Kde sledovat Oktagon 37 zdarma online? Livestream, výsledky

MMA turnaj Oktagon 37 v Ostravě se nezadržitelně blíží. V tomto článku se dozvíte, kde a jakým způsobem se podíváte na všechny zápasy živě online.

AKTUÁLNÍ INFOPROGRAM A VÝSLEDKY
ONLINE LIVESTREAM

Ondrej Novotný, David Kozma a Pavol Neruda Foto: OKTAGON MMA

Hodnocení turnaje OKTAGON 37: 9,1/10

  • Datum a místo: 3. 12., 18:00, Ostrava
  • Nabídka sázek: U sázkových kanceláří najdete mnoho kurzových příležitostí

Oktagon v Ostravě 3. 12. 2022: Kozma vs. Brito online informace

Teprve podruhé v historii organizace uvidíme hned dvě titulové bitvy v jeden večer. David Kozma má před sebou další zkoušku v podobě Brazilce Brita. O post šampiona pérové váhy si to rozdá mladá krev Sanikidze a Tichota. Nabitý turnaj startuje v sobotu 3. prosince od 18:00 a vy můžete sledovat všechny zápasy online živě na Tipsport TV ZDE

Sledujte OKTAGON 37 živě ZDE

Atmosféra turnajů v Ostravě je vždy vynikající a na turnaji Oktagon 37 to určitě nebude jinak. Fanoušci tu přivítají domácí hrdiny Kozmu, Širokého, nebo Mikuláška, a tak nebude o třaskavé emoce nouze. Speciální galavečer to bude i pro spolumajitele a promotéra Ondřeje Novotného, který z tohoto svérázného města pochází.

OKTAGON 37
📌Kdy: 3. prosince 2022
📌Kde: Ostravar Aréna, Ostrava
📌Karta: Prohlédnout zde
📌Livestream: Tipsport TV, PPV

MMA Oktagon live: Kdo bude zápasit na Oktagon 37 Ostrava?

Ostrava Oktagon bezmezně miluje a tento turnaj by neměl uniknout žádnému fanouškovi bojových sportů. Hlavním lákadlem galavečera je titulový zápas velterové váhy Kozma vs. Brito. Pro růžového pantera Davida Kozmu jde už o šestou obhajobu titulu, který drží od roku 2018. Nikdo jiný si nehýčká titul tak dlouho, jako právě rodák z nedaleké Karviné.

Legendární Slovák Ivan Buchinger je dlouhodobě mimo hru, a tak se o trůn pérové váhy porvou dva mladí vlčáci. Gruzínec Sanikidze, ani český talent Tichota dosud nenašli v Oktagonu přemožitele, vysněný titulový pás ale může získat pouze jeden. Kdo bude slavit v tomto souboji excelentních grapplerů?

Program a výsledky: karta Oktagon 37 dnes (3. prosince 2022) v Ostravě

Online report přímo z místa dějiště najdete zde. V tabulce níže vám přineseme kompletní zápasový program a po skončení jednotlivých duelů také všechny výsledky.

📌OKTAGON 37 Fight card
Hlavní karta
Welterweight title fight David Kozma vs. Kaik Brito (TKO) 23:00
Featherweight title fight Jakub Tichota vs. Maté Sanikidze (body) 22:30
Middleweight Vlasto Čepo (TKO, 1. kolo) vs. Giovanni Melillo 22:00
Lightweight Jan Široký vs. Konrad Dyrschka (body) 21:30
Middleweight Al Matavao (KO, 1. kolo) vs. Marek Mazuch 21:00
Prelims karta
Lightweight Ronald Paradaiser (KO, 1. kolo) vs. Felipe Maia 20:30
Middleweight Václav Mikulášek (KO, 1, kolo) vs. Petr Bartoněk 19:45
Heavyweight Tadej Dajčman vs. Adam Palasz (KO, 1. kolo) 19:25
Strawweight Monika Chochlíková vs. Katharina Dalisda (body) 19:00
Middleweight Rahmane Abdel Driai vs. Robert Bryczek (KO, 1. kolo) 18:45
Free prelims / zápas zdarma na YouTube
Lightweight Matěj Kuzník (TKO, 1. kolo) vs. Ozan Aslaner 18:15

Vyzvedněte si bonus u Tipsportu ZDE

Přímý přenos a livestream zdarma Oktagon 37 Ostrava

Pokud vás zajímá jak Oktagon sledovat zdarma, máme pro vás výbornou zprávu. Také tento turnaj najdete na Tipsport TV, kde si po jednoduché online registraci stačí rozkliknout konkrétní streamy na zápasy v sekci live.

Nově zaregistrovaní sázkaři se navíc mohou u Tipsportu těšit na příjemný vstupní bonus, který je aktuálně dokonce navýšen při příležitosti konání MS ve fotbale 2022. Následně se můžete na livestreamy dívat 7 dní zdarma. Pro stávající sázkaře platí pravidlo vsazeného tiketu za alespoň 30 Kč v posledních 7 dnech.

Tradičně je k dispozici i pay-per-view stream na oktagon.tv, který vás v předprodeji vyjde na 9,99 EUR a v den konání turnaje 13,99 EUR. Podrobnosti o Oktagon streamech najdete také tady. Na promo video nadcházejícího turnaje se podívejte ve videu níže.

1️⃣ Jak sledovat MMA Oktagon živě zdarma?

Pro turnaj Oktagon 37 budou opět k dispozici livestreamy na internetu. Vše, co potřebujete k předposlednímu turnaji roku vědět, se dozvíte v tomto článku.

2️⃣ Jak sledovat Oktagon na TV a online live stream na internetu?

Přímý přenos Oktagon 37 live na žádném tuzemském kanálu nepoběží, vaši televizi tak lze využít pouze jako streamovací zařízení online livestreamu. Kde MMA turnaj sledovat se dozvíte po rozkliknutí článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Miloš Meloun Petrášek se vrací do klece na turnaji Oktagon 36 ve Frankfurtu

Oktagon 36 Frankfurt živě: Pirát, Petrášek, Mikulášek a další

MMA organizace Oktagon se v sobotu přihlásí z německého Frankfurtu☑️. Našlapané fight card turnaje Oktagon 36 vévodí odveta domácí hvězdy...

Karlos Vémola je velkým milovníkem zvířat

MMA bojovník Karlos Terminátor Vémola - Vémoland a zvířata

Karlos Vémola ⭐ přitahuje obrovskou pozornost médií a fanoušků nejen svými sportovními výkony, ale i mimo klec.✔️ Pořád se kolem něj něco...