Horoskop na červenec. Co čeká všechna znamení?

Červenec se srpnem patří k nejteplejším měsícům v roce a pro většinu z nás je spojený s časem dovolených, relaxováním, koupáním a výlety. V dobách minulých letní měsíce představovaly jedno z nejnáročnějších období v roce, protože byly spjaté se setbou, obděláváním pole a ruční sklizní.

Horoskop na červenec. Co čeká všechna znamení? Foto: Freepik

Rok 2023 je rokem Marsu, planety síly, který symbolizuje nový začátek. Letos Mars prochází šesti znameními zvěrokruhu, začíná ve znamení Blíženců a končí ve Střelci. Kromě toho je Marsu v astrologii přisuzována i bojovnost a schopnost se prosadit.

Horoskop na červenec 2023 – Co čeká v červenci jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Pro některé bude červenec ve znamení překonávání překážek a objevování nových obzorů. Pro mnohé z nás půjde o období naplněné cestami a setkávání s přáteli. Červenec může být i měsícem letních lásek a nových zážitků, kterých bychom se neměli bát. Přečtěte si, co konkrétně se týká právě vás.

Horoskop červenec 2023 ♒ VODNÁŘ

Milí Vodnáři, v červenci se nebudete cítit ve své kůži. V práci jste ve stresu a domluva s kolegy je komplikovaná. Každá chyba vás neskutečně rozzlobí, ale nakonec to zvládnete a nadřízený vaši snahu ocení.

Zadaní Vodnáři zažívají nepříjemné chvilky se svou polovičkou a nespokojenost rozhodně neskrývají. Planeta Venuše je celý červenec v opozici s vaším znamením. Výčitky partnera/partnerky vás vytáčejí. Nezadaní mohou zažít zklamání po setkání s osobou, kterou měli za vysněný ideál.

➤ TIP: Nezaměřujte se na malichernosti a hravě se popasujete se všemi problémy.

Horoskop červenec 2023 ♓ RYBY

Milé Ryby, v průběhu měsíce se seznámíte s někým, se kterým si budete rozumět a debatovat o různých věcech. Možná to bude právě vaše spřízněná duše. Budete trávit čas ve společnosti lidí, kteří vám mohou něco předat a nejsou povrchní.

V práci to klape, jak má a zvládáte povinnosti levou zadní. Dokonce se nabízíte, že pomůžete kolegům. Dejte si však pozor na rychlé vyčerpání a zbytečně nepřeceňujte své síly. S penězi to vypadá velmi slibně a konečně si můžete koupit něco, co už dlouho plánujete.

➤ TIP: Nepřehánějte to s obětavostí pro druhé, někteří toho mohou využívat.

Horoskop červenec 2023 ♈ BERAN

Milí Berani, vaše otevřenost novým zážitkům je neuvěřitelná. Okolo 18. července se vám podaří získat srdce opačného pohlaví a kouká z toho pozvání na rande, a možná i žhavý románek. S novým protějškem si budete skvěle rozumět v pohledu na svět a ve sdílení podobných názorů. Dost možná to bude ten pravý/pravá.

Vztahy budou harmonické a svým optimismem budete přitahovat lidi v okolí. Bohužel v práci tomu je naopak, protože se můžete ocitnout v nepříjemných situacích. Nemějte strach, ze všeho vybruslíte, a navíc se vám podaří prosadit si své nápady.

➤ TIP: Pokud se chystáte něco podepsat, věnujte tomu veškerou pozornost a rozhodně nikam nespěchejte.

Horoskop červenec 2023 ♉ BÝK

Milí Býci, v lásce to bude tento měsíc poněkud skřípat. Od svého protějšku bohužel očekáváte mnohem víc, než je vám schopný poskytnout. Zvolíte proto pauzu v navazování vztahů a přestanete tlačit na pilu. V pracovní oblasti si sice dokážete prosadit své nápady, ale budete muset trochu bojovat s kolegy, kteří vaše názory příliš neberou.

