Sportka kontrola tiketu: Tažená čísla, výsledky, tabulka výher

Nejlepší online loterie – REGISTRACE ZDARMA

Online loterie Sportka od Sazky

Bonus za registraci 220 Kč

HRAJ NYNÍ
Online loterie Eurojackpot od Sazky

Bonus za registraci 220 Kč

HRAJ NYNÍ
Online loterie Šťastných 10 od Sazky

Bonus za registraci 220 Kč

HRAJ NYNÍ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Vsadili jste si Sportku a chcete zkontrolovat svůj tiket? Nejrychlejším způsobem je kontrola tiketu online. A je přitom jedno, jestli jste tiket vsadili osobně na kamenné pobočce, nebo v pohodlí domova před internet. V tomto článku vám řekneme, jak zkontrolovat tiket a kde najít aktuálně tažená čísla.

Sportka loterie kontrola tiketu Foto: webzive.cz

Hodnocení Sportka Sazka kontrola tiketu: 9,5/10

  • Cena: Od 20 Kč za jeden sloupec, plný tiket za 220 Kč
  • Kontrola tiketu: online, v trafikách, na pobočkách Sazky i na dalších místech
  • Losování: Sportka se losuje 3x týdně + mimořádně

Sportka kontrola tiketu: Jak zkontrolovat svůj tiket?

Sportka má za sebou dlouholetou tradici a je t bezesporu nejoblíbenější loterie tady u nás v České republice. Každý týden se do hry zapojí obrovské množství hráčů, kteří prostřednictvím svých nebo náhodně vsazených čísel zkouší štěstí. Pokud si vsadíte Sportku, měli byste vědět, jak si následně můžete správně zkontrolovat tiket.

Těch možností je samozřejmě vícero. Za nejpohodlnější lze určitě označit kontrolu tiketu online prostřednictvím aplikace nebo na webu Sazky. Nemáte-li ještě u Sazky založený účet, můžete to napravit nyní. Registrace vám zabere jen pár minut a za její dokončení získáte bonus v hodnotě 220 Kč. Sazka bonus na konto připíše až po splnění všech kroků registrace. Nezapomeňte na to.

sipka KLIKNĚTE ZDE a získejte registrační bonus

  • Dokončete registraci a získejte 220 Kč ZDARMA, za které si můžete vsadit tikety
  • Vsázejte online Sportku, Eurojackpot a další loterie
  • Vše je dostupné online i z vašeho mobilního telefonu

Zaregistruj se a hraj online loterie Sazka

Kontrola Sportky: Jaké máte možnosti?

Jak už bylo řečeno výše: je hned několik způsobů, jak může proběhnout kontrola Sportky. Záleží pak jen na vás, kterému z nich dáte přednost a u kterého usoudíte, že je pro vás tou nejpohodlnější alternativou. Vybírat můžete z těchto možností:

Sportka kontrola tiketu aplikace (Aplikace Sazka Sportka 2023)

Mnoho hráčů sází Sportku online. Je to pohodlné a rychlé, loterie si můžete vsadit odkudkoli, kde máte přístup z internetu a to do několika málo minut. Mobilní aplikace Sportka přináší rychlý, jednoduchý, přehledný a efektivní způsob, jak zjistit, jestli vámi vsazená čísla jsou ta výherní.

Aplikace Sazka Sportka je k dispozici majitelům mobilních telefonů s operačním systémem Android i těch, kteří mají ve svém telefonu operační systém iOS. Do telefonu si ji zvládnete stáhnout a nainstalovat do pár minut.

Sportka kontrola tiketu skenováním (kontrola sportky scan)

Pokud máte v telefonu nainstalovanou aplikaci, nemusíte se nikam přihlašovat – aplikaci stačí jen spustit. Kontrola tiketu je pak otázkou několika málo vteřin. Jak zkontrolovat tiket pomocí skenování se dozvíte níže.

sipka Sportka kontrola tiketu skenování: Jak na to?

