Fight Night Challenge 4 Trnava: Jak sledovat sobotní galavečer online

V sobotu 13. května proběhne v Trnavě v pořadí 4. galavečer organizace Fight Night Challenge. V hlavním zápase uvidí diváci rappera Rytmuse, jehož soupeřem bude legendární zápasník Petr Monster Kníže. Mezi další hvězdy našlapané karty patří Attila Végh nebo Nathan Dzaba. V našem článku se dozvíte, kde můžete napínavé souboje sledovat živě.

Fight Night Challenge 4 Foto: Profimedia

Figh Night Challenge 2023 Trnava: Livestream na Oktagon TV

Veškeré zápasy ze sobotního galavečera v Trnavě budou k dispozici prostřednictvím online live streamu na platformě oktagon.tv. Právě zde si můžete zakoupit PVV přenos za 11,99 eur.

VSAĎTE SI NA ZÁPASY S BONUSEM ZA ONLINE REGISTRACI ZDE

Během posledního galavečera Fight Night Challenge 3 v Brně došlo k nečekaným problémům se streamem. Nyní by se už mělo vše obejít bez jakýchkoli komplikací.

Fight Night Challenge 4 Trnava, přímý přenos zdarma

S velkou mírou pravděpodobnosti se dá říct, že Fight Night Challenge 4 nebude vysílán v přímém přenosu na žádné televizi. Pokus se tedy nechystáte přímo do Trnavy, využijte ke sledování zápasů OKTAGON TV.

Fight Night Challenge 2023 Slovensko: datum, místo a čas

Bojové sporty zažívají u nás i na Slovensku v posledních letech velký boom. Sobotní galavečer v Trnavě se proto těší velkému zájmu fanoušků. Velmi solidní základnu příznivců si za relativně krátkou dobu vybudovala i samotná organizace Fight Night Challenge.

FIGHT NIGHT CHALLENGE 4 - TRNAVA
✅KDY: V sobotu 13. května, od 17:00
✅KDE: Městská sportovní hala Trnava
✅HLAVNÍ ZÁPAS: Monster vs. Rytmus
✅LIVESTREAM: PPV

Fight Night Challenge 4 Trnava program: Kdo se představí v sobotním galavečeru?

Kromě již zmiňovaných aktérů se v rámci Fight Night Challenge 4 představí také několik slovenských talentů. Nesmírně zajímavý bude zcela jistě také ženský souboj účastnic reality show Farma. Kompletní program sobotní karty najdete v následující tabulce.

FIGHT NIGHT CHALLENGE 4: PROGRAM
Catchweight 95 kg Patrik Rytmus Vrbovský vs. Petr Monster Kníže 0-3 na body
Catchweight 98 kg Attila Végh vs. Eric Spicely 3-0 na body
Catchweight 66 kg Monika Haklová vs. Dagmar Kubinová zrušeno pro zranění Zemanové
Open weight Karol Ryšavý vs. Marek Bartl 0-3 na body
Catchweight 105 kg Pavol Pali Hari Vaško vs. Adam Dynamic Josef vyhrál Adam Dynamic Josef, diskvalifikace
Catchweight 68 kg Viliam Tankó vs. Michal Takács 0-3 na body
Catchweight 71 kg Marián Mišalko vs. Filip Hačko 1-2 na body
Catchweight 100 kg Branislav Martanovič vs. Michal Mošpan vyhrál Michal Mošpan, K.O. v 1. kole
Catchweight 75 kg Denis Farkaš vs. Deniš Gondžala 3-0 na body
Catchweight 83 kg Nathan Dzaba vs. Šimon Koleň 0-3 na body
Catchweight 123 kg Ján Murcin vs. Ivan Lipkovics vyhrál Ján Murcin, K.O. v 1. kole

Fight Night Challenge 4 vstupenky: Kde sehnat lístky?

Vstupenky na Fight Night Challenge 4, který proběhne v Městské sportovní hale v Trnavě s kapacitou 1900 míst, můžete pořídit v síti predpredaj.sk. Cena lístků se pohybuje v rozmezí od 20 do 249 eur.

Fight Night Challenge 4 Rytmus vs. Monster: Další výzva pro slovenského rappera

Slovenský rapper Rytmus zažije další těžkou výzvu v boxerských rukavicích. Ve svém čtvrtém ostrém zápase bude jeho soupeřem MMA zápasník Petr Monster Kníže, který byl po svém konci v Oktagonu poměrně dlouho v ústraní. Důvodem byly především zdravotní problémy.

Nyní se však vrací na scénu a sobotní money fight zažije v pro něj nezvyklé disciplíně. Monster se totiž zaměřuje převážně na MMA, zápas v boxu však pojímá jako zajímavou příležitost. Fanoušci nyní spekulují, co mají vlastně od zápasu očekávat. Monster se však stále udržuje ve skvělé fyzické kondici, a proto je v sobotním zápase jasným favoritem.

Rytmus si ve svém posledním zápase poradil na body s Molochem. Boxérské zkušenosti pak nasbíral ještě dříve v soubojích s Gáborem Borárosem a Marpem.

Proti Borárosovi vydržel všechna 4 kola, s Marpem pak prohrál také na body. Naposledy musel Rytmus pro nemoc zrušit očekávaný duel s maďarským kolegou z hudební branže, Curtisem.

Fight Night Challenge 4 Attila Végh vs. Eric Spicely

Druhý nejočekávanější fight sobotního večera obstarají slovenský "velikán" Attila Végh a veterán UFC Eric Spicely. Diváci se pak mohou těšit na napínavé odvety mezi Farkašem a Gondžalou či Ryšavým a Bartlem.

V ženském souboji potom poměří síly úřastnice reality show Farma Monika Haklová a Dagmar Kubinová.

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Rytmus a Jasmina Alagič

Rytmus životopis: slovenský rapper, jeho kariéra a Zlatokopky

Rytmuse už nevídáme zdaleka jen ve videoklipech, ale pro většinu z nás zůstává hlavně raperem. Čemu všemu se věnuje a jak se vyvíjela jeho...

Gábor Boráros

Bojovník MMA a průšvihář Gábor Boráros ve Výměně manželek

Bojovníka Oktagonu Gábora Borárose uvidíme v dalším díle Výměny manželek. Proč se s partnerkou přihlásili a jaký je zápasník MMA v...

Oktagon 42

Oktagon 42 Bratislava, livestream živě: Kde sledovat zápasy MMA online?

Sousední Slovensko je na nohou. Důvod je jednoduchý.🤼‍♂️ V sobotu 29. dubna se totiž v Bratislavě koná Oktagon 42. Fanoušci MMA se mohou...