Online stírací losy, které vyhrávají nejvíce

Nejlepší online losy – REGISTRACE ZDARMA

Online losy Sazka

Bonus 300 Kč zdarma

HRAJ NYNÍ
Online stírací losy Korunka

Bonus 300 Kč zdarma

HRAJ NYNÍ
Online stírací losy Fortuna

Bonus 300 Kč zdarma

HRAJ NYNÍ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Bavíte se se stíracími losy a hledáte ty, ve kterých lze vyhrát nejvíce? Nebo vás zajímají ty nejlevnější? Všechny odpovědi naleznete v našem článku.

CENY STÍRACÍCH LOSŮTOP STÍRACÍ LOSY

Online stírací losy, které vyhrávají nejvíce Foto: Shutterstock

Nejlepší online losy v ČR

Stírací losy lze v dnešní době zakoupit na různých místech. Cena losů se může pohybovat v řádu desítek korun, výhry pak i v řádu několika milionů. Nicméně o papírových losech to v našem článku příliš nebude.

Na vzestupu jsou totiž online stírací losy, které jsou stejné a někdy i mnohem nápaditější a zábavnější než jejich papírový předchůdci. Podívejme se na jejich hlavní výhody, ale také na to, které jsou nejlevnější, a které vyhrávají nejvíce.

sipka KLIKNĚTE ZDE a stírejte Fortuna losy online

  • Dokončete registraci a získejte bonus zdarma
  • Stírejte online losy kdekoli a kdykoli
  • Objevujte pravidelné bonusové nabídky a účastněte se soutěží

Zaregistruj se u Fortuny a stírej losy online

Jsou lepší stírací losy online nebo papírové?

Jistě má něco do sebe vzít si šťastnou minci a pomocí ní setřít stírací pole klasického papírového losu. Má to své kouzlo, ale napadlo vás jak je to v dnešní digitální době nepraktické? Abyste si papírový stírací los zakoupili, musíte osobně jít na pobočku, kde se losy prodávají. Navíc pokud los nesetřete rovnou na místě hned po jeho zakoupení a zrovna vyhrajete, budete si muset pro výhru zase na nějakou z poboček zajít. U online losů tohle řešit nemusíte.

U online losů totiž hned jakmile zjistíte, že jste vyhráli, vám bude výhra připsána na vaše herní konto. Z něj si peníze poté můžete jednoduše poslat na bankovní účet. Navíc, některé společnosti, které online stírací losy nabízejí, vám jen za registraci dají i peněžní bonus, jenž můžete využít třeba na zakoupení libovolných e-losů.

NEJLEPŠÍ ONLINE STRÍRACÍ LOSY - PŘEHLED BONUSŮ:
Mega lodě Maximální výhra 1 000 000 Kč SETŘI NYNÍ
Smaragdová7 Maximální výhra 3 000 000 Kč SETŘI NYNÍ
Zlatý Měšec Maximální výhra 1 500 000 Kč SETŘI NYNÍ
Štěstíčko Maximální výhra 100 000 Kč SETŘI NYNÍ
Amore Maximální výhra 100 000 Kč SETŘI NYNÍ
Velký hráč Maximální výhra 10 000 000 Kč SETŘI NYNÍ
Apollo Maximální výhra 50 000 Kč SETŘI NYNÍ
Zodiac Maximální výhra 50 000 Kč SETŘI NYNÍ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Jak prosvítit los a odhalit, který je zrovna výherní?

Někteří hráči si mohou myslet, že nevýhoda e-losů je, že si nemůžete vybrat, který si zrovna zakoupíte. Jde o to, že když si vyberete konkrétní druh losu, software vám po zakoupení automaticky nějaký náhodný vygeneruje. U papírových stíracích losů vás obsluha často nechá si vybrat z vícero stejných losů, který si zrovna zakoupíte. Je to však úplně k ničemu. Z žádných stíracích losů totiž nelze poznat, jestli je ten či onen zrovna výherní a jakou výhru skrývá. Nejde to poznat samozřejmě ani takzvaným prosvícením.

