Clash of the Stars 4: Jak a kde sledovat zápasy online?

V sobotu 11. března se odehraje čtvrté klání netradiční organizace Clash of the Stars, kolem něhož je už nějakou dobu pořádný humbuk. Jak bude vypadat program, jaké nás čekají zápasy a kde turnaj sledovat?

Freescoot vs Nathan Foto: Facebook/Clash of the Stars

Hodnocení Clash of the Stars 4: 9,2/10

  • Datum: 11. 3. 2023
  • Místo: O2 Universum

CotS 4 (Episode 4 Freak Wars) – Fenomén mezi bizarnostmi

Celkem neuvěřitelný projekt s názvem Clash of the Stars vtrhl na českou scénu teprve před rokem, ale už teď v popularitě drtí zavedené organizace pořádající turnaje bojových umění. Promotéři rozhodně nemají v plánu polevit a hodlají jít tak daleko, jak jen to půjde. Za velký úspěch v tak krátkém čase by se dal považovat už přesun z malé haly do O2 Universum, ovšem organizátoři chtějí pokořit i jeho velkou sestru O2 arénu.

Ani samotní zakladatelé Jakub Jíra, Tomáš Linh Le Sy a Tiberiuš Labůdek nečekali tak raketový start, když se rozhodli přinést tenhle zahraniční koncept k nám. V rozhovorech uvádějí, že s úspěchem počítali, ovšem nepředpokládali, že by přišel tak bleskově. Za popularitou pravděpodobně stojí extravagance, kontroverze a bizár, které diváci vyhledávají čím dál víc.

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

První turnaj se konal v Českém Těšíně, v malé hale bez návštěvníků, ale diváci mohli zápasy sledovat skrze PPV (turnaj můžete zpětně zhlédnout na oficiálních stránkách organizace clashofthestars.tv).

Clash of the Stars – Bejr, Grznár, Kotlár, Tadeáš Veselý, Kluk s kamením a další

Bez některých zápasníků si lze Clash of the Stars už představit jen stěží. Už v prvním turnaji se objevili například Filip Grznár, Psycho Michal a ve druhém klání se představili Freescoot, Datel, ale i Fayne, který se nedávno společně s Tadeášem Veselým postaral o pořádný rozruch, který nakonec vyústil v to, že Gangstaboy vytáhl na svého soka pepřák.

Ve třetím turnaji jsme mohli sledovat psychopata Bejra, který řádně „opepřil“ poslední tiskovku čtvrtého turnaje, kdy na ni vtrhl a pustil se do promotéra Le Syho. Zanedlouho po jeho vpádu se začali všichni přítomní dusit a prostor musel být evakuován. Tiskovka tedy musela být předčasně ukončena. Panuje podezření, že to byl právě Bejr, kdo Duplex zamořil slzným plynem.

Clash of the Stars 4 – program, zápasy, výsledky

I tentokrát nás nenechali účastníci Clash of the Stars 4 na pochybách, že půjde o velkou show a dali o sobě pořádně vědět už během tiskových konferencí a dalších příbuzných akcí. Na kartě se objevujou už známá jména, ale někteří – obzvlášť pokud jde o ženskou část – si něco podobného zkusí úplně poprvé.

CLASH OF THE STARS 4 - KARTA, VÝSLEDKY

JAROSLAV KOTLÁR

Kotlár Security (submise)

cage of pain/open

LUKÁŠ PROCHÁZKA

Huhu

TOMÁŠ CHLUP

Chlup

MMA/84

KRYŠTOF NOVÁK

Kryštof (TKO)

JAKUB SMREK

Freescoot

MMA/80

CHRISTIAN NATHAN DZABA

Nathan (body)

FILIP GRZNÁR

Grznár

MMA/93

FILIP ROUBÍČEK

Roubíček (KO)

KRISTÝNA KOTIANOVÁ A DENISA RYNDOVÁ

Krystal Shine a Denča

K1/110

PETRA ÚŘADNÍČKOVÁ A KARINA PETROVÁ

Inked Dory a Karina Pedro (body)

MIROSLAV LONER

Fayne (TKO)

MMA/120

TADEÁŠ VESELÝ

Gangstaboy

JAN ŠTEC

Halien (TKO)

MMA/90

MARTIN HRONEC

Ziamw

MATOUŠ KALUBA

Kaluba

Deathmatch/77

JIŘÍ JANOUCH

MaxGreen

ONDŘEJ UNTERMULLER

Kluk s kamením (TKO)

MICHAELA DOSTÁLOVÁ

Miss Problem (TKO)

MMA/OPEN

ANETA ADAMUSOVÁ

Aneta

ALEŠ OLEJNIK

Reno

MMA/70

KRÁL BEROUNA

Král Berouna (KO)

