Like House 3 na TV Prima - soutěžící, díly online a zajímavosti

Na TV Prima odstartovala už třetí řada reality show Like House. O co v této show jde? Kde sledovat jednotlivé díly online a kdy se vysílají v televizi? Kdo se nechal zavřít do vily a co je hlavní výhrou? O tom všem se dočtete právě zde!

Třetí řada reality show Like House odstartovala 7. března Foto: Facebook/LikeHouse

Hodnocení reality show Like House 3: 6/10

  • Oddychový pořad, který je určený zejména pro mladou generaci.
  • Nabízí nenáročnou zábavu a pohled do soukromí a života mladých lidí v dnešním moderním světě.

Reality show Like House na TV Prima - o čem je?

Skupina mladých lidí se zavře na určitou dobu do jedné vily, kde jsou nuceni spolu trávit čas. Zní vám to povědomě? Ano, stejný formát jsme už zažili u reality show Vyvolení. Ta měla u diváků skvélé ohlasy a lákala k obrazovkám obrovské množství diváků. Není divu, že produkce sáhla znovu po tak osvědčeném konceptu.

Čím se tedy tato reality show liší? Osazenstvo vily je skupinka velmi mladých lidí, kteří působí na internetu jako influenceři. Už před nástupem do show mají tedy své fanoušky a ti je teď mohou vidět v "běžném životě" po celý den, ne jen v upravených videích na YouTube a TikToku. Soutěžící získají slávu, větší dosah pro své sociální sítě a vítěz si navíc odnese ještě půl milionu korun!

Už z konceptu je tedy jasné, že je tato show určena především mladému publiku. Starší generace při sledování reality show Like House často nevěřícně zírá, jak to ti mladí dneska žijí. Náhled do života mladé generace je pro ně ale také cennou lekcí.

Začátek vysílání Like House 3 na Prima TV

U prvních dvou sérií této show se objevily komplikace kvůli pandemii koronaviru. U třetí série se ale žádné nevyskytly a začátek se nemusel nijak posouvat. Vysílání začalo 7. března na Prima TV přesně podle plánů.

Kde sledovat reality show Like House 3 na obrazovkách

Like House se vysílá každý všední den od 18:30 na Prima SHOW. To je nový kanál televize Prima, který je zaměřený na reality show. Ve 22:00 nabízí Prima SHOW také noční speciál z vily. Kromě třetí řady reality show Like House se na stejném televizním kanálu můžete podívat například na americký originál oblíbeného pořadu Výměna manželek.

  • Vysílací čas pořadu Like House 3: každý všední den od 18:30
  • Vysílací čas nočního speciálu z vily: každý všední den od 22:00

Celé epizody Like House cz zdarma online - iPrima

Nevyhovuje-li vám vysílací čas, nezoufejte. Jednotlivé díly můžete sledovat také online na iPrima. Jsou k dispozici většinou záhy po odvysílání v TV a kromě samotných epizod najdete na stránkách iPrima i bonusový obsah.

Účastníci Like House - mezi soutěžícími jsou youtubeři a lidé z TikToku

Soutěžící jsou opět známé tváře mladé generace, kteří působí jako influenceři na TikToku či YouTube. Už při příchodu do vily mívají desítky tisíc, někdy až statisíce odběratelů svých kanálů na sociálních sítích. Z velmi mladých lidí se tak rychle stávají celebrity, které u části publika budí respekt, ale u druhých opovržení. Reality show Like House doprovází bouřlivé diskuze na internetu, zejména na sociálních sítích. Pro soutěžící je možná těžší vyrovnat se s kritikou zvenší než samotná účast v pořadu.

Obsazení vily Like House - kteří influenceři přijali pozvání

Do vily nastoupilo osm soutěžících. Většina z nich se viděla poprvé tváří v tvář právě zde, přestože na sociálních sítích už o sobě věděli. Takto vypadá osmička soutěžících, kteří přijali pozvání do show Like House 3:

  • Simona Tvardek
  • Lukáš Tůma (Luktuma)
  • Liubov Tupiková
  • David Nguyen
  • Vojta Medlen
  • Sebastian Lyang
  • Hanka Gelnarová
  • Dominika Myslivcová

Kde najdete účastníky Like House 3 - Instagramy soutěžících

Každý z účastníků má samozřejmě profil na Instagramu. V následující tabulce najdete profily všech soutěžích. Díky tomu se můžete podívat, jak vypadal jejich život před vstupem do vily, jakým způsobem se snaží působit na své okolí v roli influencera a také jim můžete nabídnout to, co je v jejich žebříčku priorit velmi vysoko: odběr jejich kanálu a spoustu "lajků".👍

👍Dominika Myslivcová @dominikamyslivcova
👍Hanka Gelnarová @hanka_gelnarova
👍Sebastian Lyang @sebastian_lyang
👍Vojta Medlen @medlenvojta
👍David Nguyen @dyguen_
👍Liubov Tupiková @lyubov103
👍Lukáš Tůma @_luktuma__
👍Simona Tvardek @yngsiimonii

Jak vypadá Like House vila

Všichni soutěžící jsou ubytováni v luxusní vile kousek od Prahy. K dispozici mají 4 ložnice, moderní kuchyni a prostorný obývací pokoj, kde mohou trávit většinu dne. K vile patří i velká zahrada s vířivkou. Po podobném bydlení jistě většina z nich sní a doufají, že jim kariéra influencerů podobnou vilu v budoucnu zajistí.

Video z vily - jak si účastníci Like House 3 poradili s pravopisem v krátkém diktátu

Podívejte se na video:

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Lela Ceterová s Karlosem Vémolou a dcerou Lili

Lela Ceterová - životopis, vztah a děti s Karlosem Vémolou

Kdo je to Lela Ceterová a jak se dostala do pozice celebrity? Jak vypadá její rodina? Co víme o její historii? Čtěte dál a dozvíte se o...

HBO Max u nás nahradilo službu HBO Go

HBO Max ČR - program, přihlášení a ceny pro Česko

HBO Max nyní funguje i u nás. Jaké filmy a seriály jsou zde ke zhlédnutí? Kolik se platí za HBO Max měsíčně? Jak se přihlásit? Odpovědi...

Srovnání internetových televizí vám pomůže vybrat si tu nejlepší!

Srovnání nejlepších internetových televizí online

Která internetová televize je nejlepší? Kolik zaplatíte měsíčně za TV přes internet? Co je to IPTV? Odpovědi na tyto a další otázky najdete...