MMA Oktagon 33 živě: Návrat Vémoly i titulová obhajoba

Největší česko-slovenská organizace Oktagon má před sebou klíčový turnaj v německém Frankfurtu. Bude u toho i Karlos Terminátor Vémola, který se do klece vrací po nucené zdravotní pauze. V tomto článku najdete radu, jak si pustit všechny zápasy živě.

TITULOVÝ DUELNÁVRAT VÉMOLY
LIVESTREAMKARTA

Karlos Vémola se na turnaji Oktagon 33 vrací do klece Foto: Karlos Vémola

Hodnocení turnaje Oktagon 33: 9,5/10

  • Datum a místo: Sobota 4. června 2022 (18:00), Frankfurt, Německo
  • Kurzy: Sázet na všechny zápasy můžete u Sázkových kanceláří

MMA turnaj Oktagon 33 Frankfurt: Buchinger, Keita, Vémola, Polívka, Jungwirth a další - info

Je to zlomový okamžik pro celou domácí MMA scénu. Turnaj Oktagon 33 se v sobotu 4. června od 18:00 poprvé uskuteční v Německu. Ve Festhalle ve Frankfurtu se představí ty největší německé hvězdy a velmi očekávaný je i návrat po zranění Karlose Vémoly. O titul lehké váhy si to rozdá šampion Ivan Buchinger a neporažený Losene Keita. Tento ostře sledovaný galavečer si rozhodně nenechte ujít! Sledujte Vémolu, Buchingera a další na Oktagonu33 ŽIVĚ ZDE

Sledujte zápasy na prelims kartě OKTAGON 33 živě ZDE

Hlavní zápas Oktagon 33: Buchinger vs. Keita

Na německém turnaji Oktagon 33 dojde i na souboj o titul lehké váhy. Aktuální šampion Ivan Buchinger bude čelit sebevědomému Losene Keitovi, který prozatím v profesionálním MMA nepoznal hořkost porážky. Sázkové kurzy v tomto duelu jasně favorizují Ivana Buchingera, který kromě sbírky několika světových titulů poměřil své síly se slavným Conorem McGregorem.

Buchinger je extrémně kvalitním zemařem. Jeho schopnosti v brazilském Jiu-Jitsu jsou na vysoké úrovni, což podtrhuje 24 vítězných submisí v kariéře. V této statistice se mu žádný z česko-slovenských zápasníků nevyrovnavá. Pokud své soupeře vezme na zem, je většinou hotovo. A právě tento scénář všeobecně většina odborníků očekává v zápase s Losene Keitou. Vycházející hvězda drží prozatímní titul lehké váhy, avšak až tento souboj ukáže, kdo je skutečným králem divize do 70 kilogramů.

MMA BILANCE
Ivan Buchinger (39-7) Losene Keita (6-0)

Polotěžká váha: kurzy Vémola vs. Pasternak tip na sázení

V jednu chvíli se zdálo, že bohatá kariéra MMA bojovníka Karlose Vémoly je u konce. Terminátor se ale nevzdal, překonal složité životní období i komplikované zranění a v sobotu 4. června po více než roce znovu vběhne do svého teritoria.

Očekávaný duel Vémola vs. Pasternak bude nejenom jedním z hlavních taháků celého turnaje Oktagon 33, ale zároveň velmi kvalitní prověrkou současné terminátorovi formy. Je to pouhých 14 dní, kdy se v boxu utkal s rapperem Marpem, kterého porazil TKO. Následoval den volna a poté opět tvrdá příprava v Reinders Gymu, Ankos Gymu v Polsku i výživné BJJ tréninky s legendárním Yakuzou. To vše s jediným cílem. Porazit zkušeného polského soupeře Michala Pasternaka a přiblížit se titulovému zápasu ve váze do 93 kilogramů na pražské Štvanici.

Teprve s pásem šampiona přes rameno by potom mělo dojít na svatbu s přítelkyní Lelou Ceterovou a pořízení vytouženého slona do už tak početné zvířecí smečky ve Vémolandu. Sázkové kanceláře jednoznačně vidí, jako vítěze česko-polského duelu právě Karlose Vémolu.

MMA BILANCE
Karlos Vémola (31-6) MIchal Pasternak (16-7)

Kde a kdy sledovat Oktagon 33 živě online a je možné se podívat na Oktagon 33 zdarma?