Důvody jsou prosté. Společnosti, jež stírací losy vydávají by byly sami proti sobě, kdyby šlo jakýmkoliv způsobem poznat, který los je výherní ještě před tím, než je setřená stříbrná neprůhledná vrstva. Vše je řádně zabezpečeno v souladu se zákony, aby nebylo možné žádným způsobem podvádět.

Stírací losy: Výhry se skrývají různé, i milionové

Chápeme, že vás zajímají způsoby, jak poznat výherní losy. Hraje se v nich totiž o poměrně vysoké částky. Ve hře jsou mnohdy i hlavní výhry, které mají hodnotu několik milionů korun. Těch ale pochopitelně příliš není. Často jsou v oběhu losy s hlavní výhrou v řádu jednotek a někdy existuje dokonce jen jeden kus z celkového počtu vydaných losů.

Stírací losy jsou však zábavné i bez milionových výher. Hráče totiž potěší i výhry za stokoruny nebo pár tisíc, a to zvlášť, když cena losu často nepřesáhne 20–50 Kč.

Losy za 20 Kč / Los za 20 Kč, ale i za míň

Online stírací losy mají ale ještě jednu velkou výhodu a tou je cena. Vytištění a distribuce papírového stíracího losu je totiž výrazně nákladnější, než v případě online losu. Proto ceny papírových losů začínají „až“ na 20 korunách, zatímco online losy lze koupit i za 5 nebo 10 korun. Potenciální výhry jsou přitom srovnatelné. Většina populárních stíracích losů má totiž výhernost nastavenou na cca 40 %. To znamená, že máte 40% šanci, že po zakoupení losu bude ten váš obsahovat nějakou výhru.

Losy Sazka, losy Korunka, stírací losy Tipsport, Fortuna losy – TOP česká nabídka

Stírací losy dnes nabízí mnoho českých značek, které jsou známy různými typy hazardní zábavy. Například Tipsport, Fortunu i Sazku můžete znát díky kurzovým sázkám, ale i stejnojmenným online casinům. Všechny tyto společnosti mají i svou nabídku stíracích losů.

Mnoho z vás už někdy slyšelo i o loterii Korunka. Ano, i losy od Korunky lze stírat online nebo na pobočkách Tipsportu či Chance. Korunka totiž patří do holdingu Tipsport a.s., stejně jako Chance a Tipsport. Nicméně losy od Korunky nejsou vyhrazeny jen kamenným pobočkám. Pokud totiž máte herní účet u Tipsportu/Chance, můžete si vsadit Korunka losy i online.

Zaregistruj se u Chance a stírej online losy Korunka

Co se týče těch nejznámějších stíracích losů, ty má na svědomí jednoznačně společnost Sazka. Největší a nejznámější loterijní společnost v ČR je na trhu už více než 60 let a není tedy divu, že generace lidí se setkávaly především s losy z produkce Sazky. Mezi ty aktuálně nejznámější pak patří tyto: Stírací losy Tutovka, výherní los Zlatá rybka, los Černá perla, Velká Černá perla, Čokoládový sen los a mnoho dalších.

Některé z nich jsou však k dispozici jen v jedné formě. Ne vždy totiž platí, že si vybraný los vsadíte jak na pobočce, tak online.

Zaregistruj se u Sazky a stírej online losy

Nejlepší losy (tištěné) za 10 Kč

Podívejme se nyní na nejlepší stírací losy dle ceny a dle toho, zda ho lze hrát online nebo v papírové podobě.

Ne jeden hráč hledá tištěné stírací losy s cenou 10 Kč. Tito hráči neočekávají extrémně vysoké výhry, chtějí se prostě jen levně pobavit. Losy za tuto cenu v papírové podobě ale neexistují. Tato cena by totiž často nepokryla ani jeho výrobní náklady, včetně nákladů pro jeho prodej. Pokud ale chcete losy stírat za co nejmenší možnou cenu, online losy jsou cesta. Některé lze totiž zakoupit už za 5 Kč. Tyto jsou ty nejlepší:

NÁZEV LOSU CENA NEJVYŠŠÍ VÝHRA U KOHO HRÁT
Zodiac 5 Kč 50 000 Kč Korunka
Zlatá muška 5 Kč 50 000 Kč Sazka
Štístko 5 Kč 50 000 Kč Sazka

