UFC 286: Klein vs. Herbert – Kde sledovat zápas živě?

Už tuto sobotu se v rámci UFC 286 utká slovenský bijec Ľudovít Lajoš Klein s Angličanem Jaiem Herbertem. Kde jejich zápas a celý turnaj sledovat živě?

Ludovit Lajoš Klein v Oktagonu Foto: Facebook/OKTAGON MMA

UFC 286: Klein vs. Herbert – datum a místo konání

Slovenského bojovníka čeká tuto sobotu důležitý zápas, v němž proti němu nastoupí ostřílený Angličan Jai Herbert. Ludovit Klein má se svou bilancí 19 výher a 4 prohry rozhodně velkou šanci na vítězství, ačkoli Herbert na tom není o moc hůř. Oba si při posledním zápase připsali výhru a je jisté, že ani jeden z nich na tom nehodlá nic měnit.

  • datum: 18. 3. 2023
  • místo: O2 Arena, Londýn
  • live stream: Fortuna TV

UFC 286: Klein vs. Herbert – livestream, kde sledovat živý přenos

Zápas mezi Lajošem Kleinem a Jaiem Herbertem proběhne hned zkraje turnaje, takže byste určitě neměli prošvihnout začátek. Turnaj můžete sledovat zhruba od 18:30 prostřednictvím živého přenosu na Fortuna TV (díky tomu budete mít neustále „po ruce“ aktuální kurzy).

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Turnaj také odvysílá stanice Premier Sport 1, takže pokud jste předplatiteli určitých balíčků na O2 TV, T-Mobile TV nebo DIGI TV, můžete zápas sledovat v televizi.

UFC 286: Klein vs. Herbert – sázky a kurzy

Ačkoli má Herbert na svém kontě o dost více výher než proher a poslední v řadě zdobí jeho bilanci vítězný zápas s Kylem Nelsonem, kterého porazil na body, velké české sázkové kanceláře favorizují slovenského bojovníka Ludovita Lajoše Kleina.

Klein vs. Herbert - KURZY SÁZKOVÝCH KANCELÁŘÍ
Tipsport Fortuna Betano
Klein vs. Herbert Klein vs. Herbert Klein vs. Herbert
1.50 ❌ 2.45 1.53 ❌ 2.51 1.52 ❌ 2.42

Údaje k 15. 3. 2023 (11:45)

Kurzy jsou vypsané nejen na vítěze – vsadit si můžete také na to, zda zápas skončí remízou či technickou remízou nebo na to, v jakém kole zápas skončí. Také můžete zkusit tipnout počet zahájených kol nebo zda jeden či druhý zápasník ukončí zápas KO.

KLIKNĚTE ZDE A VSAĎTE SI NA ZÁPAS Klein ❌ Herbert

UFC 286: Klein vs. Herbert – výška, váha, bilance

Herbertova bilanční tabulka je posledních několik zápasů nestálá jako počasí – výhry se mu téměř pravidelně střídají s prohrami. Během UFC Fight Night 208 na body porazil Kanaďana Kylea Nelsona, ale předtím se nechal v druhém kole knockoutovat španělským „matadorem“ Iliou Topuriou. Pokud by měl v tomto zápase dodržet střídavou tendenci, čekala by ho prohra, třeba ale Herbert začarovaný kruh prolomí.

Ludovit Lajoš Klein má za sebou dvě výhry v řadě, ačkoli předtím mu bilanci hyzdily dvě nepěkné porážky – v jednom případě ho na body porazil Američan Michael Trizano a v druhém případě ho ve třetím kole uškrtil Nate Landwehr. V posledním zápase s Masonem Jonesem si však v červenci minulého roku vybouchal druhé poctivé vítězství v řadě. Očividně mu změna váhové kategorie prospěla a je jisté, že i v turnaji UFC 286 má Klein v plánu navázat a připsat si další vítězství.

Klein vs. Herbert – základní informace
Ludoviť Lajoš Klein jméno Jai Herbert
„Mr. Highlight“ přezdívka „The Black Country Banger“
173 cm výška 185 cm
28 věk 34
lightweight váhová kategorie lightweight
SPARTAKUS FIGHT GYM gym RENEGADE JIU JITSU
19-4-0 bilance (v-p-r) 12-4-0

Síly se zdají téměř vyrovnané, ačkoli pokud se boj dostane na zem, Herberta, který je šikovnější v postoji, by to mohlo vykolejit. Případně by ho Klein mohl dostat svým pověstným highkickem. Oba se ale budou rozhodně snažit soupeře dostat před limitem, takže půjde nepochybně o zajímavou podívanou.

Podívejte se na nejnovější rozhovor s Lajošem Kleinem. Řeč byla nejen o UFC:

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Red Face

Red Face: zfackovat se nechá Franta z hitu Most! i Pavel Novotný

Organizace Red Face přinášející na českou scénu turnaje ve fackované odtajnila na tiskové konferenci plány do budoucna. Co pro nás...

Extraliga ledního hokeje

Tipsport extraliga play off: Pravidla, termíny a kde sledovat

Nejvyšší česká hokejová soutěž přepíná do play-off módu. Podívejte se, co všechno potřebujete vědět o vyřazovací části hokejové extraligy.

Rytmus a Jasmina Alagič

Rytmus životopis: slovenský rapper, jeho kariéra a Zlatokopky

Rytmuse už nevídáme zdaleka jen ve videoklipech, ale pro většinu z nás zůstává hlavně raperem. Čemu všemu se věnuje a jak se vyvíjela jeho...