Tinder aplikace - recenze a zkušenosti s online seznamkou

Téměř polovina nových vztahů aktuálně vzniká ve virtuálním světě. Podle výzkumů až 45 % lidí hledá svůj protějšek přes seznamovací aplikace na internetu. Aplikace Tinder je jednoznačně jedničkou na trhu v seznamování online. Jak to celé funguje a co od toho očekávat? O tom se dozvíte v tomto článku.

Co je Tinder - Jak aplikace funguje - Cena aplikace
Zkušenosti - Jak si najít partnera - Podvodník z Tinderu

Určitě máte ve svém okolí někoho, kdo svůj protějšek poznal v aplikaci Tinder Foto: Pixabay

Hodnocení aplikace Tinder: 9,2/10

  • Snadný způsob seznámení přes internet
  • Verze zdarma je plně funkční
  • Velký počet uživatelů
  • Velké riziko falešných profilů

Co je Tinder a jaké jsou výhody seznamování online

Tinder je seznamovací aplikace, která je celosvětově považována za jedničku na trhu. Může za to jednoduché ovládání, obrovský počet uživatelů a fakt, že bezplatná verze aplikace je plně funkční. Tinder pro vás vyhledá profily lidí ve vašem okolí, které odpovídají vašemu zadání. Vy si pak vyberete ty, se kterými chcete navázat bližší kontakt.

Seznamování online je velmi pohodlné, časově méně náročné a nabízí širší spektrum lidí, než jaké byste poznali osobně. Určitě ale skrývá také určitá úskalí, o kterých si řekneme více později.

Jak seznamka Tinder funguje, přihlášení do seznamovací aplikace Tinder

Tinder si díky své jednoduchosti našel po celém světě už více než 50 milionů uživatelů. K tomu, abyste se i vy stali dalším z řady uživatelů, stačí pár jednoduchých kroků:

  • Stáhněte si aplikaci na Google Play nebo v App Store
  • Propojte ji se svým účtem na Facebooku nebo na Googlu
  • Nahrajte si na profil několik fotek
  • Napište pár vět o sobě
  • Nastavte si, jaké představy máte o svém protějšku

Nastavitelných položek najdete v aplikaci Tinder celou řadu. Všechny kritéria se poté zohlední ve výběru potenciálních protějšků, které vám aplikace nabídne. Vyplatí se proto investovat pár minut do nastavení. Základní kritéria, která budete vyplňovat, jsou pohlaví protějšku, věkové rozpětí a vzdálenost od vás.

Jakmile projdete tímto nastavením, aplikace Tinder na vás vyhodí celou řadu adeptů na seznámení. Vaším úkolem je posunout doleva ty, o které nemáte zájem a na druhou stranu posouváte ty uživatele, kteří vás zaujali. V případě, že se těmto lidem také zalíbíte, aplikace vám oznámí shodu a vy si můžete začít psát. Od této chvíle je zcela na vás, jam se bude situace dál vyvíjet.

Používání Tinderu je jednoduché a může být opravdu zábavné a návykové Foto: Pixabay

Tinder seznamka online - cena

Jistě vás potěší, že základní verze aplikace je zcela zdarma. K tomu, abyste si našli partnera, nemusíte vynaložit žádné finance. Stačí jen házet profily do stran a najít potom společnou řeč se svým protějškem.

Seznamovací aplikace Tinder samozřejmě nabízí také placenou premium verzi Tinder Gold. Díky té získáte navíc:

  • Možnost podívat se, kdo vám dal lajk
  • Denní zobrazení všech Top výběrů
  • Každý týden 5 super lajků
  • 1 boost měsíčně

Cena tohoto balíčku se ovšem liší minimálně podle vaší věkové kategorie. Kvůli své cenové politice se Tinder dostal už do několika sporů v různých zemích. Fakt, že prémiový balíček nabízí stejné funkce, ale za různou částku podle věkové kategorie, dostal texaskou společnost Match Group (majitel Tinderu) už i k soudu. Společnost odmítá, že by se cena balíčku Tinder Gold odvíjela také od sexuální orientace zákazníků, ačkoliv nezávislé průzkumy jisté rozdíly našly. Cenové rozdíly jsou navíc markantní. Zatímco 29letý muž zaplatí za balíček Tinder Gold 859 Kč, žena ve věku 22 let za stejný balíček platí pouze 429 Kč.

