Oktagon 42 Bratislava, livestream živě: Kde sledovat zápasy MMA online?

Sousední Slovensko je na nohou. Důvod je jednoduchý. V sobotu 29. dubna se totiž v Bratislavě koná Oktagon 42. Fanoušci MMA se mohou těšit na strhující fighty ve vynikající atmosféře. Vrcholem večera bude zápas o titul prozatimního šampióna mezi belgickým přízrakem Losenem Keitou a talentovaným českým zápasníkem Jakubem Tichotou. Kde můžete celý galavečer sledovat se dozvíte v našem článku.

KURZYPROGRAMVSTUPENKYLIVESTREAM

Oktagon 42 Foto: Profimedia

Oktagon 42 Bratislava 2023 Keita vs. Tichota: Kde si to zápasníci rozdají?

Další díl seriálu s názvem Oktagon proběhne 14 dní po turnaji v Liberci. Bratislavský galavečer s pořadovým číslem 42 vypukne v sobotu 29. dubna od 18 hodin. Největší česko-slovenská organizace MMA se do slovenské metropole vrací po 2 a půl letech a turnajová karta vzbuzuje velká očekávání.

Akce proběhne na Zimním stadionu Ondreje Nepely (Tipos Aréna) a vrcholem večera bude bitva o titul prozatimního šampióna mezi belgickým Černým panterem Losenem Keitou a českým talentovaným borcem Jakubem Tichotou.

SLEDUJTE VŠECHNY ZÁPASY ŽIVĚ PO JEDNODUCHÉ REGISTRACI S BONUSEM

OKTAGON 42: BRATISLAVA
KDY: Sobota, 29. 4. 2023, 18:00
KDE: Zimní stadion Ondřeje Nepely, Bratislava
LIVESTREAM: Tipsport TV, PPV

Oktagon 42 Keita vs. Tichota tipy a kurzy: Kdo bude králem večera?

Losene Keita má rozhodně o motivaci postaráno, může se totiž stát historicky teprve druhým zápasníkem Oktagonu, jenž bude mít v držení dva titulové pásy. Už nyní se může pyšnit titulem v lehké váze a nyní má šanci přidat i opasek z pérové váhy do 66 kilogramů, který v současné době drží Maté Sanikidze. Gruzinský šampión ale momentálně nemůže nastoupit do klece kvůli zranění.

O titul prozatimního šampióna se tedy Keita utká s českým fighterem Jakubem Tichotou, který přijal účast v zápase na short notice pouhé 2 týdny před turnajem. Ani Keita však k zápasu nenastoupí za ideálních podmínek, jelikož drží ramadán.

Mezi hlavní přednosti Losena Keity patří neskutečná výbušnost a rychlé a tvrdé údery. Tento komplexní bijec pak disponuje také postojem světové úrovně.

V posledním zápase uštědřil Keita lekci elitnímu švédskému bojovníkovi Samuelu Barkovi, kterého ukončil TKO v postoji na začátku třetího kola. Za zmínku určitě stojí také dominantní výhry KO nad Buchingerem, Ryšavým a v neposlední řadě také zápas s Paradaiserem na 5 kol.

BILANCE
Losene Keita Jakub Tichota
10 - 0 5 - 1
kurz na vítězství: 1,20 kurz na vítězství: 4,04

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Oktagon 42 Slovensko Bratislava 2023: Nadějný Jakub Tichota

Jakub Tichota platí v očích odborné veřejnosti za jednoho z nejtalentovanějších zápasníků naší scény. Tento šikovný zemař upoutal v poslední době pozornost zejména napínavým zápasem o titul proti Matému Sanikidzemu, ve kterém náš borec prohrál těsně na body.

Podle vlastních slov si na Keitu věří a skutečnost, že může být jeho prvním přemožitelem, jeho sebedůvěru jenom posiluje.

Oktagon 42 Bratislava 2023 card: Program a zápasy očekávaného galavečera

Kromě již zmiňovaného zápasu mezi Keitou a Tichotou uvidí diváci v Bratislavě celou řadu dalších zajímavých fightů. Pozornost českých a slovenských fanoušků strhává zápas Kohout vs. Ryšavý. Další slovenská hvězda Vlasto Čepo se pak utká s moldavským borcem Ionem Taburceanu.

