Jak sledovat zápasy UFC živě? Online livestream i v TV

Ultimate Fighting Championship (UFC) je nejlepší světovou organizací smíšeného bojového umění. Zápasí zde ti nejlepší z nejlepších. Podívejte se, kde sledovat každý týden Ligu mistrů MMA živě a zdarma.

Jiří Procházka je český bojovník, který bude v UFC bojovat o titul Foto: Profimedia

Hodnocení organizace UFC: 10/10

  • Datum konání: Turnaje se dělí na číslované galavečery a UFC Fight Night. Každý týden se koná UFC turnaj
  • Možnosti živého sledování: Livestreamy UFC nabízí Fortuna i Tipsport

Kde sledovat UFC online stream živě zdarma: návod a informace

Kvalitnější podívanou byste v MMA hledali marně. Jednička mezi organizacemi nabízí to nejlepší, co může toto tvrdé bojové odvětví nabídnout. Smlouva s UFC představuje naprostý vrchol pro každého bojovníka. Úrovní turnajů, zápasníků, nebo promo materiálů je UFC daleko přede všemi a udává trendy. Tento článek vám dá jednoduchý návod, jak nasát atmosféru vypjatých zápasů a vychutnat si to nejlepší MMA živě!

UFC livestream zdarma na Tipsport TV a Fortuna TV

Nejprestižnější MMA organizace UFC má početné zástupy fanoušků i v České republice. Zvyšující se zájem o smíšené bojové umění pozorují i Sázkové kanceláře, které v současnosti vysílají všechny turnaje UFC živě v livestreamu!

UFC ŽIVĚ ZDARMA
Fortuna TV Tipsport TV

Kompletní Fight card každého UFC turnaje je k dispozici na Tipsport TV i Fortuna TV. Sledování UFC zápasů na tomto místě má několik výhod:

  • Výborná kvalita obrazu a zvuku
  • Přehled o všech sázkových live kurzech během zápasu
  • Možnost sledovat více live streamů (i z různých sportů) najednou
  • Snadné přehrání streamu na PC i mobilu

U každého UFC zápasu najdete ikonu ke spuštění livestreamu [▷]. Nově registrovaní hráči získávají možnost sledovat sportovní live streamy zdarma po dobu 7 dní. Následně je nutné mít jakýkoliv kladný zůstatek na herním účtu, nebo vsazený tiket v posledních 14 dnech za alespoň 30 Kč. Za registraci dostanete vstupní sázkový bonus, který vám může jednoduše posloužit pro splnění této podmínky.

Livestream UFC na mobilu a turnaje UFC v televizi Premier Sport i UFC Fight Pass (UFC PPV)

Zápasy UFC můžete sledovat online jak z pohodlí domova na PC, tak i na cestách. Díky mobilním aplikacím Tipsport/Fortuna jde zapnout vybraný zápas také na mobilním telefonu, či tabletu a následně si obraz zvětšit na celou obrazovku. Nutné je samozřejmě připojení k internetu. Sledování UFC přímo u Sázkových kanceláří je zároveň nejlepším možným způsobem, jak včas zareagovat na vývoj utkání pomocí live sázek.

Televizní vysílací práva na UFC aktuálně vlastní placená stanice Premier Sport od O2 TV. Dříve vysílala turnaje UFC stanice Nova Sport, což už ale neplatí. Premier Sport zpravidla vysílá hlavní kartu každého UFC turnaje. Pakliže jsou na Prelims kartě čeští, nebo slovenští bojovníci, vysílá stanice většinou celý galavečer.

Nejčastěji se turnaje konají v sobotu a český fanoušek může UFC galavečery sledovat kvůli časovému posunu živě v noci ze soboty na neděli. Občas ale UFC zavítá i do jiných končin jako je Brazílie, Londýn, nebo Singapur. Tyto destinace znamenají atraktivnější vysílací čas bez nutnosti brzkého vstávání. Posun času se týká i pořadatelství v jednotlivých státech USA (Florida, Texas, atd.)