Tinder App zkušenosti a diskuze

Zkušenosti s aplikací Tinder, která nabízí jednoduchou formu seznámení, se velmi liší. Na jedné straně najdete velmi kladné hodnocení a spokojené zákazníky, ale také zklamání a rozčarování na straně druhé. Vždy je ale výsledek odvozený od očekávání jednotlivce. Pokud hledáte flirt a zábavu, pak vás aplikace Tinder jistě nezklame. Chcete-li poznat pohádkového prince a muže či ženu svých snů, cesta k vytouženému cíli bude jistě trnitá.

Mnoho lidí používá aplikaci jako zábavu a způsob prokrastinace. O vážný vztah jim třeba vůbec nejde. Chtějí poznat nové lidi, pobavit se a také získat nějaké sebevědomí. To aplikace jistě nabízí. Pocit, že o vás stojí zástup lidí, jistě potěší každého. Stinnou stránkou podle psychologů je, že v takovém případě se vztahy stávají velmi křehké a povrchní. Páry, které takto vznikají, nemají často motivaci překonávat překážky. Proč taky, když na vás na Tinderu čeká zástup dalších možných partnerů.

Jak uspět na Tinderu a najít si vhodného partnera

Najít si vhodného partnera pro život aplikace neslibuje, ale při určité dávce štěstí se tak stát jistě může. Databáze lidí je na Tinderu opravdu obrovská a ten pravý se tam může někde ukrývat. Čím vyšší nároky ovšem máte, tím více trpělivosti byste měli mít. Rozhodně vám Tinder nabízí více možných partnerů, než by se vám podařilo oslovit osobně za celý život. Radost vám může udělat fakt, že šance najít ideální protějšek na Tinderu je pořád vyšší než vyhrát hlavní cenu ve Sportce. Zde je několik kroků k tomu, aby vaše snažení mělo větší šanci na úspěch:

  1. Nikdy nelžete! Ať už je skutečnost jakákoliv, buďte sami sebou. Máte-li najít partnera, který vás bude milovat, pak by měl vědět, kdo opravdu jste.
  2. Věnujte čas svému profilu! Dejte si práci s tím, abyste sami sebe trochu představili a popsali, co hledáte u svého protějšku. Vyselektuje to trochu zájemce, kteří se vám ozvou.
  3. Buďte originální! Většina lidí chce mít zajímavého partnera. Osobitost je mnohdy přitažlivější než fotka, která odhaluje příliš mnoho.
  4. Nenabízejte své tělo, hledáte-li vztah! Pokud je vaším cílem dlouhodobý vztah se skvělým partnerem, mělo by to být čitelné už z vašeho profilu. Pokud se prezentujete řadou sexy fotek ve spodním prádle, nebuďte překvapeni, že protějšku jde pouze o to jedno.
  5. Neočekávejte příliš mnoho! Veškeré zklamání vychází z nenaplněných očekávání. Pokud seznamování online na Tinderu berete příliš vážně od první chvíle, pak jste na nejlepší cestě ke zklamání. Tinder je takové seznamování hrou, tak buďte trochu hráčem.
  6. Buďte ostražití! Internet poskytuje útočiště těm, kteří se schovávají za falešné profily. Pokud to mezi vámi jiskří, je dobré se sejít hned na začátku. Můžete si pak být jistí tím, s kým si píšete.
  7. Žárlivost na Tinder nepatří! Na každý profil stojí zástup lidí, kteří se chtějí s tím člověkem seznámit. Jste-li přehnaně žárlivou osobou, pak budete podezřívaví hned od začátku, že nejste jedinou volbou svého protějšku. Berte to spíš jako hru a pokud si partnera opravdu najdete, pak je to také velká výhra.