V oblasti financí vám hrozí nenadálé výdaje, proto rozhodně zbytečně neinvestujte do věcí, které nepotřebujete. Počátkem měsíce vám bude docházet energie a nebudete mít tak chuť věnovat se příbuzným, což se setká z jejich strany s velkým nepochopením. Kroťte své emoce, ať si zbytečně neděláte nepřátele.

➤ TIP: Nepodléhejte špatným náladám, využijte čas pro sebe a odpočívejte.

Horoskop červenec 2023 ♊ BLÍŽENCI

Milí Blíženci, čeká vás řada společenských setkání a možná konečně potkáte tu pravou/pravého. Venuše je totiž v harmonické aspektu s vaším znamením. Na zájem opačného pohlaví si rozhodně nemůžete stěžovat. Od 10. července se snažte vyhýbat zbytečným hádkám a korigujte své jednání.

Okolo 22. července máte tendenci investovat velké peníze, hodně vše zvažte, protože vás to ve výsledku může stát ranec. V pracovní oblasti budete nesmírně aktivní a motivovaní se posunout dál. Dejte si však pozor na radikální přístup, ať se nedostanete do sporu s nadřízeným. Okolo 20. července se úspěšně poperete i s náročnými úkoly.

➤ TIP: Mějte se na pozoru před zbytečným utrácením peněz a hazardem.

Horoskop červenec 2023 ♋ RAK

Milí Raci, do všeho se tento měsíc pouštíte po hlavě, trochu přibrzděte a více odpočívejte. Červenec bude ve znamení příjemných setkání s opačným pohlavím, ze kterých kouká pozvání na rande.

Hvězdy vám jsou nakloněny okolo 22. července, takže se nevyhýbejte žádným společenským událostem. V této době budete trávit hodně času po výletech a cestách s kamarády. Úspěch budete zažívat i v práci a je vysoce pravděpodobné, že dostanete zajímavou pracovní nabídku. Díky své odvaze, nadšení a optimismu dotáhnete věci do zdárného konce. V kolektivu jste velmi oblíbení.

➤ TIP: Peníze, které získáte během července, si uložte bokem na horší časy.

Horoskop červenec 2023 ♌ LEV

Milí Lvi, v lásce vám to úplně nevychází. Osoba, která vás zajímá, bohužel svou náklonnost neprojevuje. Jste příliš urputní, což může vést k odmítnutí a velkému zklamání. Nakonec se po sebelítostivých dnech přestanete trápit a postavíte se tomu čelem.

Nepřeceňujte své schopnosti a neprosazujte své názory na sílu. V práci nestíháte termíny a jste z toho vystresovaní. Kolegové s vámi nemají úplně přátelské vztahy a začínají se vám vyhýbat kvůli vašim projevům. Buďte obezřetní se svými financemi, ať neutrpíte větší ztráty. Hrozí vám i nečekané výdaje.

➤ TIP: Naslouchejte zkušenějším, jejich rady se vám mohou v budoucnu hodit.

Horoskop červenec 2023 ♍ PANNA

Milé Panny, budete si užívat náklonnost opačného pohlaví a osloví vás někdo, do koho byste to vůbec neřekly. Singl Panny čekají samé dobrodružné okamžiky, pozvání na schůzku a skvělé milostné vztahy. Zadaní bohužel to štěstí nemají a neprochází úplně pěkným obdobím. Na povrch vyplouvají nepříjemnosti. Nakonec krizi překonáte a vše se vyjasní.

S financemi nemáte sebemenší problém, jste schopni koupit si něco hezkého i uspořit. Jestliže řešíte nějaké problémy, dospějete ke zdárnému konci. Rodinným vztahům vládne pozitivní atmosféra.

➤ TIP: Vyvarujte se adrenalinových sportů a pusťte se něčeho kreativního.

