Real Fight Arena livestream: Jak a kde sledovat RFA živě?

Na pole bojových sportů vstoupila nová organizace Real Fight Arena. Fanoušci jsou v očekávání, zda se ambicióznímu projektu podaří naplnit velké plány a vize. V tomto článku se dozvíte, jakým způsobem naladíte RFA zápasy v přímém přenosu.

Matěj Kozubovský a Miroslav Brož v barvách RFA Foto: RFA

Turnaje RFA live: MMA i postoj prvotřídní kvality v přímém přenosu

Organizace RFA přináší svěží vítr na česko-slovenskou bojovou scénu. Promotérům se podařilo ulovit do svých řad několik hvězd MMA i K1 a Muay Thai, což je zárukou velmi atraktivní podívané. Kromě samotných zápasů bude také zajímavé sledovat, jak se bude vyvíjet konkurenční boj mezi RFA a Oktagonem. Není žádným tajemstvím, že se chce RFA stát v budoucnu nejsilnější domácí organizací, a proto si její galavečery nemůže nechat ujít žádný fanoušek bojových sportů u nás.

REAL FIGHT ARENA ŽIVĚ ONLINE
Tipsport TV (zdarma)
Pay-per-view stream (PPV)

Jak a kde sledovat RFA zápasy živě zdarma online? Live stream Tipsport TV

Sázková kancelář Tipsport navázala s organizací Real Fight Arena exkluzivní spolupráci a stala se jejím generálním partnerem, takže všechny RFA galavečery jsou ke zhlédnutí v livestream nabídce na Tipsport TV. Po jednoduché online registraci zde navíc dostanete vstupní na vaše první sázky a k tomu možnost sledovat sportovní přenosy zdarma po dobu 7 dní.

Následně je potřeba ke spuštění streamů vsazený tiket za minimálně 30 Kč v posledních 14 dnech. Pro tyto účely můžete pohodlně využít zmíněný vstupní bonus. Kromě RFA turnajů můžete na Tipsport TV sledovat také všechny zápasy organizace Oktagon MMA a mnoho dalších sportovních akcí z nejrůznějších sportů.

Real Sport Arena - PPV (pay-per-view) online

Druhou variantou, jak sledovat turnaje Real Fight Arena je zakoupení PPV streamu na webu realsport.tv. Jeho cena je 9,90 EUR. Každý z RFA bojovníků má k dispozici vlastní promo kód, jehož využitím obdržíte 5% slevu, podpoříte daného zápasníka a zároveň mu přihrajete procenta z prodaných PPV. Kód si promuje každý zápasník před turnajem sám na svých sociálních sítích.

RFA program 2022

Organizace RFA plánuje během letošního roku uspořádat minimálně 7 turnajů. Jednotlivé akce se budou konat v Česku i na Slovensku. Organizace v čele s Borisem Marhanským chce dávat prostor především domácím zápasníkům.

sipka PODÍVEJTE SE NA PROGRAM TURNAJŮ RFA

Online přímý přenos RFA mobil a PC - návod a výhody

V dnešní době si pustíte jakýkoliv vybraný stream na Tipsport TV kdekoliv s přístupem na internet. Stačí přejít do nabídky live, rozkliknout si vybraný zápas a spustit stream pomocí ikony „play“. Všechny streamy mají velmi kvalitní obraz i zvuk a na mobilu si můžete roztáhnout obraz přes celou obrazovku, a nebo si ho naopak minimalizovat na pozadí při další činnosti.

RFA záznamy - YouTube, Voyo

V televizi přímé přenosy z turnajů organizace Real Fight nebudou k dispozici. Záznamy RFA zápasů ale poběží na platformě Voyo, stejně jako doprovodné video materiály nejrůznějšího charakteru. Jednotlivé zápasy budou zároveň s odstupem také na YouTube kanále RFA.

1️⃣ Kde je možné sledovat turnaje RFA živě online?

Všechny galavečery RFA je možné sledovat live na internetu. Podrobnější informace o návod najdete uvnitř článku.

2️⃣ Kde najdu kompletní program RFA turnajů, které již byly ohlášeny?

Organizace Real Fight Arena již oznámila termíny a místa konání turnajů pro rok 2022. Více informací a program turnajů je k dispozici v tomto článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka je český bojovník, který bude v UFC bojovat o titul

Jak sledovat zápasy UFC živě? Online livestream i v TV

Ultimate Fighting Championship✨ je nejlepší světovou organizací smíšeného bojového umění✔️. Podívejte se, kde sledovat Ligu mistrů MMA živě...

Šampion David Kozma

MMA živě: Kde sledovat Oktagon live stream zdarma i PPV - návod

MMA zápasy největší tuzemské organizace Oktagon✔️ patří mezi naprostý TOP tohoto sportu. V článku se dozvíte, kde se na to podívat v přímém...