Podvodník z Tinderu - The Tinder Swindler na Netflixu - recenze

Seznamování po internetu s sebou vždycky nese možná rizika. Nikdy si nemůžete být úplně jistí, že je profil vašeho protějšku skutečný. Lidé si často přikrášlují skutečnost, když popisují sami sebe, nebo používají starší fotky, kde vypadají líp než v současnosti. Dokonce se stává, že osoby na fotkách vůbec nejsou ti, se kterými si píšete. Rozčarování pak může být opravdu bolestivé.

O tom, jak daleko může takový podvodník z Tinderu zajít, je i stejnojmenný film na Netflixu. The Tinder Swindler, jak se snímek jmenuje v anglickém originálním znění, je dokument o muži, který přes aplikaci Tinder podvedl desítky žen a obral je o miliony dolarů. Film vyšel v roce 2022 a už nyní má na ČSFD hodnocení 76 procent. Kromě hodnocení diváci vkládají na stránky filmové databáze také recenze. Ty jsou často velmi obsáhlé a vybízí ke zhlédnutí filmu víc než trailer.

O tom, že se dokument povedl a stojí za to ho vidět, svědčí například recenze uživatele EvilPhoEniX: “Výborný True Crime dokument opět z Netflixu, který si Váš čas rozhodně zaslouží. Tvůrci Impostera a od Koťátek pracky pryč, což patří k mým oblíbeným servírují další nápaditý dokument s filmovým lookem a je to nářez. Příběh se zaměřuje na Izraelského podvodníka, který se představuje jako magnát diamantové společnosti a velmi inteligentně a fikaně "okrádá ženy" na Tinderu. Dá se říct geniální zločin, skvěle promyšlený a důkladně vystavěný, za který nehrozí příliš velký trest a zároveň si žije jako král. Na jednu stranu hajzl na druhou je mi sympatické, kolik práce za tím vším je. Pro ženy docela atraktivní né jen díky penězům ( dovolené, auta, 5hvězdičkové hotely, hadry, večírky apod), ale zároveň byl i gentleman, představoval dominanci, věděl, na co ženy slyší a byl i dokonalý manipulátor a svůdník, takže kšefty šly samy. Povedl se i Revenge třech dívek, které se rozhodly jít proti němu. Líbí se mi, že jsou použity i opravdové materiály ( videa, fotky), místy je dokument slušně napínavý, intenzivní i pěkně vygradovaný! za pomocí skvělé hudby. Kdo by to jen u dokumentu čekal, ale je to skvělá strhující a napínavá podívaná, u které nuda rozhodně nehrozí. Tohle se povedlo. Příběh 4/5, Akce 0/5, Humor 0/5, Násilí 0/5, Zábavnost 5/5 Hudba 5/5, Vizuál 4/5, Atmosféra 4/5, Napětí 4/5, Emoce 4/5, Herci 4/5. 8/10.”

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Třetí řada reality show Like House odstartovala 7. března

Like House 3 na TV Prima - soutěžící, díly online a zajímavosti

O čem je reality show👍 Like House👍? Kdo se zapojil do třetí řady? O jakou výhru soutěžící usilují a kde to vše sledovat? Veškeré informace...

Lela Ceterová s Karlosem Vémolou a dcerou Lili

Lela Ceterová - životopis, vztah a děti s Karlosem Vémolou

Kdo je to Lela Ceterová a jak se dostala do pozice celebrity? Jak vypadá její rodina? Co víme o její historii? Čtěte dál a dozvíte se o...

Srovnání internetových televizí vám pomůže vybrat si tu nejlepší!

Srovnání nejlepších internetových televizí online

Která internetová televize je nejlepší? Kolik zaplatíte měsíčně za TV přes internet? Co je to IPTV? Odpovědi na tyto a další otázky najdete...