Kdy a kde sledovat box Fury vs. Whyte živě online a v TV

Neporažený král těžké váhy Tyson Fury má před sebou ostře sledovaný zápas. Jak sledovat jeho souboj s Dillianem Whytem v přímém přenosu vám poradíme v tomto článku.

Tyson Fury se v sobotu utká s Dillianem Whytem Foto: Profimedia

Box Fury dnes živě online přenos - live stream 23. dubna 2022 Wembley Stadium, Londýn

Legendární The Gypsy King se vrací mezi šestnáct provazů. V sobotu 23. dubna okolo 23:00 se Tyson Fury ve své další obhajobě světového titulu organizace WBC a prstenu The Ring postaví povinnému vyzyvateli Dillianu Whyteovi.

Obrovsky sledovanou sportovní událost hostí Velká Británie, konkrétně londýnský stadion Wembley. V ochozech bude přítomno až 94 000 diváků a miliony fanoušků budou tento nejsledovanější boxerský duel letošního roku sledovat skrze online livestream a přímý přenos v TV. Tuhle bitvu chce zkrátka vidět každý!

Současná světová jednička těžké váhy jde do zápasu v roli velkého favorita. Bilance a poslední výkony Tysona Furyho totiž dávají tušit, že Dillian Whyte bude muset předvést životní výkon a ještě mít kopec štěstí. V každém případě nás ale čeká fantastická podívaná a světový box té nejvyšší úrovně.

Stejně jako v rámci zápasů Fury vs. Whyte trhají rekordy finanční odměny pro oba boxery, mohutně se na tento boxerský svátek sází i u sázkových kanceláří. Fanoušci, odborníci i světoví boxeři se v zásadě shodují na tom, že Whyte má při současné formě Furyho jen velmi malé šance na úspěch. V boxu se ale může stát cokoliv.

Fury živě zdarma dnes: přímý přenos Whyte vs. Fury v televizi, online live stream, PPV

Obrovský a celosvětový zájem o boxerský megafight Fury vs. Whyte vnímají i mediální domy a televize. Duel, který pořádá BT Sport uznávaného promotéra Eddieho Hearna, bude živě přenášet celá řada stanic po celém světě. To vše navzdory tomu, že se cena za vysílací práva vyšplhala opravdu velmi vysoko. Tyson Fury je ale naprostou ikonou současného boxu a jeho vytříbená technika, pohyb i nezdolná povaha šampiona je „pastvou pro oči“ každého fanouška boxu.

Tyson Fury Nova Action (TV) a Voyo live stream online - informace

Fanoušci v České republice se mohou sledovat od 21:30 přímý přenos galavečeru z Wembley a hlavní tahák Fury vs. Whyte na neplacené komerční stanici Nova Action a také platformě Voyo. K dispozici tak bude možnost sledovat několik zápasů na fight card live před samotným a nejočekávanějších vrcholem večera. V akci bude mimo jiné i nevlastní bratr Tysona Furyho, Tommy Fury.

Utkání Fury vs. Whyte je možné sledovat několika způsoby také na Slovensku. Zapomínat nesmíme i na fakt, že utkání proběhne v samém srdci Anglie, kde je box extrémně populární a dá se očekávat naprosto elektrizující atmosféra. Na internetu bude pravděpodobně k dispozici i mnoho volně dostupných livestreamů, které ale často postrádají odpovídající kvalitu obrazu a zvuku.

1️⃣ Jak sledovat dnes Fury live stream box s Dillianem Whytem?

Tyson Fury se na vyprodaném stadionu Wembley utká v sobotu 23. dubna s Dillianem Whytem. Jejich vzájemný duel budou moci fanoušci sledovat online živě i z České republiky, a to hned několika způsoby. Návod, kde si pustit live zápas Fury vs. Whyte najdete v článku.

2️⃣ Kdy bude zápas Fury v kolik hodin?

Zápas Tysona Furyho s Dillianem Whytem by měl přijít na řadu v sobotu 23. dubna okolo 23:00. Přesný čas se bude odvíjet od délky předchozích zápasů. Podrobné informace o přímém přenose najdete v článku.

3️⃣ Kde lze sledovat Whyte vs. Fury stream zdarma?

Zápas Tyson Fury vs. Dillian Whyte bude možné sledovat online zdarma. Kompletní informace se dočtete v tomto článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola je velkým milovníkem zvířat

MMA bojovník Karlos Terminátor Vémola - Vémoland a zvířata

Karlos Vémola ⭐ přitahuje obrovskou pozornost médií a fanoušků nejen svými sportovními výkony, ale i mimo klec.✔️ Pořád se kolem něj něco...

Šampion David Kozma

MMA živě: Kde sledovat Oktagon live stream zdarma i PPV - návod

MMA zápasy největší tuzemské organizace Oktagon✔️ patří mezi naprostý TOP tohoto sportu. V článku se dozvíte, kde se na to podívat v přímém...

Matěj Kozubovský a Miroslav Brož v barvách RFA

Real Fight Arena livestream: Jak a kde sledovat RFA živě?

Na pole bojových sportů vstoupila nová organizace Real Fight Arena✔️. V tomto článku se dozvíte, jakým způsobem naladíte RFA zápasy v...