Alkoholička Gábina ve Výměně manželek: Celá epizoda na Voyo

Epizoda reality show Výměna manželek, kde zazářila Gabriela Brabec Tauberestová alias „násoska Gábina“, patří k nejoblíbenějším dílům pořadu. Během celých deseti dnů do sebe lila alkohol ve velkém a o konflikty rozhodně nebyla nouze. Svého náhradního manžela Přemka dokonce obvinila z krádeže a pokusu o znásilnění…

Alkoholička Gábina ve Výměně manželek: Celá epizoda na Voyo Foto: Archiv TV Nova

Výměna manželek: Gábina –⁠ celá epizoda na Voyo (7. série)

V desátém díle sedmé série (podle číslování na Voyo) pořadu Výměna manželek se sešly rovnou dva lidské nešvary a slabosti –⁠ alkoholismus a gamblerství. „Hvězdou“ tohoto dílu se stala Gabriela Brabec Tauberestová, které byl tehdy alkohol bližší než cokoli jiného. Proto si také vysloužila přezdívku „násoska Gábina“.

sipka Zkoukni díl s alkoholičkou Gábinou na Voyo zdarma (10. díl 7. řady)

Do domu náhradní rodiny přijela již pod vlivem a během natáčení pořadu se opila ještě několikrát. Své povinnosti jí vůbec nezajímaly, náhradní rodinu téměř neregistrovala a raději dávala přednost hospodské společnosti.

Náhradní manžel Přemek musel v takové situaci upozadit svou oblíbenou zábavu v podobě hracích automatů a o domácnost se postarat. A to rozhodně nebyla jeho obvyklá činnost. „Ona je nemocná, alkoholik. To je za trest, mít ji v baráku. Už aby tady Miluška byla,“ stěžoval si již po druhém díle.

Manželka Miluška přihlásila rodinu do soutěže právě proto, aby si především její manžel Přemek uvědomil, co v ní má. Na všechno byla sama, protože manžel nepracoval, s ničím jí nepomohl, a navíc byl vášnivým gamblerem.

Voyo - 2 000 filmů a seriálů bez reklam

Jak probíhal díl Výměny manželek s Gábinou (alkoholička a gambler)

Největší rozruch způsobily peníze, které se ztratily Gábině. V herně se dozvěděla, že jí je ukradl Přemek. Když ho Gábina konfrontovala, zapíral. „Tak já ti řeknu kde jsou,“ nenechala se odbýt Gábina. „V automatech!“

A hádka pokračovala: „Mám taky právo se trochu odreagovat, protože doma dělám všechno. A furt je to lepší, než co děláš ty! Jak ses tam včera po štamgastech plazila…“ Gábina reagovala šokujícím nařčením z pokusu o znásilnění: „A v posteli mi skončil kdo? Kde byla ta ruka šmátralka a kdo mi říkal mi, že mám hezkou prdelku?“

sipka Sleduj Výměnu manželek na Voyo zdarma

Přemek se pak zmohl jen na nepříliš přesvědčivé zapírání. „Nic si nepamatuju...to, se omlouvám, no.“ Po sérii hádek a dramatickém soužití alkoholičky a gamblera se Přemek na společném výletě svěřil, že své ženě Miluši nikdy neřekl, jak mu na ní záleží a že ji miluje.

„Došlo mi, co všechno dělá, když já šel na pivo. Od teď se to změní, příště tu bude s námi a tady si ji vezmu, požádám o ruku, jestli bude ještě chtít,“ sliboval napravený Přemek a na konci Výměny přiznal, že účinkování v pořadu jejich vztah určitě posílilo.

Voyo - 2 000 filmů a seriálů bez reklam

Co se dělo po Výměně (Gábina a Jiří)

Pozitivní vliv mělo účinkování ve Výměně manželek i na Gábinu, která po odvysílání epizody s alkoholem skončila. „Prostě jsem si jednoho dne řekla dost a od té doby jsem se alkoholu nedotkla. Nedám si ani pralinku s alkoholem uvnitř. Vlastně by se dalo říct, že k tomu mám teď odpor. Jsem na sebe pyšná, že jsem to dokázala a přestala sama ze dne na den,“ prozradila televizi Nova.

Její slova potvrdil i manžel Jiří. „Bylo to takové období, které jsme naštěstí překonali. Ale spoustu lidí se po odvysílání Výměny divilo, že jsme ještě spolu,“ řekl manžel a také prozradil, že když se s Gábinou poznali, ještě nepila. „Pak do toho nějak úplně nevinně vklouzla a pak už pila fest. Ale nebylo to na ní poznat. Normálně se starala o rodinu, vařila.“

sipka Pusť si epizodu s Gábinou na Voyo zdarma

Přestože nyní se Gábina alkoholu nedotkne, nálepky alkoholičky se nezbavila. A to jí prý mrzí nejvíc. Na účinkování ve Výměně vzpomíná spíše negativně. Zatímco Jiří si ji užil, Gábina deset dní jen trpěla.

"Každý den tam bylo něco, nejde říct, co bylo nejhorší. Dost jsem tam i zhubla, byla jsem z Přemka na nervy. Ukradl mi peníze, chtěl mě i znásilnit. Je mi líto, že jsem tenkrát nešla na policii. Je to hrozně zlej člověk,“ vzpomíná Gábina.

(Mohla by vás zajímat také kontroverzní epizoda s Ivou a Marianem.)

Gábina z Výměny manželek a vystupování v dalších pořadech

Účinkování v televizních pořadech patří mezi Gábiny oblíbené činnosti. Na kontě jich má hned několik. Na televizní obrazovky se Gábina vrátila ještě v témže roce vysílání dílu Výměny manželek (2015), a to v pořadu Prostřeno. Později soutěžila také v pořadu Co na to Češi.

S vystupováním v televizi však měla jednu zkušenost ještě před přihlášením do Výměny. V roce 2012 se zúčastnila soutěže Čtyři svatby, kde si v přímém přenosu vzala svého manžela Jiřího. Podle něj je Gábina velmi hravá. "Dá se říct, že je to můj koníček," říká Gábina. „Baví mě to, i když jsme nikdy nic nevyhráli. Ale aspoň máme štěstí v lásce.“

sipka Přeči si také o oblíbené epizodě se Špindírou Lucií ZDE

Voyo - 2 000 filmů a seriálů bez reklam

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

MasterChef Česko porota

MasterChef Česko: Soutěžící a kdo vypadl

23. 8. odstartovala na Voyo 7. řada soutěže MasterChef Česko: 2023. Přečtěte si, jaké výzvy na soutěžící v dalším díle čekali a kdo vypadl.

Celovečerní film Kazmy Kazmitche ONEMANSHOW: The Movie

Celovečerní film Kazmy Kazmitche ONEMANSHOW: The Movie

Celovečerní film ONEMANSHOW: The Movie, za kterým stojí Kamil "Kazma" Bartošek, vstoupí do kin 17. srpna 2023. ☝ Co o něm dosud víme?

Herci na tiskové konferenci k seriálu Zlatá labuť

Seriál Zlatá labuť: přepych v centru Prahy a okupace za dveřmi

Televize Nova představila dobový seriál Zlatá labuť. Kdo má seriál na svědomí a jaké je obsazení?