Babiš na sociálních sítích: Vsaďte si na mě a vyhrajete 12 tisíc

S rostoucím počtem prezidentských debat rostl u sázkových kanceláří také kurz na vítězství Andreje Babiše ve 2. kole voleb. Znamená to jediné. Že se stane novým českým prezidentem není příliš pravděpodobné. Fortuna nyní vypsala na Babišův trium dokonce kurz 12.00, na což sám Babiš reagoval na sociálních sítích humorným statusem.

Andrej Babiš Foto: Petr Topič/MAFRA/Profimedia

Bookmakeři mají jasno

Petr Pavel a Andrej Babiš tvoří v těchto dnech nerozlučnou dvojici. Absolvovali spolu debatu v Deníku, v Blesku, na Novinkách, v České televizi, na Primě a v posledním střetnutí i na Nově. Nejen podle názoru sázkových kanceláří upevnil po těchto "kláních" roli favorita Petr Pavel, jehož kurz na zvolení prezidentem se stále více přibližuje jedničce. VSAĎTE SI NA PREZIDENTSKÉ VOLBY S BONUSEM ZDARMA.

Bookmakeři v tuto chvíli nabízejí sázky na vítězství Pavla v kurzech 1.04:1 až 1.07:1. Pokud si myslíte, že druhé kolo ovládne Babiš, můžete si na něj vsadit v kurzech od 8:1 do 12:1.

Tisíc korun na Babiše?

Současné trendy samozřejmě předseda hnutí ANO zná a na sociálních sítích se snaží ukázat, že je bere s humorem. "Byl jsem ve Fortuně, kurz je 12. Vsaďte si 1000 Kč a přijďte všichni volit, vyhrajete 12 000 Kč. Babiš vždycky pomáhá, za Babiše bude líp," stálo dnes na jeho Twitteru a později také na Facebooku.

Generál Pavel jako vedoucí Slavia

Jak si vlastně v praxi představit momentální nízký kurz na vítězství Petra Pavla vtipně nastínil hlavní bookmaker a specialista na politické sázky Tipsportu Pavol Boško. "Náskok Petra Pavla je výrazný a dá se porovnat ve fotbalové terminologii s tím, když Slavia Praha v první lize vede v 86. minutě zápasu 2:0. Přijímáme samozřejmě sázky i na výhru pana Andreje Babiše, jeho fanoušci stále věří, že situaci může ještě otočit," sdělil pro ČTK.

PREZIDENTSKÉ VOLBY 2023 - 2. KOLO: KURZY ČESKÝCH SÁZKOVÝCH KANCELÁŘÍ

FORTUNA TIPSPORT BETANO
PETR PAVEL 1,05 1,04 1,04
ANDREJ BABIŠ 12 11,50 12

Sázky jsou rekordní

Druhé kolo prezidentských voleb proběhne v pátek 27. a v sobotu 28. ledna a karty jsou tedy dle pracovníků sázkových kanceláří rozdány jasně. Ti také tvrdí, že sázky jsou již nyní rekordní. Rekord z roku 2018, kdy se během prezidentských voleb prosázelo 285 milionů korun, tedy bude překonán.

Fortuna

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Marek Prchal

Babišův stratég Marek Prchal byl vyloučen ze sdružení marketérů

O prezidentském kandidátovi a předsedovi hnutí ANO Andreji Babišovi si můžeme myslet cokoliv, jedno ale nelze zpochybnit - stojí za ním...

Volba prezidenta 2023

Jak volit ve volbách prezidenta ČR 2023 - návod jak a kde volit

Už za pár dní nás čeká druhé kolo prezidentských voleb. Kde a jak si zvolit novou hlavu státu? Přečtěte si návod, jak správně hlasovat.