  • V aplikaci vyberete Sazka loterii, na kterou jste sázeli
  • Vyberete „Kontrola sázky skenováním“
  • Zapne se váš fotoaparát, kterým namíříte na čárový kód tiketu
  • Je potřeba držet mobil stabilně, aby se čárový kód správně načetl
  • Až se kód načte, uvidíte vaše zvolená čísla, která jsou na tiketu
  • Kliknete na zkontrolování sázky a okamžitě uvidíte, kolik jste vyhráli

Kontrola tiketu Sportka na pobočce

Třetí z možností, která umožňuje Sazka kontrola tiketu, je zajít na některou z poboček Sazky či na jakékoli místo, kde se dá Sportka vsadit – ať už trafika nebo třeba pošta. Zde předložte svůj papírový tiket a nechte si jej obsluhou do několika málo vteřin zkontrolovat.

Jak zjistit výsledky Sportky? (Sportka tažená čísla dnes)

Výsledky aktuálně tažených čísel Sportky jsou pro vás k dispozici na několika místech – internet, denní tisk nebo také online přenos v televizi. Aktuálně tažená čísla mimo jiné najdete také v aplikaci Sportky, kterou si můžete pohodlně stáhnout do vašeho telefonu.

sipka Kromě Sportky se u Sazky můžete bavit také se stíracími losy

Kde lze vsadit Sportku?

Sportku si můžete vsadit na několika místech. Záleží přitom jen na vás, která varianta vám bude nejpohodlnější. Pravděpodobnost výhry je všude stejná.

  • Online na webu provozovatele sazka.cz a v mobilní aplikaci Sazka
  • Loterijní terminály Sazky (trafiky, čerpací stanice, pošty, Czech pointech a dalších místech s logem Sazky)
  • Obchody – pomocí zakoupení herního kuponu

Kdy jsou výsledky Sportky?

Sportka se losuje 3x týdně a to:

Slosování probíhá vždy ve 20:00. Aktuální výsledky Sportky jsou poté k dispozici do pár minut přímo na webu Sazky. Slosování můžete sledovat v přímém přenosu v televizi. Během roku pak může dojít k mimořádnému losování, například během Vánoc nebo také na Silvestra.

Jak vsadit Sportku (čísla, tahy, dodatkové číslo, Šance)?

Sportka je u nás bezkonkurenčně tou nejvyhledávanější loterií vůbec. Každý týden se do hry zapojí neuvěřitelné množství lidí, kteří tak zkouší své štěstí ve hře o miliony. Pojďme si teď trochu blíže rozepsat, jak Sportku vsadit, jak se to má s čísly a vysvětleme si, co je Šance.

Jaká čísla vsadit?

Je jen na vás, jestli zvolíte svá vlastní čísla, nebo si vyberete náhodný tip, kdy systém vybere čísla za vás. Každému vyhovuje něco jiného, někdo sází na jistotu a jiný třeba i opakovaně sází ta samá čísla.

  • Chcete-li vsadit vlastní čísla, vyplňte je v jednotlivých sloupcích
  • Volíte-li náhodný tip, pak u tiketu zaškrtněte políčko „N“

Kolik musím uhodnout čísel ve Sportce?

Losují se čísla od 1–49 a snahou je uhodnout v ideálním případě všech 6 čísel. Výhru vám vynesou již 3 trefená čísla (bez dodatkového). Losování probíhá ve dvou tazích, přičemž oba tahy jsou na sobě nezávislé – výhru tak můžete získat v každém z nich.

Co je dodatkové číslo?

Do hry vstupuje také dodatkové číslo. Uhádnete-li všech 6 čísel v daném tahu, dodatkové číslo vás vůbec nemusí zajímat. Ve chvíli, kdy uhádnete v jednom tahu 5 čísel a uhádnete zároveň i číslo dodatkové, pak je výhra za druhé pořadí vaše. Uhádnete-li dvě čísla + dodatkové, pak se vás bohužel žádná výhra netýká.

Jak se hraje Šance ve Sportce?