Pro sledování všech UFC turnajů je možné využít také oficiální PPV UFC Fight Pass. Cena oficiálního PPV začíná na 10 dolarech, využít lze i roční předplatné a sledování pomocí UFC mobilní aplikace. V tomto případě je výhodou přístup k archivu UFC, kde lze shlédnout proběhnuvší turnaje.

UFC záznamy se vám budou na internetu hledat velmi těžko. Vybrané zápasy jsou samotnou organizací zveřejňovány na YouTube kanále v rámci UFC Free Fight, který se vždy váže k nadcházejícímu duelu.

UFC aktuálně: Češi a Slováci v UFC program dnes

Popularita UFC je do velké míry dána i tím, že mezi světovou elitou působí také domácí zástupci. Vůbec prvním Čechem, který se do slavné UFC dostal, byl v roce 2010 Karlos Terminátor Vémola. O několik let později ho následovali Viktor Pešta a Lucie Pudilová. Ani jeden z tohoto trojlístku už ale momentálně v UFC nepůsobí.

O největší čest česko-slovenskému MMA se aktuálně v UFC stará Jiří Procházka, který po příchodu z japonské organizace Rizin vstoupil do nejlepší světové organizace ve velkém stylu a v prvních dvou zápasech si připsal dva úžasné knockouty. To mu vyneslo kromě několika ocenění a respektu i šanci utkat se o pás šampiona polotěžké váhy.

Historický přehled CZ/SK bojovníků v organizaci UFC
Jméno Působení v UFC Bilance v UFC Příští zápas
Jiří Procházka 2020 - 2 výhry 11.6.2022
David Dvořák 2020 - 3 výhry 26.3.2022
Makhmud Muradov 2019 - 3 výhry, 1 porážka
Lajoš Klein 2020 - 2 výhry, 2 porážky
Martin Buday 2022 - 16.4.2022
Lucie Pudilová 2017 - 2020 2 výhry, 5 porážek -
Viktor Pešta 2014 - 2017 1 výhra, 4 porážky -
Karlos Vémola 2010 - 2013 2 výhry, 4 porážky -

1️⃣ Jak sledovat UFC live stream free v České republice?

Pro sledování všech turnajů organizace UFC existuje několik variant. Zápasy si můžete pustit online na internetu i v TV. Kompletní informace najdete uvnitř článku.

2️⃣ Kde všude lze sledovat UFC zápasy online?

UFC zápasy zdarma lze sledovat v livestreamu na Fortuna TV a Tipsport TV. Kromě toho je k dispozici také UFC Fight Pass (oficiální UFC PPV). Bližší informace najdete po rozkliknutí článku.

3️⃣ Kde sledovat UFC live dnes?

Detailní informace, jakým způsobem si můžete naladit UFC živě popisujeme v tomto článku. Dobrou zprávou je skutečnost, že se na galavečery nejlepší MMA organizace planety podíváte hned několika způsoby.

4️⃣ Kdy bude v UFC Prochazka online živě?

Český bojovník Jiří Procházka se utká 11. června 2022 o titul polotěžké váhy UFC s Brazilcem Gloverem Teixeirou. Jeho zápas půjde sledovat živě i z České republiky. Podrobnější informace najdete uvnitř článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Šampion David Kozma

MMA živě: Kde sledovat Oktagon live stream zdarma i PPV - návod

MMA zápasy největší tuzemské organizace Oktagon✔️ patří mezi naprostý TOP tohoto sportu. V článku se dozvíte, kde se na to podívat v přímém...

Karlos Vémola je velkým milovníkem zvířat

MMA bojovník Karlos Terminátor Vémola - Vémoland a zvířata

Karlos Vémola ⭐ přitahuje obrovskou pozornost médií a fanoušků nejen svými sportovními výkony, ale i mimo klec.✔️ Pořád se kolem něj něco...