Pro všechny fanoušky bojových sportů máme skvělou zprávu! Turnaj Oktagon 33 můžete sledovat v sobotu 4. června od 18:00 živě na Tipsport TV zde. Za snadnou online registraci zdarma dostanete parádní sázkový bonus. Vytvoření herního účtu přitom nezabere déle, než několik minut. Pro všechny stávající hráče je podmínkou pro spuštění streamů u Tipsportu vsazený tiket za alespoň 30 Kč v posledních 14 dnech.

Sledovat lze všechny zápasy fight card Oktagon 33. U jednotlivých duelů stačí rozkliknout živý přenos pomocí ikony ▷. V 17:15 začíná turnaj tradičním studiem Round Zero s Oliverem Sálusem a jeho hosty. Toto povídání stejně jako úvodní zápas karty bude zdarma k vidění na oficiálním YouTube kanálu organizace Oktagon.

Bude Oktagon přímý přenos v TV? Jaká je PPV Oktagon cena?

Přímý přenos Oktagon 33, stejně jako ostatní turnaje v posledních letech, již poměrně dlouhou nejsou v televizi živě k dispozici. Kromě výše zmíněného streamu na TV Tipsport je samozřejmě k dispozici i oficiální, avšak placený pay-per-view přenos na oktagon.tv. Za přístup si organizace účtuje poplatek 9,99 EUR v předprodeji a v den konání turnaje 13,99 EUR. Spolehnout se ale můžete na skvělou kvalitu obrazu a možnost si celý turnaj přehrát až 7 dní zpětně.

Karta Oktagon 33: Buchinger, Pütz, Vémola zápas Německo (fight card Frankfurt Oktagon 33)

Ve Frankfurtu se mimo jiné představí absolutní TOP německé MMA scény v čele s populárním Christianem Eckerlinem, Terminátorem T-800 Stephanem Pützem, nebo Martinem a Dawidem Zawadou. Na to, jaké jsou zápasy Oktagon 33 se podívejte níže.

OKTAGON 33 FRANKFURT: PROGRAM + VÝSLEDKY
Main card Tipsport TV / PPV stream
Lightweight title fight Ivan Buchinger vs. Losene Keita (KO)
Light heavyweight Stephan Pütz (body) vs. Martin Zawada
Finále Oktagon Výzvy Hassan Shaaban vs. Selim Topuz (body)
Light heavyweight Karlos Vémola (submise) vs. Michal Pasternak
Welterweight Christian Eckerlin (TKO) vs. Wendell de Oliveira
Welterweight David Zawada (TKO) vs. Erhan Kartal
Prelims card Tipsport TV / PPV stream
Welterweight Christian Jungwirth (TKO) vs. Ivica Truscek
Middleweight Zdeněk Polívka (TKO) vs. Cheick Kone
Heavyweight Hatef Moeil (TKO) vs. Kerisson Rezende
Featherweight Jaroslav Pokorný vs. Ahmed Vila (body)
Heavyweight Donald Cosic vs. Adam Palasz (TKO)
Welterweight Jamie Cordero (body) vs. Endrit Brajskhori
Zdarma Youtube Free Prelims
Bantamweight Michael Diega Scheck (body) vs. Cory Tait

1️⃣ Bude možné sledovat německý turnaj Oktagon online zdarma na Tipsportu?

Ano, na TV Tipsport poběží všechny zápasy Oktagon 33 ve Frankfurtu. Více informací k turnaji i přímému přenosu se dozvíte v tomto článku

2️⃣ Kolik stojí PPV stream na Oktagon TV?

V současné době vykazuje placený stream organizace Oktagon vysokou kvalitu obrazu i zvuku a nabízí možnost zpětného přehrání. V případě, že si chcete vychutnat turnaj touto cestou vyplatí se pořídit si PPV s předstihem za příznivější cenu. Detaily k pay-per-view a online livestreamu zdarma se dočtete v článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Majk Spirit si to v boxu rozdá se Separem

Box na Fight Night Challenge 2: Separ vs. Majk Spirit - program

Špička česko-slovenské rapové scény se tentokrát představí v boxu. Na galavečeru Fight Night Challenge 2 se utká Separ s Majkem Spiritem,...