Výměna manželek: Vyhrocený díl s Veronikou a Monikou na Voyo

V tomto předčasně ukončeném díle Výměny manželek vystoupily vrstevnice Monika a Veronika, jejichž postoj k výchově dětí a péči o domácnost se zásadně liší. Zatímco v jedné domácnosti panuje klid a pohoda, v té druhé špína a napětí…

Výměna manželek: Vyhrocený díl s Veronikou a Monikou na Voyo Foto: Archiv TV Nova

Výměna manželek online – Veronika a Monika na Voyo

Většina dílů Výměny Manželek se drží osvědčeného scénáře – na jedné straně bezproblémová rodina, se kterou kontrastuje sociálně slabší protipól s mnohými nešvary, nad kterými může divák o to více žasnout. Příkladem by mohla být rodina Tomáše a Moniky z Liberce, kteří nejsou zrovna vzorní rodiče.

Zatímco padesátiletý Tomáš je bouřlivák, který svým dětem nahání strach, třicetiletá matka Monika ve výchově dětí zcela tápe. Navíc jsou oba zadlužení, a tak celá rodina musí vyžít s úplným minimem peněz…

sipka Podívej se na díl s Veronikou a Monikou zdarma (17.díl 11.řady na Voyo)

Co se dělo během Výměny – Veronika v náhradní rodině

Náhradní manželku Veronika přepadlo zděšení, jakmile do bytu Tomáše a Moniky vstoupila. Přivítala jí taková špína, že ani nechtěla používat nádobí. Byla v šoku, v jaké domácnosti vyrůstají dvě malé děti, dvouletý Pepa a sedmiletý Dominik.

Pepu trápil atopický ekzém, který mu způsoboval svědění po celém těle. Podle jeho matky Moniky byla příčinou konzumace mateřského mléka, a tak krátce před natáčením s kojením přestala. Navzdory tomu se jeho ekzém nijak nelepšil. Veroniku nepřecházel údiv, když zjistila, jak se dvouleté dítě stravuje.

„Prej mu dávají jíst všechno, i utopence! K snídani paprikové chipsy? To si dělaj pr...,“ nechápala Veronika. A zděšení pokračovalo, když se sedmiletý Dominik během večeře rozplakal. Jeho nevlastní táta ho totiž nutil dojíst po Pepovi všechno jídlo, aby nebyly žádné zbytky.

„Ten kluk je z táty úplně vyschízovanej,“ líčila vynervovaná Veronika. „Tomáš ho nemá rád, chce se mi brečet, je mi ho líto. Malej se škrábal a Tomáš na něj pořád jenom řve, nemá pro něj laskavýho slova," popsala situaci, která byla opravdu znepokojující. Když byl Tomáš doma, Dominik si ze samého strachu zalezl pod postel a nevylézal. Neměl ani žádné hračky...

sipka KLIKNI SEM a pusť si Výměnu manželek online zdarma

Zoufalá Veronika, které bylo ze stavu domácnosti smutno, se rozhodla dětem přinést alespoň trochu radosti. V druhé polovině pobytu vařila jídla vhodná i pro dvouleté dítě s ekzémem, koupila klukům boty, sešity na kreslení a vzala je také do restaurace.

Několik dní před koncem Výměny se Veronika začala obávat, co se děje u ní doma v Milovicích. Vědomí, že matka, která jí předala jedno dítě psychicky týrané a druhé s ekzémem a závislé na kojení, nyní velí její rodině, dovedlo Veroniku k rozhodnutí Výměnu předčasně ukončit.

„Nechci, aby mi něco v domácnosti měnila. Jsem z toho na nervy a mám o ně strach,“ přiznala Veronika a dodala, že pobyt v Liberci pro ní představoval naprostý teror.

Voyo - 2 000 filmů a seriálů bez reklam

Výměna manželek – Monika v náhradní rodině

V Milovicích naopak panoval klid. Vojta je spořádaný manžel a pohodář, což pro Moniku představovalo příjemnou změnu. Nikdo na ni nekřičel a neustále nenapomínal. Poznala, jaké to je nežít v nouzi a nedostatku. Novinkou pro ní byly vymoženosti jako myčka na nádobí či sušička na prádlo a poprvé v životě také viděla kávovar.