Nejlepší online stírací losy za 10 Kč

Je jasné, že stírací losy za 5 Kč budou mít i mnohem menší potenciální výhry, než většina dražších losů. Pokud tedy chcete mít možnost vyhrát často i stotisícové částky, vyberte si některý z online losů za 10 Kč. V nabídce je má dnes každý provozovatel, ale dle nás jsou nejzábavnější tyto:

NÁZEV LOSU CENA NEJVYŠŠÍ VÝHRA U KOHO HRÁT
Hokejový duel 10 Kč 200 000 Kč Sazka
Zlaté rouno 10 Kč 150 000 Kč Sazka
Funny Sheep 2 10 Kč 100 000 Kč Korunka
Neonový svět 10 Kč 10 000 Kč Fortuna

Nejlepší stírací losy za 20 Kč (tištěné)

Jak už jsme uvedli výše, tištěné nebo chcete-li papírové stírací losy začínají na 20 Kč za kus. Levnější variantu tištěných losů momentálně nenajdete a pravděpodobně se to nezmění ani v budoucnu. Spíše jejich minimální možná cena bude vzrůstat a to i kvůli inflaci a různým daňovým změnám. Losy v kategorii za 20 Kč, které nabízí největší výhry, jsou pak tyto:

NÁZEV LOSU CENA NEJVYŠŠÍ VÝHRA U KOHO HRÁT
Čtyřlístek 20 Kč 200 000 Kč Sazka
Chlupaté štěstí 20 Kč 200 000 Kč Sazka
Veselá zvířátka 20 Kč 100 000 Kč Korunka

Nejzajímavější online stírací losy za 20 Kč

Když existují internetové losy za 5 Kč a 10 Kč, tak ty za 20 Kč jsou prakticky samozřejmostí. Co vás však dost možná překvapí, jsou hlavní výhry, kterých lze za tuto cenu získat. Dle nás jsou nejzajímavější tyto tři níže uvedené losy. V jejich čele je ale jednoznačně Mini Rentiér, ve kterém je možné vyhrát měsíční rentu 20 000 Kč po dobu 5 let (lze vyplatit i jednorázově v podobě 1,2 milionu korun).

NÁZEV LOSU CENA NEJVYŠŠÍ VÝHRA U KOHO HRÁT
Mini Rentiér 20 Kč 5 let 20 000 Kč měsíčně Sazka
Crazy Fruits 20 Kč 500 000 Kč Korunka
Zlatá banka 20 Kč 250 000 Kč Fortuna

Nejlepší losy za 500 Kč

Velká část hráčů ale kouká spíše po jiných cenových relacích. Na trhu jsou totiž i losy za 500 Kč, které nabízí právě ty nejvyšší možné výhry. Není jich sice mnoho, ale pokud si vyberete ten správný a budete mít velkou dávku štěstí, můžete vyhrát třeba až 15 000 000 Kč.

NÁZEV LOSU CENA NEJVYŠŠÍ VÝHRA U KOHO HRÁT
Premium Černá perla 500 Kč 15 000 000 Kč Sazka
CASH 500 500 Kč 15 000 000 Kč Sazka
Vánoční Zlatá rybka 500 Kč 5 000 000 Kč Sazka

Nejvíce výherní losy, které vyhrávají miliony

Milionové stírací losy ale nemusí být hned ty nejdražší. Sazka, Korunka i Fortuna mají v nabídce vlastní stírací losy, ve kterých lze vyhrát mezi 5 až 10 miliony korun. Přitom jejich cena je nastavena na velmi zajímavých 100 až 200 Kč za kus. Podívejte se na ně:

NÁZEV LOSU CENA NEJVYŠŠÍ VÝHRA U KOHO HRÁT
Velký hráč 200 Kč 10 000 000 Kč Sazka
Královská 7 200 Kč 10 000 000 Kč Korunka
Diamantová cesta 100 Kč 5 000 000 Kč Fortuna

Nejlepší vánoční stírací losy jako dárek

Online by to sice nešlo, ale byla by škoda nezmínit jednu zajímavou možnost, jak udělat radost vašim blízkým. Možná vás napadlo koupit papírový stírací los i jako vánoční dárek. Nebudete rozhodně první ani poslední, protože v současné době jsou stírací losy řazeny jako jeden z nejčastějších dárků vůbec.

