Last Holiday hra: recenze, informace, dabing a datum vydání

Znáte tu situaci, kdy mladý městský floutek tráví čas u babičky na vesnici, kde místním jeho drzé chování rozhodně nevoní a nejraději by mu jednu vrazili? Přesně takovéto dobrodružství nyní připravují vývojáři ze studia Boomer Games prostřednictvím nové hry Last Holiday a vypadá to, že se máme opravdu na co těšit.

Screenshot ze hry Last Holiday Foto: Facebook.com/LastHolidayGame

Last Holiday hra - Vesnické dobrodružství s burany od Boomer Games

Příběh se odehrává v jedné severočeské vesničce v roce 2000, kde hledá mladý neúspěšný maturant Ben útočiště u prarodičů před svým rozzuřeným otcem, který tak nějak nerozdýchal, že jeho „vyvedený“ syn nesložil zkoušku dospělosti. Vy jako hráči se tedy ocitáte v roli Bena, pro jehož zahálku nemá babička s dědou nejmenší pochopení.

Last Holiday recenze a příběh

Ben má sice v plánu maturitu na konci léta složit, to by ale nesměl na vesnici potkat bývalého kamaráda Slávka. Zde nastává okamžik, kdy se místo šprtání stává hlavními prioritami balení holek a shánění peněz, což pro oba kámoše rozhodně nebude žádný med.

Aby mohli Ben se Slávkem čelit nástrahám vesnice, musí si získat respekt, což se pochopitelně neobejde bez nějakých těch potyček s místními „burany“. Ze strany Slávka se určitě můžete těšit na zajímavá životní moudra, která nepostrádají humor.

Last Holiday hra a vydělávání peněz

Mladí lidé mají pochopitelně své životní potřeba, jako jsou například pivo, cigarety, jídlo, party, auta a již zmíněné dívky. Bez peněz však tyto potřeby nikdy nelze ukojit. Ben s Slávek se tedy setkávají s drobnými krádežemi, prací na statku, ale také s hospodským forbesem či plátýnkem. Právě tam lze místní štamgasty obrat o poslední drobáky. Oba hlavní hrdinové však zažívají i další poutavá dobrodružství, v rámci kterých budou lidem také pomáhat.

Last Holiday dabing - Petr Rychlý a Jakub Prachař

Hra se může pyšnit opravdu špičkovým dabingem. Benův kamarád Slávek promlouvá hlasem Jakuba Prachaře. Postavy vesnického kněze se zhostil sám Petr Rychlý, jehož hlas jste mohli slyšet i v legendární Mafii. Pro Rychlého je dabing počítačových her podobným koníčkem jako hraní pokeru a pravděpodobně jsme ho v českých hrách neslyšeli naposledy. V Last Holiday však mimo jiné uslyšíme také vycházející hvězdu stand upů Daniela Ference.

Hra Last Holiday od Boomer Games - Trabant

Jen těžko můžete dělat ramena na holky bez pořádné káry. To samozřejmě partička z Boomer Games ví, a  proto mají ve hře Last Holiday obě hlavní postavy k dispozici tradičního Trabanta. Ze začátku sice v poměrně zanedbaném stavu, ale Ben i Slávek mají alespoň motivaci, aby svého „miláčka“ pořádně vytunili. Ten pak oba mladíky odmění výkonem, stylem a krásou sobě vlastní.

Last Holiday a Crowdfunding na Startovači - kampaň už je ukončena

Jak už bylo řečeno Last Holiday je stále ve vývoji a její finální podoba záležela na příspěvcích od fanoušků. Kluci z Boomer Games se totiž rozhodli, že svůj projekt uveřejní na crowfindingové platformě Startovač. Aktuálně už byla kampaň ukončena. V rámci odměn jste mohli získat například trička herního studia, plakát s podpisem Petra Rychlého, herní klíče a dokonce také vaše jméno na náhrobku v samotné hře.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ordinace v růžové zahradě 2

Ordinace v růžové zahradě 2: Kde sledovat epizody zdarma?

Ordinace v růžové zahradě se stala během již více jak patnácti let diváckou stálicí. Kolik má populární Růžovka epizod? Jak se změnilo...

Prostreno

Prostřeno - přihláška, soutěžící a celé díly online zdarma

Letos televize Prima vysílá již 26. řadu populární amatérské kuchařské soutěže Prostřeno!. Kde pořad sledovat a jak vyhrát 10 tisíc?