Napětí, které v Moničině domácnosti panuje, prý ve velké míře způsobují dluhy. Oba rodiče jsou v exekuci a na měsíc si musí vystačit s pouhými deseti tisíci korunami. Monika ze své mateřské prý nesplácí nic.

„Chodí dopisy... tak je akorát zmuchlám a hodím do koše. Stejně na mě nemůžou. Nemám nic. Byt je v pronájmu, na pračku mi dal pracák a mám na ni papír, tu mi sebrat nemůžou,“ přiblížila Monika svůj postoj k situaci s dluhy.

V závěru svého pobytu v Milovicích si Monika pochvalovala, s jakým klidem vše probíhalo. „Můj Tomáš je výbušnej, tady to šlo i bez řevu. Zjistila jsem, že potřebuju k životu klid. Když je klid, je mi dobře.“ Brzy jí však čekala ostrá konfrontace s Vojtovo manželkou Veronikou, která z Moničiny domácnosti odjížděla plná vzteku a rozhořčení…

sipka Zkoukni epizodu s Monikou a Veronikou na Voyo zdarma

Předčasné ukončení Výměny a zúčtování

„Jsi normální, ty vo..?“ spustila Veronika, jakmile spolu usedli ke stolu na konci dílu a nemilosrdně Monice vše vyčetla. Nejvíce jí vadila výchova dětí i to, že o všem rozhoduje Tomáš.

Atopický ekzém je prostě nemoc, že se drbe a nejde to vyléčit,“ argumentovala Monika, ovšem naštvaná Veronika byla k nezastavení. „Ty vo.., já jsem ti to děcko dala během týdne do kupy! A proč spí Dominik jako čokl na matraci na zemi a nemá ani polštář? Ty nemáš normální selský rozum matky?

Ovšem i Moniku čekal šok. Během Výměny došlo k vyhrocené situaci, kdy Tomáš křičel na malého Pepu tak, až se rozplakal. Veronika, která má doma rovněž malé děti, ho uklidnila kojením. „Tohle je pro mě velký svinstvo,“ řekla pohoršeně Monika. „Příčina jeho ekzému byla kojení, měl to všude, byl celej červenej. Tak jsem chtěla přestat. Pak přijde taková nějaká paní a udělá to.“

Když Veronika druhému páru sdělila, že se u nich doma bála i jíst a pít, Monika už takový nápor nevydržela, rozbrečela se a dala se na odchod. „Jako že mám doma špínu?“ Zastavil jí ale manžel Tomáš, a tak si musela Veroniku vyslechnout až do konce. Ta jí nabádala, aby provedla se svým životem zásadní změnu. Nakonec si manželský pár z Liberce slíbil, že odteď bude všechno vypadat jinak.

sipka Podívejte se také na díl plný extrémů se Špindírou Lucií

Voyo - 2 000 filmů a seriálů bez reklam

Zdroje: idnes.cz, blesk.cz

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Nejlepší díl Výměny manželek online – Iva a Marian na Voyo

Nejlepší díl Výměny manželek online – Iva a Marian na Voyo

Účinkováním v pořadu Výměna manželek se nechvalně proslavil manželský pár Marian a Iva Melišovy. Diváky vyděsil jejich propastný věkový...

Alkoholička Gábina ve Výměně manželek: Celá epizoda na Voyo

Alkoholička Gábina ve Výměně manželek: Celá epizoda na Voyo

Epizoda Výměny manželek, kde zazářila Gabriela Brabec Tauberestová alias „násoska Gábina“, patří k nejoblíbenějším dílům pořadu 🤩

MasterChef Česko porota

MasterChef Česko: Soutěžící a kdo vypadl

23. 8. odstartovala na Voyo 7. řada soutěže MasterChef Česko: 2023. Přečtěte si, jaké výzvy na soutěžící v dalším díle čekali a kdo vypadl.