Energetický zázrak jménem Madmonq: složení, hodnoty, recenze

Jeho název komolíme různě, říkáme mu madmong i madmonk a přitom jde alespoň mezi gamery o známou firmu. Co je Madmonq, co přesně dělá, jak dlouho působí a kde ho koupit?

Madmonq Foto: Facebook/Madmonq

Hodnocení: 8,9/10

  • přírodní složení
  • extra složky
  • praktické balení a užívání

MADMONQ: Co je vlastně zač?

Herní suplement, mentální boost, nutriční doplněk. Dá se popsat různě, a ačkoli byste to možná vzhledem k názvu nečekali, Madmonq je ryze český vynález. Tato cucavá tabletka plná energie byla vyvinuta pro gamery, co se chtějí během celonočního hraní nakopnout, aniž by do sebe lili litry energeťáku. Má jít o zdravější variantu, která hráčům, jejich mozkům i tělům poskytne ty látky, kterých mají typicky nedostatek.

MADMONQ: kofein, bylinky a čaj. Jaké je jeho složení a nutriční hodnoty?

Madmonq slibuje spoustu energie, lepší soustředění a velkou výdrž. A z čeho že vlastně je? Jde o kombinaci kofeinu, čajových, bylinných a ovocných extraktů, antioxidantů, aminokyselin, vitamínů a dvou speciálních ingrediencí: Brainberry® – přírodní extrakt, který má zlepšovat soustředění a který se testoval přímo na hráčích – a Spectra™ – unikátní složka, jež kombinuje 29 extra antioxidačních rostlin, bylin a ovoce.

Nutriční tabulka, hodnoty na 100 g
Bílkoviny 0 g
Sacharidy 0 g
Cukry 0 g
Tuky 0 g
Vláknina 0 g
Sůl 8 g
Voda 0 g
Vápník 29 g

Jak dlouho MADMONQ vydrží?

Výrobci si kromě funkčnosti samotných tablet zakládají také na praktickém balení s takzvaným click-clack systémem zavírání. Díky tomu vám při správném skladování vydrží jedna krabička celých osmnáct měsíců. Účinek jedné tabletky je individuální, ale pohybuje se mezi třemi až šesti hodinami.

MADMONQ Champion

Je Madmonq vhodný jen pro hráče? Jednoduše řečeno ne. Jistě, byl primárně vyvinutý právě pro gamery, ale vzhledem k jeho přírodnímu složení ho může užívat kdokoli. Je vhodný například také pro řidiče nebo pro studenty během zkouškového. Užívání Madmonqu je v podstatě neomezené a obzvlášť to platí pro Madmonq Champion určený pro celkové, dlouhodobé zdraví. Oproti klasickému Madmonqu u verze Champion nejde primárně o povzbuzení a energii, zato ale posílí vaši imunitu, vitalitu a rovnováhu.

MADMONQ: hrozí nám nějaké vedlejší účinky?

Dle studií zkoumajících ingredience, z nichž se Madmonq skládá, nehrozí nebezpečí vedlejších účinků. Jako u každého doplňku stravy se doporučuje dát si mezi baleními dva až tři dny pauzu. Proto prý výrobci vytvořili balení o 28 tabletách. I s tímto dvoudenním oddychem vydrží na celý měsíc. Výrobci nedoporučují Madmonq kombinovat s jinými kofeinovými výrobky, protože považují svůj produkt za perfektně vyvážený a naprosto dostačující.

MADMONQ a věk: Kdy je vhodné ho začít užívat?

Výrobci tabletek doporučují Madmonq užívat až od osmnácti let. Za složením, funkčností a zdravotní nezávadností svého výrobku si stojí, ale zastávají názor, že člověk mladší osmnácti let by si měl vystačit s tím, co má přirozeně k dispozici: správně jíst, pít, spát a naučit se spoléhat na sebe.

