MS hokej 2024: Soutěžte o vstupenky u Tipsportu!

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Nesehnali jste včas vstupenky na mistrovství světa v ledním hokeji? Není třeba věšet hlavu! Až do 26. května totiž probíhá soutěž u Tipsportu, který rozdává tisíce vstupenek a další zajímavé ceny. Stále tak máte šanci se na MS v hokeji 2024 vypravit…

MS hokej 2024: Soutěžte o vstupenky u Tipsportu! Foto: Tipsport

Tipsport: Soutěž o lístky na MS v hokeji 2024

Tipsport přichází s velice lákavou nabídkou, která vám může zajistit vstupenku na letošní mistrovství světa v ledním hokeji. Každý den až do 26. května máte u Tipsportu nebo Chance možnost soutěžit a vyhrávat nejen vstupenky, ale i další mimořádně štědré ceny.

sipka Klikněte ZDE a založte si účet u Tipsportu, s bonusem k registraci

Jak soutěž probíhá? S každou uzavřenou sázkou ve výši minimálně 100 korun/Netů získáte možnost účastnit se soutěže o lákavé ceny. V banku je přesně 2 024 vstupenek na MS v hokeji 2024, 2 200 exkluzivních Pasta bund a 15 milionů Netů ve formě okamžitých odměn na sázkařský účet.

Tipsport/Chance soutěž (MS hokej 2024) 🏒
⏰ Časový rámec: 19. dubna – 26. května 2024
✏️ Podmínky účasti: Vsadit min. za 100 Kč / 1 den = 1 sázka = 1 šance na výhru
🏆 Ceny: Vstupenky na MS v hokeji 2024, Pasta bundy, Nety

Tipsport: Sázka jako vstupenka do soutěže

Každý den můžete získat jeden soutěžní pokus. Jediné, co pro to musíte udělat, je přihlásit se u Tipsportu nebo Chance do soutěže a uzavřít sázku ve výši alespoň 100 korun. A nemusí se jednat o jednu sázku – klidně můžete zvolit více menších sázenek. Vsadit lze úplně na cokoli, vůbec to nemusí být mistrovství světa v hokeji.

Sázky můžete provádět na webu, v mobilní aplikaci nebo v kamenných pobočkách, do soutěže se počítají všechny. Do několika minut po uzavření kvalifikační sázky získáte soutěžní pokus. Pokud ho využijete ihned, nebo jej odložíte, je čistě na vás. Výsledek vašeho pokusu se dozvíte okamžitě na soutěžní stránce.

Pokud vyhrajete některou z cen, následující den můžete soutěžit klidně znovu. Vyhrát tak můžete po celou dobu soutěže i vícekrát.

sipka Registrujte se u Tipsportu a hrajte o lístky na MS v hokeji 2024

MS hokej 2024 soutěž – ceny: Vstupenky, Pasta bundy, Nety

Hraje se celkem o 2 024 vstupenek, přičemž každý výherce obdrží rovnou dvě, aby na dané utkání mohl přizvat i parťáka. Tipsport tedy rozdá 1 012 balíčků po dvou vstupenkách. Ve hře je 328 lístků na zápasy českého týmu (včetně případného čtvrtfinále). Mohou je vyhrát pouze hráči registrovaní u Tipsportu nebo Chance v Česku.

Část celkového množství lístků (konkrétně 256 kusů) tvoří lupeny na slovenské zápasy. Tyto vstupenky jsou naopak dostupné pouze sázkařům registrovaným u Tipsportu na Slovensku.

Pokud se na vás usměje štěstí, ideálně si vyhrané vstupenky stáhněte hned v elektronické podobě přímo ze soutěžní stránky. Pro jejich stažení je totiž stanoven termín (zobrazí se spolu s výhrou), po kterém propadnou.

Tipsport soutěž o 2 200 Pasta bund od Davida Pastrňáka

Kromě lístků na zápasy je velice lákavou výhrou speciální Pasta bunda vytvořená designérem Martinem „kafes33“ Hirthem pro jednoho z nejlepších českých hráčů Davida Pastrňáka. Podrobnější informace o Pasta bundě si můžete přečíst tady.

V případě výhry budete požádáni o vyplnění jednoduchého zasílacího formuláře, kde uvedete potřebné údaje (pečlivě volte velikost bundy, protože pozdější reklamace bohužel nejsou možné). Bunda vám bude odeslána v následujících pěti dnech.

Tipsport soutěž o 15 milionů Netů

Tuto výhru ocení spíše pravidelní hráči, kteří ke svým výhrám z běžného sázení získají jako bonus Nety (u Chance Goldeny), která využijí k dalším sázkám. Vyhrané Nety jsou na hráčský účet připsány okamžitě.

Tipsport: Jak soutěžit o lístky na MS v hokeji a další ceny

Ať už patříte mezi pravidelné sázkaře, nebo zkusíte štěstí jen občas u vybraných příležitostí, soutěž u Tipsportu v rámci MS v hokeji 2024 je skvělou příležitostí, jak si zábavu ze sázení užít naplno a vyhrát opravdu štědré ceny.

Tipsport / soutěž o lístky na MS v hokeji 2024 – Postup:

  • Založte si účet u Tipsportu
  • Přihlaste se do svého účtu a v sekci „Soutěže“ klikněte na tlačítko „CHCI SOUTĚŽIT“
  • Vsaďte si alespoň za 100 korun (libovolné množství i druh tiketů)
  • Do několika minut obdržíte soutěžní pokus, který využijete stisknutím tlačítka „CHCI HRÁT“ (můžete si jej ponechat na později)
  • V případě výhry uvidíte na soutěžní stránce instrukce k dalšímu postupu. Pokud nevyhrajete, druhý den můžete znovu vsadit a získat další pokus.

sipka Podívejte se na podrobné informace o MS v hokeji 2024 ZDE

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

sportka-loterie-kontrola-tiketu.jpg

Sportka kontrola tiketu: Tažená čísla, výsledky, tabulka výher

Vsadili jste si Sportku a chcete zkontrolovat svůj tiket? Nejrychlejším způsobem je kontrola tiketu online. Jak na to?

Nejlepší stírací losy Fortuna

TOP online losy Fortuna: Nejlepší stírací losy

Fortuna nabízí desítky online losů, které můžete stírat pohodlně přímo ze svého mobilu. Které z nich jsou nejlepší? A na kterých můžete...

Vyzvedněte si uvítací bonus bez nutnosti vkladu ZDE

Přehled uvítacích casino bonusů bez nutnosti vkladu

Registrací nezískáte jen možnost pobavit se u vašich oblíbených her, ale můžete využít i bonusy v podobě financí na toto vytvořené konto.