Disney+ v ČR - registrace, cena a seznam filmů

Milovníci filmů a seriálů se konečně dočkali. Populární streamovací platforma Disney+ dorazila do Česka. Více než 2000 snímků, dabing, aplikace v češtině i atraktivní cena za předplatné. Podívejte se na důvody, proč si Disney+ oblíbilo takřka 140 milionů aktivních uživatelů po celém světě.

PŘEDSTAVENÍ DISNEY+ | CENA, REGISTRACE
APLIKACE A TIPY Z NABÍDKY

Streamovací platforma Disney+ je dostupná v České republice Foto: Profimedia

Co je Disney+?

Disney+ je streamovací služba společnosti The Walt Disney Company, která se pyšní více než stoletou historií. Během relativně krátké doby si Disney plus oblíbilo obrovské množství filmových i seriálových „fajnšmekrů“, čemuž mimo jiné napomohla i celosvětová pandemie koronaviru. Čísla prezentovaná společností Walt Disney hovoří o více než 137 milionech aktivních předplatitelích. A popularita stále roste. Předpokládá se, že do konce roku 2024 se toto číslo zdvojnásobí.

Disney + oficiálně funguje od 19. listopadu 2019 a postupně se dostupnost platformy rozšířila prakticky do celého světa. V Česku mají diváci možnost využít této populární streamovací služby od 14. června 2022. Hlavními konkurenty na poli streamovací zábavy jsou Netflix a HBO Max. Dohromady láká Disney+ na více než 800 filmů, 900 seriálů a okolo 130 původních internetových snímků. Základní kostru obsahu tvoří tvorba z dílny známých studií Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic a Star.

Disney + cena: měsíční a roční předplatné Disney Plus

Jednu z klíčových otázek při pořizování tvoří cena Disney+. Částky předplatného jsou srovnatelné s konkurencí, což nikterak nepřekvapí. Netflix však zůstává ze zmíněné trojice nejdražší. U Disney+ potěší možnost sledovat vybrané snímky až na 4 zařízeních najednou a v aplikaci je možné založit až 7 profilů, včetně dětských. Na ceny předplatného Disney+ se podívejte v této tabulce.

Cena předplatného Disney+
Měsíční: 199,- Roční 1990,-

Zajímavou možností byla předregistrace v rámci zaváděcí nabídky Disney+ na českém trhu. Na tu měli diváci čas do půlnoci 13. června. Cena ročního předplatného se pro všechny předregistrované uživatelé snížila na 1599 Kč, což odpovídá 4 měsícům sledování zdarma.

Disney plus registrace a jak naladit Disney+?

Registrace na nové streamovací platformě Disney+ je velmi jednoduchá a intuitivní. Je dostupná na webových prohlížečích, v mobilní aplikaci i zařízeních playstation, Xbox, Apple TV, Chromecast a televizích Samsung, Sony či LG.

Na PC si nejprve přejděte přímo na web Disneyplus.com, kde najdete tlačítko zaregistrovat se. Následně vás systém provede procesem registrace, který obsahuje 4 kroky. Začínáte zadáním vašeho emailu, poté odsouhlasíte smlouvu s předplatitelem, vytvoříte si přístupové heslo a v posledním kroku si ověříte účet pomocí zadání bankovních údajů. Prostřednictvím vaší karty vám následně odejde částka dle výběru předplatného. Službu Disney+ lze kdykoliv zrušit. Na jakých zařízeních lze sledovat Disney+ se dozvíte níže v článku.

Aplikace Disney+

Začněme tím nejdůležitějším: Disney plus App je kompletně v češtině a kromě toho nabízí řadu funkcí. Samotné filmy a seriály jsou buď s českým dabingem, nebo s titulky. Obě dvě varianty lze přepínat i do různých jazyků. Mobilní aplikaci Disney+ lze používat na zařízeních se systémem Android 5.0+ či iOS 13.0. Sledovat Disney+ jde i na herních konzolích či Apple TV, Chromecast a dalších chytrých televizorech.

U novějších snímků je kvalita obrazu ve vysokém rozlišení 4K HDR. Podporován je i prostorový zvuk Dolby Atmos. Funkce GroupWatch umožňuje sledování vybraného filmu, nebo seriálu s až 6 pozvanými přáteli. Nastavit můžete i rodičovský zámek, který omezí dostupný obsah.

Disney+ nabídka: populární Disney Plus filmy i kultovní seriály

Říkáte si co vše je na Disney Plus? Pojďme si nabídku společně přiblížit. Jedním z hlavních pilířů obsahu je pro Disney plus Marvel. Komiksové filmy s oblíbenými superhrdiny od Marvelu se totiž těší obrovské popularitě u nás i ve světě. Disney+ nabízí divákům více než 40 filmů od Marvelu. Kromě snímků SpiderMan s Tomem Hollandem a The Incredible Hulk, na které Disney nemá práva, zde najdete všechny největší trháky.