MICHAL PEŠTUKA

Psycho Michal (body)

MMA/84

LUKÁŠ BUKOVAZ

Bukys

DAVID KARBAŠ

Karbaš

MMA/66

ERIK VÍŠEK

Víšek (submise)

CotS 4: Procházka vs. Kotlár, Novák vs. Chlup – hlavní zápas, bilance a kurzy

Jedním ze zlatých hřebů čtvrtého turnaje je zápas Jaroslav „Kotlár Security“ Kotlár versus Lukáš „Huhu“ Procházka. Sázkové kanceláře více důvěřují Kotlárovi, a to i navzdory jeho prohře ve třetím turnaji CotS, kde ho svým TKO pokořil Karel Benda.

Na svého favorita turnaje Clash of the Stars 4 si můžete vsadit u sázkové kanceláře Fortuna. Jsou zde vypsané všechny ohlášené zápasy. Speciální trio Deathmatch najdete na Fortuně pod zvláštní kategorií (Clash 4 Deathmatch), zbytek zápasů je pod záložkou Clash 4.

Podívejte se, jak se na zápas připravují Kryštof Novák a Tomáš Chlup, který při té příležitosti přiznal, že ho možná v budoucnu také uvidíme v kuchařské reality show MasterChef Česko.

V případě nováčků ve světě CotS Kryštofa Nováka, kterého známe z reality show Love Island, a instagramového krále Tomáše Chlupa, sázkovky favorizují Nováka.

Clash of the Stars 2023 – vstupenky

Rychlý přesun z prťavé haly bez diváků do haly Královka s kapacitou 2500 lidí a posléze do O2 Universum svědčí o tom, že je o Clash of the Stars velký zájem. Zpočátku to bylo znát díky množství prodaných PPV, teď už to dosvědčuje i množství prodaných vstupenek. Pokud si tedy nechcete nechat turnaj ujít ani vy, měli byste si pospíšit a nenechávat koupi lístků na poslední chvíli. K dispozici jsou v síti online prodejen TicketmasterTicketportal.

Clash of the Stars 4 PPV – živý přenos v tv, live stream, záznam online

Jestliže se přece jen chystáte dívat z pohodlí domova, můžete si zaplatit jednorázové zhlédnutí, takzvané pay-per-view na oficiálních stránkách organizace –  clashofthestars.tv. Cena za sledování turnaje by měla být kolem 200 Kč. Na webovkách jde také zpětně zkouknout všechny předchozí turnaje – v nabídce je i balíček všech tří turnajů, tzv. multipack, za 200 Kč.

Clash of the Stars 4 stream free – tiskovka, B4THECLASH, videa na Youtube

Pokud nestihnete turnaj sledovat ani prostřednictvím PPV, budete si muset počkat, až přibudou jednotlivé zápasy na oficiálním youtubovém kanále Clash of the Stars, abyste je mohli zhlédnout zpětně. Tam také najdete veškeré odvysílané tiskovky, krátké aktuality nebo videa v rámci B4THECLASH, kde se u jednoho stolu potkávají dvojice zápasníků k diskuzi, která mnohdy vyeskaluje ve fyzickou potyčku.

Příkladem za všechny je nedávná hádka mezi Tadeášem „Gangstaboyem“ Veselým a youtuberem Fayne, při níž Veselý nakonec na soupeře vytáhl pepřák.

#️⃣Co to je Clash of the Stars?

Clash of the Stars je mladá česká organizace pořádající turnaje celebrit a influencerů v MMA a boxu.

#️⃣Kde sledovat Clash of the Stars?

Turnaje Clash of the Stars lze sledovat na oficiálních stránkách organizace clashofthestars.tv. Tam pořídíte pay-per-view za jednorázový poplatek.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Formule 1

Formule 1: program závodů a kde sledovat livestreamy zdarma?

Milovníci nejrychlejších závodů světa se konečně dočkali.✅ Odstartovala totiž nová sezóna Formule 1, která nabídne rekordních 24 závodů.

Lionel Messi a Neymar Jr.

Liga mistrů 2022/23: Kde sledovat vyřazovací fázi milionářské soutěže?

Nejprestižnější fotbalová soutěž planety Liga mistrů již zná oba finalisty.✨ V našem článku vám poradíme, kde můžete rozhodující zápas...

Survivor Česko a Slovensko 2024

Nová řada Survivor 2024 online na Voyo i v TV Nova zdarma

Čeká nás další řada celosvětově proslulé reality show Survivor! Kdy bude online a kdo bude soutěžit? Přečtěte si nejnovější informace!