Lela Ceterová - životopis, vztah a děti s Karlosem Vémolou

Slovenská modelka, která si získala srdce našeho nejslavnějšího MMA bojovníka, to je Lela Ceterová. Čtěte dál a dozvíte se víc o jejím profesionálním životě i soukromí.

Lela Ceterová s Karlosem Vémolou a dcerou Lili Foto: Martin Sekanina / CNC / Profimedia

Lela Ceterová - životopis modelky, život před plastikami a jak změnily její život

Lenka Ceterová, kterou veřejnost zná už nejspíš jen jako Lelu Ceterovou, se narodila 4. června 1989 ve městě Žilina na Slovensku. V době, kdy ještě chodila do školy, čelila posměchu spolužaček kvůli svému vzhledu. Konkrétně se jí spolužačky posmívaly za to, že má malé poprsí. Zřejmě to byl impuls pro mladou, 18 letou dívku, aby si nechala tělo upravit pomocí plastických operací.

Ačkoliv spolužačky na jejím vzhledu viděly nedostatky, Lela před objektivy fotografů stála už od třinácti let. Na první plastickou operaci, která zvětšila objem její podprsenky, vyrazila, když jí bylo 18. V roce 2009 byla modelkou pro Formuli 1. Ve 24 letech nafotila první snímky pro časopis Playboy a stala se Playmate.

Plastické operace ji provázely i nadále. Své poprsí si do dnešního dne nechala upravit celkem pětkrát a přírodní nezůstaly ani její rty a nos. Její vizáž prozrazuje zákroky specialistů na první pohled. Její míry jsou 91-60-90 a za svůj vzhled u veřejnosti sklízí jak obdiv, tak i kritiku.

Vémola - Ceterová, vztah Lely a Karlose

Na stranu obdivovatelů se zařadil také český MMA zápasník Karlos Vémola. Ten Lelu oslovil přes sociální sítě a později ji vzal na romantické rande na Žižkovskou věž. Ze sympatií se vytvořil vztah plný vášně a emocí. Lela a Karlos tvoří pár, o kterém slyšel snad už každý. Dokonce i ti, kteří nečtou bulvární plátky.

Lela a Karlos Vémola - děti

  • Dcera Lili, narozena 18. prosince 2019
  • Syn Rocky, narozen 1. prosince 2021

Karlos a Lela spolu mají dvě malé děti. Nejdříve se jim narodila dcera Lili. Na svět přišla 18. prosince 2019 a také se hned ukázala na Instagramu obou pyšných rodičů. Druhý potomek se narodil také v zimě o dva roky později. Rocky Vémola přišel na svět na přelomu listopadu a prosince 2021.

Druhý porod byl pro Lelu komplikovanější, protože ho musela zvládnout i přesto, že zrovna prodělávala svůj druhý covid-19. Vše se ale naštěstí podařilo a Rocky přišel na svět jako zdravé miminko plné života. Lela musela prodělat císařský řez, který tato kráska jistě neplánovala. Zdraví je ovšem na prvním místě i pro modelky a Playmate.

Karlos Vémola má ještě syna z předchozího vztahu, kterého vychovává jeho matka v Londýně. Po narození Rockyho řekl, že je teprve v půlce a dětí by chtěl daleko víc. Zamyslel se ale nad tím, jak to on i Lela zvládnou, protože roky jim stále přibývají.

Lela Ceterová a Karlos Vémola - rozchod

Vášnivý vztah Lely a Karlose provází řada hádek a rozchodů. Jelikož je pár na očích veřejnosti, každá větší hádka se dostane i do médií. V roce 2020 se Lela Ceterová rozhodla Karlose opustit a odjela do Bratislavy. Důvodem měla být Karlosova nevěra. Koncem toho roku se k sobě pár zase vrátil a vše vypadalo skvěle.

Druhý rozchod byl velmi bouřlivý a odehrál se pouhých 6 týdnů po narození Rockyho. Bojovník MMA oznámil na sociálních sítích, že Lelu opouští kvůli nevěře. Ta vše popřela a dokonce situaci otočila proti Karlosovi obviněním, že u nich došlo k domácímu násilí. To zase popřel Karlos Vémola s tím, že kdyby měl uhodit takhle křehkou ženu, určitě by to mělo nějaké viditelné následky a obvinění mělo být pouze vykonstruované. Situaci jistě nepomohl fakt, že se celá hádka či rozchod odehrávaly na sociálních sítích. Zejména obvinění Karlose z domácího násilí bylo velkou ránou pro jeho fanoušky, kterých má díky své sportovní kariéře opravdu hodně.

Ani druhý rozchod nebyl definitivní a pár se k sobě opět vrátil. Usmiřování proběhlo velmi romanticky. Karlos vzal Lelu na místo, kde měli své první rande. Vše nyní vypadá dobře a rodina zůstává pohromadě. Dokonce je čeká svatba. Své ano si mají říct 28. července 2022.

Lela Ceterová nové tetování - Vémola navždy na jejím nahém těle

Na důkaz lásky si Lela Ceterová nechala vytetovat podobiznu svého muže s nápisem "My King". S novým tetováním se také ihned pochlubila na Instagramu, jak je jejím zvykem. K velkému kroku se modelka a influencerka rozhodla krátce poté, co se k sobě pár po bouřlivém rozchodu vrátil. To se fanouškům Lely na Instagramu nezdá jako dobrý krok a ohlasy jsou spíše negativní.

Vémola si Lelu nechal vytetovat také, ale už dříve. Na svém těle má Lelu jako nahého anděla. Při srovnání jejich tetování lidé na sociálních sítích shodně tvrdí, že Lela měla lepšího tatéra. Tetování na jejím těle vypadá velmi dobře a Karlose na obrázku opravdu každý pozná. To se o druhém tetování na těle Karlose nedá s takovou jistotou říct.

Lela Ceterová - informace, kontakt, Instagram

Jméno Lenka (Lela) Ceterová
Datum narození 4.6. 1989
Místo narození Žilina (Slovensko)
Povolání Matka, modelka, influencerka
Partner Karlos Vémola
Děti Lili (*2019) a Rocky (*2021)
Instagram @lela_ceterova_official

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Šampion David Kozma

MMA živě: Kde sledovat Oktagon live stream zdarma i PPV - návod

MMA zápasy největší tuzemské organizace Oktagon✔️ patří mezi naprostý TOP tohoto sportu. V článku se dozvíte, kde se na to podívat v přímém...

Kandidát na prezidenta České republiky - Karel Janeček

Životopis miliardáře Karla Janečka - ženy, rodina a majetek

Karel Janeček kandiduje na prezidenta České republiky. Více informací o úspěšném českém matematikovi se dočtete v tomto článku.

HBO Max u nás nahradilo službu HBO Go

HBO Max ČR - program, přihlášení a ceny pro Česko

HBO Max nyní funguje i u nás. Jaké filmy a seriály jsou zde ke zhlédnutí? Kolik se platí za HBO Max měsíčně? Jak se přihlásit? Odpovědi...