou stále spolu. Vzhledem k předchozím slovům o spokojené domácnosti a vyznáním lásky Marianovo odpověď všechny překvapila. „Kvůli dětem s ní jsem, jinak bych byl už dávno v p*deli," řekl.

sipka Pusť si epizodu s Ivou a Marianem (9. řada 5.díl) na Voyo

Následně osočoval Ivu z lenosti a že prý se o děti stará jen on. S tím Iva samozřejmě nesouhlasila, a tak se vzájemně obviňovali a předháněli, kdo dělá víc. „Já tady mám děti a taky jsem se o ně postaral, co děláš ty jako,“ křičel naštvaný Marian a manželka ihned kontrovala: „Máme se starat oba snad, ne?“ V tomto duchu hádka pokračovala, načež rozezlený Marian vysílání ukončil.

sipka Přečtěte si o dalším extrému z Výměny manželek – o Špindíře Lucii alias paní Vrahové.

Voyo - 2 000 filmů a seriálů bez reklam

Zdroje: blesk.cz, tv.nova.cz

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Výměna manželek se vysílá na TV Nova od roku 2005!

Výměna manželek na Nově - celé díly online zdarma, poslední díl

Výměna manželek láká k obrazovkám statisíce lidí. O čem pořad je, jak se přihlásit, jaký je honorář a kde sledovat celé díly online se...

Herci na tiskové konferenci k seriálu Zlatá labuť

Seriál Zlatá labuť: přepych v centru Prahy a okupace za dveřmi

Televize Nova představila dobový seriál Zlatá labuť. Kdo má seriál na svědomí a jaké je obsazení?

Ordinace v růžové zahradě 2

Ordinace v růžové zahradě 2: Kde sledovat epizody zdarma?

Ordinace v růžové zahradě se stala během již více jak patnácti let diváckou stálicí. Kolik má populární Růžovka epizod? Jak se změnilo...