Pokud jde o narozeninový dárek, hodí se každý typ losu, který je na trhu. Jestliže ale chcete koupit stírací los na Vánoce, doporučujeme si vybrat některý z níže uvedených, které mají nejen vánoční názvy, ale i tematický design.

NÁZEV LOSU CENA NEJVYŠŠÍ VÝHRA U KOHO HRÁT
Zlatá Šťastná HVĚZDA 300 Kč 9 000 000 Kč Korunka
Vánoční chaloupka 100 Kč 2 000 000 Kč Korunka
Perfektní dárek 500 Kč 5 000 000 Kč Korunka

sipka Zábavné stírací losy, které jsou určeny pro slovenské hráče ZDE

Co je fake los?

Asi jste někdy narazili i na výraz „fake los“, což je pojem, který se v poslední době objevuje čím dál častěji. Jde totiž o podomácku vyrobené stírací losy, které jsou využívané různými způsoby. Obvykle se pod stíracím polem skrývají například svatební oznámení, přání k narozeninám, k Valentýnu, ke Dni matek nebo jiný vzkaz, který obdarovanému udělá velkou radost.

Pokud si chcete vyrobit vlastní stírací los, tak podle našeho návodu to zvládnete snadno a rychle. Uvidíte, že vás i vaše blízké budou bavit.

sipka Nejprve si připravte toto:

  • papír (raději tvrdší)
  • bílou voskovku nebo průhlednou lepící pásku
  • akrylátovou barvu
  • Jar nebo obdobný prostředek pro mytí nádobí

Papírový podklad může být z měkkého i tvrdého papíru. Pro větší odolnost proti pokrčení doporučujeme spíše co nejtvrdší variantu papíru. Můžete na něj psát a malovat ručně, ale ještě lépe bude vypadat, když svůj los navrhnete na počítači a poté vytisknete.

Jakmile los máte ve fyzické podobě, vezměte bílou voskovku nebo průhlednou lepící pásku a překryjte zvoleným způsobem část losu, pod kterou se nachází tajný text.

Na závěr už jen smíchejte Jar s akrylátovou barvou v poměru 1:2 a štětcem naneste vícero vrstev na místo, které chcete skrýt. Jakmile budete mít dostatečný počet vrstev, nechte los 2 až 3 hodiny schnout.

Pokud ale chcete stírací losy pouze pro svou potřebu, je zbytečné se s nimi vyrábět. Prostě jděte do některé online loterie a kupte si stírací los online. Nejen, že je to velká zábava, ale mnohdy jen za registraci získáte i zajímavý peněžní bonus.

FORTUNA - založ si účet online a získej skvělý bonus

Online stírací losy od Fortuny

Stírej zábavné online losy s bonusem

Založ si účet u Fortuny a užij si zábavu s online stíracími losy s bonusem. Stírej kdekoli a kdykoli a zapoj se do soutěží o zajímavé ceny.

KLIKNI ZDE a začni hrát u Fortuny

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Podmínky pro hráče

Podmínky a ustanovení bonusů provozovatelů hazardních her

Legální provozovatelé hazardních her nabízejí hráčům výhody v podobě mnoha bonusů. Se všemi dostupnými bonusy se však pojí také podmínky,...

Chance přihlášení a bonus za registraci v online casinu

Chance přihlášení – Jak provést login do online casina?

Přihlášení k hernímu kontu u Chance je snadná záležitost i na mobilním telefonu. Podívejte se na všechny důležité záležitosti u Chance.

Svatý Valentýn, svátek zamilovaných

Valentýn: Kdy se slaví den zamilovaných a jaké tradice zahrnuje?

Každoročně slavíme kromě Vánoc, narozenin a svátků také Den svatého Valentýna a každoročně jsou tací, co ho nechtěně zazdí. Kdy se vlastně...