Vémola koupil pozemky za téměř 3,5 milionu. Bude se stěhovat?

Populární zápasník MMA Karlos Vémola údajně začátkem února koupil pozemky o rozloze více než pět tisíc metrů čtverečních. Překvapivé je, že podle všeho patří pouze jemu. Terminátor za ně měl zaplatit přibližně 3,5 milionu korun.

Karlos Vémola Foto: Profimedia

Nový Vémoland?

Vémola se již nyní může pochlubit svým rozsáhlým panstvím v Měchenicích, kterému říká Vémoland. Podle údajů z katastru nemovitostí však dochází k rozšíření zápasníkova impéria. V únoru totiž uzavřel kupní smlouvu, podle níž koupil v obci na Mladoboleslavsku řadu polí a orné půdy.

Podle názoru odborníků je právě orná půda zajímavou investicí, jelikož její cena roste a do budoucna tak Karlos může vydělat na jejím pronájmu. Možná je ale vše jinak a Vémola na zakoupených pozemcích bude stavět sám.

Chce to více přírody

O případném stěhování již ostatně Karlos v minulosti hovořil. "Tak jsem klukům zase vykládal, jak už nám to naše bydlení začíná být trochu malý. Poslali katalog jejich domů, tak už koukáme a vybíráme, co by se nám líbilo. No něco hodně velkýho pro nás, děti i zvířata. Naštěstí dělají vedle typových domů i individuály. No, není to v současnosti jednoduchý začít stavět. Tady se mi líbí, že vám jednotlivé díly domu přivezou na pozemek, do pár dnů je složí dohromady a dům je na světě. Navíc tohle bydlení směrem k přírodě se mi začíná fakt víc a víc líbit," prohlašoval Vémola na svém Instagramu.

Nutno dodat, že k novým Karlosovým pozemkům vede kanalizační, vodovodní i elektrická přípojka, tudíž k novému bydlení nic nebrání.

Zdali se tedy Vémola s celou svoji "smečkou" opravdu bude stěhovat se necháme překvapit. Zajímavou okolností však v této věci je, že ve zmíněné kupní smlouvě jasně stojí, že orná půda patří výhradně jemu. O manželce Lele nepadla ani zmínka. Co má toto vše znamenat, ví asi jenom Karlos.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ludovit Lajoš Klein v Oktagonu

UFC 286: Klein vs. Herbert – Kde sledovat zápas živě?

Už tuto sobotu se v rámci UFC 286 utká slovenský bijec Ľudovít Lajoš Klein s Angličanem Jaiem Herbertem. Kde jejich zápas a celý turnaj...

Red Face

Red Face: zfackovat se nechá Franta z hitu Most! i Pavel Novotný

Organizace Red Face přinášející na českou scénu turnaje ve fackované odtajnila na tiskové konferenci plány do budoucna. Co pro nás...

Karlos Vémola

Karlos Vémola natočen s vnadnou blondýnkou, pouhá náhoda?

Po velmi náročném období, ať už z hlediska osobního života či zdravotní stránky, je Karlos Vémola podle všeho zpátky se vším všudy....