Paul vs. Fury: neporažený s neporaženým – info, datum, karta

26. února konečně dojde k dlouho očekávané bitvě mezi problémovou boxerskou hvězdou Jakem Paulem a jeho vyzyvatelem Tommym Furym. Připíše si Paul na konto další vítězství, nebo pozná, jak chutná porážka?

PAUL vs. FURY místo a časPAUL vs. FURY online

Jake Paul vs. Tommy Fury Foto: Profimedia

Hodnocení zápasu Paul vs. Fury: 9,2/10

  • místo konání: Saudská Arábie
  • čas konání: 26. února, cca 20:00 našeho času

Jake Paul vs. Tommy Fury box – dlouho očekávaný souboj

Souboj mezi Paulem a Furym se už několikrát odložil, jako by jim to zkrátka nebylo přáno, ale zdá se, že teď to konečně vyjde a fanoušci už si nedočkavě hryžou nehty, jak celý souboj dopadne.

Jake Paul má za sebou dlouhou řadu vítězství a Tommy Fury mu hodlá sejmout hřebínek a dát mu ochutnat porážku. Fury má bojovnost v krvi, o čemž svědčí i kariéra jeho nevlastního bratra Tysona Furyho, i tak bude mít rozhodně co dělat, aby svého dlouhodobého soka pokořil.

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

„... tohle prostě musím ukončit knockoutem. Jsem si jistý, že to dám, jinak bych zklamal sám sebe. Tenhle boj prostě vyhraju,“ prohlásil Paul v rozhovoru pro The MMA Hour. „Není (Fury) drsnější než Anderson Silva... Dokonce není ani tak drsný jako Tyron Woodley. Maximálně bude rychlejší, bude házet víc úderů.“

Kde sledovat zápas Paul vs. Fury – live stream PPV, přímý přenos

Zápas budou vysílat zahraniční stanice jako americká ESPN nebo britská BT Sport Box Office, ale bude možné ho sledovat prostřednictvím pay-per-view, které by mělo stát něco kolem pěti set korun. O dalších případných možnostech sledování online vás budeme informovat v tomto článku.

JAKE PAUL vs. TOMMY FURY - FIGHT CARD
Jake Paul Tommy Fury
Ilunga Makabu Badou Jack
Ziyad Almaayouf Ronadl Martinez
Muhsin Cason Taryel Jafarov
Bader Samreen Viorel Simion

Jake Paul – boxer, influencer a věčný potížista

Jake Paul není známý jen jako boxer, ale také influencer, který se proslavil prostřednictvím aplikace Vine a poté hrál v seriálu Bizaardvark, vysílaném na Disney Channel (lze sledovat na Disney+), odkud byl ale po dvou sériích vyhozen. Paul je obecně velmi kontroverzní postavička, neváhá si vzít do pusy v podstatě kohokoli a právě tahle jeho nechvalně známá oprsklost z něj dělá trochu černou ovci světa bojových umění.

Jeho boxerská kariéra začala amatérským zápasem s youtuberem Dejihem Olatunjihem v roce 2018 a první profesionální bitvu si vydobyl o dva roky později, kdy hned v prvním kole porazil youtubera AnEsonGiba.

Tommy Fury – série výher a účast v reality show Love Island

I Tommy Fury má za sebou více než jen boxerskou kariéru. V roce 2019 si odskočil z ringu do oblíbené televizní reality show Love Island. S partnerkou Molly-Mae se umístili na druhém místě.

Tommy Fury se začal shodou okolností profesionálně věnovat boxu v roce 2018 a má na kontě osm výher v řadě.

Jeho nevlastní bratr je mistr světa v těžké váze Tyson Fury. I on baží po Paulově krvi, což (a nejen to) dělá z celé bitvy velmi osobní věc.

JAKE PAUL vs. TOMMY FURY
zápasník Jake Paul Tommy Fury
věk 26 23
výška 185 cm 183 cm
přezdívka The Problem Child TNT
bilance (v-p-r) 6-0-0 8-0-1
počet KO 4 4

Dle bilance se zdá, že jsou oba neporazitelní, tentokrát ale jeden z nich bude muset zakusit prohru, a odhadovat, který z nich to bude, je vzhledem k jejich vyrovnaným silám velmi těžké. Na jejich zápas jsou vypsané kurzy a české sázkové kanceláře více důvěřují Jakeu Paulovi:

PAUL vs. FURY - kurzy
Jake Paul Tommy Fury
1,70 2,01

zdroj: Tipsport (k 24. 2. 2023, 13:10)

Který z nich nakonec přeruší svou vítěznou šňůru? Vsaďte si na svého favorita s bonusem za rychlou registraci.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Lionel Messi a Neymar Jr.

Liga mistrů 2022/23: Kde sledovat vyřazovací fázi milionářské soutěže?

Nejprestižnější fotbalová soutěž planety Liga mistrů již zná oba finalisty.✨ V našem článku vám poradíme, kde můžete rozhodující zápas...

Nejlepší český hokejista David Pastrňák je oporou týmu Boston Bruins

Jak sledovat NHL živě zdarma? Online livestream i v TV

Kanadsko-americká NHL je nejlepší hokejovou soutěží planety.✨ V Česku se těší velké oblibě a jen u nás ji pravidelně sledují statisíce...

Česká hokejová reprezentace

MS v hokeji 2022: Kde sledovat živé přenosy online? Livestreamy

Národní sportovní svátek právě začíná – Mistrovství světa v hokeji 2022, které se letos konají 13. až 29 května ve Finsku. Podle Českého...