Horoskop červenec 2023 ♎ VÁHY

Milé Váhy, tento měsíc vás čekají samé hezké okamžiky a doba klidu. V práci se vám bude dařit, a ještě navíc zbyde čas, který můžete trávit se svými přáteli. Venuše bude totiž celý měsíc v pěkném sextilu s vaším znamením a vypadá to, že budete mít štěstí v lásce. Někoho budete velmi přitahovat. City k vám nebude rozhodně skrývat, což vás velmi zaujme.

Pracovně si povedete dobře a nadřízený vám svěří další úkoly. Konečně se také dostanete k tomu, abyste dohnaly veškeré resty. S penězi na tom také nebudete špatně a okolo 18. července můžete něco vyhrát, nebo se vám podaří uzavřít lukrativní obchod.

➤ TIP: Zkuste si zlepšit fyzičku a vyzkoušejte kardio aktivity venku.

Horoskop červenec 2023 ♏ ŠTÍR

Milí Štíři, v červenci očekávejte řadu změn. Máte pocit, že musíte změnit svůj dosavadní život. S láskou to bohužel nevypadá moc dobře. Máte tendenci věci zveličovat, což vyvolává hádky. Nějak si nemůžete najít někoho, se kterým si budete rozumět a ostatním to dáváte zřetelně najevo.

Okolo 19. července dávejte pozor na výkyvy nálad. Naopak v práci si povedete do 10. července dobře, pak uděláte pár chybných kroků a budete mít rozpory s kolegy. S konflikty se ve výsledku vyrovnáte, postavíte se k tomu čelem a vyhrocené situace zmírníte.

➤ TIP: Pozvěte přátelé a rodinu na letní grilování a šiřte kolem sebe pozitivní energii.

Horoskop červenec 2023 ♐ STŘELEC

Milí Střelci, v červenci pravděpodobně poznáte člověka, který získá vaše srdce. Dejte si však pozor na žárlivost, vznětlivost a na svůj ostrý jazyk způsobující rozepře. V pracovní oblasti budete počátkem července zažívat úspěch. Máte mnoho energie a nemáte strach z nových výzev. U nadřízeného se to setká s kladnou odezvou.

S penězi na tom budete dobře, nicméně buďte obezřetní a peníze zbytečně neinvestujte do zbytečností. Nepřepalte své dominantní jednání, ať to nepůsobí na ostatní příliš arogantně.

➤ TIP: Udělejte si rozpis plateb, abyste předešli pokutám a poplatkům.

Horoskop červenec 2023 ♑ KOZOROH

Milí Kozorozi, vy, co jste nezadaní, v červenci zažijete setkání s osobou, která vzkřísí váš milostný život. Potkáte někoho velmi atraktivního a budete spolu trávit víc a víc času. Zjistíte, že si rozumíte v důležitých věcech a skvěle se doplňujete. Zadaní si příliš nerozumí se svým protějškem, ale nebojte se, zlepší se to.

Naopak v pracovní sféře se vám příliš nedaří. Děláte chyby a propadáte panice. Brzy si ale ve všem uděláte pořádek a nakupené povinnosti postupně dokončíte. Kolem 21. července využijete příležitost k zajímavé investici a v budoucnu vám přinese značný výnos.

➤ TIP: Využijte teplých a slunečných dnů a věnujte se zahradničení i odpočinku.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jarní únava

Jarní únava: Jak se projevuje, jaké jsou příčiny a co nám proti ní pomůže

Jarní období je charakteristické delšími slunečnými dny, v rámci kterých se příroda probouzí k plnému životu. 🌞Paradoxně se však velká část...

Netflix program 2022 - nejlepší seriály a filmy

Nejlepší filmy a seriály na Netflixu – novinky a program

Co chystá Netflix na rok 2024? ⭐ Co nejlepšího jsme mohli sledovat v roce předchozím? Objevte nejen nové filmy, ale také pokračování...

Srovnání internetových televizí vám pomůže vybrat si tu nejlepší!

Srovnání nejlepších internetových televizí online

Která internetová televize je nejlepší? Kolik zaplatíte měsíčně za TV přes internet? Co je to IPTV? Odpovědi na tyto a další otázky najdete...