Na své si mírou vrchovatou přijdou i děti, a to díky pohádkám z produkce Disney a Pixar. Snímky jako Cruella, Hollywoodská Stargirl, Rychlá Rota či Encanto patří k tomu nejlepšímu z této sekce. K dispozici jsou ale i starší pohádkové klasiky. Základna hraných i animovaných pohádek je na Disney+ skutečně široká.

Další peckou jsou všechny řady Star Wars, či všechny díly Simpsonových. Nechybí ani seriálové klasiky Zoufalé manželky či Akta X. Z filmů jsou to pak například Armagedon, Titanic nebo Avatar. Dále nechybí ani celá řada snímků oceněná či navržená na Oscary. Z novějších věcí Disney nabízí například:

Seriály:

  • Boba Fett: Zákon podsvětí
  • Mandalorian
  • Obi-Wan Kenobi
  • Moon Knight
  • Jen vraždy v budově
  • Pam a Tommy
  • The Kardashians
  • Svět očima Jeffa Goldbluma

Filmy:

  • Shang-Chi
  • Free Solo
  • Země nomádů
  • Nezadaná a namol
  • Jak jsem potkala vašeho otce
  • Stalo se v Montaně
  • Free Guy
  • Bez východiska

Disney plus Czech Republic (Disney plus cz)

Vzhledem k ohlasům, bohaté nabídce a nastaveném trendu se očekává, že čísla uživatelů Disney+ v Česku porostou. Disney navíc rozjelo v Česku masivní reklamní kampaň. Platforma Disney plus Česko zařadila do zahajovacího balíčku spolu s desítkami dalších zemí převážně střední a východní Evropy až téměř jako poslední v rámci světa. Diváci po zavedení této služby na našem území dlouho volali, až se nakonec dočkali.

Disney plus v ČR funguje od 14. června 2022. Streamovací platforma navíc plánuje do budoucna chrlit spoustu nového obsahu, takže se celkový počet filmů a seriálů bude stále rozšiřovat. Z chystaných snímků jmenujme například Pinocchio (8. září 2022), seriál ze světa Star Wars Skeleton Crew (2023), nebo novou marvelovku She-Hulk (druhá polovina roku 2022).

Jaký je rozdíl mezi Disney + a Disney Channel

Disney plus Česká republika je název pro streamovací platformu, která na český trh vstoupila teprve nedávno. Patří renomované světové společnosti Walt Disney Company, která je jedním z největších výrobců, distributorů a nyní i streamerů ve světě digitální a mediální zábavy.

Kabelová televizní stanice Disney Channel cílí svým obsahem zejména na děti a dospívající publikum. Lze ji mít jako součást balíčku téměř všech tuzemských poskytovatelů. Jejím vlastníkem je taktéž společnost Walt Disney.


1️⃣ Kdy bude Disney Plus v České republice?

Streamovací služba Disney+ funguje v České republice od 14. června 2022. Divákům nabízí opravdu širokou škálu seriálů, filmů a internetových pořadů. Na detailní informace se podívejte v článku

2️⃣ Jak se koukat na Disney Plus?

Pustit si filmy nebo seriály na platformě Disney plus je možné hned několika způsoby a na několika zařízeních současně. Konkrétní postupy a ceny předplatného najdete po rozkliknutí článku.

3️⃣ Je možné mít Disney Plus zdarma?

Společnost Walt Disney spustila v Česku limitovanou akci v rámci vstupu platformy Disney+ na český trh. Šlo o zvýhodněné předplatné pro předplatitele, kterou bylo možné provést do půlnoci 13. června 2022. Zdarma Disney Plus lze využít tehdy, pokud vás někdo přizve ke sledování v rámci služby GroupWatch. Podrobnosti se dočtete v článku.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



Komentáře

chci zrušit odběr.nesplnil moje očekávání.děkuji

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Srovnání internetových televizí vám pomůže vybrat si tu nejlepší!

Srovnání nejlepších internetových televizí online

Která internetová televize je nejlepší? Kolik zaplatíte měsíčně za TV přes internet? Co je to IPTV? Odpovědi na tyto a další otázky najdete...

Nejlepší český hokejista David Pastrňák je oporou týmu Boston Bruins

Jak sledovat NHL živě zdarma? Online livestream i v TV

Kanadsko-americká NHL je nejlepší hokejovou soutěží planety.✨ V Česku se těší velké oblibě a jen u nás ji pravidelně sledují statisíce...