Šance je doplňková hra o 6 náhodně zvolených číslech od 1 do 9. Šanci si vsadit můžete a nemusíte, tahle volba je čistě na vás. Šance stojí 20 Kč, a pokud ji chcete hrát, je třeba tuto možnost v tiketu zaškrtnout.

Jaká je šance na výhru ve Sportce?

Ve Sportce hrajete o různé částky. Výše výher se odvíjí od toho, kolik čísel uhádnete. Právě proto se jednotlivé pravděpodobnosti výher mírně liší.

  • Pravděpodobnost výhry Superjackpotu je 1:69 919 080
  • Pravděpodobnost výhry Jackpotu je 1:6 991 908
  • Pravděpodobnost výhry v 2. pořadí je 1:1 165 318
  • Pravděpodobnost výhry v 3. pořadí je 1:28 422
  • Pravděpodobnost výhry v 4. pořadí je 1:516
  • Pravděpodobnost výhry v 5. pořadí je 1:28

Sportka jackpot + aktuální jackpot Sportky

Superjackpot Sportky je bezesporu velkým lákadlem. Hraje se v něm o astronomické sumy, které často dosahují i řády stamilionů. Ve chvíli, kdy v den slosování Sportky superjackpot nepadne, částka se zase o něco navýší.

Rozdíl je v tom, že výhru za 1. pořadí berete při uhodnutí všech 6 čísel. Superjackpot vám kromě všech 6 čísel v prvním či druhém tahu vynese trefení posledního čísla doplňkové hry Šance. Aktuální výši jackpotu najdete na stránkách Sazky.

1️⃣ Které dny se losuje Sportka?

Sportka se losuje 3x do týdne a to vždy ve středu, v pátek a v neděli. Během roku také probíhá mimořádné slosování.

2️⃣ Kolik stojí plný tiket ve Sportce?

Jeden sloupeček Sportky si můžete vsadit už za 20 Kč. Na tiketu je celkem 10 sloupečků, cena plného tiketu je 200 Kč bez Šance nebo 220 Kč včetně doplňkové hry Šance.

3️⃣ Jak zjistit milionovou výhru ve Sportce?

Jak zkontrolovat, jestli se na vás neusmálo štěstí od ucha k uchu a vy jste nevyhráli milion? Tiket si můžete zkontrolovat na internetových stránkách Sazky, v mobilní aplikaci či na pobočce.

4️⃣ Kde najdu Sportka aktuální výsledky a výhry?

Aktuálně tažená čísla i tabulku výher najdete přímo na internetových stránkách Sazky a to již do několika málo minut po slosování.

5️⃣ Jak funguje Sazka kontrola tiketu mobilem?

Pokud máte tištěný tiket, můžete jeho čárový kód jednoduše naskenovat a rázem zjistíte, jestli jste vyhráli. Prostřednictvím mobilu snadno a rychle zkontrolujete také svůj online vsazený tiket.

SAZKA online loterie - založ si účet a získej skvělý bonus

Online loterie Sportka od Sazky

Vsaď si Sazka loterie s bonusem

Získej ihned 220 Kč bonus za registraci, se kterým si můžeš třeba vsadit Sportku, Eurojackpot, Extra rentu a mnoho dalších loterií.

KLIKNI ZDE a vsaď si online loterie Sazka

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Online stírací losy, které vyhrávají nejvíce

Online stírací losy, které vyhrávají nejvíce

Bavíte se se stíracími losy a hledáte ty, ve kterých lze vyhrát nejvíce? Nebo vás zajímají ty nejlevnější? Všechny odpovědi naleznete v...

Nejoblíbenější stírací losy - papírové i online

Nejoblíbenější stírací losy: dominují papírové, či elektronické?

Jaké losy se kupují nejvíc? Vede si lépe Sazka, nebo Korunka? A blíží se konec papírovým losům? Mrkněte na nejpopulárnější stírací losy...

Podmínky pro hráče

Podmínky a ustanovení bonusů provozovatelů hazardních her

Legální provozovatelé hazardních her nabízejí hráčům výhody v podobě mnoha bonusů. Se všemi dostupnými bonusy se však pojí také podmínky,...