V rámci Oktagonu 42 se na scéně znovu představí také americký grizzly Jeremy Kimball. Organizace si potom hodně slibuje od britského fightera Shema Rocka, který se v akci ukáže poprvé.

Kompletní program Oktagonu 42 najdete v následující tabulce.

OKTAGON 42: BRATISLAVA 2023 - HLAVNÍ KARTA
Featherweight interimtitle fight 5x5 Losene Keita vs. Jakub Tichota 23:30
Middleweight Vlasto Čepo vs. Ion Tuburceanu 23:45
Lightweight Matouš Kohout vs. Karol Ryšavý 23:15
Catchweight 104 kg Jeremy Kimball vs. Ruben Wolf 22:45
Catchweight 71 Shem Rock vs. Arthur Lima 22:30
Featherweight Roman Paulus vs. Niko Samsonidse 22:00
OKTAGON 42: BRATISLAVA 2023 - PRELIMS
Middleweight Ole Magnor vs. Michal Kotalík 21:15
Heavyweight Stuart Austin vs. John Winter 20:30
Strawweight Katharina Dalisda vs. Isabella De Pádua 19:45
Welterweight Marek Bartl vs. Selim Topuz 19:15
Featherweight Jakub Dohnal vs. Callum Mullen 18:45
OKTAGON 42: BRATISLAVA 2023 - FREE PRELIMS (YOU TUBE)
Welterweight James Lewis vs. Dominic Schober 18:15

Oktagon 42 Bratislava 2023 vstupenky: MMA přes ticketportal

Vstupenky na bratislavský Oktagon můžete zakoupit v síti ticketportal. Cena lístků se pohybuje v různých cenových kategoriích. Aktuální informace o prodeji vstupenek najdete na webu Oktagon MMA, případně na sociálních sítích organizace.

Oktagon 42 MMA Bratislava livestream: Kde sledovat Keita vs. Tichota živě online

Patrně nejlepším řešením je kliknout ZDE a sledovat zápasy na Tipsport TV. Pokud zvolíte sekci LIVE, najdete tam streamy ze všech zápasů bratislavské karty. Díky bonusu za online registraci si pak můžete hned vsadit na své oblíbené zápasníky.

Oktagon 42 MMA Slovensko zdarma: Přenosy bratislavských fightů

Další varianta, jak sledovat Oktagon 42 zdarma již neexistuje. Oficiální PPV je zpoplatněno částkou 10,99 eur v předprodeji a 13,99 eur v den konání turnaje. Na televizních obrazovkách turnaje Oktagonu dlouhodobě v přímém přenosku k dispozici nejsou.

S dvoutýdenní prodlevou budou však všechny souboje umístěny na oficiální YouTube kanál Oktagonu.

1️⃣ Kdy a kde se koná Oktagon 42?

Oktagon 42 se koná v sobotu 29. dubna v Bratislavě - Zimní stadion Ondreje Nepely.

2️⃣ Jaký je hlavní zápas večera?

Největším zápasem na kartě je souboj o titul prozatimního šampióna mezi Losenem Keitou a Jakubem Tichotou.

3️⃣ Kde lze Oktagon 42 sledovat zdarma?

Online stream ze všech zápasů můžete po snadné registraci sledovat na Tipsport TV.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

MS v hokeji

Mistrovství světa v hokeji 2023: Program, výsledky a české zápasy

Po roce se hokejoví fanoušci opět mohou těšit na světový šampionát v hokeji. Tentokrát se odehraje od 12. do 28. května ve finské Tampere a...

NHL

NHL Play off 2023: Kde sledovat živě? Program, výsledky, livestreamy zdarma

Play off nejslavnější hokejové ligy světa je v plném proudu. ✅V NHL se osmička nejlepších týmů snaží získat vysněný Stanley Cup. Povede se...

NBA

NBA Play-off 2023: Livestreamy a výsledky nejlepší basketbalové ligy

Nejprestižnější basketbalová soutěž světa - NBA se přesunula do své vrcholné fáze, kterou je pochopitelně play off. V našem článku budeme...