Ed Sheeran se otevře v dokumentu na Disney+. Co všechno odhalí?

Už 3. května si předplatitelé Disney+ budou moci pustit čtyřdílný dokument o jedné z nejzářivějších hudebních hvězd současnosti Edu Sheeranovi. Co všechno o sobě Ed v dokumentu prozradí?

Ed Sheeran Foto: Profimedia

Ed Sheeran: náhled do soukromí jedné z největších hvězd současnosti

Ed Sheeran se rozhodl fanouškům ukázat velkou část svého soukromí, a tak vůbec poprvé míří na obrazovky dokument Ed Sheeran: The Sum of It All přibližující lidem, kdo vlastně Ed Sheeran je. Sledovat Sheeranovy životní kotrmelce budeme moci ve čtyřdílném počinu, který vznikl ve spolupráci se společností Disney, z jejíž iniciativy dokument vznikl.

  • Kde sledovat: Disney+
  • Kdy sledovat: od 3. května 2023

Dokument bude mít čtyři díly, které se jmenují:

  • Láska
  • Ztráta
  • Pozornost
  • Rovnováha

Už názvy jednotlivých částí naznačují, že Ed a tvůrci dokumentu šli skutečně do hloubky a diváci si nejspíš užijí i okamžiky, kdy se šlo takzvaně na dřeň.

Projekt vznikal pod taktovkou producentů z Fulwell 73 Productions, kteří spolupracovali s hvězdami jako Elton John (Elton John živě: Rozlučkový koncert z Dodger stadionu) nebo s Adele (Adele: One Night Only, The GRAMMY Awards).

Ed také vydal nový singl - píseň Eyes Closed vyšla 24. 3. 2023 a 5. května vychází Edovo zbrusu nové album Substract.

Dokument poodhalí zákulisí vzniku Sheeranových největších hitů, ale také ukáže celou jeho cestu ke slávě a soukromý život včetně archivních videí z jeho dětství. Budou tu také záběry z vystoupení a exkluzivní rozhovory.

„Své soukromí a osobní život jsem si vždy hodně střežil. Jediný dokument, který jsem kdy natočil, byl o skládání písní. Oslovila mě společnost Disney, jestli nechci natočit čtyřdílný dokument, a mně přišlo, že je ten správný čas se otevřít a pustit lidi dovnitř...“ prozradil Ed Sheeran.

„... Tento dokument však ukazuje muže, který se za všemi těmi hity skrývá. Představuje Eda ve zcela jiné poloze a ukazuje ho po roce, který byl bouřlivý jak po osobní, tak profesní stránce,“ okomentovali dokument Ben Turner a Ben Winston, kteří spolupracují s produkční společností Fulwell 73.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ben Cristovao

Ben Cristovao životopis a profil, koncerty, alba a přítelkyně

Ben Cristovao od dob své účasti v SuperStar ušel dlouhou cestu a stal se z něj jeden z nejprogresivnějších umělců v Čechách. Kdo je Ben...

Ozzy Osbourne

Ozzy Osbourne už má dost: ruší koncerty, s vystupováním končí

Ozzy Osbourne končí s vystupováním. Prsty v tom má hlavně jeho zdravotní stav a s ním spojená celková únava. Na pódiu už ho nejspíš...

Otakar Marpo Petřina

Otakar Petřina alias Marpo: rapper, bubeník a zápasník v jednom

Hudbě se věnuje celý život a stejně tak odmalička miluje sport. Marpo je zkrátka muž mnoha talentů. Přečtěte si, kdo je Otakar Petřina.