Jak sledovat NHL živě zdarma? Online livestream i v TV

Kanadsko-americká NHL je nejlepší hokejovou soutěží planety. V Česku se těší velké oblibě a jen u nás ji pravidelně sledují statisíce fanoušků. V tomto článku se dozvíte, kde sledovat zápasy NHL živě nejen během základní části, ale i klíčových vyřazovacích bojích (playoff).

Nejlepší český hokejista David Pastrňák je oporou týmu Boston Bruins Foto: Profimedia

NHL zápasy živě: přímé přenosy a online livestream

Největší hvězdy světového hokeje brázdí kluziště právě v zámořské soutěži NHL. Rychlost, tvrdost a individuální schopnosti hráčů jsou zde na té nejvyšší úrovni a dělají ze sledování zápasů Nation Hockey League (NHL) naprosto fantastický zážitek. Díky tomuto článku se dozvíte, kde se na ten nejlepší hokej podívat v přímém přenosu! Sledujte zápasy play-off hokejové NHL živě ZDE

Sleduj průběh zápasu ZDE

Ty nejlepší momenty a výkony se odehrávají v rozhodující fázi sezóny – playoff NHL. Tam 16 z 32 týmů bojuje o nablýskanou trofej – pohár lorda Stanleyho, který je všeobecně považován za jednu z nejcennějších sportovních trofejí na světě.

Slavný Stanley Cup vyhrálo i několik Čechů. Při sledování play-off NHL si můžete být jistí, že zažijete nejen neopakovatelné sportovní výkony, které často rozhodující až neuvěřitelné detaily, ale zároveň i velice silné příběhy jednotlivých týmů a především hráčů. O tom je NHL.

Cesta na vrchol je neuvěřitelně náročná, avšak o to sladší zpravidla bývají oslavy po poslední siréně sezóny. Buďte u toho také a užijte si jedinečnou atmosférů u sledování zápasů NHL živě.

NHL live: Kde sledovat NHL živě v televizi a NHL živě na internetu zdarma?

Pro všechny milovníky toho nejlepšího hokeje máme vynikající zprávu. Na TV Tipsport najdete všechny zápasy NHL v livestreamu živě. Stačí si jen vybrat konkrétní zápas a přes ikonu ▷ spustit daný stream.

Pro sledování vybraného streamu si založte během pár minut a zdarma herní účet. Za pohodlnou online registraci se můžete kromě sportovních live streamů těšit i na parádní vstupní bonus na první sázky.

Vám všem, kteří už herní účet u Tipsportu máte, postačí pro sledování zápasů živě vsazený tiket v posledních 14 dnech a s minimálním vkladem 30 Kč. To je velmi příznivá cena za to, vidět živě v akci Davida Pastrňáka, Tomáše Hertla i další české a zahraniční hvězdy. Přehled, kde sledovat NHL live nabízí tato tabulka:

Kde sledovat NHL živě
Online V televizi
TV Tipsport Nova Sport

V televizi najdeme přímé přenosy z NHL na stanicích Nova Sport, které jsou však součástí placených balíčků. Sledování NHL na Tipsport TV je mnohem lepší volbou také proto, že máte na jednom místě livestream a zároveň přehled o všech live kurzech během utkání. Můžete tedy včas reagovat na vývoj daného zápasu pomocí oblíbených live sázek. NHL na Tipsport TV můžete samozřejmě sledovat online na mobilu i tabletu v přehledné mobilní aplikaci.

Je dobré zároveň připomenout, že hokejovou NHL nabídka sportovních streamů u Sázkové kanceláře Tipsport samozřejmě nekončí. Jednoduše si po splnění výše uvedených podmínek pustíte v livestreamu i MMA zápasy organizace Oktagon a mnoho dalšího.

Hodnocení zápasů NHL: 10/10

  • Úroveň soutěže: NHL je nejprestižnější hokejovou ligou světa
  • Možnosti sledování: Zápasy NHL můžete sledovat online na internetu i v televizi

1️⃣ Kde sledovat playoff NHL živě přenos zdarma?

Hokejové zápasy slavné NHL si můžete vychutnat live na TV Tipsport v rámci online livestreamu. To platí i pro vyřazovací boje v playoff. Všechny možnosti pro sledování NHL najdete v tomto článku.

2️⃣ Jak sledovat NHL zdarma online a v televizi?

Pro sledování NHL zápasů i dalších sportovních přenosů u Tipsportu je nutné mít založený herní účet. Po jednoduché registraci získáte možnost sledovat livestreamy 7 dní zdarma a k tomu parádní sázkový bonus. Pro všechny stávající Tipsport sázkaře platí pro možnost sledovat livestreamy podmínka vsazeného tiketu v posledních 14 dnech za minimálně 30 Kč. V TV vysílá zápasy NHL placená stanice Nova Sport.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tenisové zápasy přitahují velkou pozornost po celém světě

Kde sledovat tenis živě zdarma online? Informace a návod

Přímé přenosy tenisových zápasů, to je obrovská porce adrenalinu a napětí. Veškeré informace, jak můžete sledovat tenis živě, přinášíme v...

Jiří Procházka je český bojovník, který bude v UFC bojovat o titul

Jak sledovat zápasy UFC živě? Online livestream i v TV

Ultimate Fighting Championship✨ je nejlepší světovou organizací smíšeného bojového umění✔️. Podívejte se, kde sledovat Ligu mistrů MMA živě...

Matěj Kozubovský a Miroslav Brož v barvách RFA

Real Fight Arena livestream: Jak a kde sledovat RFA živě?

Na pole bojových sportů vstoupila nová organizace Real Fight Arena✔️. V tomto článku se dozvíte, jakým způsobem naladíte RFA zápasy v...