Box na Fight Night Challenge 2: Separ vs. Majk Spirit - program

Špička česko-slovenské rapové scény se tentokrát představí v boxu. Na galavečeru Fight Night Challenge 2 se utká Separ s Majkem Spiritem, nebo Moloch Vlavo s Rytmusem. To ale zdaleka není všechno!

AKTUÁLNÍ INFOLIVE STREAMZÁPASY

Majk Spirit si to v boxu rozdá se Separem Foto: Profimedia

Fight Night Challenge 2 Bratislava box: termín, dějiště, bojovníci

Populární rappeři to tentokrát rozbalí uvnitř boxerského ringu. V pořadí druhý turnaj organizace Fight Night Challenge se koná v bratislavské AXA NTC Aréně v pátek 3. června 2022 od 18:00. Boxerské zápasy celebrit i známých bojovníků, tzv. „money fighty“ přitahují velkou pozornost nejen fanoušků, ale i sázkařů, což platí i o této akci.

sipka Vsaďte si na zápasy Fight Night Challenge 2 s bonusem za online registraci zde

Turnaj Fight Night Challenge 2022 box: informace, sázky

Ostře sledovaný galavečer Fight Night Challenge 2 znovu nabídne netradiční obsazení zápasů. Promotéři, stejně jako v případě úvodního prosincového turnaje očekávají enormní zájem o tuto akci. A není se co divit. Boxovat jde Rytmus, Separ, Majk Spirit, nebo Frayer Flexking.

Analýzy i sázkové kurzy na hlavní zápas Separ vs. Majk Spirit pasují do role favorita vytáhlého rappera Separa, vlastním jménem Michaela Kmeťa. Ten se přitom teprve před pár měsíci dostal ze spárů rakoviny a má za sebou i těžké období v soukromém životě. V přípravě ho navíc potkaly nepříjemné zdravotní patálie, konkrétně zlomená žebra, která ho na několik týdnů vyřadila z tréninku. V jeho prospěch by naopak měl hrát fakt, že má k bojovým sportům blíže a v minulosti se nevyhýbal ani pouličním pěstním přestřelkám.

Majk Spirit je životním nastavením naprostý opak. V přípravě ale dřel doslova nadoraz a do zápasu jde v životní formě. Snad i proto se s blížícím se termínem utkání sázkové kurzy vyrovnávají. Jedním z rozhodujících faktorů v tomto zápase bude fyzická kondice. Utkání je vypsáno na 4 kola po 3 minutách a Michal Dušička, alias Majk Spirit by na tom s kondicí mohl být lépe. Obecně jde ale o velmi vyrovnané střetnutí.

Kurzy na vítězství Separ Majk Spirit
Fortuna 1,85 2,18
Tipsport 1,50 2,38

Z ryze sportovního hlediska je na turnaji Fight Night Challenge 2 extrémně zajímavý zápas mezi Attilou Véghem a Emanuelem Newtonem. Jejich příběh se totiž začal psát už v organizaci Bellator, kde nejprve Attila svého soka skolil, následně mu ale Američan porážku oplatil a připravil ho o titulový pás. Třetí vzájemné střetnutí rozhodne o tom, kdo z této několik let trvající rivality vzejde jako vítěz. Boxovat se bude na 4x3min.

Separ box kde sledovat Fight Night Challenge online free / Fight Night Challenge PPV stream

Pro sledování boxerského galavečeru FNC 2 existuje oficiálně pouze jedna jediná varianta. Tou je placený PPV stream, který vyjde na 9,99 EUR. Nabídne ale HD kvalitu obrazu a pustit si ho můžete online odkudkoliv s přístupem k internetu, tedy v TV i na mobilu.

Při prvním turnaji v Brně se organizace potýkala s masivními výpadky streamu na Fight-Live.tv. Tyto nepříjemnosti by však podle promotérů měly být pro turnaj Fight Night Challenge 2 vyřešeny.

Program Fight Night Challenge zápasy, karta - výsledky Fight Night Challenge 2

Na kompletní seznam všech zápasů se podívejte v této tabulce. Po skončení zde najdete i výsledky jednotlivých duelů.

Fight Night Challenge 2: program, výsledky, zápasy
Michael Kmeť (Separ) vs. Michal Dušička (Majk Spirit) (TKO)
Attila Végh (body) vs. Emmanuel Newton
Patrik Vrbovský (Rytmus) (body) vs. Denis Domracký (Moloch)
Andreas Stolárik (Frayer Flexking) vs. Erik Gábor (Refew) (diskvalifikace soupeře)
Samuel Krištofič (Pirát) (body) vs. Matěj Kiraly (Kiry The King)
Petr Kareš vs. Alexander Cverna (body)
Matúš Kolarovský (Yael) (body) Jany Landl
Vlasto Čepo (TKO) vs. Patrik Jevický
Tommy Zold remíza Marián Mišalko

Hodnocení turnaje FIGHT NIGHT CHALLENGE 2: 9,3/10

  • Datum a místo: Pátek 3. 6. 2022, AXA NTC Aréna, Bratislava
  • Možnosti sázení: Sázkové kanceláře vypsaly kurzy na všechny zápasy

1️⃣ Jak sledovat Fight Night Challenge v mobilu live?

Boxerský galavečer Fight Night Challenge 2 můžete sledovat živě online na internetu, jak na telefonu, tabletu, tak také v TV. Jak na to se dozvíte uvnitř článku zde.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola je velkým milovníkem zvířat

MMA bojovník Karlos Terminátor Vémola - Vémoland a zvířata

Karlos Vémola ⭐ přitahuje obrovskou pozornost médií a fanoušků nejen svými sportovními výkony, ale i mimo klec.✔️ Pořád se kolem něj něco...

Šampion David Kozma

MMA živě: Kde sledovat Oktagon live stream zdarma i PPV - návod

MMA zápasy největší tuzemské organizace Oktagon✔️ patří mezi naprostý TOP tohoto sportu. V článku se dozvíte, kde se na to podívat v přímém...

Jiří Procházka je český bojovník, který bude v UFC bojovat o titul

Jak sledovat zápasy UFC živě? Online livestream i v TV

Ultimate Fighting Championship✨ je nejlepší světovou organizací smíšeného bojového umění✔️. Podívejte se, kde sledovat Ligu mistrů MMA živě...