Red Face: zfackovat se nechá Franta z hitu Most! i Pavel Novotný

Organizace Red Face přinášející na českou scénu turnaje ve fackované odtajnila na tiskové konferenci plány do budoucna. Na co se můžou příznivci této kontroverzní disciplíny těšit?

Red Face Foto: YouTube/Red Face

Red Face – známé firmy z Clashe, ale i starosta Řeporyjí

Organizace Red Face, která se chystá v dubnu v České republice předvést první turnaj v takzvané fackované, dala jasně najevo, co od ní můžeme čekat už během tiskové konference. Pokud jste si mysleli, že nic tak bizarního, jako je populární klání influencerů a youtuberů Clash of the Stars, už jen tak nevznikne, byli jste na omylu. Organizace Red Face Clashi přinejmenším šlape na paty.

Ovšem organizátoři téhle neotřelé disciplíny to myslí skutečně vážně, protože bojovníci se mohou těšit na pyramidu za milion korun.

  • Datum konání: 22. 4. 2023
  • Místo konání: O2 Universum
  • moderuje Michal Kavalčík

Svůj podíl na tom má možná i fakt, že jedním z promotérů je právě účastník turnajů Clash of the Stars Freescoot, který se v rámci čtvrtého turnaje Episode IV Freak Show utká v kleci s Christiánem Nathanem Dzabou.

V Red Face ale uvidíme i další známé tváře z Clash of the Stars, například Abeho Charváta, Tomáše Chlupa nebo MaxGreena, jehož zápas ve fackované bude ještě o něco výstřednější než ty ostatní – MaxGreen a jeho soupeř se budou fackovat tortillami. Franta „Blakk“ Mandlík dokonce prohlásil, že se MaxGreenovi chystá „tortillou přerazit páteř“.

Další, koho během prvního dubnového galavečeru uvidíme, bude také starosta Řeporyjí, kdysi šéfredaktor velkých bulvárních webů a moderátor Pavel Novotný, jehož se pokusí svými facáky poslat k zemi herec Zdeněk Godla, herec z populárního seriálu MOST!. „Bojim se, že mě Godla takzvaně vypne,“ prohlásil Novotný na tiskovce.

V Red Face ale uvidíme i ostřílené bojovníky, za ženskou část se například nechá profackovat čerstvá vítězka mistrovství světa v boxu Kateřina Čavajdová, proti níž se postaví slovenská protivnice Jana Duchoňová.

O pěknou odměnu bude bojovat i Adam Raiter, jehož známe z reality show Survivor a kvůli vztahu s modelkou Agátou Hanychovou a který má za sebou i jeden zápas v zavedené organizaci Oktagon. Ve fackované se utká se samotným Freescootem.

O poprask při tiskovce se postaral mimo jiné také jeden z promotérů celé organizace Patrik „Spiderman“ Pejcha, který prozradil, že by si rád vyřídil účty s „Vejmulou“, tedy s Karlosem Vémolou, který mu údajně cosi dluží. Pejcha nabídl za zápas s Karlosem jeden milion korun.

O tom, čeho se v budoucnu v Red Face dočkáme, už máme trochu představu, a organizace má určitě v rukávu ještě nějaká překvápka, už teď je ale jasné, že nudit se rozhodně nebudeme.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jake Paul vs. Tommy Fury

Paul vs. Fury: neporažený s neporaženým – info, datum, karta

26. února konečně dojde k dlouho očekávané bitvě mezi neporaženou boxerskou hvězdou Jakem Paulem a jeho vyzyvatelem Tommym Furym.

Alex Cverna je hlavní jednou z hlavních hvězd turnaje FIght Night Challenge 3

Fight Night Challenge 3: Čepo vs. Vičič – program a informace

Třetí ročník boxerského galavečeru Fight Night Challenge svede proti sobě v ringu známé tváře hudební i bojové scény. Do akce se chystá...

Freescoot vs Nathan

Clash of the Stars 4: Jak a kde sledovat zápasy online?

V sobotu 11. března se odehraje čtvrtý turnaj netradiční organizace Clash of the Stars. Jak bude vypadat program, jaké nás čekají zápasy a...