MADMONQ, Duklock, Agraelus a jedna exkluzivní party

Pokud byste se stali součástí tak zvaného elitního klubu předplatitelů a byli jste výrobku věrní po celý jeden rok, mohli byste se účastnit Madmonq party. Letos v září proběhla Madmonq party 3.0, k níž se online připojilo přes 50 000 lidí. Zúčastnilo se jí také několik známých jmen z oblasti gamingu jako například Xnapy, Agraelus – jenž se dočkal ocenění Sellout roku – nebo Duklock, který byl vyhlášený Překvapením roku.

Jak MADMONQ vznikl a kdo ho vlastní?

Cesta tohoto výrobku začala už roku 2017. Tehdy se Michal Noga rozhodl založit si start-up a vytvořit výjimečný povzbuzující produkt vyvinutý na míru hráčům. Michal ale nezačínal od nuly, měl totiž s vývojem podobných produktů zkušenost ze společnosti Walmark, kde měl na starost inovační procesy a sledování trendů a s tím spojený vývoj nových výrobků. Podobu celé své kariéry se zajímal o mentální výkon a během své praxe sbíral ty nejúčinnější látky, které pak společně s vývojáři doladil tak, aby byla jejich kombinace co nejintenzivnější.

MADMONQ vs G Fuel

Možná máte v povědomí značku G Fuel, která vyrábí energetické drinky, určené primárně pro esport a která si stejně jako MADMONQ zakládá na tom, aby byly jejich produkty co nejzdravější. Například jedna z prvních příchutí Blue Ice je nadupaná vitaminy a aminokyselinami. Tabletky Madmonq jsou určitě praktičtější, pokud chcete přípravek užívat denně, a má ještě jednu výhodu oproti energy drinkům – neobsahuje žádné sacharidy, takže vám dodá energii, aniž byste se cpali rychlými cukry a přibírali.

Nutriční tabulka: hodnoty na 100 g - Madmonq vs G Fuel
Madmonq G Fuel
Bílkoviny 0 g 0 g
Sacharidy 0 g 43 g
-z toho cukry 0 g 0g
Tuky 0 g 0 g
-z toho nasycené mastné kyseliny 0 g 0 g
Sůl 8 g 1.2. g

MADMONQ: Recenze

Všichni recenzenti se shodují na jednom: dodá energii, povzbudí, dopomůže k lepšímu soustředění. Madmonq není třeba doplňovat kávou nebo energy drinkem. Chválí si ho i ti, co ho užívají během zkouškového. Člověk se nejen lépe soustředí, ale je také odolnější vůči stresu. Suma sumárum je to zdravější i účinnější, než do sebe nalít několik šálků kávy nebo plechovek energeťáku. Na oficiálních stránkách výrobek dosahuje hodnocení 4,7 z 5.

Transparentní MADMONQ: Facebook, Twitch, Instagram, TikTok i Twitter

Pokud se chcete o téhle energetické bombě dozvědět víc, nebude to problém. Madmonq funguje v podstatě na všech sociálních sítích, které vás jen napadnou. Má svůj kanál na YouTube, kde mají přes jedenáct tisíc odběratelů a kde najdete také sestřih z letošní Madmonq party, i na streamovací službě Twitch.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Podívejte se na nejsledovanější hry na Twitchi

TOP 10 nejsledovanějších her na Twitch TV - aktuální pořadí

Zajímá vás, které hry jsou aktuálně nejsledovanější na Twitch TV? Podívejte se na kompletní přehled i pro jednotlivé měsíce.

Chytré hodinky

Chytré hodinky: Jaké jsou možnosti jejich využití?

Chytré hodinky – tento pojem je jedním z nejskloňovanějších termínů dnešní moderní doby. Bývá chválen různými skupinami populace, ať už...

Určitě máte ve svém okolí někoho, kdo svůj protějšek poznal v aplikaci Tinder

Tinder aplikace - recenze a zkušenosti s online seznamkou

Podle výzkumů až 45 % lidí hledá vztah přes seznamovací aplikace na internetu. Tinder je v tomto jedničkou na trhu. Vše o aplikaci Tinder...